Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Stillverksveien 24, 2004 Lillestrøm

Lillestrøm: Pen 2-roms. Terrasse ca. 10 kvm. Flislagt bad med gulvvarme. Garasjeplass. Fyring og varmt vann inkludert.

Prisantydning

1 950 000,-

BRA/P-rom

39 kvm / 39 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 975 675 kr
Prisantydning
1 950 000 kr
+ Andel fellesgjeld
1 017 000 kr
+ Omkostninger
8 675 kr
= Totalpris
2 975 675 kr
Felleskostnader
8 032 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
39 kvm
Bruksareal
39 kvm
Etasje
5
Eierform
Borettslag
Boligtype
Leilighet
Kommune
Skedsmo
Byggeår
2005
Energimerking
Grønn D

Mer om boligen

Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet på Lillestrøm syd i Skedsmo kommune. Nærhet til barnehager og skoler i alle trinn. Godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lillestrøm og Skedsmo videregående skole. Høyskolen i Akershus har beliggenhet på Kjeller.

Området har god offentlig kommunikasjon med både buss og tog. Kort avstand til Lillestrøm stasjon som har hyppige avganger til Oslo, samt Oslo lufthavn. Flotte tur- og rekreasjonsmuligheter ved Øyeren og rudt Nitelva både sommer som vinter. Flere dagligvareforretningger ved blant annet Kiwi, Rema 1000 og Coop Obs Hypermarked. Flere butikker ved Lillestrøm Torv kjøpesenter, samt handlegatene i Lillestrøm sentrum som har et bredt utvalg av butikker. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter med et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud.

Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt under annonserte fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

Byggemåte

Hovedbærekontruksjon i armerte betong, terrassefasader kledd med panel og øvrige fasader med pusset betongfasader. Vinduer med 2-lags isolerglass og trekarmer fra 2005. Terrassedør med 2-lags isolerglass og trekarmer fra 2005. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken. For nærmere teknisk beskrivelse av eiendommen se tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Innhold

Lys 2-roms med store vindusflater som gir gode lysforhold. Leiligheten har en god planløsning og består av:

Entré med plass til yttertøy.

Lyst soverom med plass til dobbeltseng. Soverommet er delt av med en lettvegg, men mulighet for å lage større soverom.

Flislagt bad med gulvvarme. Downlights. Servant og dusj. Opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken med hvit glatt innredning med integrert koketopp, komfyr og kjøleskap. Fliser samt lys mellom over og underskap.

Lys stue med plass til sofagruppe og spisebord. Adkomst fra stuen til terrasse på ca. 10 kvm. Plass til utemøbler.

Leiligheten disponerer en bod i 1.etasje.

Borettslaget, som er en del av Sameiet Stillverksveien 24-26, i samarbeid med Stillverksveien 20-22, Sameiet Tærudparken 1 og Sameiet Tærudparken 2 inngikk opprinnelig en hovedavtale med Bori Drift om vaktmestertjeneste, renhold og sesongtjenester. Neas Teknisk Drift AS overtok Bori Drift 1.januar 2017 og har videreført tjenesteavtalen.

Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Det oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Areal

Primærrom: 39 kvm, Bruksareal: 39 kvm, Bruttoareal: 43 kvm

Oppvarming

Gulvvarme på bad. Fyring og varmt vann inkludert i felleskostnadene.

Tomten

Andel i felles eiet tomt for borettslaget på 1 103 kvm. Borettslaget er pent opparbeidet med beplantning og sittegrupper.

Parkering

Leiligheten disponerer garasjeplass i kjelleren i Tærud Garasjesameie. Månedlig leie kommer i tillegg til felleskostnadene for boligen og det sendes egen giro for garasjeleien kr 250,- pr måned. Gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

Forretningsfører

OBOS

Borettslaget

Tærud Borettslag består av 56 andelsleiligheter og er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 987825693, og ligger i Skedsmo kommune med følgende adresse:
Stillverksveien 24
Stillverksveien 26
Gårds- og bruksnummer :
81 2526

Styregodkjennelse

Ja.

Dyrehold

Det er tillatt med å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillattes kun etter søknad til styret. Konferer fremlagte husordensregler på visningen. Husordensreglene kan også utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

Forsikring

Borettslagets eiendom er forsikret i Tryg Forsikring. Innboforsikring må tegnes av den enkelte beboer.

Ligningsverdi

Ligningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 628 253,-
Som sekundærbolig: kr 2 261 711,-

Felleskostnader

8 032,-


Totale felleskostnader pr. d.d kr 8.032,- pr md.
Herav:
Brensel: kr 492,-
Felleskostnader: kr 1.837,-
Kabel-tv: kr 399,-
Kapitalkost. lån 1 HUS601: kr 5.304,-

Det betales også 250,- pr mnd for garasjeplassen. Det påløper administrasjonskostnader til forretningsfører ved overdragelser av biloppstillingsplass etter gjeldene priser.

Borettslaget har inngått avtale om individuell nedbetaling av fellesgjelden (IN-avtale) på lånet (med andel saldo kr 1.016.815,-). Dette gir andelseier adgang til å innbetale sin del av fellesgjelden på dette lånet. Innbetaling forutsetter at andelseier har inngått en egen avtale med borettslaget. Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall 1.april og 1.oktober på borettslagets felleslån. Andelseier må ta kontakt med OBOS minimum en måned før terminforfall for opprettelse av avtale. Innbetalingen må være kreditert OBOS' klientkonto senest 10 dager før terminforfall. Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000 pr. gang. Ved innfrielse av andel fellesgjeld på dette lånet vil man få redusert sine kapitalutgifter (andel renter og avdrag kr 5.304,-) som kreves inn sammen med felleskostnadene. Felleskostnadene vil da utgjøre kr 2.728,- ifølge info fra forretningsfører.

Lånevilkår

Spesifikasjon av selskapets lån og vilkår:

Lånetype: HUS601, annuitetslån
Saldo: kr 47.614.256,-
Løpetid: 18 år 4 md
Rentesats: 1,50%, flytende rente
Andel av saldo: kr 1.016.815,-

I følge info fra forretningsfører. Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene. Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Boligen inngår i et OBOS -tilknyttet borettslag. Det er garantiordning, dvs. at man ikke blir ansvarlig for "naboen" sin evt. manglende betaling av felleskostnader. Dersom borettslaget påføres økonomiske tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest - Nytt bygg - boligformål - over 70 m2
Ferdigattest for hele tiltaket, boliger og garasje, samt tidligere uinnredet næringsareal
Stillverksveien 20-26, 2000 Lillestrøm
Det at det foreligger ferdigattest og/eller brukstillatelse er ingen garanti for at det ikke er utført arbeider som ikke er godkjent og/eller byggemeldt.

Utleie

Boligen har bare én boenhet. Følger borettslagslovens §§ 5-5 og 5-6. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseieren selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene.

Diverse

Rehabilitering og større vedlikehold i borettslaget:

For mer utfyllende opplysninger om borettslaget og fremtidige vedlikeholdsplaner, se fremlagt årsmelding med regnskap på visningen. Årsmelding med regnskap kan også utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen/området er regulert til bolig/kontor og forretning/kontor. Det er søkt om byggetillatelse hos Plan og Bygningsetaten for 81/2586 Godkjent tiltak (flate) Type tiltak: 21 - Nybygg Godkjent den: 23. jan. 2015 kl. 01:00. Det ligger også 81/2477 Godkjent tiltak (flate) Type tiltak: 21 - Nybygg Godkjent den: 23. jan. 2015 kl. 01:00. For mer informasjon se www.skedsmo.kommune.no eller ta direkte kontakt med kundesenteret, plan- og bygningsetaten.

Totale kostnader

1 950 000,- (Prisantydning)
1 017 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 967 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
715,- (Eierskiftegebyr kjøper)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
8 675,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 975 675,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (05.02.2019) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema og energiattest)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Vibeke R. Spinnangr

Ref.: 701190007