Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Rosebuen 104A, 1617 Fredrikstad

Lekker selveier leilighet i 1 etasje med flott uteplass og liten hage.

Prisantydning

2 650 000,-

BRA/P-rom

82 kvm / 82 kvm

Boligtype

Annet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 734 900 kr
Prisantydning
2 650 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
84 900 kr
= Totalpris
2 734 900 kr
Felleskostnader
2 000 kr/mnd
Antall rom
0
Antall soverom
2
Primærrom
82 kvm
Bruksareal
82 kvm
Etasje
1
Eierform
Selveier
Boligtype
Annet
Adresse
Rosebuen 104A
Kommune
Fredrikstad
Byggeår
2002
Energimerking
Energimerking ikke levert

Mer om boligen

Dette er leiligheten for deg som ønsker å bo i en pen og oppusset leilighet med kort vei til dagligvarebutikker, bussforbindelse, Dikeveien og Fredrikstad marka. Leiligheten er pusset opp og malt i tidsriktige farger, så her kan du flytte rett inn. Det er en åpen og lys stue med gode møbleringsmuligheter, et godt kjøkken for kokkeleringsmuligheter, to soverom med garderobeløsninger og et flislagt bad. Separat vaskerom/bod. Leiligheten har en praktisk og usjenert beliggenhet, i trygge omgivelser i et etablert boligområde. Fra stuen er det direkte adkomst til en deilig uteplass, med flotte blomsterkasser og opparbeidede blomsterbed. Uteplassen er opplyst med ledbelysning i takst. Bussen tar deg til sentrum, og det er kort vei til Rolvsøyveien hvor buss også går til Sarpsborg og Dikeveien. Fredrikstad marka ligger også i nærheten, likeså gjør Glommastien. Velkommen til Rosebuen!

Beliggenhet

Sameiet ligger sentralt til i et etablert boligområde på Lisleby. Det er kort vei til Lisleby sentralidrettsanlegg med fotballbane og friidrettsanlegg og Lisleby samfunnshus, og gang- og sykkelavstand til Nøkleby barneskole. Det er flere barnehager i nærområdet. Nærmeste dagligvareforretning er Kiwi på "Snippen", hvor du forøvrig også finner post i butikk, kiosk, pizzeria og frisør. For større innkjøp ligger både Østfoldhallene med Dikeveien handelsområde og Meny på Wilbergjordet i grei avstand. Det er i underkant av 4 km til Fredrikstad sentrum og det er gode bussforbindelser.

Bebyggelse

Leiligheten er beliggende på et boligfelt bestående av rekkehus, leiligheter i flermansboliger samt enebolig. Nøkleny skole og Roselia barnehage ligger i umiddelbar, men ikke sjenerende, nærhet

Adkomst

Fra Fredrikstad sentrum: Følg RV 109 mot Sarpsborg og ta til høyre i rundkjøringen ved Leie. Følg denne forbi Nøkleby skole og ta deretter så første vei til venstre, inn Rosebuen. Deretter følg nr. skilt til eiendommen. Det blir skiltet ved fellesvisning.

Byggemåte

Eiendommen er oppført i 2002 i bindingsverk på støpt såle med fylte masser, utvendig kledd med panel. Tak tekket med betongtakstein. Plastbelagte takrenner og nedløp.

Innhold

Entrè, gang, stue/spisestue, kjøkken, to soverom, bad og vaskerom/bod.

Areal

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 82 kvm, Bruttoareal: 87 kvm

Standard

Velkommen til Rosebuen 104A. Dette er en flott selveierleiligheten, som innehar en meget god standard og fremstår som moderne og tiltalende. Gangen har flislagt gulv, med varmekabler. Her er det god plass til å henge fra seg sko og ytterklær. Stuen er malt i en trendy gråfarge, og har hvitmalte tak og eikeparkettgulv, som gir en fin varm og lun farge til rommet. Stuen er romslig og har gode møbleringsmuligheter, det er godt med veggplass til vitrineskap og/eller veggseksjon. Det er pipeløp i stuen, med ikke etablert ildsted idag. Det er også god plass til en spisestue hvor venner og familie kan samles til hyggelige sammenkomster. Videre er det fine løsninger med små vinduer som slipper mye lys inn, og gir et særpreg, men gir lite innsyn. Kjøkkenet, som er av god kvalitet og i heltre bjørk, er lukket med en skyvedør mot stuen. Denne er plassbesparende, og kan enkelt lukkes slik at dette rommet blir litt gjemt. Kjøkkenet har frittstående hvitevarer og har godt med skap og benkplass. Badet er flislagt og har hvit servantinnredning og overskap på hver side av speilet. Det er fine fliser, og dusjnisje med skyvedører. Spotter i tak med dimmer-bryter. Begge soverom har parkett på gulv og godt med oppbevaringsmuligheter i skyvedørsgarderobe. Det er varmekabler i alle gulv. Leiligheten har også flexit balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er varmekabler i alle gulv, bortsett fra soveværelser. Leiligheten innehar også Flexit balansert ventilasjon med varmegjenvinning

Tomten

Fra stuen er det direkte adkomst til en deilig uteplass i form av en overbygget markterrasse. Denne er delvis omkranset av blomsterkasser. Rundt hjørnet er det laget blomsterbed, og også muligheter for en deilig plass hvor ettermiddagssolen kan nytes. Det er fellestomt i sameiet.

Parkering

Parkering i garasje på ca 15 kvm. Gjesteparkeing.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet. Kommunalt vann og avløp.Vannrør av kobber/plast (rør-i-rør) og avløprør av PVC (plast).VVB bereder på 120l plassert i bod

Forretningsfører

Birgit Randklev

Sameiet

Rosebuen

Forsikring

Gjensidige forsikring

Felleskostnader

2 000,- pr År
P.t. er årskontingent til Velforeningen kr. 2.000,- Inkluderer gressklipp fellesarealer. Samt snømåking/strøing/feiing fellesarealer. To dugnader per år. Husene skal vedlikeholdes i fargekoder vedlagt.
Eier ordner selv med husforsikring (må være felles

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Pliktig medlemskap i velforening

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til : Reguleringsplan: 0106470 Roselia, felt B3 (bebyggelsesplan) 30.08.2001
Eiendommen er regulert til boligbebyggelse

908 KDP InterCity Fredrikstad-Sarpsborg
Varslet igangsatt: mai 12, 2016

Totale kostnader

2 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
73 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
84 900,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 734 900,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Heidi Y. Gangfløt

Ref.: 710190011