Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Odvar Solbergs vei 42, 0970 Oslo

Lekker og stemningsfull 4 roms toppleilighet, 12 kvm innglasset balkong. Varmt vann og garasjeplass inkl. Barnevennlig!

Prisantydning

2 900 000,-

BRA/P-rom

100 kvm / 88 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 180 147 kr
Prisantydning
2 900 000 kr
+ Andel fellesgjeld
265 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
3 180 147 kr
Felleskostnader
5 755 kr/mnd
Antall rom
4
Antall soverom
3
Primærrom
88 kvm
Bruksareal
100 kvm
Etasje
4
Eierform
Borettslag
Boligtype
Leilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1972
Energimerking
Rød F
Tone Thalberg Andersen

Tone Thalberg Andersen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Mer om boligen

LEKKER OG PÅKOSTET 4 ROMS TOPPLEILIGHET MED INNGLASSET BALKONG, LUFTEBALKONG, GARASJEPLASS!

Har du aldri vært på Romsås, har du noen ganger lyst å ta turen for å se hva vi har å tilby? Du er velkommen til å bo "på byens tak", høyt og fritt, nesten Majestetisk, ligger denne totalt rehabiliterte bydelen på en høyde over Oslo med Lillomarka som nærmeste nabo. Det er bilfrie områder innenfor hvert borettslag. Du kan gå til barnehager, skoler og nærbutikker. Det er fantastiske lekeområder rett utenfor døren til barna og området er lukket mot veien med bom. Du kan gå direkte hjemmefra, med eller uten ski, på sommer og vinter til stuer og badevann i Lillomarka.

FLYTT RETT INN I EN PÅKOSTET OG STEMNINGFULL 4 ROMS I ODVAR SOLBERGS VEI 42, EN GJENNOMGÅENDE LEILIGHET MED HYGGELIG ENTRE, 3 ROMSLIGE SOVEROM, LEKKER KJØKKENINNREDNING OG KJØKKENROM MED STOR SPISEPLASS, REHABILITERT BAD OG VASKEROM I REGI AV BORETTSLGET, FERDIGSTILT I 2018. ÅPEN STUE MED UTGANG TIL INNGLASSET BALKONG - LUFTEBALKONG FRA VASKEROM - GARASJEPLASS! BARNEVENNLIG OG BILFRITT OMRÅDE!

Dette er en gjennomgående og lys leilighet, som er totaloppusset på det meste i 2016/2018. Flotte laminatgulv samtlige soverom fra 2018, nye fliser i entrè fra 2018 og forøvrig Eik parkett i stue og kjøkken fra 2016. Glatte malte flater på alle vegger utført i 2018. Samtlige tak ble malt, takene i stue og kjøkken er senket med monterte down-lighs. Bad og vaskerom ble rehabilitert i regi av brl., og ferdigstilt i 2018. Badet framstår med særdeles lite bruksslitasje. Ombygget kjøkken fra Ikea med integrerte hvitevarer og mange gjennomtenkte detaljer. God planløsning og luftig mellom kjøkken og stue. Stue og kjøkkenrom framstår særdeles lyst og hyggelig både ved salong og spiseplass. Det er store vindusflater og dør ut til innglasset balkong. Både arbeidet og materialer framstår av god kvalitet

Selger av leiligheten er glad i uterommet, det er lett å se på den innglassede balkongen. Her er nå blitt en liten oase hvor de har lagt tregulv og tilrettelagt for sin egen "lille hage". Det er solrik så blomster og planter trives godt. Fint for deg som liker å stelle med det grønne.

Du er velkommen til å bo i et stille og rolig boligområde med flotte uteområder i brl - og kun få minutter til Lillomarka!

Nøkkelinformasjon:
- Borettslaget har egen hjemmeside: www.orremyr.no
- Lave omkostninger ved kjøp.
- Automatsikringer i sikringsskap fra 2013 skiftet i regi borettslaget.
- Fast biloppstillingsplass i felles avlukket garasjeanlegg.
- Dørtelefon med kamera.
- Kort kort vei til badevann (Svarttjern) og marka.
- 1 utebod (i garasjehus) og 1 bod i inne..
- Innglasset terrasse på 12 kvm.
- Luftebalkong.
- Doble markiser.
- Nye flotte rehabiliterte uteområder.
- Utvendig rehabilitert borettslag.

Beliggenhet

Romsås er et område som bør oppleves, ta med familie, venner og kom og se!.

Odvar Solbergs vei 42 i Orremyr borettslag på Romsås, nordøst for Oslo sentrum. Offentlig kommunikasjon: Buss og t-bane samt matebuss. Butikker: Nærbutikken Joker nærbutikk. Romsås senter - 2 minutter med buss eller ca. 6 minutter gange. På Romsås senter finner man legesenter, tannlege, svømmehall, fysioterapi, minibank, bibliotek, butikker og t-bane Grorud senter med dagligvare, Jernia, Vinmonopol, ferskbutikk for fisk, tekstil og sko samt kafe og restaurant. Større senter på Linderud, Steen & Strøm senter, med det meste av forretninger samt vinmonopol, kaffer, restauranter og mye annet. Her finner du det meste av det du måtte trenge.

Skoler alle trinn. Barnehager, det fantastiske er at det er gangveier til begge, barna har bilfri skolevei. Få minutters gange til Svarttjern badevann som nylig er oppgradert med hyggelige utearealer.

Gå direkte fra blokken og bruk turveier innover marka. Meget barnevennlig, rett og slett fantastisk, med turstier, lysløype og badevann rett utenfor døren. På vinterstid er det mulig å ta på skiene hjemme for å gå direkte inn i løypene. På sommerstid finnes badedammen og Steinsbruvann. Tren ute i det fri eller benytt innendørs treningssenter som det finnes flere av i området. Vil du bare nyte noen få minutter ute så finnes Svarttjern badevann 5 min unna som er et nydelig og brukervennlig oppgradert uteområde.

Bebyggelse

Populære Orremyr borettslag som består av både høy-og lavblokker. Borettslaget består av variert blokkbebyggelse med 9 blokker med i alt 340 leiligheter og garasjeanlegg og fellesarealer.

Adkomst

Det er lett å komme seg til Odvar Solbergs vei 42.
- Du kan bruke t-banen og gå "nedover" både når du skal til og fra banen. Ca 4 min å gå til t-banestasjon.
- Med T-bane, bane4 og 5 mot Vestli og forøvrig mot Sentrum og Nydalen. T-banen går hvert 7 min i rush tiden.
- Matebuss fra Grorud med bussholdeplass i umiddelbar nærhet (i enden av Odvar Solbergsvei ved avkjøringen til borettslaget - 3 min å gå).
- Flere ekspressbusser på Trondheimsvn - herunder også flybussen.
- Buss 31 stopper på Trondheimsvn og går hele døgnet.
- Med bil direkte adkomst med avkjøring fra Trondheimsveien til Grorud mot Romsås.

Byggemåte

Boligblokk på 4 etasjer, denne leiligheten ligger i 4. etasje med bærende betongkonstruksjoner. Utvendige fasader er forblendet med teglstein og beiset panel på yttervegger mot balkonger/terrasser. Betong skillende vegger mellom leilighetene. Leilighets skillende dekker i betong. Innvendige vegger med gipsplater. Bygningene er fundamentert på fjell. Flate tak tekket med sarnafil/ papp. Innvendige taknedløp. Vedlikehold ol: Det er i senere tid utført totalrenovering av alle bygninger i borettslaget. Det er utført renovering både av blokkene utvendig, yttertak og av fellesområdet.

Innhold

4 roms andelsleilighet i populære Orremyr borettslag og inneholder: Entre, 3 soverom, bad, vaskerom, kjøkken og stue.

Boligen disponerer 1 bod i underetasje og 1 bod ute. 1 luftebalkong fra vaskerom og 1 innglasset balkong fra stuen. Garasjeplass for 1 bil i lukket garasjehus. Nytt Callinganlegg med døråpner med tv. Kabel-tv tjenester til brl levert av Get.

Areal

Leiligheten er målt til 88 kvm primærrom, 100 kvm bruksareal og 108 kvm bruttoareal. Innglasset balkong er målt til 12 kvm sekundærrom. Etter nye regler skal bruksareal innholde innglasset veranda som totalt gir 100 kvm bruksareal og 108 kvm bruttoareal iht vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

- Gulvvarme på bad.
- Gulvvarme på vaskerom.
- Det vil bli felles varmt vann når brl er ferdig med våtromsrehabiliteringen.
- Forøvrig elektrisk oppvarming.

Tomten

Andel i 55.400 kvm eiet tomt for Orremyr borettslag. Brl har 2 "tun", dette er det nærmest parkeringshus. Dette tunet har blokkene "kranset" rundt hyggelig opparbeidet fellesdel hvor grøntområder er pent beplantet med både hekk og prydbusker. Bilfrie områder/gangveier mellom og rundt
blokkene opparbeidet med lekeplasser og sittegrupper. Borettslagstomten grenser delvis mot Lillomarka. Utsikt fra soverommene til del av tomten er pent opparbeidet og mot den delen som er naturtomt med trær og prydbusker på midten av tunet. Utsikt fra innglasset balkong til flotte grøntområder, delvis naturtomt og til lekeområder.

Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Parkering

Det følger 1 fast garasjeplass i felles garasjeanlegg med leiligheten.
Forøvrig gate- og gjesteparkering etter gjeldende bestemmelser.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

OBOS, Hammersborgs torg 1, 0179 OSLO.

Borettslaget

Orremyr borettslag.
Hjemmeside www.orremyr.no

Forkjøpsrett

Rask avklaring av forkjøpsretten, meldefrist for medlemmer 04.02.2019 kl. 2400. NB! Samme dag som siste visning.

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

04.02.2019

Styregodkjennelse

Ja, ny andelseier krever styregodkjennelse.

Dyrehold

Tillatt etter søknad og godkjennelse fra styret i borettslaget. Dyreeier må undertegne "erklæring om dyrehold". For nærmere beskrivelse av reglene se husordensreglene for brl. (noen hunderaser er ikke akseptert, opplistet i forretningsbrev).

Forsikring

Orremyr brl har forsikret bygningen i Gjensidige Forsikring, polisenr. 81331515.

Hver andelseier må tegne sin egen innboforsikring.

Ligningsverdi

Kr. 947.858,- som primærboligverdi for ligningsåret 2017.
Kr. 3.412.290,- som sekundærboligverdi for ligningsåret 201.
Tallene er bereget utfra skatteetatens ligningskalkulator pr. 28.12.2018

Felleskostnader

Kr. 5.755,- pr mnd. som dekker:
Felleskostnader inkl. komm.avg., trappevask (kr. 100,-), forsikring av bygning, betaling av fellesgjeld (kr. 2.158,-), vaktmestertjenester, Get kabel-tv med bredbånd.

Felleskostnadene vil øke med kr. 173,- pr. 01.02.2019.

Selger betaler i dag et tillegg pr mnd på kr. 300,- for ladeplass til elektrisk bil.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 285.000,- pr 14.12.2018.
Andel fellesformue kr. 9.528,- pr. 31.12.2017.

Lånevilkår

Orremyr borettslage har 5 lån :
Lån 1: Eika annuitetslån med restsaldo kr. 4.446.786,- med restløpetid 7 år 9 mnd. Rente 2,80 % flytende. Det betales 12 terminer pr år.
Lån 2: Husbanken annuitetslån med restsaldo kr. 4.907.343- med restløpetid 6 år og 1 mnd. Rente 1,41 % flytende. Det betales 2 terminer pr år.
Lån 3: Husbanken annuitetslån med restsaldo kr. 14.315.404- med restløpetid 7 år og 1 mnd. Rente 1,41 % flytende. Det betales 2 terminer pr år.
Lån 4: Husbanken annuitetslån med restsaldo kr. 23.712.585,- med restløpetid 7 år og 1 mnd. Rente 1,41 % flytende. Det betales 2 terminer pr år.
Lån 5: OBOS annuitetslån med restsaldo på kr. 42.000.000,- med rest løpetid på 29 år og 2 mnd. Rente 2,05 % flytende. Det betales 12 terminer pr år. Lånet er avdragsfritt fram til 01.04.2020.

Lån til OBOS er bevilget med inntil kr. 96.000.000,-. Lånet vil bli fordelt på leilighetene etterhvert som arbeidene ferdigstilles. Det er ikke fastsatt økning av felleskostnadene etter ferdigstillelese av våtrommene. Det er brl. styret som vil fastsette om det vil være behov for økning etter avdragsfrihet.

Kjente fremtidige endringer: Se punkt større vedlikehold og rehabiliteringshistorikk under diverse. Evt se vedlagt i denne annonsen protokoll fra ekstraordinær generalforsamling i Orremyr Borettslag 110516.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Boligen inngår i et OBOS-tilknyttet borettslag. Dersom borettslaget påføres økonomisk tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

1973, ferdigattest på Odvar Solbergs vei 38-42
2001, ferdigattest på fasadeendring i Odvar Solbergs vei 38-42

Diverse

- Styret har kontor i Odvar Solbergs vei 22 med kontortid mandager mellom kl. 18.00 og kl. 19.00. Hjemmeside www.orremyr.no.
- Borettslaget er samvirkemedlem i Romsås Vaktmestersentral SA som ivaretar vanlig vedlikehold i borettslaget.
- Borettslaget har renhold av fellesarealene levert av Romsås Vaktmestersentral.
- Borettslaget har avtale om fellesmåling av strøm med LOS AS.

Orremyr borettslag er et sosialt borettslag som arrangerer:
- Formiddagstreff for voksne i Grendahuset 1 dag i uken.
- Rusken.
- Involvert i Romsåscup i fotball.
- Tenning av julegran.
- Førjulsarrangement i aktivitetshuset.

Større vedlikehold og rehabiliteringshistorikk:
Ekstraordinær generalforsamling vedtok 11.05.2016 et forslag om nødvendig utskifting av avløps-/vannrør og oppgradering av våtrommenes overflater og innredninger. Jf. protokollen fra møtet. Se vedlagt protokoll i nettannonsen og salgsoppgaven for ytterligere informasjon. Antatt lånebehov er oppgitt til ca. 96.000.000,- Det vil bli felles varmtvann til alle leilighetene. Det vil installeres individuelle varmtvanns-målere til alle for å sikre at forbruk avregnes rettferdig. Med felles varmtvann forholder også prosjektet seg innenfor kostnadsrammen. Badet i denne leiligheten er ferdigstilt.

2015 - 2015
Garasjeport, yttertak, el.tavler med mer. Garasjeport i 3. etg. montert. Rens av ventilasjonsanlegget og inn i leilighetene. Lagt nye tak med tilleggsisolasjon på nr 4, 10, 12, 36, 44, 46 og 48. Skiftet ut elektriske hovedtavler og nye sikringsskap i P-huset. Forprosjekt hos styret om våtromsrehabilitering.
2014 - 2014
Takvifter, nye tak, garasje, m.m. Takvifter byttet ut på 36 - 38 - 48 - 50. Nye tak har blitt lagt på 38 - 16 - 18 og 20. Garasjegulvet i 3 etg har blitt reparert pga. sprekker og lekkasje. Skiftet ut mange lekeapparater på tunene. Laget nye hjemmesider.
2013 - 2013
Takvifter, sopp/alger, varme i heis, m.m. Takvifter skiftet ut i nr. 16, 18 og 20. Sopp/alger på utvendige vegger på alle balkongene er fjernet og de utvendige veggene på luftebalkongene også malt. Varmeovner er installert i heishusene. Skiftet ut nøkkelbrytere i P-huset. Felt mange trær rundt i hele borettslaget. Garasjegulvet i 4 etg. har blitt reparert pga.sprekker og lekkasjer. Nye tak lagt på 22 - 24 og 26.
2012 - 2012
Hovedtavler, OSV 2 og garasjeporter. 3 elektriske hovedtavler er skiftet. 2 garasjeporter er skiftet. Ombygging av OSV 2 for tilpasning til bevegelseshemmede.
2011 - 2011
Hovedtavler og myntautomat. 6 av 9 elektriske hovedtavler er skiftet ut. Det er installert ny myntautomat for bommen ved OSV 46-48.
2010 - 2010
Takvifter og maling. Utskifting av takvifter iverksatt med 3 stykker. Maling av innertak i grendehuset.
2009 - 2009
Yttertak, bom-automat. Takreparasjoner mot vannlekkasjer: Det er lagt overgangsbeslag mellom blokker med høydeforskjell. Det er installert ny myntautomat for bommen ved OSV 2.
2008 - 2008
Nye heiser, innglass., tak og dører. Nye heiser i OSV 18, 27, 30, 44, 46 og 48. Omliming, toppforsegling og popnaglet balkonginnglassing i hele borettslaget. Nytt takbelegg i OSV 14 Nytt dørtelefonanlegg i alle oppganger
2007 - 2007
Nye heiser, takbelegg, varmekabler, mm. Nye heiser i nr 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 20 og 50. Nytt takbelegg på nr 32 og 34.Lagt varmekabel i gangveien fra nr 2 til nr 16.

Det gjøres oppmerksom på at det oppfordres til å laste ned årsberetningen, protokoller fra generalforsamlinger og salgsoppgaven som inneholder fullstendig informasjon.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boliger og friområder/park.

Totale kostnader

2 900 000,- (Prisantydning)
265 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 165 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 180 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

- Leiligheten kan overtas på tidspunkt som avtales med selger.
- Integrerte hvitevarer overtas som de står.
- Side by side kjøleskap på kjøkken kan overtas etter avtale med selger.
- Garderobeskapene i entrè og i soverommene er ikke inkludert i salgssummen. Det kan avtales direkte med selger om kjøp av skapene.

Eierskifteforsikring

- Oppdragsgiver har tegnet eierskifteforsikring.
- Se egenerklæring vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven blir opprettet 25.01.2019 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Nabolagsprofil
- Ferdigattester
- Reguleringskart
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Fagansvarlig/Eiendomsmegler Tone Thalberg Andersen

Ref.: 703180246