Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Gullskårveien 20A, 1664 Rolvsøy

Rolvsøy - Lekker og moderne endeleilighet med stor stue, flott kjøkken, flislagt bad, to soverom og innglasset veranda.

Prisantydning

2 090 000,-

BRA/P-rom

84 kvm / 72 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 217 098 kr
Prisantydning
2 090 000 kr
+ Andel fellesgjeld
112 000 kr
+ Omkostninger
15 098 kr
= Totalpris
2 217 098 kr
Felleskostnader
3 580 kr/mnd
Antall rom
0
Antall soverom
2
Primærrom
72 kvm
Bruksareal
84 kvm
Etasje
4
Eierform
Borettslag
Boligtype
Leilighet
Kommune
Fredrikstad
Byggeår
1968
Energimerking
Energimerking ikke levert

Mer om boligen

Velkommen til Gullskårveien 20a. Dette er en 3-roms endeleilighet beliggende i 4. etasje. Leiligheten fremstår som tiltalende og morderne, med en praktisk planløsning. Stuen er romslig og har gode møbleringsmuligheter. Det er et ekstra vindu her siden leilgheten ligger på enden, således slipper mere naturlig lys inn. Kjøkkenet er lekkert, og det er godt med skap og benkeplass, med en praktisk adkomst til to boder. De to soverommene har fin størrelse, med garderobeløsninger. Det er også innglasset balkong med fin utsikt, og som gir et lunt og flott uterom. Borettslaget planlegger rehabilitering av rør og i den forbindelse blir baderommene også totalrehabelitert. Gangavstand til busstopp med distriktets beste busstilbud. Det er kort vei ned til Dikeveien handelsområdet som byr på det meste av forretninger. Det medfølger 2 boder i kjeller og borettslaget leier ut garasjeplasser etter venteliste.

Beliggenhet

Gullskåret ligger omtrent midt i mellom Fredrikstad og Sarpsborg og kun et kvarters kjøretur unna sykehuset Østfold på Kalnes. Med avganger hvert 8. minutt i rushtiden har du via Glommaringen tilgang til distriktets beste busstilbud mellom de to byene. Her bor du også fint til hvis du ønsker å benytte buss til sykehuset på Kalnes. Med bil er du ute på E6 på et lite kvarter og du tar deg da raskt innover til Oslo eller nedover mot Halden og svenskegrensen. For små og store innkjøp har du et rikt tilbud av forretninger med Rema 1000 beliggende like ved avkjøringen fra Rolvsøyveien og forøvrig kort vei ned til Østfoldhallen og Dikeveien handelsområde med flere dagligvareforretninger og et bredt utvalg av butikkjeder og virksomheter som blant annet Elixia treningssenter. Med sine landlige omgivelser er området meget familievennlig og det er kort vei til barneskole, ungdomsskole og Steinerskolen som også ligger på Rolvsøy. Nærmeste videregående skole er Greåker vgs. som ligger ca 3 km unna. Du har også et godt utgangspunkt for å benytte de fine og nærliggende turområdene rundt Borredalen og Fredrikstadmarka for trening og fine turer både sommer og vinterstid.

Adkomst

Fra Fredrikstad sentrum kjører du Rolvsøyveien (Rv. 109) mot Sarpsborg og tar til venstre i tredje rundkjøring etter Østfoldhallen. Sving så 2 ganger til venstre og ta andre vei til høyre inn Gullskårveien. Følg veien og når du kommer til lagets parkeringsplass så ta opp til høyre og følg veien. Gullskårveien 25 ligger opptil høyre når veien svinger.

Byggemåte

Eiendommen er oppført i en bærende konstruksjon av betong, utvndig forblendet med teglsten og bindingsverk utvendig kledd med trekledning og fasadestein. Flatt tak, hvor taktekket ble byttet 2018. I blokken er det teglsteinspipe, feieluke plassert i kjeller. På innglasset balkong er det aluminium og glassfasader. Mellom etasjene er det støpte betongdekker.

Innhold

Boligen inneholder entré, stue/spisestue, kjøkken, 2 soverom, bad. Fra stuen er det utgang til innglasset balkong med fin utsikt mot Glomma, Dikeveien og østsiden. Fra kjøkkenet er det utgang til to boder, samt at det medfølger bod i kjeller.

Areal

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 84 kvm, Bruttoareal: 81 kvm

Standard

Velkommen til Gullskårveien 20a! Dette er en leiliighet for deg som liker å bo i fine og rolige omgivelser, og på toppen med utsikt over nærområdet ut mot Glomma, Borge, skogen og tretoppene. Dette er en 3-roms endeleilighet beliggende i 4. etasje. Leiligheten fremstår som tiltalende og morderne, med en praktisk planløsning. Stuen er romslig og har gode møbleringsmuligheter. Det er et ekstra vindu her da eilgheten ligger på enden, og således slipper mere naturlig lys inn. Stuen har god plass til sofa og tv krok, og også en spisestue med skjenk og vitrineskap. i stuen er det plassert en vedovn, som gir god varm og en fin stemning. Fra stuen er det adkomst til en innglasset veranda, med flott utsikt! Kjøkkenet har hvite profilerte fronter og laminat benkeplate. Det er lekre gråfliser over benk. Integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, micro og kjøl/fryseskap. Ventilator med kullfilter. Adkomst til to boder, og her er det plass til et ekstra kjøleskap/fryseboks. Badet er flislagt innredet med servantinnredning, dusjkabinett og vegghent wc. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Oppvarming

Oppvarming er elektrisk via panelovner og vedovn. Det er ny vedovn i 2016, som er plassert i stuen. Varmekabler på bad. Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med. Det er pipeløp i leiligheten.

Tomten

Andel i ca. 24803 kvm festet fellestomt. Grunneier er Theresa Walle Jacobsen og Glenn Walle, og tomten er festet bort til Fredrikstad kommune. Gullskåret borettslag fremfester tomten. Festeavtalen er på 100 år og utløper 2066 med rett til fornyelse med 50 år av gangen. Grunneier har pant for forfalt festeavgift og leien reguleres etter konsumprisindeksen hvert 10. år. Festeavgiften inngår i fellesutgiftene. Arealet er oppgitt av Fredrikstad kommune og er hentet fra matrikkelen. Det varierer hvor gode disse dataene er med hensyn på fullstendighet og nøyaktighet. Avvik kan forekomme ved en senere oppmåling.

Parkering

Borettslaget leier ut garasjer etter venteliste, øvrig parkering etter gjeldende bestemmelser for området.

Vei/vann/avløp

Tilknyttet offentlig vei-, vann- og kloakkforhold.

Forretningsfører

OBOS

Borettslaget

Gullskåret borettslag består av 112 andelsleiligheter fordelt på 6 blokker. Borettslaget ble oppført i 1968 og I 1989/90 ble det foretatt utvendig rehabilitering med etterisolering og nye fasader, vinduer og dører. Borettslaget er rehabilitert med utvidet og innglasset verandaer, nye inngangspartier og oppganger senere år. Lekeplassen har blitt oppgradert i løpet av høsten 2009. I 2010 er det gjennomført brannteknisk kontroll. I 2011 er det utført radonmålinger som viser at nivåene er under det som utløser behov for tiltak. Vask av trapper blir utført av rengjøringsbyrå. Borettslaget har i 2014/15 utført større vedlikeholdsarbeider som impregnering og spekking av fasade av blokk 23/25 og utvidelse av mopedbod. I følge årsberetningen til styret har de gjennomført renovering av vegg i blokkene 21, 23 og 25 også i løpet av 2017.
Borettslaget har vaktmester som ivaretar den daglige driften og løpende vedlikehold i hht instruks. Vaktmester har kontor i Gullskårveien 20 og er åpent hverdager mellom kl. 07.00-15.00.

På årets generalforsamling la borettslaget styre inn forslag om låneopptak på kr 3.300.000,- for å dekke kostnad til nødvendig vedlikehold av tak på blokkene og garasjeanlegg som ble iverksatt umiddelbart sommeren 2018. Det foreligger planer om å rehabilitere rør og bad i borettslaget. I tillegg til rørrehabilitering skal det også skiftes innmat i sikringsskapene og bytte til energisparende belysning i fellesarealer. Det var en ekstraordinær generalforsamling i oktober der et låneopptak på kr 5.000.000,- ble vedtatt. Det er planlagt en ekstraordinær generalforsamling i løpet av desember for å vedta et låneopptak på ca. 41.000.000 i forbindelse med våtromsrehabilitering.

Borettslagets driftskostnadene var i 2017 på kr 3.513.118,-. Dette er ca 30.000,- mer enn budsjettert.
Borettslagets disponible midler økte med kr 289.551 i løpet av 2017 og per 31.12.2017 utgjorde det kr 1.642.299,-.
Budsjettet for 2018 er satt opp med et positivt resultat på kr 418.600,- og det er beregnet at disponible midler øker tilsvarende.

Styregodkjennelse

Borettslaget er tilknyttet OBOS og har vedtektsfestet forkjøpsrett. Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.
Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Dyrehold

Det ikke tillatt å holde dyr i leiligheten uten at det foreligger svært gode grunner. Se vedlagte husordensregler for nærmere informasjon om søknad om tillatelse hvis det foreligger svært gode grunner for hold av hund eller katt.

Forsikring

Bygningen er forsikret av borettslaget gjennom Gjensidige forsikring med polisenr. 78963155.

Felleskostnader

3 580,- pr Mnd
Renter og avdrag på borettslagets felleslån, utvendig forsikring og vedlikehold, kommunale avgifter og eiendomsskatt, strøm i fellesarealer, vaktmestertjenester, driftskostnader, kabel tv og bredbånd.

Felleskostnader består av renter og avdrag på felleslån, bygningsforsikring, festeavgiften, kommunale avgifter, eiendomsskatt, strøm i felles arealer, vaktmestertjenester, driftskostnader,

utvendig vedlikehold, kabel- TV og bredbånd.


Borettslaget har nylig tatt opp et lån på 5 millioner og dette utgjør 4,5 % økning av husleie, umiddelbart iflg. styreleder. Våtrom diskuteres fortsatt og kan medføre ytterligere økning av felleskostnader. Det er satt opp til at felleskostnadene økte med 5 % i oktober 2018. Garasjeleie økes fra 58,- til 358,-. Det skal ila feb 2019 fremlegges full våtromsrehabilitering på en ekstraordinær generalforsamling. Dersom dette vedtas kan felleskostnadene øke med kr 1.700,- - kr 2.200,- pr mnd

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtalen om sikring av felleskostnader gjelder til den blir sagt opp av en av partene

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 29.01.1968. Midlertidlig brukstillatelse er vedlagt i prospektet.

Utleie

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten samtykke fra styret og godkjenning av leietaker, konferer megler

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Det skal ila feb 2019 fremlegges full våtromsrehabilitering på en ekstraordinær generalforsamling. Dersom dette vedtas kan felleskostnadene øke med kr 1.700,- - kr 2.200,- pr mnd

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.
Følgende er tinglyst på borettslagets eiendom:

Dagboknr 300425, tinglyst 18.01.1965 Festekontrakt - Vilkår.

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen ligger inn under kommunedelplan for Fredrikstad byområde 2011-2023 med formål friområde og bebyggelse og anlegg. Planen var godkjent 06.12.2012. Det er regulert til gang-/sykkelvei, blokkbebyggelse, kjørevei og offentlig friområde i reguleringsplan 0106586 Dikeveien Nord godkjent/vedtatt 14.05.2009 og 0106340 Vallefjellet Rådalen godkjent/vedtatt 02.04.1992 med reguleringsbestemmelser. Planforslag 01061112 Fylkesveg 109 Råbekken-Alvim er varslet igangsatt 17.11.2014.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

2 090 000,- (Prisantydning)
112 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 202 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 138,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 098,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 217 098,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Heidi Y. Gangfløt

Ref.: 710190016