Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Kristins vei 40, 0669 Oslo

Lekker nyoppusset leilighet med soverom og alkove. Balkong på 8 kvm. Nær kjøpesenter og T-bane. Forkjøpsrett avklart.

Prisantydning

2 900 000,-

BRA/P-rom

47 kvm / 47 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 001 147 kr
Prisantydning
2 900 000 kr
+ Andel fellesgjeld
86 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
3 001 147 kr
Felleskostnader
2 634 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
47 kvm
Bruksareal
47 kvm
Etasje
-1
Eierform
Borettslag
Boligtype
Leilighet
Adresse
Kristins vei 40
Kommune
Oslo
Byggeår
1965
Energimerking
Rød G

Mer om boligen

Er du på utkikk etter en innflytningsklar og romslig 2-roms leilighet med solrik balkong? Dette er en leilighet med flott beliggenhet på Tveita med et par minutters gange til Tveita senter, T-bane, buss og et godt utvalg av diverse forretninger og servicetilbud.

Leiligheten er delikat pusset opp i 2019 med en moderne fargepalett, nye overflater og nytt kjøkken. Leiligheten inneholder entré, bad/wc, stue, kjøkken, soverom og alkove. Denne leiligheten må bare oppleves!

Verdt å merke seg:
- Borettslaget har vedtatt rehabilitering av bad/wc. Nytt bad kommer i 2021. I følge styret er det foreløpig ikke ventet ytterligere økninger i felleskostnadene.
- Nordvestvendt balkong på ca. 8 kvm.
- Integrerte hvitevarer på kjøkken.
- Opplegg til vaskemaskin på bad.
- Ingen dokumentavgift.
- Rask avklaring av forkjøpsrett.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et veletablert borettslag sentralt på Tveita og innenfor bomringen. Her er det flotte grøntområder, kort vei til diverse servicetilbud, Østmarka og offentlig kommunikasjon.

Shopping:
Det er få minutters gange til Tveita senter med et godt utvalg av dagligvare- og klesforretninger, samt serveringssteder, post, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol med mer (omkring 70 forretninger på senteret). I tillegg gangavstand til Alnabru senter med diverse spesialforretninger. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til bl.a. Coop Obs, IKEA Furuset, Alna Senter og Bryn Senter.

Kollektivtilbud:
Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. T-banens linje 2 til Oslo sentrum fra Tveita senter. Det er også kort vei til Hellerud T-bane med linje 2 og 3. Med buss har man valget mellom buss nr. 79, nr. 76 og nr. 58. Fra Tvetenveien går også buss nr. FB6 og UE1 til Oslo lufthavn, samt natt- og morgen buss nr. 2N mellom Østerås T og Lørenskog sentrum.

Fritidsmuligheter:
Østmarka byr på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann og kajakkmuligheter. Vinterstid kan du benytte deg av fine skiløyper i Østmarka og skianlegget i Jerikobakken. Kort vei også til idylliske Østensjøvannet med sitt yrende fugleliv. Området kan tilby et mangfold av fritidsmuligheter som blant annet SATS treningssenter, Bare Trening på Haugerud, kunstgressbane, parsellhage, Alnaparken ridesenter og Furuset Forum med is- og håndballhall samt Furuset svømmehall. Rett ved Tveten gård som har søndagscafé, eldre café og et variert tilbud av arrangementer

Byggemåte

Lavblokk på 3 etasjer og underetasje oppført i mur og betongkonstruksjoner med leilighetskillende vegger og dekker i armert betong. Fasader forblendet med fasadeplater, teglstein, samt pusset og malt mur, samt flatt yttertak antatt tekket med papp/membran. Tidligere bod i boligen er innlemmet og tatt i bruk som en del av stue og avviker dermed med opprinnelig planløsning. Bygningen er antatt fundamentert på faste eller komprimerte masser.

Vinduer med malte trerammer, utvendig aluminiumsbeslag og 2-lags isolerglass fra 1988. Balkongdør med malte trerammer og 2-lags isolerglass fra 1988, samt entrédør B-30/35db som er brann- og lydklassifisert.

Innhold

2-roms, opprinnelig 1-roms andelsleilighet beliggende i boligblokkens U-etasje av 4 etasjer og underetasje. Leiligheten består av entré, bad/wc, soverom, alkove, kjøkken og stue med adkomst til nordvestvendt balkong på ca. 8 kvm.

Leiligheten disponerer 1 bod på etasjeplan på ca. 2,5 kvm, felles utvendig låsbar sykkelbod, samt bruk av fellesvaskeriet som benyttes etter gjeldende regler.

Areal

Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 47 kvm, Bruttoareal: 51 kvm

Standard

Leiligheten er pusset opp i 2019 og ikke bebodd. Leiligheten har nymalte veggoverflater, fliser og 1-stavs eikeparkett på gulv, Ikea kjøkkeninnredning med slette lakkerte fronter og bad/wc med fliser på gulv. Leiligheten fremstår med bad/wc av eldre dato, ellers uten bruksslitasje på innvendig bygningsmasse.

Entré: Velkommen inn i en romslig og delikat entré med god plass til oppheng av klær og/eller garderobeskap. Entreen gir et flott førsteinntrykk med en moderne fargepalett som følger inn i resten av leiligheten. Entreen har praktiske gulvfliser og helsparklede malte og slette vegger.

Stue: Stuen er leilighetens samlingspunkt med god plass til både spisebord og sofagruppe. Stuen har store vindusflater som slipper inn rikelig med sollys. Her er det lyse og rene flater og et luksuriøst 1-stavs eikeparkett på gulv. Fra stuen har man utgang til balkongen på ca. 8 kvm med gode solforhold og god plass til møblement. Nå som vi går varmere tider i møte er det fint at det er tillatt med elektrisk- og gassgrill på balkongen. Balkongen blir da en naturlig forlengelse av stuen.

Kjøkken: Dette er et kjøkken å bli glad for! Kjøkkenet ligger i åpen løsning ut mot stue og har helt ny innredning fra IKEA. Den tidløse innredningen har slette lakkerte fronter, laminat benkeplate, 1 ½ oppvaskkum, kjøkkenventilator antatt med kullfilter, integrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Det er ikke komfyrvakt over koketopp.

Soverom og alkove: Leiligheten har et soverom og en alkove. Soverommet er også fint pusset opp i lyse farger. Her er det plass til dobbelt seng og tilhørende møblement. Alkoven kan brukes til så mangt; kontor, gjesterom, oppbevaring og lignende. Det er en praktisk del av leiligheten, men merk at det ikke tilfredsstiller dagens krav til dagslysinnslipp i oppholdsrom.

Bad/wc: Leilighetens bad er av eldre dato, men det er malt vegger og byttet dusjkabinett og servant i 2019 i påvente av baderomsrehabiliteringen som gjøres i regi av borettslaget. Badet består i dag av frittstående wc, servant med underskap, speil, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Det er registrert sprekker i toalettet, se egenerklæringsskjema for mer informasjon.

I rehabiliteringen til borettslaget vil bl.a. avløpsrør, sluk og alle rør skiftes ut. I følge informasjon fra borettslaget vil det bli opplegg for vaskemaskin, nye varmekabler, membran og fliser, nytt vegghengt toalett, nytt blandebatteri til servant, dusjbatteri med dusjgarnityr og svingbare dusjdører. Man kan også gjøre tilvalg om ønskelig. Planlagt oppstart i Kristins vei 40 er 01.03.2021. Se skriv om våtromsrehabiliteringen for mer informasjon.

Utstyr

Dørcalling med åpner, kabel-TV tjenester med internett og røykvarsler.
Automatsikringer i sikringsskap.
Innvendig sol- og lysavskjerming består av persienner i stue og på soverom.
Taklampene i stuen og i alkoven medfølger ikke. Noen av møblene er for salg, konferer megler for mer informasjon.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovn i stuen og stråleovn på bad/wc.

Tomten

Borettslaget eier tomten på 100.020 m². Fellesarealene er skrående mot nordvest og er dels naturtomt, dels pent opparbeidet med gressplener, trær, beplantning, lekeområder, sittegrupper, asfalterte internveier, parkering, tørkemuligheter, m.m. Borettslaget har gjort store opprustninger når det gjelder fellesarealene.

Parkering

Borettslaget har 120 garasjer og 324 parkeringsplasser. Styret tildeler parkeringsplasser etter ventelister.

Det er parkeringsmuligheter i gata eller omkringliggende gater etter gjeldende gateparkeringsregler. Det er 10 ladestasjoner i Sigrid Undsets vei - nedenfor Kristins vei 21 og Erlends vei 28, ved trafostasjonen

Forretningsfører

OBOS, tlf: 22 86 55 00

Borettslaget

Lohøgda Borettslag består av 777 andelsleiligheter, fordelt på 15 blokker og 94 oppganger. Byggearbeidet ble påbegynt april 1964 og første innflytting i borettslaget fant sted mars 1965. Tomten ble kjøpt i 1986, har gårdsnr. 140 / bruksnr. 37 og er på 100 020 m2. Borettslaget er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnr. 850429162, ligger i Oslo kommune bydel Alna og har adresse: Erlends vei 1 - 29 og 2 - 72 og - Kristins vei 1 - 43 og 2 - 42.

Lohøgda borettslag - www.lohogda.no
- Kabel-TV er oppgradert med tanke på bredbånd (Canal Digital). Modem og dekoder følger boligen ved salg og skal stå igjen i boligen.
- Det er 27 fellesvaskerier i Kristins vei og i Erlends vei.
- Trappevask utføres av Øko-Rent A/S.
- Felles sykkelbod.
- Felles låsbar sportsbod ute.

Lohøgda borettslag har en god rehabiliteringshistorikk og ordnet økonomi:
1987-88: Utskifting vinduer
1995: Nye inngangspartier med porttelefon
1997-98: Balkongrehabilitering, brannsikring tak
2006-2008: Vedlikehold av inngangsdører og oppgradering av grøntområder
2006-2009: Fasaderehabiliteringer
2009: Nytt takbelegg
2013: Ny innmat i sikringsskap
2014: Nye brann- og lydklassifiserte entredører der det var behov i 2014. Nytt avfallssystem og varmekabler på stikkveier.
2015: Borettslagets 50-års jubileum. 4 nye lekeplasser, utskifting av samtlige oppgangslamper (reklamasjon), oppgraderte hovedtavler (hovedfordelinger for strøm), hovedvask av alle oppganger, nye vaskeritavler og styringsur, forlengelse av varmekabler og ny traktor.
2016: Etablering av 26 uteplasser og 2 nye lekeplasser. Legging av kantstein ved 4 blokker i Kristins vei. Utskifting av oppgangsvinduer i Kristins vei. Bygging av 17 sykkelboder. Legging av varmekabler og 4 nye utelamper.
2017: Etablering av 4 uteplasser. Legging av kantstein i resten av Kristins vei og i hele Erlends vei. Legging av varmekabler 4 steder. Oljet alle utgangsdører

Rapport fra OBOS Prosjekt fra april 2016 viser at det er behov for å skifte vann- og avløpsrør innen 5 år. På den ekstraordinære generalforsamlingen den 3.4.2017 ble det vedtatt å gjennomføre prosjektet med å skifte ut alle originale vann- og avløpsrør, samt modernisere bad og wc-rom. OBOS Prosjekt AS avd. Oslo har gjennomført forprosjektet og bistått med informasjonsmøter og selve gjennomføringen av den ekstraordinære generalforsamlingen. I tillegg til våtromsprosjektet ble det også vedtatt omlegging til felles varmt tappevann med energibrønner og varmepumper, som anslås å gi en besparelse på ca. kr. 600 000,- i året. Bergvarmeløsningen med tilhørende varmepumper vil trolig dekke ca. 40-60 % av energibehovet til oppvarmingen av felles varmt tappevann. Estimert låneopptak på ca. kr 170 millioner + uttak av resterende låneramme fra lån i Eika Boligkreditt hvor det gjenstår 20 millioner. Oppstart høsten 2018. Estimert ferdigstillelse våren 2021. Det er foreløpig ikke varslet ytterligere økninger av felleskostnadene, men man må påregne en økning av fellesgjelden som følge av låneopptaket.

Se protokoll for ekstraordinær generalforsamling datert 3.4.2017 og årsberetning for mer informasjon.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

08.04.2019

Styregodkjennelse

20 dagers styregodkjennelse.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt mot søknad til styret og utfylling av dyreerklæring. Se husordensreglene

Forsikring

Borettslaget er forsikret hos if skadeforsikring med polisenummer 1554251.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 636 799
Som sekundærbolig: kr 2 292 475

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 2.634,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 2.409,-
Trappevask 100,-
Bredbånd 125,-

Felleskostnadene inkluderer kabel-TV tjenester/bredbånd, kapitalkostnader, fellesvaskeri, vaktmestertjenester, felles forsikring og trappevask.

Borettslaget har vedtatt omlegging til felles varmtvann og rehabilitering av bad/wc. A-konto forbruk av varmtvann (kr 250/mnd) starter opp fortløpende når badene i hver enkelt blokk er ferdig. Felleskostnadene har økt flere ganger i forkant av baderomsprosjektet, så styret forventer ingen store endringer pr. d.d.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld kr 86.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.03.2019
Sum andel fellesformue kr. 18.956,- pr. 31.12.2018.

Lånevilkår

Borettslaget har 1 lån:

Annuitetslån i Eika med total lånesaldo kr. 89.206.636,-, hvorav denne andelen utgjør kr. 85.128,- . Restnedbetalingstid er 23 år og 7 mnd. 12 terminer pr. år. Flytende rente 2,05%. Kapitalkostnad er kr. 380,- pr. mnd. Kapitalkostnadene til lånet er inkl. i felleskostnadene.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

2 900 000,- (Prisantydning)
86 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 986 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 001 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Nabolagsprofil, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema og forside energiattest.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler June Berg Peersen

Ref.: 705190049