Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Våronnveien 14, 0679 Oslo

Lekker 3-roms leilighet med solrik balkong! Pent baderom og kjøkken. Kort vei til Manglerud Senter/ t-bane. Bør sees!

Prisantydning

3 300 000,-

BRA/P-rom

55 kvm / 55 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 490 347 kr
Prisantydning
3 300 000 kr
+ Andel fellesgjeld
178 000 kr
+ Omkostninger
12 347 kr
= Totalpris
3 490 347 kr
Felleskostnader
3 358 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
55 kvm
Bruksareal
55 kvm
Etasje
1
Eierform
Borettslag
Boligtype
Leilighet
Adresse
Våronnveien 14
Kommune
Oslo
Byggeår
1956
Energimerking
Rød G

Mer om boligen

Attraktiv og meget pen hjørneleilighet i høy 1.etg. med sentral beliggenhet på Manglerud! Det er opprinnelig en 2,5 roms leilighet som er gjort om til en 3-roms. Leiligheten inneholder både pent flislagt bad og kjøkken fra Ikea. To soverom av god størrelse. Stue med god plass til både sofagruppe og spisestuebord. Fra stuen er det utgang til balkong med flotte solforhold ettermiddag og kveld!

Boligens kvaliteter:
- Meget god og arealeffektiv planløsning
- Solrik balkong på ca 7 kvm.
- Ikea kjøkkeninnredning med nye kjøkkenfronter
- Pent bad oppusset i regi av borettslaget 2010
- Felleskostnader inkluderer bl.a. varmtvann, fyring og kabel-tv/ internett
- Meget sentral beliggenhet i populært borettslag på Manglerud
- Nærhet til sentrum og marka
- Meget kort vei til T-bane og buss, Manglerud senter og Bryn senter.

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget sentralt til på Manglerud i bydel Østensjø, ca. 6 km sydøst for sentrum og innenfor bomringen. Nærområdet byr på et rikt forretnings- og servicetilbud med blant annet Manglerud Senter med over 60 butikker, dagligvare- og servicetilbud, kafé, Burger King og vinmonopol i umiddelbar nærhet. I tillegg ligger større sentre som Bryn- og Lambertseter senter få kjøreminutter unna boligen. Alnabru shopping ligger ca. 10 minutters kjøretur unna.

Umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon med T-bane linje 1 og 4, buss (buss 23 Simensbråten - Lysaker) og buss 78 A/B Østensjøringen, samt Bryn togstasjon. T-banen ligger 5 minutters gange fra leiligheten og T-bane fra Manglerud til Jernbanetorget tar ca. 12 minutter. For ytterligere informasjon se www.ruter.no

Det er tilgang på treningsstudio i nærområdet med Gym Manglerud på Manglerud senter, samt Fresh Fitness og SATS på Ryen.

Bydelen har bevart åpne og stille områder mellom bebyggelsen med grønne lunger i store fellesarealer. Tur- og rekreasjonsmuligheter i nærheten med blant annet Østensjøvannets rike dyre- og fugleliv innen få minutters gange. Gang - og sykkelsti langs Østensjøvannet er også inngangsport til Østmarka med et stort utvalg av turløyper sommer som vinter, bade- og fiskevann, samt Østmarksetra som et naturlig samlingspunkt. Det er kort vei til Ekebergsletta med flotte turmuligheter, ridesenter, minigolf, dyrepark og idrettsanlegg.

Området er meget barnevennlig med kort vei til barnehager, skoler i alle trinn og til Manglerud idrettsanlegg med innendørs fotballbane, ishall og utvendig kunstgressbane, samt to golfsimulatorer som er åpne hele vintersesongen. Manglerud bad er under oppgradering.

Areal

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 55 kvm, Bruttoareal: 61 kvm

Standard

Entré
Romslig entré med muligheter for å henge fra seg yttertøy og sette bort sko i stor skyvedørsgarderobe. God plass til kommode og skoskap ved ønske om det. Dørcalling med video fra 2014.

Baderom
Pent og innbydende flislagt baderom med varmekabler i gulv og senket himling med downlights. Baderommet inneholder toalett, høyskap, servantskap med profilerte, folierte fronter og heldekkende servant. Speilskap og lysarmatur over skap. Dusjhjørne med buede fronter og svingdører for optimal utnyttelse av baderom. Opplegg for vaskemaskin. Baderommet er renovert i regi av borettslaget i 2010.

Kjøkken
Takhøy kjøkkeninnredning fra IKEA 2008 med nye fronter fra i år. Godt med skap- og benkeplass. Kjøkken med nye glatte, sprøytelakkerte hvite fronter som er tidløse og moderne. Laminat benkeplate og kitchenboard på vegg over benk. Kjøkken med integrert platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Ventilator med kullfilter over stekesone. Det kan også nevnes at røropplegg på både kjøkken og bad ble oppgradert da baderom ble rehabilitert i regi av borettslaget.

Stue
Meget lys og innbydende stue med god plass til sofagruppe og spisestuemøblement. Stuen har store vindusflater som gir godt med dagslys inn. Fra stuen er det utgang til nordvestvendt balkong på 7 kvm. Balkongen ligger skjermet og vender mot felles grøntområde. Plass til sittegruppe, bord og grill. Balkong er utstyrt med utelys, elektrisk markise og tretremmer på gulv. Det er tillatt med gassgrill/ elektrisk grill på balkongen.
Det er også anledning til å innglasset balkong ved ønske om dette. Borettslaget har to leverandører for innglassing av balkongene se borettslagets hjemmeside for mer informasjon: https://mjb.lettstyrt.no/info_pages/268

Soverom 2, tidligere spisestue. Soverom av god størrelse. Et praktisk og romslig rom som passer perfekt som barnerom, kontor eller gjesterom. God lagringsplass i overskap som er montert. God plass til garderobeskap og kommode ved ønske om det.

Soverom 1/ hovedsoverom har god plass til dobbeltseng. Plassbygd garderobeskap med god oppbevaringsplass. Begge soverom som er nevnt ligger skjermet og stille til.

Annet:
- En bod i kjelleren på ca. 4,5 kvm og en loftsbod på ca. 8 kvm med skråtak.
- Automatsikringer plassert i felles oppgang.
- Felles sykkelbod og tilgang til gratis fellesvaskeri i oppgangen. Fellesvaskeriene i borettslaget ble senest oppgradert i 2016.

Overflater på innvendige gulv:
3-stavs hvitpigmentert eikeparkett i alle rom.
Flislagt gulv på bad.
Gulvvarme (kabler) på bad.

Overflater på innvendige vegger:
Glatte, malte veggflater.
Flissatte vegger på bad.
De fleste veggene er nymalt i 2019.

Overflater på innvendig himling:
Glatte, malte himlingsflater (plater og betonghimling).
Downlights (halogen) på bad.
Lyskasser med downlights (halogen) i stue.

Påkostninger i 2019:
Alle vegger og karmer malt, bortsett fra soverom 2. Ytterdør er malt. Spottekasser er også malt.
Nye Kjøkkenfronter og vinhyller på kjøkken er montert.
Kjøkkenet har fått flisepanel/ Kitchenboards over benkeplaten.

Utstyr

Kun integrerte hvitevarer medfølger boligen ved salg. Kjøleskap kan medfølge ved ønske om det. Avtales med selger i etterkant. Ingen lamper som er tilstede vil medfølge.

Oppvarming

Sentralfyring og varmtvann inkludert i husleien. Varmekabler på badegulv.

Tomten

Andel i eiet tomt på 75 929 kvm. Tomten er opparbeidet med gressplener, variert vegetasjon, sittegrupper og lekeapparater samt asfalterte gang- og stikkveier. Flotte arealer med plener og lekeplasser, der det er satt opp benker, bord og griller.

Parkering

Muligheter for leie av biloppstillingsplass etter liste i borettslaget, kostnad er p. t ca. kr. 200,- per måned. Borettslaget har 197 parkeringsplasser. Forøvrig gateparkering. Det er to garasjelag som ligger på borettslagets eiendom: Manglerudjordet Garasjelag Nord og Manglerudjordet Garasjelag Sør. https://mjb.lettstyrt.no/info_pages/243

Forretningsfører

OBOS Tlf: 22 86 55 00

Borettslaget

Borettslag ble innflyttet i tidsrommet mai 1956 til oktober 1958. Borettslaget består av 28 boligblokker med adresse til Rugveien 5-51 / 6-36, Våronnveien 1-15 / 2-14 og Plogveien 33-49. Borettslaget har 518 leiligheter fordelt slik: 64 leiligheter med 4 rom og forstue 302 leiligheter med 3 rom og forstue 135 leiligheter med 2 rom og forstue 9 leiligheter med 1 rom 8 hybelleiligheter.
Se borettslaget hjemmeside: https://mjb.lettstyrt.no

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

21.05.2019

Dyrehold

Etter søknad. Det er ikke tillatt å holde dyr. Dette gjelder allikevel ikke dersom gode grunner taler for dyreholdet og det ikke er til ulempe for de øvrige beboere/andelseiere. Søknad om dyrehold inkl. bekreftelse på utdeling av klageadgang for beboere/andelseiere i oppgangen, skal sendes styret. Eventuell godkjenning fra styret må foreligge FØR anskaffelse av dyr. Nødvendige søknadspapirer fåes ved henvendelse til styret. Se forøvrig link til husordensreglene eller borettslagets hjemmeside. Se lin: https://mjb.lettstyrt.no/info_pages/247

Forsikring

Forsikret hos brl.: If Skadeforsikring AS
Polisenummer: 1169798
Innboforsikring står man for selv.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 811 872,-
Som sekundærbolig: kr 2 922 739,-

Felleskostnader

3 358,- pr Mnd
Varmtvann, fyring, vaktmestertjenester, trappevask, kabel-tv (Telenor, tidligere Canal Digital) og internett, gratis fellesvaskeri, kommunale avgifter, våtromsrehab. og nedbetaling av andel fellesgjeld.

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.358,- pr. mnd.
Herav:
Felleskostnader kr. 2.528.-
Våtrom kr. 830,-

Canal Digital har blitt Telenor som er Manglerudjordet Borettslags valgte leverandør for TV- og internett tjenester. Bredbåndspakken borettslag KOMPLETT Bredbånd 25/10 Mbps. med modem er inkludert i husleien. Hver enkelt andelseier kan bestille høyere bredbåndshastighet etter avtale med Canal Digital. Gjør oppmerksom på avtale kan endres underveis av borettslaget.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Borettslaget har tre lån på denne andelen som utgjør kr. 178.000,-
Lån nr. 1.: Handelsbanken. Restsaldo kr. 122.902,-, annuitetslån, restløpetid: 21 år og 2 mnd., 12 terminer pr. år, flytende rente: 2,20%.
Lån nr. 2.: Handelsbanken. Restsaldo kr. 12.610,-, annuitetslån, restløpetid: 5 år og 11 mnd, 12 terminer pr. år, flytende rente: 2,20%.
Lån nr. 3.: Handelsbanken. Restsaldo kr. 41.972,-, annuitetslån, restløpetid: 19 år og 2 mnd., 12 terminer pr. år, flytende rente: 2,20%

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Boligen inngår i et borettslag tilknyttet OBOS. Dersom borettslaget påføres økonomisk tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Kun arkivkort på ferdigattest på boligblokken foreligger.

Diverse

Større vedlikehold/ rehabiliteringer:
2018 Nytt bergvarmeanlegg og eksisterende oljefyringsanlegg er fjernet
2017 Salg av tjenesteleilighet
2016 Oppgradering av fellesvaskeriene og rehabilitering av fasade og tak på inngangspartiene
2015 Asfaltering av p-plasser og gangvei
2014-2015 Byttet porttelefoner (video) og låssystem (elektronisk adgangssystem)
2014 Byttet alle postkasser og rehabilitering av lekeplassen
2012 Vedlikehold av grøntarealene og maling av kjellerganger og fellesrom
2010: Ferdigstilling av våtromsrehabiliteringen
2008-2009: Våtromsrehabilitering
2008: Det er utført drenering i Rugveien 19 - 25 samt rensing av dreneringskummer.

Planlagt vedlikehold:
Oppgradere søppelanlegg / gjenvinningsstasjoner. Borettslaget har solgt en tjenesteleilighet for å finansiere nytt søppelanlegg.
Bytte varmeanlegg i borettslaget ( Gjennomført i 2018)
Innkjøp av nye griller, benker og bord til borettslaget
Etablere nye parkeringsområder

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen/området er regulert til boligformål.
Ved krysset inn mot Våronnveien er det regulert til bygging av blokk.
Se link for info: https://www.obos.no/privat/ny-bolig/boligprosjekter/oslo/varonnveien-17
Våronnveien 17 er regulert til boligformål og det er blitt søkt om å tillatelse til å bygging av boliger på opptil 8-9 etasjer. Future-build bygning. Konferer megler for mer informasjon.

Totale kostnader

3 300 000,- (Prisantydning)
178 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 478 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr for bruk av fokjøpsretten)
--------------------------------------------------------
12 347,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 490 347,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema og energiattest. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler André Johannessen

Ref.: 702190048