Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Turbinveien 6, 0195 Oslo

Lekker 2-roms med stor solrik sydvendt balkong. God planløsning og fin beliggenhet! Flott felles takterrasse og uterom

Prisantydning

2 580 000,-

BRA/P-rom

47 kvm / 47 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 590 785 kr
Prisantydning
2 580 000 kr
+ Andel fellesgjeld
998 438 kr
+ Omkostninger
12 347 kr
= Totalpris
3 590 785 kr
Felleskostnader
4 365 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
47 kvm
Bruksareal
47 kvm
Etasje
2
Eierform
Borettslag
Boligtype
Leilighet
Adresse
Turbinveien 6
Kommune
Oslo
Byggeår
2013
Energimerking
Grønn B
Silje Muri

Silje Muri

Eiendomsmeglerfullmektig

Nils_tore_gjone

Nils Tore Gjone

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Mer om boligen

Boligen ligger fint til i Kværnerbyen med kort vei til både friområde og Oslo sentrum.

Leiligheten holder en gjennomgående god standard og har blant annet entré, lyst og fint soverom, lekkert flislagt baderom, åpen stue- og kjøkkenløsning, sydvendt solrik balkong på 14 kvm og tilgang til stor felles takterrasse.

Dreieskivakvartalet borettslag i Kværnerbyen er premiert av Oslo kommunes hagepremieringskomite for sitt vakre uteareal. Sitat fra komiten: «En frisk og grønn verden åpenbares ved å tre inn hit».

Beliggenhet

I Kværnerbyen bor man med gangavstand og sykkelavstand til sentrum. På veien passerer du Gamlebyen med Middelalderparken og vannspeilet. Her finner du Oslos historiske røtter i form av gamle ruiner og gateløp, som sammen med Ladegården er populære mål for byvandringer. Det er ingen steder i byen det rører seg så mye som på denne kant av byen. Det mest spennende nærområdet er kanskje Bjørvika hvor det er etablert mange tusen nye arbeidsplasser, og byens nye finansielle tyngdepunkt befinne seg her. I tillegg til den nye Operaen som står ferdig, er det planlagt nytt Deichmanske Bibliotek, parker med sports- og lekemuligheter, ny havnepromenade samt en rekke nye servicefasiliteter. I Middelalderparken vil det i tillegg til det eksisterende vannspeilet (som viser hvor høyt vannet sto i Middelalderen) bli opparbeidet en egen badestrand mot fjorden. Sørenga er det perfekte utgangspunktet for kajakkpadling. Fra Friluftshuset leier DNT ut kajakker og de arrangerer kajakkurs og kajakkturer. Sørenga sjøbad er et nytt flytende badeanlegg helt sør på Sørenga. Flott badeplass med masse kveldssol. Kværnerbyen er kort sagt nær det aller meste, til kulturtilbud, utesteder, forretninger, konserter og festivaler.

Kværnerbyen er et av OBOS sine mest spennende boligprosjekter. Her er en helt ny bydel under utvikling, sentralt beliggende på Kværner Brugs gamle tomt i Lodalen. Hvor det skal være godt å leve og lettvint å bo. I dag er området forvandlet til et attraktivt boligområde med høy kvalitet. Området ligger rolig tilbaketrukket mellom Ekeberg og Vålerenga. Fellesarealene er flott opparbeidet med parkmessig preg, og hvor Alna i dag er gjenskapt som et vannspeil i et parkdrag sentralt gjennom området. Om vinteren blir vannspeilet omgjort til skøytebane, til stor glede voksne og barn.

I nærområdet mot nord ligger Vålerenga med sin karakteristiske trehusbebyggelse. Her finner du små kafeer, spisesteder og butikker. Mot øst ligger Svartdalsparken og Svartdalen med sin særpregede vegetasjon og turstier langs Alna, over til Østensjøvannet og videre til Østmarka.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi i Kværnerbyen, Kværnerbyen frukt og grønt som også har søndagsåpent, Coop på Galgeberg eller Rema 1000 på Galgeberg. I Kværnerbyen finner du også apotek, frisørsalong, neglesalong, blomsterbutikk, skredder/renseri og ikke minst Piece of Cake som er en hyggelig kafe med bare 2 min gange fra leiligheten.

Leiligheten ligger i et område med et godt kollektivtilbud. Fra leiligheten tar det ca 2 min å gå til Kværnerbyen busstopp hvor buss nr 32 går fra Voksen Skog via Røa, Lysaker og Aker brygge før den har endeholdeplass i Kværnerbyen og går 4 ganger i timen. I tillegg går buss 34, 70 og 74 fra Konowsgate, samt trikk nr. 18 og 19 fra Schweigaardsgate. Nærmeste T-banestasjon er Ensjø, som ligger nord-vest for Kværnerbyen.

Fra boligen er det umiddelbar nærhet til by- og el-sykler. Det er også mulighet for leie av bil fra Avis plassert i Turbinveien og fra Bilkollektivet.

Bebyggelse

Tilsammen er det planlagt ca. 1.600 boliger i Kværnerbyen. I dag er ca 1200 ferdigstilt og innflyttet. Det er nyåpnet Cafe, Piece Of Cake, to barnehager, den ene med fortrinnsrett for våre beboere. I tillegg er Kværnerhallen nå fylt opp med kontorplasser. I treningsenteret Fitnessroom, er det full fart fra tidlig morgen. I Kværnerbyen finner du en stor dagligvarebuttikk, blomsterbutikk, renseri, skomaker, frisør, negl- og fotpleie i tilleg til apotek mm. Se www.kvaernerbyen.no for mer informasjon om området.

Adkomst

Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere skilter ved fellesvisninger.

Byggemåte

Blokk i mur/ betong med teglsteins fasade. Leilighetens skillende etasjeskiller i betong. Flat takkonstruksjon tekket med papp og beslag.

Areal

Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 47 kvm, Bruttoareal: 53 kvm

Standard

Entre: Praktisk gang med speil skyvedørsgarderobe. Porttelefon.

Bad/wc: Stort fint bad med flislagt vegger og gulv, veggmontert wc, dusjplass med inn-utadslående dusjvegger. Servant med ettgreps blandebatteri nedfelt i laminert benkeplate, underskap, innfliset speil, overskap og opplegg for vaskemaskin/ tørketrommel.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning fra Aubo med glatte laminerte fronter, lys under overskap, fliser mellom overskap og laminert benkeplate, 1½ kum med ettgreps blandebatteri, vifte over komfyr tilkoblet mekanisk avtrekk og opplegg for oppvaskmaskin. Integrerte hvitevarer som medfølger er komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Kjøleskap medfølger også.

Soverom: Stort soverom med plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap.

Stue: Lys stue med god plass til sofa med tilhørende møblement, samt utgang til sydvendt solrik balkong på 14 kvm. Her er det god plass til utemøbler og gassgrill/elektrisk grill.

Leiligheten holder gjennomgående god standard og fremstår tiltalende. Se vedlagte tilstandsrapport.

Utstyr

•Kabel-tv med muligheter for internett fra GET.
•Felles optisk brannvarsling i leiligheten.
•Automatsikringer i sikringsskap plassert i entré.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med fjernvarmeanlegg, anlegget betjenes via radiatoranlegg.
Boligselskapet har avtale med Techem om leveranse av energiservicetjenester. OBOS fakturerer den enkelte beboer a konto på vegne av Techem sammen med ordinær innkreving av felleskostnader.

Tomten

Borettslagets fellesarealer er pent opparbeidet med plen, prydbusker, sittegrupper, trær, hellelagte gangstier, lekeplass m.m. Dreieskivakvartalet borettslag i Kværnerbyen er premiert av Oslo kommunes hagepremieringskomite for sitt vakre uteareal.

Parkering

Vanlig gateparkering. Bilkollektivet har to biler for leie (i samme bygg) se bilkollektivet.no og Avis har bil til leie i Turbinveien, se avis.no. Forøvrig er det privat leie og salg av parkeringsplasser.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

OBOS ved forvaltningskonsulent Ellen Marie Indahl Randli pr. telefon 22 98 89 21 evt pr. epost: ellen.marie.indahl@obos.no

Borettslaget

Dreieskivakvartalet borettslag ble nylig premiert av Oslo kommunes hagepremieringskomite for Oslos vakreste uteområde. Sitat fra komiten: «En frisk og grønn verden åpenbares ved å tre inn hit».

Dreieskivakvartalet borettslag ble stiftet 1. januar 2017, som et resultat av en sammenslåing av Dreieskivakvartalets opprinnelige to borettslag, Støpejernet og Dreieskiva. Borettslaget består av Turbinveien 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22 og 24, som totalt er 264 leiligheter, i tillegg garasjeanlegg med sportsboder, tekniske rom og næringslokaler. Bebyggelsen i Dreieskivakvartalet skiller seg litt ut fra det som er bygget i Kværnerbyen til nå. På toppen av bueblokka, som strekker seg langs hele kvartalet, kan man nyte den 140 meter lange takpromenaden - Poppes promenade. Her kan man oppleve en unik utsikt i alle retninger, eller sette seg ned i en av de skjermeden sittegruppene langs promenaden og nyte de perfekte solforholdene. Poppes promenade har alle som bor i Dreieskivakvartalet mulighet til å benytte. I tillegg et stort og flott gårdsrom med plass for både lek og rekreasjon.

Sjekk ut Borettslaget sin egen hjemmeside: https://dreieskivakvartalet.herborvi.no/

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

11.02.2019

Dyrehold

Ja.

Forsikring

Tryg Forsikring - polisenummer 6659427.

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.365,- pr. md.
Herav:
Oppvarming 287,-
Felleskostnader 2.372,-
Kapitalkostnader 1.706,-

Andel fellesgjeld/fellesformue

Fellesgjeld kr 998.438,- pr 01.12.2018.
Andel formue kr 11.523,- pr 31.12.2017.

Borettslaget har 2 lån:

Lån 1:
Lånenr: OBBK02-98207585076
Type lån: Annuitetslån
Restsaldo:16.099.430
Restløpetid: 4 år og 8 mnd
Terminer pr år: 12
Type rente: Flytende
Rente 2.05%

Lån 2:
Lånenr: OBOS01-98207585068
Type lån: Annuitetslån
Restsaldo: 280.072.008 herav kr 898.438,- for denne andelen
Restløpetid: 34 år og 8 mnd
Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet til og med 01.08.2023 estimert endring etter avdragsfrihet 2.010,-
Type rente: Flytende
Rente 2.05%

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har avtale med OBOS Factoring AS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest foreligger.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen/området er regulert til boligformål S-4198. Se reguleringskart som følger vedlagt i salgsoppgaven.

Området er under bygging og videre utvikling med nye boligprosjekter i Kværnerbyen.
Det arbeides med ekstra togspor i Brynsbakken, sak 201714401.
Søkt om omregulering av Turbinveien 2-4, sak 201715801.
Det planlegges boliger på naboeiendommen Enebakkveien 69, sak 200705311.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i områdets regulering.

Totale kostnader

2 580 000,- (Prisantydning)
998 438,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 578 438,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
12 347,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 590 785,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Fagansvarlig Nils Tore Gjone

Ref.: 713180066