Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
Alternativ plantegning
left-arrow-01
right-arrow

Alternativ plantegning

Alternativ plantegning

Trondheimsvn 63, 0565 Oslo

Lekker 2-roms (3-roms) topp- og endeleilighet med sydvendt balkong. Sol hele dagen. Mulighet for overtakelse omgående!

Prisantydning

3 600 000,-

BRA/P-rom

50 kvm / 50 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Velkommen på visning

Klikk på dato for å legge til i din kalender

18.aug   kl 14.30 - 15.30 19.aug   kl 17.00 - 18.00
Totalpris inkludert omkostninger
3 788 147 kr
Prisantydning
3 600 000 kr
+ Andel fellesgjeld
173 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
3 788 147 kr
Felleskostnader
3 269 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
50 kvm
Bruksareal
50 kvm
Etasje
5
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Adresse
Trondheimsvn 63
Kommune
Oslo
Byggeår
1940
Energimerking
Rød G
therese

Therese Eng

Salgsleder / Eiendomsmegler MNEF

Mer om boligen

Velkommen til Trondheimsveien 63! En lekker 2-roms topp- og endeleilighet, trolig borettslagets beste beliggenhet. Sydvestvendt balkong med sol fra kl. 10 til kl. 22. Sentral med kort vei til alt av servicetilbud, caféer, parker, shoppingmuligheter og off. transport. Leiligheten består av stor entré, flislagt bad/wc med gulvvarme, flott separat kjøkken med integrerte hvitevarer, stort soverom med garderobeskap, vaskerom og en stor og lys stue med plass til sittegruppe og spisebord samt utgang til sydvestvendt balkong.

Inneholder:
Entré: Romslig entré med fin plass til sko- og yttertøy.

Kjøkken: Separat og svært hyggelig kjøkken med mulighet for fin frokostplass. Kjøkkeninnredning med malte profilerte fronter og malt heltre benkeplate. Innredning og heltre benkeplate er fra 2010, og er malt opp i 2018. Det er i tillegg et høyskap med lakkert front fra 2019. Alle hvitevarer på kjøkkenet følger boligen ved salg.

Soverom : Stort soverom med plass til stor dobbeltseng og garderobeløsning. Dagens garderobeløsning med skap og skuffeseksjoner følger boligen.

Bad/wc: Flislagt bad (renovert i regi av borettslaget i 2001) med varmekabler i gulv. Bad/wc består av dusj, servant med underskap, overskap med speil og overlys, veggskap og wc. Det er et eget rom for vaskemaskin ved siden av badet. Her er det lagt opp til vaskemaskin med lekkasjevarsler. Arbeidet er utført av fagfolk i 2013.

Stue: Flott stor stue med svært gode lysforhold og store vindusflater, utgang til balkong. Det er gode møbleringsmuligheter og fin plass til sittegruppe og spisebord. Det er også mulighet til å flytte kjøkken ut i stuen for å gjøre leiligheten om til en 3-roms (styret må søkes)

Balkong: Sydvestvendt balkong på ca. 2,5 m² med adkomst fra stue. Her kan du nyte solen fra klokken 10 om formiddagen til omkring klokken 22 sommerstid. Flott utsikt mot syd.

Gulv: Fliser med varmekabler på bad. Malt parkett i stuen og malte originale tregulv i entré, kjøkken, soverom og rom med vaskemaskin. Alle gulv har blitt malt i 2018.
Vegger: Fliser på bad. Alle rom er nymalte i 2018, og med fine tidsriktige fargevalg.
Himlinger: Malt

Kvaliteter vært å merke seg:
* Topp- og endeleilighet
* Sydvendt balkong (sol fra kl. 10-22)
* Stor 2-roms (mulighet for 3-roms)
* Lys og tiltalende - Innflytningsklar
* Nye vinduer 2018
* Hvitevarer inkludert
* Varmtvann og fyring inkl.
* Hyggelig bakgård
* 2 boder
* Nærhet til "alt"

Beliggenhet

Boligen ligger i bydel Grünerløkka, sentralt til på Sofienberg rett nedenfor Carl Berners plass i et veletablert område. Omkringliggende bebyggelse består i all hovedsak av forretning, blokk- og bygårdsbebyggelse.

Flere dagligvarebutikker i umiddelbar nærhet. Kort gangavstand til Carl Berners plass med alle bymessige servicetilbud. En liten spasertur over Rodeløkka og du befinner deg midt på Grünerløkka med et stort utvalg av kafeer, restauranter og butikker. Mathallen med sitt innholdsrike tilbud er en populær møteplass dag som kveld.

Leiligheten ligger også nært Tøyen torg, som har mange nyåpnede kafeer, spise- og utesteder. Her finner du det attraktive utestedet Postkontoret, bakeriet Nord - med et unikt konsept som bakeri og restaurant på dagen og drink bar på kveldstid.

Fine grøntområder i nærheten med både tur og rekreasjonsmuligheter. Botanisk Hage er områdets fineste park. Populære Ola Narr / Tøyenparken ligger en kort spasertur unna, der blant annet Øyafestivalen arrangeres hvert år. Kort vei også til Sofienbergparken, Torshovsdalen og Akerselva.

Svært godt kollektivtilbud like utenfor leiligheten. Det går trikk og buss i Trondheimsveien. 31-bussen kjører hele døgnet. Carl Berners Plass er et viktig knutepunkt i kollektivtrafikken, og fra leiligheten er det direktelinjer med trikk, T-bane eller busser til destinasjoner som BI Nydalen, Blindern, Høyskolen, Ullevål Sykehus, Oslo S, Majorstuen, Bislett m.m. Se www.ruter.no for mer info.

Leiligheten er ideell for den som ønsker å bo sentralt, men likevel ha mulighet for å slappe av i grønne omgivelser.

Adkomst

Se kartskisse. Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere til felles visning

Byggemåte

Boligblokk på 5 etasjer, underetasje, kjeller og loft oppført i mur og betongkonstruksjoner med leilighetsskillende vegger i 1 ½ steins tegl og dekker i armert betong. Fasader forblendet med teglstein og yttertak i klassisk saltakkonstruksjon tekket med betongtakstein. Vinduer med innvendig malte trerammer pulverlakkerte beslag på utsiden og 2-lags støyenergiglass fra 2018. Dobbeltfløyet balkongdør med innvendig malte trerammer, pulverlakkerte beslag på utside og 2-lags støyenergiglass fra 2018, samt entrédør B-30/40db som er brann- og lydklassifisert.

Innhold

2-roms andelsleilighet beliggende i boligblokkens 5. etasje av 5 etasje, kjeller og loft. Leiligheten består av entré, bad/wc, vaskerom, soverom, kjøkken og stue. Adkomst til sydvendt balkong fra stue.

Areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 50 kvm, Bruttoareal: 58 kvm

Utstyr

1 kjellerbod og 1 loftsbod.
Automatsikringer i sikringsskap
Kabel-tv fra GET

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med sentral fjernvarmeanlegg m/radiatorer, samt elektriske varmekabler på bad/wc. Radiatorer skiftet i regi av borettslaget i 2013/14.

Tomten

Andel i felles eiet tomt på 10 223 kvm felles for borettslaget. Hyggelig bakgård med store grøntområder, grillområde med benker og beplantning.

Parkering

Borettslaget har 7 plasser til utleie i Sarsgate. Leies ut for 1 år av gangen. Borettslaget har 13 stk. MC P-plasser. Ellers gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

Vei/vann/avløp

Offentlig

Forretningsfører

OBOS, tlf.: 02333

Borettslaget

Tøyenhus Borettslag består av 337 andelsleiligheter. Borettslaget er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 948554429 og ligger i bydel Grunerløkka i Oslo kommune. Borettslaget har følgende adresse:

Sars gate 44-62
Trondheimsveien 63-81
Trondheimsveien 83 A-B-C
Gårdsnummer og bruksnummer: 229, 182.
Første innflytting skjedde i 1940.

Baderommene i borettslaget ble rehabilitert i 2000 - 2001. Den anslåtte levetiden for bad er 20 til 30 år. Den tekniske levetiden kan være opp mot 50 år. Styret planlegger tentativt oppstart av rehabiliteringsprosjekt ca. 2023.

All utbedring/oppussing/rehabilitering som gjøres av den enkelte andelseier før 2023 gjøres på den enkeltes egen regning og risiko.

Borettslagets rehabiliteringshistorikk;
Våtromsrehabilitering i 2001,
rehabiliteringer av yttertak i 2009,
utført tilkobling av fjernvarme og utskiftning av radiatorer i borettslaget i 2013/14,
totaloppgradering og modernisering av to vaskerom i 2014/15,
rehabilitering av samtlige balkonger i 2015/16,
nytt callinganlegg, kjøreport og rehabilitering av bunnledninger i 2017
utskiftning av vinduer i leilighetene, maling av oppganger, nye lamper med dimmere, nye postkasser og fronter til
sikringsskapene og ny vaskemaskin i Trondheimsveien 73 i 2018.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

20.08.2019

Styregodkjennelse

Ja

Dyrehold

Husdyrhold er kun tillatt når dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige brukere av eiendommen. Dyreholdet skal registreres hos styret. Konferer fremlagte husordensregler på visningen. Husordensreglene kan også utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

Forsikring

Tryg Forsikring, polisenr. 6598329

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.269,- pr. md.

Herav:
Felleskostnader 2.780,-
Trappevask 98,-
Kabel-tv 391,-

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 173.000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.08.2019

Lånevilkår

Spesifikasjon av selskapets lån og vilkår:

Lånetype: Eika1, annuitetslån
Saldo: kr 52.449.641,-
Løpetid: 24 år 5 md
Rentesats: 2,15%, flytende rente
Andel av saldo: kr 172.914,-

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt. avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ja

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Følger ikke ved salg:
Begge taklamper i stuen
Taklampe soverom
Sengegavl
Vegglampe soverom
vegghengt rundt speil soverom
Vegghengt teakhylle stue
Taklampe kjøkken

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

3 600 000,- (Prisantydning)
173 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 773 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 788 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 11.08.19 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: egenerklæring, tilstandsrapport, energimerking, reguleringskart.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Salgsleder/Eiendomsmegler MNEF Therese Eng

Ref.: 718190104