Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Nellikbuen 62B, 1617 Fredrikstad

Leie/Roselia- Lettstelt og pen 3-roms leilighet med to usjenerte og solrike uteplasser

Prisantydning

1 000 000,-

BRA/P-rom

68 kvm / 65 kvm

Boligtype

Annet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
1 929 509 kr
Prisantydning
1 000 000 kr
+ Andel fellesgjeld
921 549 kr
+ Omkostninger
7 960 kr
= Totalpris
1 929 509 kr
Felleskostnader
7 300 kr/mnd
Antall rom
0
Antall soverom
2
Primærrom
65 kvm
Bruksareal
68 kvm
Etasje
2
Eierform
Borettslag
Boligtype
Annet
Adresse
Nellikbuen 62B
Kommune
Fredrikstad
Byggeår
2004
Energimerking
Energimerking ikke levert

Mer om boligen

Velkommen til Nellikbuen 62b, en flott leilighet beliggende i rolige og barnevennlige omgivelser sentralt på Lisleby. Her får du en leilighet med en fin stue, 2 soverom og 1 bad, og to verander med fine solforhold. Boligen er meget pen og velholdt, og fremstår som med minimal bruksslitasje. Boligene i Roselia II borettslag ligger i et felles grøntområde med felles lekeplass.

Beliggenhet

Nærområdet:
Nellikbuen ligger i et rolig og barnevennlig strøk med god og sentral beliggenhet i et nyere, etablert boligområde. Nærområde består for det meste av eneboliger, leiligheter, rekke- og kjedehus. Umiddelbar nærhet til barnehage, skole, idrett/fotball anlegg, forretninger, legekontor m.m. Pent opparbeidet fellesareal, med gang- sykkelstier, lekeplass og grønt areal. Området er lite trafikkert.

Området:
Nellikbuen62 B, ligger i Roselia II borettslag, som ligger sentralt til i et etablert boligområde på Lisleby. Det er kort vei til Lisleby sentralidrettsanlegg med fotballbane og friidrettsanlegg og Lisleby samfunnshus, og gang- og sykkelavstand til Nøkleby barneskole. Det er flere barnehager i nærområdet. Nærmeste dagligvareforretning er Kiwi på "Snippen", hvor du forøvrig også finner post i butikk, kiosk, pizzeria, frisør og tannlege. For større innkjøp ligger både Østfoldhallene med Dikeveien handelsområde og Meny på Wilbergjordet i grei avstand. Det er i underkant av 4 km til Fredrikstad sentrum og det er gode bussforbindelser.

Ca. 5 minutter til Fredrikstad sentrum med bil og busstopp for lokalbussen til sentrum like ved. God bussforbindelse også ved Rolvsøyveien (rv. 109) hvor Glommaringen har hyppige avganger til både Fredrikstad sentrum og nordover til Sarpsborg.

Det er sykkelavstand til Fredrikstad sentrum hvor man bl.a. finner Torvbyen kjøpesenter og gågata med en rekke koselige butikker og kafeer, og ikke minst den flotte elvepromenaden langs brygga med sine mange restauranter og utesteder. Fra sentrum er det videre gangbro over til Kråkerøysiden og Værsteområdet hvor Høgskolen i Østfold og Fredrikstad stadion ligger i umiddelbar nærhet. Det er også kort vei til fine tur- og rekreasjonsområder i Fredrikstadmarka og ikke minst det flotte Bjørndalsområdet som er opprustet og ble kåret til landets beste uterom i 2013.

Bebyggelse

Boligen har en fin beliggenhet i et nyere og attraktivt bolig område på Lisleby med hovedsakelig eneboliger, rekkehus og leilighetsbygg.

Adkomst

Fra Fredrikstad: følg riksvei 109 til rundkjøringen ved Leie sykehjem. Ta til høyre i rundkjøringen, inn i Leiegaten. Følg denne ca. 300 meter og ta til venstre inn i Sølandsvei og videre inn Dr. Møllersvei. Deretter til venstre og følg veien til Nellikbuen. Det blir skiltet ved fellesvisning.

Byggemåte

Antatt fundamentert på fylte masser på fjellgrunn. Ringmurselementer med støpt isolert betonggulv. Bærende konstruksjon av isolert bindingsverk av tre, utvendig kledd med liggende trekledning. Saltak oppbygd med takstoler og antatt sutaksplater som undertak. Taket er tekket med betongtakstein på sløyfer/lekter. Det er montert snøfangere. Opplysninger vedr. byggemåte er hentet fra vedlagt verditakst utført av takstingeniør Håvard Hoff-Hansen. For ytterligere opplysninger se denne.

Innhold

Boligen inneholder gang, 2 soverom, bad, stue, kjøkken og bod. Det medfølger parkeringsplass utenfor boligen og utvendig sportsbod på ca. 5 kvm.

Areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 68 kvm, Bruttoareal: 76 kvm


Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

P-rom: 65 kvm : Gang, 2 soverom, bad, kjøkken og stue

Sekundærrom: Innvendig bod

Standard

Generelt:

Lys og pen leilighet i 2. etasje med enkel adkomst. Boligen holder en normal god boligstandard og er malt i lyse og trivelige farger. Smart planløsning med åpen stue- og kjøkkenløsning, samt to soverom. Det er varmekabler i store deler av leiligheten samt balansert ventilasjon med varmegjenvinner

Stue:
Trivelig stue i åpen løsning mot kjøkken. Store vindusflater gir godt med naturlig lys og det er utgang ut til østvendt balkong.

Kjøkken:
Kjøkken har innredning med slette hvite fronter og med gode oppbevaringsmuligheter, som utnytter plassen godt. Laminat benkeplate og plater mellom benk- og overskap. Frittstående hvitevarer.

Bad:
Bad med flislagte vegger, og våtromsbelegg på gulv. Varmekabler i gulv. Badet er innredet med servantinnredning, frittstående toalett, badekar med dusj og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Avtrekk i tak.

Soverom
Leiligheten har to soverom, begge med god størrelse. Begge soverommene har adkomst fra gang. Godt med skapplass.

Uteplass:
Boligen har to fine og usjenerte uteplasser, med gode solforhold. Uteplassen ved inngangspartiet er vestvendt og her har du fin ettermiddags -og kveldssol. Balkongen med utgang fra stuen ligger vendt mot øst, og her har man fin utsikt over nærområdet.

Bod / Lagring
Det er en innvendig bod i leiligheten, samt en romslig sportsbod ved inngangspartiet til leiligheten.

Oppvarming

Oppvarming med strøm via varmekabler.

Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Tomten

Andel i ca. 3840kvm festet fellestomt. Tomten er beskaffet med asfalterte internveier til bebyggelsen, plen, gjerde, hekk, lekeplass og oppstillingsplasser. Borettslaget fester tomten av Østlandske tomteselskap. Festetiden løper til den sies opp av fester. Festeavgiften reguleres hvert 10. år og ble sist regulert i 2016 iht. forretningsfører. Grunneier har pant for forfalt festeavgift.

Parkering

Parkering på tilhørende biloppstillingsplass utenfor boligen. Alle gjesteplasser i borettslaget er tilgjengelig for alle andelseiere. Se vedlagte husordensregler for nærmere regler vedr. parkering på borettslagets tomt.

Vei/vann/avløp

Tilknyttet offentlig vei-, vann- og kloakkforhold.

Forretningsfører

FRAM forvaltning ved Linda Landgraff, St. Marie gate 46, 1706 Sarpsborg. Tlf: 69 14 70 70/ Faks 60 14 70 71

Borettslaget

Roselia II borettslag ligger i et boligområde på Lisleby og er bestående av 24 andeler. Det ble utført maling og beising av hele bygningsmassen i 2015, i tillegg til full gjennomgang og reparasjoner av alle ventilasjonsanlegg. I 2017 har borettslaget bla. utvidet husforsikringen til å også dekke skadedyrbekjempelse. Borettslaget har også tegnet forsikring i Norsk hussoppforsikring som dekker skader på bygning etter hussopp/råtesopp og insekter. Borettslagets egenkapital var ved utgangen av 2018 på kr 3.919.467 ,-. Disponible midler var ved utgangen av 2018 kr 971.250,-, som er et økning på kr 112.953,- fra året før. Dette anses som en god likviditetsreserve med tanke på kommende vedlikehold og eventuelle uforutsette kostnader. Styret foreslår at årsresultatet pr 31.12.20118 på kr 699.803 oveføres til egenkapitalen.

Styregodkjennelse

Ny andelseier(e) skal godkjennes av borettslagets styre før innflytting.

Dyrehold

Hunde/kattehold begrenses til 2 dyr pr. leilighet. Den enkelte dyreeier er ansvarlig for at husdyr ikke er til sjenanse for andre beboere. Se vedlagte husordensregler for nærmere opplysninger.

Forsikring

I 2017 har borettslaget bla. utvidet husforsikringen til å også dekke skadedyrbekjempelse. Borettslaget har også tegnet forsikring i Norsk hussoppforsikring som dekker skader på bygning etter hussopp/råtesopp og insekter.

Felleskostnader

7 300,- pr Mnd
Kr. 3009,- dekker kommunale avgifter, eiendomsskatt, revisjon, forretningsførsel, serviceavgift kabel tv, snøbrøyting, utvendig forsikring, styrehonorar, drift og vedlikehold. Kr. 4288,- dekekr renter og avdrag ( avdrag ca 2.100,-)

Andel fellesgjeld/fellesformue

Fellesgjeld pr 31.12.18 var kr 921.549,-. Andel formue var 41.151,-

Lånevilkår

Borettslagets lån:

Lån i Nordea opprinnelig stort kr 24.320.000,- nedbetales etter annuitetsprisnippet over 27 år fra og med 30.12.11, således nedbetalt i år 2038. Rentebetingelser = 3 mnd NIBOR + margin. Rentesats 2,9%.
Lån i Nordea opprinnelig stort kr 600.000,- nedbetales som serielån over 8,5 år. Lånet er nedbetalt i år 2019. 2,5% flytende rente pr. 31.12.19
Det gjøres oppmerksom på at forretningsfører kan ha mottatt varsler om renteendringer eller nye lån som ikke er iverksatt pr. dags dato.

Borettslaget har ikke IN-ordning med mulighet for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Nei

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Følgende er tinglyst på borettslagets eiendom:

Tinglyst 15.12.2004 med dagboknummer 17536 Festekontrakt - vilkår
Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen ligger inn under kommunedelplan for Fredrikstad byområde 2011-2023 med formål bebyggelse og anlegg. Planen var godkjent 06.12.2012. Det er regulert til felles lekeareal, konsentrert småhusbebyggelse, felles parkeringsplass, felles avkjørsel og gang-/sykkelvei i reguleringsplan 0106499 Roselia felt B2 godkjent/vedtatt 27.03.2003 med reguleringsbestemmelser. Planforslag 0106 InterCity Fredrikstad Sarpsborg er varslet igangsatt 12.05.2016. Avhengig av trasévalg kan eiendommen bli berørt av intercity-utbyggingen mellom Fredrikstad og Sarpsborg.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel

Totale kostnader

1 000 000,- (Prisantydning)
921 549,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
1 921 549,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
7 960,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
1 929 509,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Heidi Y. Gangfløt

Ref.: 710190066