Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Turbinveien 1, 0195 Oslo

Kværnerbyen: Pen 3-roms hjørneleilighet med god planløsning. Lav rente på 1,49%. Garasjeplass - Heis.

Prisantydning

2 755 000,-

BRA/P-rom

66 kvm / 63 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
4 411 516 kr
Prisantydning
2 755 000 kr
+ Andel fellesgjeld
1 642 000 kr
+ Omkostninger
14 516 kr
= Totalpris
4 411 516 kr
Felleskostnader
7 807 kr/mnd
Antall rom
0
Antall soverom
2
Primærrom
63 kvm
Bruksareal
66 kvm
Etasje
2
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Adresse
Turbinveien 1
Kommune
Oslo
Byggeår
2008
Energimerking
Lys grønn B
Erik

Erik Tharaldsen

Eiendomsmegler / Salgsleder

Mer om boligen

Leiligheten ligger meget fint til i trivelig boligområde i 2 etg med mye lys.
Leiligheten ligger ut mot torget. Det ligger en stor KIWI butikk i nabobygget, treningssenter innenfor 10m, Apotek, frisør og flere andre servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Kværnerbyen er et av OBOS sine mest spennende boligprosjekter. Her er en helt ny bydel under utvikling, sentralt beliggende på Kværner Brugs gamle tomt i Lodalen. Hvor det skal være godt å leve og lettvint å bo. I dag er området forvandlet til et attraktivt boligområde med høy kvalitet. Området ligger rolig tilbaketrukket mellom Ekeberg og Vålerenga. Fellesarealene er flott opparbeidet med parkmessig preg, og hvor Alna i dag er gjenskapt som et vannspeil i et parkdrag sentralt gjennom området. Om vinteren blir vannspeilet omgjort til skøytebane, til stor glede for alle barn.

I nærområdet mot nord ligger Vålerenga med sin karakteristiske trehusbebyggelse. Her finner du små kafeer, spisesteder og butikker. Mot øst ligger Svartdalsparken og Svartdalen med sin særpregede vegetasjon og turstier langs Alna, over til Østensjøvannet og videre til Østmarka.

I Kværnerbyen bor man med gangavstand - og enda kortere sykkelavstand - til sentrum. På veien passerer du Gamlebyen med Middelalderparken og vannspeilet. Her finner du Oslos historiske røtter i form av gamle ruiner og gateløp, som sammen med Ladegården er populære mål for byvandringer. Det er ingen steder i byen det rører seg så mye som på denne kant av byen. Det mest spennende nærområdet er kanskje Bjørvika hvor det er etablert mange tusen nye arbeidsplasser, og byens nye finansielle tyngdepunkt befinne seg her. I tillegg til den nye Operaen som står ferdig, er det planlagt nytt Deichmanske Bibliotek, parker med sports- og lekemuligheter, ny havnepromenade samt en rekke nye servicefasiliteter. I Middelalderparken vil det i tillegg til det eksisterende vannspeilet (som viser hvor høyt vannet sto i Middelalderen) bli opparbeidet en egen badestrand mot fjorden. Sørenga er det perfekte utgangspunktet for kajakkpadling. Fra Friluftshuset leier DNT ut kajakker og de arrangerer kajakkurs og kajakkturer. Sørenga sjøbad er et nytt flytende badeanlegg helt sør på Sørenga. Flott badeplass med masse kveldssol. Kværnerbyen er kort sagt nær det aller meste, til kulturtilbud, utesteder, forretninger, konserter og festivaler

Bebyggelse

Tilsammen er det planlagt ca. 1.600 boliger i Kværnerbyen. I dag er ca 1200 ferdigstilt og innflyttet. Det er åpnet to barnehager, den ene med fortrinnsrett for våre beboere. I tillegg er Kværnerhallen nå fylt opp med kontorplasser. Den helt nye kafeen Piece of Cake er åpnet og i treningssenteret er det full fart fra tidlig morgen. Her finner du en stor dagligvarebutikk, blomsterbutikk, renseri, skomaker, frisør, negl- og fotpleie i tillegg til apotek mm. Se www.kvaernerbyen.no for mer informasjon om området.

Adkomst

Buss 32 går fra Voksen Skog via Røa, Lysaker og Aker Brygge før den har endeholdeplass i Kværnerbyen. Reisetid fra Oslo S er ca. 5 minutter (Nationaltheateret 8-10 minutter). Andre bussruter er tilgjengelig fra Galgeberg (rute 20, og 37, 100 og 110) og Konowsgate (rute 34, 70 og 74). Trikk 18 og 19 i Schweigaardsgate. Nærmeste T-bane er Ensjø som ligger nord-vest for Kværnerbyen. Det går bussrute døgnet rundt til Galgeberg.

Det finnes to ulike typer bysykkelstativ i Kværnerbyen; vanlige bysykler og elektriske bysykler.

Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere skilter ved fellesvisninger

Byggemåte

Bygget er oppført med bæresystem hovedsakelig i betong med utvendig tekket med panel og plater.

Innhold

3-roms leilighet beliggende i 2.etasje. Leiligheten består av entre, 2 soverom, bad, bod og kjøkken/stue med adkomst til fransk balkong.
Leiligheten fremstår med parkett på gulvene og malte veggflater. Badet er ett type kabinbad som er flislagt på gulv og vegger.
Kjøkkeninnredning med laminerte fronter og integrerte hvitevarer.
Leiligheten disponerer 1 bod på ca 5 kvm i kjeller og garasjeplass merket med nr.77.

Areal

Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 74 kvm

Standard

-Entre: Stor fin entre med god plass til å henge fra seg ytterklær.

- Innvendig bod på ca 3 kvm inn fra entre.

- Bad/wc: Fint lyst band med veggmontert wc, dusjplass med inn-utadslående dusjvegger, servant i heldekkende laminert benkeplate, med underskap og ettgreps blandebatteri, innfliset speil samt opplegg/plass for vaskemaskin.

- Kjøkken: Fint og praktisk kjøkken med benkeplate med fliser over og 1½ kum, samt ettgreps blandebatteri. Ventilator over komfyr er tilkoblet mekanisk avtrekk. Brannslange er montert i benkeskap, integrerte hvitevarer med: oppvaskmaskin, komfyr og induksjon platetopp.

- Hovedsoverom: Stort soverom med god plass til dobbeltseng og stort garderobeskap.

- Soverom 2: Fint gjesterom, kontor eller barnerom.

- Stue: Lys fin hjørnestue som er lett å innrede. Plass til spisebord sofagruppe. Franskbalkong som gjør at man får godt med luft og lys inn.

Utstyr

- Brannslange i kjøkkenskap, felles optisk brannvarsling i leilighetene.

- Naturlig avtrekk til yttervegg.
Mekanisk avtrekk fra kjøkkenvifte og vifte på bad.

- Automatsikringer i sikringsskap plassert i bod.

- Kabel-tv med muligheter for internett fra GET.

- Det er heis i blokken med direkte adkomst til bod-/ garasjeanlegg.

- Vinduer i trerammer med 2-lags energiglass fra byggeår.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med fjernvarmeanlegg, anlegget betjenes via radiatoranlegg.
Oppvarming og varmt tappevann i borettslaget er basert på fjernvarme. Både varmt tappevann og strøm skal avregnes, men det er ingen individuelle målere for den delen av kostnadene som gjelder oppvarming. (Oppvarmingskostnadene blir derfor ikke avregnet

Tomten

Borettslagets fellesarealer er pent opparbeidet med plen, prydbusker, sittegrupper, trær, hellelagte gangstier, lekeplass m.m. Like utenfor borettslaget, men fremdeles i Kværnerbyen, finner du ett vannspeil med sittegrupper og her renner det en stilig vannkanal gjennom området. Når det er kaldt nok er det skøytebane der om vinteren for barna.

Parkering

Leiligheten disponerer én parkeringsplass i lukket garasjeanlegg. Ellers gjesteparkering i gateparkering etter gjeldende regler.

Dersom bruksrett til garasje selges, husk å melde eierskifte til OBOS, for oppdatering av oversikt i vedtektene over hvilke leiligheter som har bruksrett. Se vedtektene punkt 4-1 (4) for regler vedrørende eierskifte av bruksrett. Eierskiftegebyr etter gjeldene priser.

Forretningsfører

OBOS 22 86 55 00

Borettslaget

Møllehjulet Borettslag

Møllehjulet borettslag består av 177 boliger. Borettslaget eier en samleseksjon for boligene i Smeltedigelen Eierseksjonssameie, som ellers består av 6 næringsseksjoner

Styret kan kontaktes på; styret@mollehjulet.no, se ellers info på www.mollehjulet.no.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Styregodkjennelse

Styregodkjennelse er påkrevet av ny eier.

Dyrehold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

Forsikring

if... Skadeforsikring - polisenummer 574984.

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 7.807,- pr. md.
Herav:
Garasje 153,-
Strøm og varmtvann 624,-
Oppvarming 421,-
Felleskostnader 2.188,-
Kapitalkost. lån 1 HUS301 4.421,-

Andel fellesgjeld/fellesformue

Lånenummer: HUS301-1150889210
Restsaldo: 1.641.407,-
Kapitalkost: 4.421,-

Formue: 16.430,-

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget inngår i et OBOS-tilknyttet borettslag. Dersom borettslaget påføres økonomisk tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslag full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Garantiordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Oppbevares på meglers kontor og forevises ved forespørsel

Utleie

Etter borettslagets regler

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Større vedlikehold og rehabilitering
2016 Videre arbeid med gårdsrom
Alt utvendig treverk er grunnet og malt og alle håndløpere på balkonger og fellesområder er skiftet ut.
2015 Oppgradering av gårdsrom
2014 5-års befaring og vedlikehold av gårdsrom.
2009 - 2012 Diverse arbeid etter ettårsbefaringen

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til bolig.

Området er under bygging og videre utvikling med nye boligprosjekter i Kværnerbyen.
Det arbeides med ekstra togspor i Brynsbakken, sak 201714401.
Søkt om omregulering av Turbinveien 2-4, sak 201715801.

Totale kostnader

2 755 000,- (Prisantydning)
1 642 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 397 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
6 556,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
14 516,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 411 516,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 10.09.18 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Takst, egenerklæring, energimerking, info fra OBOS.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Salgsleder Erik Tharaldsen

Ref.: 713180040

Last ned dokumenter

Her kan du laste ned relevante dokumenter til boligen.