Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Rødsveien 4A, 1671 Kråkerøy

Kråkerøy - Stor og lys 3-roms endeleilighet i gangavstand fra sentrum. 2 balkonger og garasjeplass

Prisantydning

3 100 000,-

BRA/P-rom

104 kvm / 104 kvm

Boligtype

Annet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 607 147 kr
Prisantydning
3 100 000 kr
+ Andel fellesgjeld
492 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
3 607 147 kr
Felleskostnader
6 677 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
104 kvm
Bruksareal
104 kvm
Etasje
2
Eierform
Borettslag
Boligtype
Annet
Adresse
Rødsveien 4A
Kommune
Fredrikstad
Byggeår
2003
Energimerking
Oransje E

Mer om boligen

Velkommen til Rødsveien 4A. Dette er en romslig 3-roms leilighet beliggende kun få minutters gange fra sentrum og Værsteområdet og Fredrikstad sentrum. Boligen er på 104 kvm og er beliggende i 2. etasje. Boligen er lys og pen og godt vedlikeholdt. Her kan du flytte rett inn. Skulle man ha behov for et ekstra soverom kan man enkelt dele et av soverommet lengst syd deles inn i to mindre rom. Fra stuen er det utgang til to balkonger. Balkongen vender hhv. syd og øst. Det medfølger garasjeplass i kjelleren.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Rødsveien, nord på Kråkerøy. Dette er et rolig område nær sentrum: 5 minutters gange unna er Værste-området, som er i ferd med å bygges ut til en ny bydel. Her ligger Høyskolen i Østfold, Helsehuset, velrenommerte restaurant Slippen og matforretning - blant annet. Rett over elva ligger det øvrige Fredrikstad sentrum, med alt av tilbud innen handel og tjenester, restauranter, kafeer og kulturtilbud. Det er bussforbindelse til sentrum i nærheten. Kråkerøy har mange fine turområder. Hvis man ønsker lengre utflukter, kan man kjøre 20 minutter sørover, til Hvaler-øyene. Til E6 og sykehuset på Kalnes er det ca. 20 minutter.

Adkomst

Se kartskisse

Byggemåte

Bygget er fundamentert på fjellgrunn og fylte masser. Grunnmur av betong. Støpt betonggulv i underetasjen. Bærende konstruksjon av antatt isolert bindingsverk over terreng. Utvendig kledd med liggende trekledning og fasadeplater. Balkong på fremsiden av boligen og terrasse på gavlvegg er oppført i trekonstruksjon med impregnert trevirke. Saltak takkonstruksjon antatt oppbygd med takstoler utvendig tekket med betongtakstein. Opplysninger vedr. byggemåte er hentet fra vedlagt takstrapport utført av takstingeniør Håvard Hoff-Hansen. Rapporten er datert 06.03.19. Se denne for ytterligere opplysninger.

Innhold

1. etg.: Entré, bad, vaskerom, to soverom, kjøkken og stue med utgang til to balkonger på hhv. 7 kvm.

Garasje med innvendig bod i kjeller.

I tillegg til 1/4 av fellesbod.

Areal

Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 104 kvm, Bruttoareal: 113 kvm

Standard

Generelt:
Alle rom ble malt i 2012/2013 og parkettgulv i kjøkken/stue er skiftet i 2016. Innvendig innehar leiligheten en gjennomgående normal standard. Bruksslitasjen på innvendige overflater anses som normal med hensyn til alder.

Gulv: Parkett og fliser
Vegger: Glassfiberstrie
Himling: Malte slette tak

Entre:
Entré med 3-roms skyvedørsgarderobe og adkomst til bad samt til soverom på hver sin side. Videre rett fram kommer man til stue og kjøkken

Stue:
Romslig stue med god plass for møblering av både salong og spisestue. Peisovnen er praktisk plassert midt i stuen, noe som gjør at varmen sprer seg til alle kriker og kroker. Det er adkomst til begge leilighetens balkonger en sydvendt og en østvendt balkong på hhv. 7 kvm. Det er delvis åpen løsning mot kjøkkenet.

Kjøkken:
Det er delvis åpen løsning mellom kjøkken og stuen og det er godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminat benkeplate. Malte fliser mellom benk- og overskap. Integrert stekeovn og koketopp. Det er plass til frittstående kjøleskap. Det mangler mansjetter på vannrør i benkeskap på kjøkkenet.

Bad/vaskerom:
Flislagt baderom med innredet dusjhjørne, servantinnredning og toalett. Varmekabler i gulv. Utluftingen er plassert på vaskerommet. Baderom er fra byggeåret og innehar normal standard. Innenfor badet har man et vaskerom med utslagskum og opplegg for vaskemaskin. Elektrisk vifte på yttervegg. Standard er fra byggeåret.

Soverom:
Leiligheten har to soverom, begge med god størrelse og med adkomst fra gang. Fra hovedsoverommet er det dør til badet. Dersom det er ønskelig med et ekstra soverom så kan soverommet lengst syd enkelt deles opp til to mindre soverom. Det er skyvedørsgarderobe på soverommet lengst syd.

Utstyr

Porttelefon med fjernbetjening av hoveddør.
Sentralstøvsuger
Kabel TV med dekoder
Skyvedørsgarderober

Oppvarming

Elektrisitet. Varmekabler på bad. Peisovn i stuen. Ellers oppvarming via panelovner.

Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, medfølger heller ikke dette.

Tomten

Andel i fellestomt på ca. 807 kvm.

Tomten er opparbeidet med asfaltert gårdsplass på fremsiden av bygget. Noe hekker og beplantning, ellers naturtomt. Skrånende fjell på baksiden av bygget.

Parkering

Hver andelsleilighet har egen garasje, egen bod og felles boder i underetasjen. Gjesteparkering på borettslagets biloppstillingsplass utenfor blokken.

Vei/vann/avløp

Tilknyttet offentlig vei-, vann- og kloakkforhold.

Forretningsfører

OBOS Østfold

Borettslaget

Rødsbakken borettslag består av 8 andelsleiligheter

Borettslaget har engasjert firma som utfører vaktmestertjenester.
Trappevask utføres av andelseierne.

Driftsinntekter i 2017 var til sammen kr 576.237,- Driftskostnadene i 2017 var til sammen kr 289.094,- Resultat 2017 var på kr. 203.108,- som ble foreslått overført til egenkapital.

Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2017 kr 272.296,-

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

18.03.2019

Styregodkjennelse

Ny andelseier(e) skal godkjennes av borettslagets styre før innflytting.

Dyrehold

Nyanskaffelse av husdyr skal forelegges styret i borettslaget for godkjenning.

Felleskostnader

6 677,-
Kommunale avgifter, eiendomskatt, renter og avdrag på felles lån, forsikring av bygningsmassen, forretningsførerhonorar, diverse vaktmestertjenester, styrehonorar, kabel-tv, strøm fellesarealer, diverse utvendig vedlikehold og diverse drift

Lånevilkår

Borettslaget lån med saldo og betingelser pr. 11.02.19:

Nordea, lånenr 61058053200, kr 3.263.941,-. Annuitetslån. Flytende rente 2,65%. Restløpetid 20 år og 2 mnd.

Nordea, lånenr 61058138958, kr 199.694,-. Annuitetslån. Flytende rente 2,65%. Restløpetid 11 år og 11 mnd.

Det gjøres oppmerksom på at forretningsfører kan ha mottatt varsler om renteendringer eller nye lån som ikke er iverksatt pr. dags dato.

Borettslaget har IN-ordning med mulighet for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld. Dette gir andelseier adgang til å innbetale sin del av fellesgjelden. Innbetalingen forutsetter at andelseier har inngått en egen avtale med borettslaget. Innbetalingen kan foretas to ganger pr. år. Andelseier vil da få redusert sine kapitalkostnader (andel renter og avdrag) som kreves inn sammen med felleskostnadene.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtalen om sikring av felleskostnader gjelder til den blir sagt opp av en av partene.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 03.09.2003

Utleie

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen ligger inn under kommunedelplan for Fredrikstad byområde 2011-2023 med formål bebyggelse og anlegg. Planen var godkjent 06.12.12. Det er regulert til boliger, annen veigrunn og privat vei i reguleringsplan 0106345 Del av Rødsveien og ny Rv. 108 godkjent/vedtatt 25.06.92 med reguleringsbestemmelser.

Totale kostnader

3 100 000,- (Prisantydning)
492 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 592 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 607 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Copyright
OBOS eiendomsmeglere har copyright til tekst og bilder i annonsen og det er ikke tillatt å benytte tekst eller bilder uten tillatelse fra rettighetshaver.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Håvard Andreas Midtsjø

Ref.: 710190027