Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Slevik platå 20, 1622 Gressvik

Klassisk, påkostet og innholdsrik familiebolig på idylliske slevik. Stor tomt på ca. 1,3 mål. 5 soverom og 2 bad

Prisantydning

5 200 000,-

BRA/P-rom

290 kvm / 241 kvm

Boligtype

Enebolig

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
5 345 150 kr
Prisantydning
5 200 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
145 150 kr
= Totalpris
5 345 150 kr
Felleskostnader
0 kr/mnd
Antall rom
0
Antall soverom
5
Primærrom
241 kvm
Bruksareal
290 kvm
Etasje
0
Eierform
Selveier
Boligtype
Enebolig
Kommune
Fredrikstad
Byggeår
1983
Energimerking
Oransje F

Mer om boligen

Slevik platå 20 er en arkitekttegnet enebolig som ble bygget i 1983. Boligen fremstår som velholdt og innholdsrik med en klassisk og høy standard med blant annet et flott listverk, kakkelovn, romslige rom med mer. Videre kan det trekkes frem at boligen har hele 5 soverom, 2 bad, vaskerom og integrert garasje fordelt på sine 325m² i bruttoareal og 3 plan. Utvendig har man en usjenert og romslig tomt på litt over 1,3 mål.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende på idylliske Slevik, nærmere bestemt på Slevik platå. Boligen har en usjenert og attraktiv beliggenhet internt på boligområdet. Her har man en romslig tomt på litt over 1,3 mål bestående av gressplen, belegningsstein i gårdsplass, kantstein samt busker og trær.
Slevik platå er et eldre og etablert boligfelt hvor de fleste husene er bygget omkring 80-tallet. Det er nå et generasjonsskifte på boligfeltet hvor det flytter yngre inn og etablerer et familieforhold. Det er et populært og attraktivt sted å bosette seg på både for yngre og eldre. Her har man kort nærhet til en rekke fasiliteter. Det bør trekkes frem at man har gangavstand til Slevik skole, Slevik barnehage og Fredtun barnehage. Det er et trygt og rolig boligfelt hvor barn kan løpe trygt i gatene og fra hus til hus. Videre har man lekeplasser og turmuligheter rett utenfor døren.

På Slevik platå bor man med kort nærhet til skjærgården og til flere flotte steder. Foten, Mærrapanna, Dypeklo og Marnet er beliggende i nærheten av Slevik. Fra eiendommen er det ca. 1,5 km til Slevikstanda hvor man har Slevik båthavn med muligheter for leie av båtplass. I tillegg har man gode bademuligheter på Slevikstranda. Fra Slevikstranda kan man ta båten ut til blant annet Foten, Flatskjæra og flere andre holmer i skjærgården. Hankøsundet ligger i underkant av 5 km fra eiendommen. Her finner man blant annet Hankøsund restaurant og Joker Vikane. Hankøsundet er et meget populært sted på sommeren, her har man gode bademuligheter og ferje som tar deg ut til Hankø hvor man finner Hankø Hotell og Spa.

Det er i tillegg gode bussforbindelser fra Slevik, både med tanke på buss til Gressvik ungdomsskole og til sentrum.

Bebyggelse

Spredt bebyggelse av eneboliger.

Adkomst

Se kartskisse.

Byggemåte

Enebolig antatt fundamentert på fylte masser på fjellgrunn. Grunnmur av lettklinkerblokker med utvendig pusset/slammet overflater. Drenering er fra byggeår. Eier har utført kjerneborring i fjellet for å drenere vekk grunnvann. Det har ikke vært noe tilbakeslag etter dette, iflg. eier. Bærendekonstruksjon av bindingsverk utvendig kledd med stående trekledning. Etasjeskille av trebjelkelag i begge etasjer. Det er trevinduer av typen termopan med koblede plass. Balkongdør med brystning og 2-lags isolerglass. Ny isolert leddport og dør til garasje. Registrert områder hvor det har oppstått fuktmerker/skader pga kondensering på vinduer. Taket er utvendig tekket med teglstein. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Håvard Hansen den 14.06.2019. For utfyllende opplysninger om byggemåte, se denne.

Innhold

Boligen er over 3 plan og inneholder:

Kjeller: Gang, kjellerstue, lager og bod
1. Etasje: Entré, hall, kjøkken, vaskerom, spisestue, stue, bad, utvendig bod og terrasse
2. Etasje: Gang, 4 soverom, innredet rom/soverom, bad og garderobe

Areal

Primærrom: 241 kvm, Bruksareal: 290 kvm, Bruttoareal: 325 kvm
Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

Standard

Slevik platå 20 er en arkitekttegnet enebolig som ble bygget i 1983. Boligen fremstår som velholdt og innholdsrik med en klassisk og høy standard hvor det blant annet er flott listverk, kakkelovn, romslige rom med mer. Videre kan det trekkes frem at boligen har hele 5 soverom, 2 bad, vaskerom og integrert garasje fordelt på sine 325m² i bruttoareal og 3 plan. I 1. etasje har man et moderne og tiltalende bad som ble pusset opp i 2008. I tillegg har det blitt skiftet gulv i gang og stue i 2016. Kjøkkenet er meget romslig og fremstår som et klassisk og velholdt kjøkken. Dette ble pusset opp i 2006. På innsiden av kjøkkenet har man vaskerom med egen inngang, dette ble pusset opp i 2013. Utvendig har man en usjenert og romslig tomt på litt over 1,3 mål. I tillegg har man en romslig terrasse på ca. 70m² og garasje integrert i huset.

Entré:
Her har man en klassisk og flott entré og hall. I hallen står det en flott kakkelovn som både er en flott fyring og et flott møbel i ett. I hallen er det skiftet gulv i 2016 til én stavs parkett.

Bad/wc:
I 1. etasje har man et innbydende, moderne og tiltalende bad som ble pusset opp i 2008. Badet fremstår som velholdt og i bra stand. Her har man fliser på vegger og skipsgulv. Det er utstyrt med vegghengt toalett, servantinnredning og dusjkabinett. Videre er det utlufting via avtrekk.

Badet i 2. etasje er fra byggeår. Det er et meget romslig bad hvor man har våtromsbelegg på gulv og fliser på vegg. Det er innredet med servantinnredning, frittstående toalett, dusjkabinett og boblekar. Utlufting via avtrekk og oppvarming via vegghengt panelovn.

Vaskerom:
På innsiden av kjøkkenet har man eget vaskerom som ble pusset opp i 2013. Det fremstår i god stand. Her har man i tillegg egen inngang som er veldig praktisk. Dette kan da benyttes til en dagliginngang. Vaskerommet består av fliser på gulv og malt strie på vegg. Det er opplegg for vaskemaskin og innredning med utslagsvask.

Kjøkken:
Kjøkkenet er av god størrelse med rikelig av skap- og benkeplass. Kjøkkenet er fra 2006 og innehar lyse profilerte fronter med heltre benkeplate. Det er et tidløst og velholdt kjøkken. I tillegg har man god plass til et frokostbord på kjøkkenet. Det består av integrert micro, komfyr, platetopp, kjølehjørne og oppvaskmaskin. Gruedesign på ventilator hette over platetopp med flislagte vegger.

Stue:
Stuen fremstår som innbydende og tiltalende. Det ble i 2016 skiftet gulv til ett lyst én stavs parkett gulv. I tillegg er det moderne downlights. Generelt er det en stor stue med god plass til både sofagruppe og et større spisebord. I tillegg har man direkte utgang til terrasse på ca. 70m².

Soverom:
Her har man hele 5 soverom hvor av alle er beliggende i 2. etasje. Samtlige soverom er av god størrelse. Fra det ene soverommet har man direkte utgang til veranda og en mindre bod som kan benyttes som walk-in garderobe. Her har man flere muligheter i form av garderobeløsninger om man ikke skulle trenge alle soverommene som soverom.

Kjeller:
I kjelleren finner man en innholdsrik og romslig kjellerstue. Dette er et perfekt rom både store og små. Videre har man gode lagringsmuligheter i form av boder av god størrelse.

Det er en romslig garasje som er integrert i boligen. Det vil si at man har direkte adgang til garasjen fra hallen. Her er det nylig montert el-billader.

Utstyr

El-billader
Garderober med innredning
Fibernett
VVB på 200 liter

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I 1. etasje står det en kakkelovn. Luft til luft varmepumpe.

Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med.

Tomten

Festet tomt på ca. 1307m².
Arealet er oppgitt av Fredrikstad kommune og er hentet fra matrikkelen. Det varierer hvor gode disse dataene er med hensyn på fullstendighet og nøyaktighet. Avvik kan forekomme ved en senere oppmåling.

Grunneier: Sameie Hansen v/ Jan Svein Hansen, Kari Solerød, Tommy Arne Hansen, Fred Anton Hansen og Bård Sverre Hansen
Festetid: 99 år fra 1981.
Årlig festeavgift: kr. 7 097, festekontrakten reguleres hvert år etter konsumprisindeksen.

Festekontrakten reguleres iht. konsumprisindeks. Grunneier er positivt til innløsning av tomten.

Parkering

Rikelig med parkering i egen gårdsplass. I tillegg har man integrert garasje i huset.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr. 22.540,-. Eiendomsskatt er inkludert i de kommunale avgiftene.

Forsikring

Eiendommen er forsikret i IF.

Ligningsverdi

Kr. 1 211 678,- som primærbolig og kr. 4 362 042,- som sekundærbolig for inntektsåret 2017. Ligningsverdien skal utgjøre ca. 25 % av markedsverdi for primærbolig (der eier er folkeregistret pr. 1. januar) , og ca. 80 % for sekundærbolig (alle ander boliger).

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse, datert 12.07.83.

Utleie

Eiendommen er registrert med en boenhet og kan leies ut i sin helhet.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Det er pliktig medlemskap i Slevik beboerforening. Det står for brøyting og vedlikehold. Dette koster kr. 1.000,- pr. år.
Lampe over spisebord og lampetter i gang medfølger ikke. Ekstra ruter/modem som ikke hører til Altibox medfølger ikke.

Generelt pålegg i området om utkobling av taknedløp.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Festekontrakt
Festetid: 99 år
Tinglyst: 15.10.1980
Dagboknr.: 9762-3/86

Rettigheter iflg. skjøte
Rettighetshaver: Hansen Alf
Rett til grunnleieinntekter ved fremtidig bortfeste
Tinglyst: 21.07.1981
Dagboknr.: 7030-2/86

Grunnboksutskrift er innhentet for eiendommen og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen omfattes av kommuneplan Fredrikstad 2011-2023 med formål bebyggelse og anlegg, vedtatt 06.12.2012. Området er regulert med formål om boliger og felles avkjørsel omfattet av 0106138 Slevik III, vedtatt 07.04.1981.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

5 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
130 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 200 000,-))
--------------------------------------------------------
145 150,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 345 150,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Christoffer Dahle Olsen

Ref.: 710190109