Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
Bad
left-arrow-01
right-arrow

Bad

Bad
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
Plantegning 1. etasje
left-arrow-01
right-arrow

Plantegning 1. etasje

Plantegning 1. etasje
Plantegning 2. etasje
left-arrow-01
right-arrow

Plantegning 2. etasje

Plantegning 2. etasje

Kilevoldbuen 44, 1617 Fredrikstad

Lisleby - Enebolig med stort potensiale! 4 soverom og 2 bad. Rolig og barnevennlige omgivelser

Prisantydning

2 350 000,-

BRA/P-rom

115 kvm / 115 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 456 205 kr
Prisantydning
2 350 000 kr
+ Andel fellesgjeld
92 000 kr
+ Omkostninger
14 205 kr
= Totalpris
2 456 205 kr
Felleskostnader
6 121 kr mnd.
Antall rom
6
Antall soverom
4
Primærrom
115 kvm
Bruksareal
115 kvm
Etasje
0
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Adresse
Kilevoldbuen 44
Kommune
Fredrikstad
Byggeår
1991
Energimerking
Rød E

Mer om boligen

Velkommen til Kilevoldbuen 44 - En trivelig enebolig tilknyttet Kilevoldbuen borettslag på Lisleby. Fin beliggenhet i et rolig, barnevennlig og veletablert boligområde. Boligen er praktisk og godt utnyttet med bla. fire soverom og to bad. Innholdsrikt kjøkken og en lys og trivelig stue. Koselig og stor terrasse og liten hage.

Beliggenhet

Kilevoldbuen ligger sentralt på Lisleby bare noen hundre meter fra Snippen med blant annet dagligvareforretning med kiosk, pizzeria, frisør og tannlege. For større innkjøp ligger både Østfoldhallen med Dikeveien handelsområde og Meny på Wilberg jordet i grei avstand fra Lisleby, og avstanden til Fredrikstad sentrum er ca. 3,5 km. Dette området er også meget familievennlig med Nøkleby barneskole like ved, flere barnehager i nærområdet og kort vei til sentralidrettsanlegget og Lisleby samfunnshus. God bussforbindelse til Fredrikstad sentrum.

Adkomst

Fra Fredrikstad sentrum:
Kjør Rolvsøyveien (109) i retning Sarpsborg og ta til høyre i rundkjøringen etter gravlund. Følg veien over kryss og forbi Nøkleby skole. Ta så til venstre og hold deretter til venstre inn Kilevoldbuen. Boligen ligger som nr. to på høyre hånd.

Byggemåte

Boligen er antatt fundamentert med fylte masser på jord-/leiregrunn. Ringmurselementer og støpt isolert betonggulv. Bærende konstruksjon av antatt isolert bindingsverk utvendig kledd med liggende trekledning. Deler av vegg mot nabo mot øst er av lettklinkerblokker. Terrasse og balkong er oppført i trekonstruksjon. Takstoler med gipsplater som undertak. Taket er tekket med betongtakstein på lekter. Takrenner og nedløp i stål. Pusset leca elementpipe. Pipen er helbeslått over tak. Frittstående bod er oppført med trekonstruksjon fundamentert direkte på terreng. Saltak er oppført med tresperrer og er utvendig tekket med betongtakstein. Opplysninger vedr. byggemåte er hentet fra vedlagt takstrapport utført av takstingeniør Håvard Hoff-Hansen. Rapporten er datert 09.11.18. Se denne for ytterligere opplysninger.

Innhold

Boligen går over 2 plan og inneholder:
1. etg.: vindfang, gang, bad/vaskerom, kjøkken, soverom og stue/spisestue med utgang til terrasse og liten hage.
2. etg.: tre soverom, gang, bad og bod.

Kneloft med lagringsplass og utvendig en frittstående bod.

Biloppstillingsplass i egen gårdsplass, og det medfølger også en garasjeplass i borettslagets garasjeanlegg.

Areal

Primærrom: 115 kvm, Bruksareal: 115 kvm, Bruttoareal: 127 kvm

Standard

Generelt:
Eier har ikke utført noe vesentlig oppussing i sin eiertid. Bruksslitasjen på innvendige overflater anses som forventet med hensyn til alder. Eier la noen nye gulv i 2010. Balkong i 2.etasje har vesentlig svikt i bærende konstruksjon pga. mangler ved bjelkelaget. Denne balkongen bør avtegnes før den er utbedret. Det er tegn til noe tidligere fukt rundt ventil i takkonstruksjonen. Generelt behov for vedlikehold og utbedringer. Det er registrert fukt-/råteskader i bunn av trekledning på den frittstående boden. Takstmann mener det er fordi den er plassert mot terreng. Utvendig fasader er sist malt i 2015 og det er planer om å bytte balkongdører på denne boligen i regi av borettslaget.

Gulv: Fliser, laminat og belegg.
Vegger: Glassfiberstrie, miljøstrie og veggplater.
Himling: Himlingsplater

1. etasje:

Stue:
Stor stue med svært gode møbleringsmuligheter. Her er det plass til både spisestue og tv-krok. Det er utgang til terrasse på ca. 34 kvm.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med profilerte kjøkkenfronter og laminat benkeplate. Fliser over benk. Frittstående hvitevarer. Ventilator over komfyr. Kjøkkengulv er ufagmessig utført. Kjøkken innehar en generell normal standard. Hvitevarer kan følge med etter avtale.

Bad/vaskerom:
Våtromsbelegg på gulv og malt strie på vegger. Innredet med servant, frittstående toalett, dusjkabinett, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Utlufting via sentralavtrekk. Oppvarming via varmekabler. Nytt dusjkabinett i 2014. Sprekk i skjøt på belegg under vaskemaskin. Gulvet er derfor ikke lenger vanntett. Generell standard fra byggeåret.

Soverom:
Soverommet i 1. etasje er romslig med god skapplass.

2. etasje:

Gang:
Rett opp for trappen i andre etasje finnes en fin liten krok som kan fungere som en liten tv-krok eller hvor man kan ha en arbeidspult.

Bad:
Belegg på gulv og malt strie på vegger, Innredet med servant, frittstående toalett og badekar. Utlufting via sentralavtrekk. Panelovn er defekt i følge eier. Baderommet innehar en standard fra byggeår:

Soverom:
Boligen har 3 soverom i 2. etasje. Rommene er i dag brukt som kontor og bibliotek. Det er utgang til balkong fra et av rommene.

Utstyr

Kabel tv og internett via borettslagets fellesavtale
Varmekabler i hele 1. etasje i følge eier.
Frostfri utekran på vegg ved ytterdør.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i hele 1. etg. Ellers panelovner.
Det er pipe i stuen og mulighet for å etablere ildsted.

Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, medfølger heller ikke dette.

Tomten

Andel i eiet fellestomt. Andelen disponerer sin del på begge sider av boligen.
Borettslagets fellesområder er opparbeidet med beplantning og asfalterte gangstier og adkomstveier.

Parkering

Biloppstillingsplass i egen gårdsplass.
Andelen disponerer også en parkeringsplass i felles parkeringskjeller.

Borettslaget har gjesteparkering ved innkjøringen til Kilevoldbuen og to plasser i Solvangveien. All parkering og bruk av garasjeanlegg skal skje i iht. bestemmelser i borettslagets husordensregler.

Vei/vann/avløp

Tilknyttet offentlig vei-, vann- og kloakkforhold.

Forretningsfører

OBOS Østfold

Borettslaget

Kilevoldbuen borettslag, org. nr. 948764725. Borettslaget består av 29 andelsleiligheter.
I Kilevoldbuen borettslag er det ikke ansatt vaktmester og en del oppgaver må derfor løses på dugnadsbasis. Dette gjelder blant annet gressklipping av fellesarealene som går på rundgang. Utgifter til stell og vedlikehold av fellesarealer besørges av styret på borettslagets regning, men den enkelte beboer plikter etter styrets anmodning å delta med vedlikeholdet, så fremt det ikke er umulig av f.eks. helsemessige årsaker. I følge borettslagets husordensregler er andelseier ansvarlig for å male sin andel av boligmassen ved behov eller etter styrets anmodning, samt rense evt. sluk på verandaer og rense vifte for ventilasjonssystemet (plassert på loft) min. en gang pr. år. Borettslaget dekker innkjøp av maling og nødvendig malerverktøy.
Av styrets arbeid i senere tid kan det nevnes:
Det har blitt byttet ventilasjonsanlegg.
Snekker har byttet dører og vinduer der det var behov.
Nye postkassestativ er satt opp.
Det er arrangert en dugnad.

Driftsinntekter i 2017 var til sammen kr 1 812 288. Driftskostnadene i 2017 var kr 1 045 590,-. Resultat 2017 var kr 733 408,- og ble foreslått overført til egenkapital.
Borettslagets disponible midler var pr. 31.12.2017 kr 920 498,-.

Styregodkjennelse

Ny andelseier(e) skal godkjennes av borettslagets styre før innflytting

Dyrehold

I flg. husordensreglene gis det adgang til dyrehold. Eier har ansvaret for at husdyrene ikke er til unødvendig sjenanse for naboer.

Felleskostnader

6 121,-
Renter/avdrag på borettslagets felleslån,utgifter til kommunale avgifter, eiendomsskatt, forsikring av bygningen, ytre vedlikehold, kabel-tv, internett og drift av borettslaget.
Felleskostnader vil øke med ca. 1,5% fra 01.01.19

Lånevilkår

Borettslaget lån med saldo og betingelser pr. 29.10.18:
OBOS(FOBBL), lånenr 2231, rest saldo kr 57.932,-. Serielån. Flytende rente 1,45%. Restløpetid 2 år og 9 mnd. Dette er et personlig lån.
Husbanken, lånenr 1199497774, rest saldo, kr 2.101.990,-. Serielån. Flytende rente 1,45%. Restløpetid 2 år og 9 mnd.
Husbanken, lånenr 119497774 rest saldo, kr 147.970,-. Serielån. Flytende rente 1,45%. Restløpetid 2 år og 9 mnd. Dette er et personlig lån.

Det vil bli en reduksjon i rentekostnadene tilhørende personlig lån på 20% i følge forretningsfører.

Det gjøres oppmerksom på at forretningsfører kan ha mottatt varsler om renteendringer eller nye lån som ikke er iverksatt pr. dags dato.

Borettslaget har ikke IN-ordning med mulighet for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt. avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtalen om sikring av felleskostnader gjelder til den blir sagt opp av en av partene.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 09.07.1991 og ligger vedlagt i denne salgsoppgaven

Utleie

Boligen er registret med én godkjent boenhet
Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Eier har tegnet boligalarmavtale og avtalen kan ikke videreoverføres til kjøper. Røykvarslerne i boligalarmavtalen er tilknyttet denne avtalen. Ny eier er selv ansvarlig for å anskaffe nye røykvarslere.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen ligger inn under kommunedelplan for Fredrikstad byområde 2011-2023 med formål bebyggelse og anlegg. Planen var godkjent 06.12.2012. Det er regulert til konsentrert småhusbebyggelse, gang-/sykkelvei, boliger, felles parkeringsplass, felles lekeareal, felles avkjørsel, felles gårdsplass og kjørevei i reguleringsplan 0106258 Kilevold godkjent/vedtatt 28.01.1988 med reguleringsbestemmelser. Planforslag 908 KDP InterCity Fredrikstad Sarpsborg er varslet igangsatt 12.05.2016.
Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

2 350 000,- (Prisantydning)
92 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 442 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
6 245,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
14 205,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 456 205,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Selger ønsker overtagelse 01.03.19.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Håvard Andreas Midtsjø

Ref.: 71018017101

Last ned dokumenter

Her kan du laste ned relevante dokumenter til boligen.