Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Theodor Kollers vei 11C, 1637 Gamle Fredrikstad

Innholdsrik og pen 3-roms leilighet - Vestvendt innglasset balkong - Oppvarming og varmtvann inkl.

Prisantydning

2 250 000,-

BRA/P-rom

83 kvm / 80 kvm

Boligtype

Leilighet

Velkommen på visning

Klikk på dato for å legge til i din kalender

19.aug   kl 17.00 - 18.00
Totalpris inkludert omkostninger
2 393 147 kr
Prisantydning
2 250 000 kr
+ Andel fellesgjeld
128 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
2 393 147 kr
Felleskostnader
4 412 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
80 kvm
Bruksareal
83 kvm
Etasje
4
Eierform
Borettslag
Boligtype
Leilighet
Kommune
Fredrikstad
Byggeår
1973
Energimerking
Grønn F
Andre søland

André Søland

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Mer om boligen

Lys og pen leilighet i veldrevet og attraktivt borettslag. Leiligheten ligger i 4. etasje og er en romslig tre-roms leilighet med en praktisk planløsning. Leiligheten har en romslig stue med utgang til en innglasset balkong mot vest, nyoppusset kjøkken og to soverom med fin størrelse. Det meste av leiligheten er pusset opp og oppgradert i senere tid med bl.a nytt kjøkken og oppussing av innvendige overflater

- Leilighet i veldrevet og attraktivt borettslag på Østsiden
- Moderne og lyse farger
- 2 soverom
- Varmtvann og oppvarming inkl. i felleskostnadene
- Vestvendt innglasset balkong
- Sentral beliggenhet med kort vei til butikker, Gamlebyen og gratis byferger

Velkommen på visning!

Beliggenhet

Haugsten borettslag ligger sentralt til på østsiden med nærhet til flere handelssenter. Nærmeste senter har du på Brotorget med Rema, Biltema, apotek, bakeriutsalg og vinmonopol. Her finnes også flere andre servicefunksjoner slik som f.eks. frisør og hudpleie. Kjører du motsatt vei, mot Selbak, får du Østsiden Storsenter bare en kort kjøretur unna. Også her finner du dagligvare, blomsterforretning, klesforretning og flere andre butikker. Området har også sin egen nærbutikk med søndagsåpent i gangavstand med Joker på Fjeldstad.

For deg som benytter offentlig transport er det meget gode bussforbindelser til både Fredrikstad og Sarpsborg via Glommaringen som har stopp ved rv. 111, som er kun noen få meter fra inngangsdøren. Her har du tilgang til distriktets beste busstilbud. Det er gang- og sykkelsti hele veien ned til Gamlebyen med kaféer, butikker og kulturtilbud. Fra fergestedet i Gamlebyen går det gratisferge over til Vestsiden hvor jernbanestasjonen ligger i umiddelbar nærhet. Det går også gratisferge mellom Sellebakk og Lisleby.

Haugsten ligger også fint til for deg som ønsker nærhet til marka eller flotte turstier langs vannet. Med kort vei til både Glommastien, turstier og lysløype i Østsidenmarka har du fine turmuligheter hele året gjennom både til fots, med sykkel og på ski. På Østsiden er det forøvrig gode muligheter fritidsaktiviteter. Kongstenanlegget med innendørs og utendørs svømmebasseng, treningssenter og Gamle Fredrikstad Golfklubb ligger ca 2,5 km unna.

Bebyggelse

Blokkbebyggelse over 4 etasjer samt kjeller

Adkomst

Fra Fredrikstad sentrum:
Kjør over Fredrikstadbroa og ta til venstre i rundkjøringen på brohodet på østsiden. Ta så til venstre igjen i rundkjøringen ved Borgar og følg Sarpsborgveien (Rv. 111) ca 500 m hvor du tar av til høyre inn Anton Rosingsvei. Ta til venstre når veien deler seg etter ca 200 m og du er i Theodor Kollers vei. Ta så til venstre rett før blokkene, og nr. 11 er blokk nr. 2 på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere ved fellesvisning

Byggemåte

Boligblokk over 4 etasjer med kjeller oppført ca. 1971. Bygningen antas fundamentert på leiregrunn med grunnmur av plasstøpt betong. Etasjeskillere av støpt og armert betong. Bærende konstruksjon av betong. Yttervegger utvendig forblendet med teglstein og fasadeplater, samt utfyllende bindingsverk utvendig kledd med liggende trekledning på balkong. Flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/folie.

Innhold

4.etg.: Entré/gang, 2 soverom, bad, wc-rom, vaskerom med utgang til luftebalkong på ca. 3m2, kjøkken og stue med utgang til balkong på ca. 13 m2.

Det medfølger også to kjellerboder på henholdsvis ca. 0,5 m2 og ca. 5 m2.

Areal

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 83 kvm

Arealer er hentet fra opplysninger fra tidligere omsetning/salg.
Megler har ikke kontrollmålt boligen.

Standard

Generelt:
Lys og pen leilighet i veldrevet borettslag på Østsiden. Leiligheten ligger i 4. etasje og er en romslig tre-romsleilighet med en praktisk planløsning. Leiligheten har en romslig stue med utgang til en innglasset balkong mot vest, nyoppusset kjøkken med plass for spisebord og to soverom med fin størrelse.

Det meste av leiligheten er pusset opp og oppgradert i senere tid med bl.a nytt kjøkken og oppussing av innvendige overflater
Alle innvendige overflater er malt i lyse og tidsriktige farger og leiligheten gir et godt inntrykk.

På innvendige overflater er det i hovedsak laminat og fliser på gulv, slette malte vegger og malt slett himling.

Entre:
Romslig entré med garderobeskap for oppbevaring av sko og yttertøy. Herfra har man videre adkomst til de fleste rommene i leiligheten.

Stue:
Stuen er lys og luftig med store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. Det er god plass for møblering med både en sittegruppe og et spisebord. Fra stuen er det utgang til en vestvendt innglasset balkong på ca 13 m2 med fin utsikt over nærområdet.

Kjøkken:
Kjøkken er pusset opp i 2019. Kjøkken har god skap- og benkeplass og plass for et spisebord ved vinduet. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter og heltre benkeplate. Flislagt mellom benk- og overskap. Frtittstående hvitevarer, opplegg for oppvaskmaskin.
Fra kjøkkenet er det adkomst til vaskerom, samt luftebalkong og lagringsbod.

Bad:
Badet ligger med adkomst fra entréen. Bad er flislagt på vegger og gulv og er innredet med servant, speilskap og dusjkabinett. Dusjkabinett og servant ble byttet i 2017.

Wc-rom:
Ved siden av badet er det et lite wc-rom. Dette rommet er innredet med klosett og servant.

Vaskerom:
Leiligheten har et eget praktisk vaskerom med adkomst både fra entré og fra kjøkkenet.

Soverom:
Leiligheten har 2 soverom, som ligger med adkomst fra hhv entré og stuen. Rommene er av fin størrelse og med god skapplass.

Bod / lagringsplass:
Leiligheten har to praktiske boder med adkomst fra kjøkkenet.
I tillegg medfølger to kjellerboder på ca. ca. 0,5 m2 og ca. 5 m2.

Utstyr

Oppvaskmaskin medfølger.
Porttelefon.
Kabel-tv: Fellesavtale med Canal Digital.
Fjernvarme - levering fra Fredrikstad Fjernvarme.
Terrassevarmer.

Oppvarming

Oppvarming via radiatorer og varmt vann er inkludert i felleskostnadene og leveres fra felles anlegg tilknyttet Fredrikstad fjernvarme.

Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, medfølger heller ikke dette.

Tomten

Felles eiet tomt på ca 36.067 m2. Tomten er pent opparbeidet med plen, div. beplantning og trær. Asfalterte adkomstveier og parkeringsplasser Det er opparbeidet lekeplass på borettslagets område

Parkering

Biloppstilling på borettslagets oppmerkede parkeringsplasser.
Borettslaget leier også ut garasjeplasser etter intern venteliste som administreres av styret.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet

Forretningsfører

OBOS Østfold

Borettslaget

Borettslaget:
Leiligheten er tilknyttet Haugsten borettslag som med sine 210 boliger er det største OBOS-tilknyttede borettslaget i Fredrikstad. Laget består av 8 blokker på 3 og 4 etasjer beliggende på flat tomt hvor de fine tunene og beplantningen myker opp utemiljøet og skaper flere grønne uterom til glede for beboerne. Blokkene inneholder 2-, 3- og 4-roms leiligheter. Borettslaget gjennomgikk i 1996 en total rehabilitering av bygg og uteområde. De platekledde blokkene fikk nye og moderne fasader og større balkonger som noen har valgt å glasse inn. Haugsten borettslag mottok da også NBBLs miljøpris i 1999 for helhetlig plan og miljøvennlig fornyelse og drift av bygninger og utearealer.

Haugsten er et stort og veldrevet borettslag med heltidsansatt vaktmester og eksternt firma som utfører renhold av trapper og reposer i trapperom. Vaktmester har kontor i Theodor Kollers vei 7 og ved nyinnflytting bestilles skilt til ringeklokke og postkasse her. I 2010 ble det foretatt omlegging av systemet for varme og varmetilførsel, og det benyttes nå Fredrikstad Fjernvarme som leverandør av varme og varmt vann til radiatorer og kranvann.

Av vedlikehold og rehabilitering i senere tid kan det nevnes:
2013 - opparbeidet ny flott lekeplass og utbedret parkeringsarealer og gangveier.
2015 - alle sikringsskap samt hovedtavler i hele borettslaget skiftet, og det ble gjennomført rehabilitering av tak.
2016 - Utskiftning av 111 garasjeporter
2017 - Omtekking av tak på fyrrom og to garasjer, oppgradering av velferdsrom og oppussing av inngangspartier og montering av callinanlegg.
2017/2018 - Vedlikeholdsarbeid på teglvegger og fasader

Det ble vedatt på GF 16.04.2018 å utvide område til parkering ved fyrhuset blokk 7- disse klargjøres for ladestastasjoner for el biler

Borettslaget har utarbeidet handlingsplan for perioden 2019-2021 som omhandler HMS/vedlikehold, økonomi og beboerkvalitet.

Borettslaget arrangerer sosiale samlinger og har et velferdsrom som leies ut gratis til beboerne.
Styret utarbeider jevnlig informasjonsbrev til beboerne.

Forkjøpsrett

Borettslaget er tilknyttet OBOS og har vedtektsfestet forkjøpsrett
Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

20.08.2019

Styregodkjennelse

Ny andelseier(e) skal godkjennes av borettslagets styre før innflytting.

Dyrehold

Det er tillatt med husdyr i borettslaget, men styret skal orienteres og fastsatte regler/krav hit borettslagets trivselsregler skal følges.

Se nærmere opplysninger i husordensregler vedlagt salgsoppgaven.

Forsikring

Felles bygningsforsikring gjennom borettslaget.
Innboforsikring tegnes av den enkelte andelseier.

Felleskostnader

4 412,-
Renter og avdrag på borettslagets felleslån, sentralfyring og varmtvann, kommunale avgifter, eiendomsskatt, bygningsforsikring, kabel-tv inkl. bredbånd/internettl, ytre vedlikehold, trappevask, vaktmester og øvrige driftsutgifter.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld: kr. 128.000,- pr. 01.07.19
Andel felles formue: kr. 8.140 ,- pr. 31.12.19

Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.
Borettslaget har ikke IN-ordning med mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjelden.

Lånevilkår

Borettslaget har 3 felles lån med følgende betingelser pr. 02.08.19
- Husbanken, annuitetslån, kr. 21.370,-, flytende rente 1,61%, restløpetid 13 år 5 mnd.
- Husbanken, annuitetslån, kr. 9.187.351,-, flytende rente 1,61%, restløpetid 6 år 5 md.
- OBOS, annuitetslån, kr. 16.791.303,-, flytende rente 2,65%, restløpetid 15 år 9 mnd.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtalen om sikring av felleskostnader gjelder til den blir sagt opp av en av partene.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Utleie

Boligen er registert med én godkjent boenhet
Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Følgende er tinglyst på borettslagets eiendom:
- Dagboknummer 480540, tgl. 31.05.2016 - Erklæring/avtale, bestemmelse om fjernvarme. Rettighetshaver: Fredrikstad fjernvarme AS
- Dagboknummer 716050, tgl. 09.08.2016 - Bestemmelse om vann/kloakkledning, Rettighetshaver: Fredrikstad kommune.

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen ligger under kommunedelplan for Fredrikstad byområde 2011-2023 med formål hensyn landskap og LNRF - tiltak for stedbunden næring. Planen var godkjent 06.12.2012. Det er regulert til felles parkeringsplass og blokkbebyggelse i reguleringsplan 0100648 Løkke nr. 38 c, Haugsten godkjent/vedtatt 25.02.1970.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

2 250 000,- (Prisantydning)
128 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 378 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 393 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Boligselgerforsikring er ikke tegnet.
Selgers egenerklæring ligger vedlagt salgsoppgaven. Interessenter/kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Fagansvarlig André Søland

Ref.: 714190061

Last ned dokumenter

Her kan du laste ned relevante dokumenter til boligen.