Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Granittveien 5, 1158 Oslo

Innflyttingsklar 3-roms med vinkelstue og vestvendt balkong. Vv/varme inkludert. Bad fra 2014. Ingen forkjøpsrett!

Prisantydning

3 800 000,-

BRA/P-rom

72 kvm / 72 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
4 052 843 kr
Prisantydning
3 800 000 kr
+ Andel fellesgjeld
237 696 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
4 052 843 kr
Felleskostnader
3 857 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
72 kvm
Bruksareal
72 kvm
Etasje
4
Eierform
Borettslag
Boligtype
Leilighet
Adresse
Granittveien 5
Kommune
Oslo
Byggeår
1958
Energimerking
Grønn F

Mer om boligen

Leiligheten har en attraktiv, sentral og rolig beliggenhet med kort vei til både handlesenter og offentlig kommunikasjon - her bor du både naturnært og sentralt! Soverom og kjøkken har vinduer mot grøntområder, og stuen og balkongen ligger vestvendt uten innsyn. Lambertseter senter kan by på ulike interiør- og klesbutikker, vinmonopol, Meny, apotek, jernvarehandel, bibliotek og flere spisesteder - bla. Jordbærpikene, Dolly Dimples, Bakerens kone og Samson. Symra Kino med sine to kinosaler ligger i tilknytning til senteret. Her ligger også buss- og drosjeholdeplass, i tillegg til Lambertseter T-banestasjon, hvor linje nummer 1 og 4 enkelt tar deg ned til Oslo sentrum på ca 18 minutter. Det er bare en kort kjøretur til mathuset Jacobs på Holtet eller til nye Sæter Torg, hvor det blant annet finnes interiørbutikker, flere kaffesteder, samt spisestedene Egon og Burger King.

Selv om man har nærhet til diverse butikker og senter, kan nærområdet også by på ulike trenings- og turmuligheter. Lambertseter bad og Lambertseter idrettsanlegg ligger få minutters gange fra leiligheten. Videre ligger nærmeste treningssenter, Elixia, i umiddelbar nærhet på den gamle delen av Lambertseter senter. Dersom løpetur eller spasertur ute i naturen frister er Lambertseter sin egen lysløype perfekt i så måte. Denne starter ved "Grisern", rett nedenfor idrettsanlegget, og er en populær turrunde for beboerne i området. Dersom man ønsker større turområder er det heller ikke lang vei til hyggelige Ekeberg, Østensjøvannet eller Østmarka. I Østmarka kan naturen nytes både sommer som vinter, da man kan bade i eksempelvis Nøklevann, gå eller sykle til Rustadsaga eller ta seg en skitur til Skullerudstua eller Mariholtet. Det er altså svært gode tur- og rekreasjonsmuligheter i området, samtidig som det er sentralt ift å komme seg til Oslo sentrum. Lambertseter er et område som passer alle!

Bebyggelse

Området består i hovedsak av blokkbebyggelse, og er preget av store grøntområder og friarealer mellom bygningene.

Adkomst

Fra Langbølgen svinger du inn Mellombølgen fra Glimmerveien, og så følger du veien til du kommer til Granittveien. Granittveien 5 er det tredje bygget på høyre hånd. Dersom du kommer med t-banen til Bergkrystallen så følger du Mellombølgen forbi Grusveien, og så har du Granittveien på venstre hånd i neste kryss.

Fellesvisninger vil bli skiltet.

Byggemåte

Punkthus/lavblokk på 4 etasjer med loft og kjeller oppført i 1959. Leilighetens skillevegger og etasjeskiller i betong. Fasader kledd med fasadeplater. Vinduer og balkongdører skal skiftes i 2019 - oppmåling er foretatt.

Leiligheten har parkettgulv i alle rom. Flisgulv på badet. Tapetserte og malte vegger. Garderobeskap med skyvedørsfronter i soverom og entré.

Kjøkkeninnredning fra 2006 med eikefronter, skuffer med demper, fliser mellom overskap og heltre benkeplate, 1,5 underlimt oppvaskkum og ettgrepskran. Ventilator med kullfilter, integrert oppvaskmaskin og komfyr med induksjon koketopp. Det er fremført nye vann- og avløpsrør til kjøkkenet i forb. med rehabilitering av badene.

Flislagt bad med vannbåren gulvvarme. Gulvsluk i plast med synlig klemring og banemembran. Badet har åpen dusjplass med slagdører, dusjgarnityr med takdusj, heldekkende servant i skapinnredning, speilskap, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin. Belysning på speilskap fungerer ikke. Reklamasjon er meddelt IKEA. Normal funksjon på sanitærutstyret forøvrig. Det ble målt etter fall på gulvet. Målt fra dørterskel frem til slukrist i dusjsonen: 1 cm fall på 0,65 mtr. lengde. Det ble ikke indikert noen unormale fuktverdier i dusjsonen.

Leiligheten har brann- og lydklassifisert entrédør, type B30/35 dB med sikkerhetslås. Innvendig har boligen nyere, hvite profildører. Fra stuen er det utgang til sydvestvendt balkong på ca. 4,5 kvm. Manuell markise på balkongen.

Sikringsskap med nye automater: 40 amp hovedsikring, overspenningsvern og 5 spredekurser.

I ekstraordinær generalforsamling i januar 2019 ble det vedtatt å skifte vinduer og balkongdører.

Heftelse som går på ventilasjon - gjelder lufteventiler og luftespalter i dør. I forbindelse med våtromsrehabiliteringen har man samtidig besluttet å optimalisere eksisterende naturlig oppdriftsventilasjon i den enkelte leilighet. Det vil si at man har planer om å åpne alle opprinnelige tilluftsluker i leilighetene (i yttervegg). I tillegg vil man sørge for luftespalter under dør til soverom og stue. Dette for at luft fra tilluftventiler skal sirkulere fritt til avtrekksventiler på bad og kjøkken. Både lufteventiler og avtrekksventiler er et krav i Plan- og Bygningsloven (også i 1960 da borettslaget ble bygd). Borettslaget vil ikke påtvinge noen denne løsningen, men setter som krav at ventilen på utsiden av ytterveggen må monteres. Dette for at fasadene skal bli like fra utsiden i hele borettslaget. Dersom ventilasjonen ikke er bygd om kan borettslaget gå på kjøper og kreve at ventilasjonslukene åpnes for andelseiers regning. I boliger der det ikke er montert lufteventiler og luftespalter under dør til soverom og stue må kjøper signere på en erklæring. Erklæringen som er utarbeidet av borettslaget og er tatt inn bak i husordensreglene. Signert erklæring må sendes borettslagets styre i forbindelse med forespørsel om godkjenning av ny andelseier.

I ordinær generalforsamling 26.04.2007 ble det besluttet at det må fremlegges dokumentasjon fra fagkyndig når en vegg skal rives. I tillegg må det søkes styret om godkjennelse.

Følgende arbeider er utført på bygningsmassen senere år:
2014/2016:
Maling av oppganger gjennomføres. 1 års kontroll av våtromsrehabilitering gjennomført. Vaktmester leilighet i Grusveien 1 solgt. Rehabilitering av undersentraler ferdigstilt. Sentralt driftskontroll anlegg installert. Felles varmeanlegg inklusive radiatorer rehabilitert og innregulert. Asbestsanering i fyrhus gjennomført. Oljetank ved høyblokken og oljetank ved fyrhus fjernet. Større oljelekkasje ved fyrhus sanert. Ny heis bygd i høyblokken. Vinduer i høyblokken skiftet ut. Frysern rehabilitert og oppgradert. Pellets silo oppgradert. Oppgradering av fyrhus med nytt pellets anlegg og om bygging av oljefyr til gassfyring gjennomført. Asbestsanering i vegger utført. Utskifting av Nærvarmenett ferdigstilt. Våtromsrehabilitering ferdigstilt.
2013:
Rehabilitering av våtrommene er godt i gang. Fasaderehabilitering i Grusveien for å forhindre vanninntrengning. Samtlige sikringsskap er skiftet i hele borettslaget. Oppgangsbelysning er oppgradert. Juletrebelysningen er oppgradert. Kartlegging av større vedlikeholdsbehov. Vannrensesystem for radiatorene er implementert i fyrhuset.
2012:
Inngått avtale vedrørende rådgivning av og byggeledelse. Planlagt kontrahering av utførende totalentreprenør. Antatt byggestart høsten 2012.
2011:
Vedtak i generalforsamlingen om totalrehabilitering av våtrom, rehabilitering av ventilasjonsanlegg og rørsystemer samt etablering av felles varmtvannsberedere og vannbåren varme i baderommene. Fullmakt til å låne kroner 120.000.000,-
Utarbeidet skjøtselsplan for grøntarealer. Utarbeidet enøk-plan. Utarbeidet brannsikringsplan. Anskaffet brannslukningsapparater og røykvarslere til samtlige leiligheter og fellesareal i borettslaget. Opparbeidet gangstier. Opparbeidet to el-bil-plasser.
Pusset om styrerommet og vaktmesterkontoret.
2010:
Rehabilitering av tak, mellombølgen 16 - 30. Rehabilitering av gavler på fire av punkt-blokkene. Reparert / byttet alle reduksjonsventiler til blokker. Rehabilitert / oppgradert samtlige undersentraler til fyringsanlegget. Alle dører til OL-rom er byttet til brannsikre dører i henhold til krav i vedlikeholdsnøkkelen. Ny parkeringsplass ferdigstilt i 2010, med 41 plasser. Bygging av nye boder er gjennomført på flere adresser i borettslaget. Oppgradering av uteareal med ny beplantning. Det er gjennomført rensing av avløp; med hovedstamme og grenrør, samt ventilasjonskanaler.
2009:
Borettslaget har startet opp arbeidet med etablering av 41 nye parkeringsplasser i Granittveien. Borettslaget tok opp samlet bestilling på entredører. Andelseierne ble tilbudt finansiering over tre år. 52 andelseiere bestilte dør hvorav 25 benyttet seg av borettslagets finansieringstilbud. Borettslaget har startet opp arbeid med omtekking av tak i Granittveien 2 til 20.
2008:
Tilbud om utskifting av entredører. Borettslaget tok opp samlet bestilling. Andelseierne ble tilbudt finansiering over tre år.
2007:
Syv nye garasjer bak Mellombølgen 60. Rehabilitert inngangspartiet i høyblokka. Ny steinsetting i inngangspartiet i Mellombølgen 143. Oppgangen ble også malt.
2006:
Ny vaktmestergarasje.
2006/2007:
Malt vinduer, balkongdører og nedløp.
2006:
Modernisert fyrhus. Bygd om rørgater i fyrhus og etterisolert rør. Tilbud om utskifting av entredører. Borettslaget tok opp samlet bestilling. Andelseierne ble tilbudt finansiering over tre år.
2006/2007:
Nye større balkonger i høyblokka. Nødvendig vedlikehold er kostnadsført over driften. Utvidelsen betales av de som bor i høyblokka gjennom opptak av IN-lån.
2005:
Spylt og rengjort alle blokker. Malt verandaer, reparert skader. Seksjonert varmeanlegget. Utført seksjonering av varmeanlegget, slik at deler av systemet kan stenges ved skader. I tillegg er det utført asbestsanering etter avisolering.
2004/2007:
Nye branndører.
2004/2005:
Varmekabler i nedløp og takrenner.
2004:
Nye slokningsapparater og røykvarslere.
2004/2005:
Malt garasjer, søppelhus med mer. Malt garasjer, søppelhus, alle trestakitter, tørkestativer samt malt og reparert lekehus og lekeapparater.
2005:
Malt alle sittegrupper, en del garasjedører og gjerder.
2004/2007:
Drenering.
2004:
Lagt ny drenasje ved vaskeriet i Grusveien 30 (på for og bakside), ved en av garasjeradene og på baksiden av Mellombølgen 48.
2005:
Lagt ny drenering fra Grusveien 28 til 34.
2006:
Lagt ned to nye kummer for dreneringsavløp. Drenert hele garasjeanlegget bak Mellombølgen.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets fjerde etasje og inneholder entré, bad, kjøkken, stue, spiestue, to soverom og et kott.

Leiligheten disponerer en loftsbod på ca. 5,5 kvm og en kjellerbod på ca. 3,5 kvm.

Areal

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 72 kvm

Standard

Leiligheten har gjennomgående god standard, med parkett i gangen, stuen, spisestuen og soverommene; det er flislagt gulv med vannbåren gulvvarme på badet. Badet ble renovert i regi av borettslaget i 2014. Boligen utmerker seg med fin og usjenert beliggenhet, en praktisk og god planløsning og kort vei til offentlig kommunikasjon, dagligvarebutikk, barnehage (på hjørnet av Mellombølgen og Granittveien) og skole (Lambertseter, Karlsrud og Lambertseter videregående). Her bor du både naturnært og sentralt!

Inngangspartiet er lyst og åpent, og med god plass til lagring av klær og sko i en skyvedørsgarderobe. Fra gangen har du adkomst til badet og stuen.

Stuen har god størrelse, og det er enkelt å etablere ulike soner for både egentid og sosialt samvær. Den sydvestvendte balkongen utenfor stuen fungerer også fint som en forlangelse av stuen ut mot friarealene utenfor bygningen. Leiligheten har også en egen spisestue som er praktisk plassert mellom stuen og det velutstyrte kjøkkenet.

Kjøkkenet har god arbeidsplass og godt med skapplass, og dersom man ønsker er det også plass til spisebord på kjøkkenet. Kjøkkenet har ovn i høyskap og induksjon koketopp. Her har du alt du trenger for en god og enkel hverdag!

Soverommene ligger usjenert og luftig, og det er godt med lagringsplass i skyvedørsgarderobe med speilfronter i hovedsoverommet. Begge soverommene har god størrelse, slik at det også er enkelt å innrede ut fra ulike livsfaser og ulikt antall beboere.

Badet har vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin, mørke fliser på gulvet og lyse fliser på veggene.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med radiatorer tilknyttet fellesanlegg. Vannbåren varme i badgulvet. Varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene.

Tomten

Borettslaget har eiet tomt som er pent opparbeidet med store grøntarealer og asfalterte adkomstveier.

Parkering

Borettslaget har parkeringsplasser og garasjeplasser som leies ut etter ventelister samt 24 plasser til elbil. Ellers gateparkering etter stedets gjeldene bestemmelser.

Forslag om plan for el-bilparkering. På ordinær generalforsamling 27.04.2017 ble det vedtatt at styret kan disponere kr 700 000 for 2017 for å etablere flere ladepasser for el-bil i samme parkeringsområde, samt utarbeide ny parkeringsbestemmelse for el-ladeplass med oppgjør basert på punktleie og faktisk forbruk. Styret ser på alternative løsninger og gis myndighet til å velge den som anses som mest lønnsom. Det ble også vedtatt å omgjøre parkeringsbestemmelser slik at man kun kan ha én parkeringsplass eller én garasje

Vei/vann/avløp

Boligen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Forretningsfører

OBOS

Borettslaget

Pynten borettslag består av 565 andelsleiligheter. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet. Pynten Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 948976242, og ligger i bydel 14 Nordstrand i Oslo kommune med følgende adresser: Granittveien 1-5 2-20 Grusveien 1-5 2-44 Mellombølgen 16-60 Mellombølgen 143.

Styregodkjennelse

Ny eier skal godkjennes av styret før innflytting kan finne sted.

Dyrehold

DYREHOLDSREGLER
a. Alle dyreeiere er pliktig til å registrere hunden/katten. Ved innflytting skal eventuelle dyr godkjennes før tillatelse gis.
b. Hund og katt skal alltid føres i bånd innenfor borettslagets eiendom, samt at den må føres av en person som har kontroll over dyret.
c. Det er ikke tillatt å holde mer enn en hund av gangen.
d. Hundeeiere er erstatningspliktige for enhver skade som hunden måtte påføre personer eller eiendommen.
e. Det er ikke tillatt å holde kamphunder, for eksempel Pitbullterrier.
f. Dyreeiere er forpliktet til å sette seg inn i bestemmelser for Oslo kommune. (Politivedtektene samt viltlov).
g. Ved berettigede klager på dyreholdet, minner vi om at dyrehold er en del av husleiekontrakten, og betraktes som mislighold av denne.
h. Alle klager sendes skriftlig til styret for behandling.
i. Innsigelser hvor legeerklæringer fremlegges fra oppgangens beboere må respekteres av søker av dyrehold

Forsikring

Borettslaget har felles byggforsikring i Gjensidige forsikring. Den enkelte andelseier er ansvarlig for egen innboforsikring.

Felleskostnader

3 857,-
varmtvann, fyring, kabel-tv (get), kommunale avgifter, ytre vedlikehold, felles byggforsikring, forretningsførsel mm.

Lånevilkår

Pynten borettslag har per 1. mars to felles lån med vilkår som følger:

1. HANBA1-83987157634: Annuitetslån med flytende rente på 2,10%. Lånet har en restsaldo på kr. 121.136.040,- og en restløpetid på 26 år og 6 mnd. Lånet har 12 årlige terminer og det betales både renter og avdrag på lånet.
2. OBBK01-98207365734: Annuitetslån med flytende rente på 2,80%. Lånet har en restsaldo på kr. 1.370.674,- og en restløpetid på 8 år og 3 mnd. Lånet har 2 årlige terminer og det betales både renter og avdrag på lånet.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget er tilknyttet garantiordning gjennom avtale med OBOS. Dette betyr at den enkelte andelseier ikke blir ansvarlig for andres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Garantiordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest.

Utleie

Boligen har kun en boenhet og ingen separat utleiedel. Utleie reguleres av borettslagsloven. Det må søkes styret om tillatelse før utleie eventuelt kan finne sted.

Diverse

- Borettslaget har egen hjemmeside på http://pynten.no/
- Borettslaget har avtale med Økonomiske Løsninger AS om renhold av fellesarealene.
- Forsamlingslokalet til borettslaget ble i 2014 oppgradert til et mer tidsriktig forsamlingslokale. I lokalet er det godt utstyrt kjøkken.
- Borettslaget har 6 fellesvaskerier.
- Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
- Borettslaget har utbygget fibernett.
- Borettslaget har egen ansatt vaktmester

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

3 800 000,- (Prisantydning)
237 696,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 037 696,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 052 843,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Jurist Geir Hansen Zetterstrøm

Ref.: 704190011