Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Hagapynten 13, 0673 Oslo

Innbydende 3-roms leilighet med stor innglasset sydvestvendt balkong med fantastisk fjordutsikt! Garasjeplass.

Prisantydning

3 550 000,-

BRA/P-rom

83 kvm / 83 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 582 147 kr
Prisantydning
3 550 000 kr
+ Andel fellesgjeld
17 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
3 582 147 kr
Felleskostnader
3 685 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
83 kvm
Bruksareal
83 kvm
Etasje
4
Eierform
Borettslag
Boligtype
Leilighet
Adresse
Hagapynten 13
Kommune
Oslo
Byggeår
1972
Energimerking
Rød G

Mer om boligen

Velkommen til Hagapynten 13! Dette en lys, innbydende og romslig 3-roms leilighet med gjennomgående planløsning og en flott innglasset balkong med fjordutsikt og gode solforhold! Verdt å merke seg - Gjennomgående planløsning. - Pent flislagt bad fra 2009 med varmekabler i gulvet. - Nytt kjøkken fra 2017. - Sydvestvendt balkong på ca.10,5 kvm med gode solforhold. - Fantastisk fjordutsikt! - Både kjellerbod og utebod. - Få minutters gange til T-bane og flere bussruter. - Kabel-tv tjenester fra Canal Digital. - Fast garasjeplass i kjelleren. - Østmarka har fine turområder sommer som vinter. - Veldrevet borettslag med god rehabiliteringshistorikk. - Lave kjøpsomkostninger - Ingen dokumentavgift. - Rask avklaring av forkjøpsretten. Lys og hyggelig leilighet med flott beliggenhet og en fantastisk utsikt som må oppleves. Velkommen til visninger!

Beliggenhet

Sentralt beliggende i et veletablert, populært og meget barnevennlig boligområde i blindvei på Haugerud, innenfor bomringen. Leiligheten har en flott intern beliggenhet med usjenert balkong og hyggelig utsyn til grønne fellesarealer. Boligen ligger med umiddelbar nærhet til T-bane, Østmarka, dagligvare og andre servicetilbud. Kort vei til offentlig kommunikasjon, ca. 3-4 minutters gange til T-bane og buss på Haugerud. Reisetid med t-banen fra Haugerud til Oslo S er ca. 15 minutter. Flere dagligvareforretninger i området. Kort gangavstand til både Ekstra på Haugerud senter og KIWI. Østmarka byr på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann og kajakkmuligheter. Vinterstid kan du benytte deg av fine skiløyper i Østmarka og skianlegget i Jerikobakken. Nærmeste kjøpesenter er Tveita senter med dagligvare, klesforretninger, serveringssteder, post, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol, med mer (ca. 70 forretninger). Ønskes det ytterligere servicetilbud tar det 5 minutter med bil til Alna Senter og 12 minutter til Strømmen Storsenter.

Adkomst

Se kartskisse.

Byggemåte

Lavblokk på 4 etasjer og kjelleretasje som er oppført med bærende betongkonstruksjoner. Leilighetens skillende vegger og etasjeskillere i betong. Utvendige fasader med betong og frilagt shingel på overflater og flatt yttertak som er tekket med papp. Grunnmur i betongkonstruksjon og bygningen er antatt fundamentert på faste eller komprimerte masser. Vindu i stue med malte trerammer og 2-lags isolerglass fra 1971. Vinduer på soverom, kjøkken og bad/wc med malte trerammer og 2-lags isolerglass fra 1994. Skyvebalkongdør med 2-lags isolerglass fra 2000 og entredør type B-30/db35 som er brann- og lydklassifisert.

Innhold

3-roms andelsleilighet i 4. etasje. Bruttoareal 91 kvm. Bruksareal 83 kvm. Primære rom 83 kvm, består av entré, bad/wc, grovkjøkken/vaskerom, kjøkken, stue, 2 soverom i henhold til vedlagte takstpapirer.

Standard

Entre: Velkommen inn! Lys og innbydende entrè med stor speil skyvedørsgarderobe. Her er det også ny dør-calling med åpner fra 2018. Bad: Leiligheten har et pent flislagt bad fra 2009. Badet er av god størrelse og består av dusjkabinett, servant med underskap, veggskap, speil, overlys og veggklosett. Bad/wc er fra 2009 og ble pusset opp av fagfolk. (Romerike Bygg/Comfort) ifølge tidligere eier. Kjøkken: Stilig kjøkken med godt med både skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen er fra 2017. Kjøkkeninnredning med slette lakkerte formpressede fronter, laminat benkeplate, enkel oppvaskkum, ventilator, varmtvannsbereder i benkeskap. Integrert stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Vaskerom/grovkjøkken: Meget praktisk vaskerom/grovkjøkken med god plass til lagring og hva man måtte ønske. Her er det utslagsvask og opplegg for vaskemaskin i grovkjøkken/vaskerom. Her er det også benkeskap med slette høyglansfolierte fronter, samtoverskap med lakkerte fronter. Det er ikke sluk i gulvet på dette rommet. Soverom: Leiligheten har to soverom av god størrelse. Begge soverommene har godt med lysinnslipp. På hovedsoverommet er det god plass til dobbeltseng, nattbord og her er det et stort garderobeskap med skyvefronter. Det andre soverommet er også av god størrelse og har et stort garderobeskap. Garderobeskapene på begge soverommene er fra 2017. Stue: Romslig og koselig stue som har store vindusflater som gir rikelig naturlig daglys. Planløsninger byr på en naturlig plassering av møbler og du vil her få plass til sofa og et hyggelig spisebord ved vinduet. Utgang til balkong. Balkong: Meget koselig innglasset balkong på ca 10,5 kvm. På balkongen er det installert elektrisk solskjerming. Det er god plass til utemøbler og grill så her kan du nyte fine dager. Balkongen vender sydvestvendt og har en fantastisk utsikt og gode solforhold! Overflater Gulv: Eikeparkett i stue og entre, laminat på kjøkken og soverom og flislaminat i grovkjøkken/vaskerom. Laminatgulv på kjøkken og begge soverom er fra 2017. Noen hakk/riper på parkett i stue og et lite sår i laminat på kjøkken. Vegger: Malt strie på 1 soverom, ellers malte overflater i alle rom med unntak av bad/wc. Alle malte flater er fra 2017 Himling: Malte overflater i alle rom.

Utstyr

Leiligheten disponerer 1 utebod, 1 kjellerbod og garasjeplass i felles garasjeanlegg. Dør-calling med åpner fra 2018, røykvarsler og kabel-TV tjenester fra Canal Digital i leiligheten.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med varmekabler på bad/wc og panelovn i stue, ellers ingen fastmonterte ovner i leiligheten. Panelovnen i stuen er fra desember 2018. Skrusikringer i sikringsskap som er plassert i felles trappeoppgang. Elektrisk anlegg i leiligheten er en kombinasjon av skjult og åpent anlegg.

Tomten

Andel i 13.900 kvm. eiet tomt felles for borettslaget. Fellesarealene er pent opparbeidet med beplantning, gressplener, asfalterte gangveier, sittegrupper og lekearealer. Eiendommen er konsesjonsfri og det er ikke odelsplikt.

Parkering

Det følger med en fast garasjeplass i felles garasjeanlegg under blokken. Direkte adkomst til leiligheten fra garasjen. Borettslaget har gjesteparkering og øvrig gateparkering etter gjeldende regler.

Forretningsfører

OBOS, tlf. 22 86 55 00.

Borettslaget

Karlstua Borettslag - www.karlstuabrl.no Borettslaget består av 132 andelsleilighet med både 2,3 og 4-roms. Leiligheten har adresse i Hagapynten 9-19 og første innflyttning var i 1972. Det er i 2017 montert elektrisk solavskjerming foran balkonger og det er i 2014-2016 utført opparbeidelse av utvendige fellesarealer. For øvrige rehabiliteringer i borettslaget, se årsberetning/kontakt styret.

Styregodkjennelse

20 dagers styregodkjenning.

Dyrehold

Dyrehold tillates under forutsetning av særskilt søknad til styret og at erklæringen om dette undertegnes og overholdes. Se husordensregler for nærmere bestemmelser.

Forsikring

Tryg Forsikring - polisenummer 6596073

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.685,– pr. mnd. Herav: Felleskostnader 3.425,- Ytre Vedlikehold 260,- Felleskostnadene inkluderer kabel-TV tjenester/bredbånd, ytre vedlikehold, kapitalkostnader, vaktmestertjenester, felles forsikring og trappevask.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 17.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.01.2019.

Lånevilkår

1) Serielån i OBOS med total lånesaldo kr. 2.023.808,-, hvorav denne andelen kr. 16.949,-. Restnedbetalingstid er 5 år 9 mnd. Flytende rente 2,65%. Kapitalkostnad er kr. 285,- pr.mnd Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene. Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest foreligger.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

3 550 000,- (Prisantydning)
17 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 567 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 582 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning. Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted. Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Elisabeth Bjerke Lie

Ref.: 705190016