Hopp til innholdet
Ingrid Kristin Dragseth
Dyktig eiendomsmegler som er lett å samarbeide med. Hun er hyggelig og pliktoppfyllende. Vi gir henne våre beste anbefalinger!
Kundeundersøkelse

Ingrid Kristin Dragseth

Eiendomsmegler

Oslo Vest/Sentrum

Ingrid er kjent for å være en engasjert og serviceinnstilt megler som du kan ha full tillit til. Hun er opptatt av at kundene skal føle seg trygge og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen.

Hvorfor velge Ingrid som megler?
Fordi hun er nøyaktig og positiv. I tillegg jobber hun alltid med utgangspunkt i at hver bolig er unik, og derfor trenger god planlegging og skreddersydd markedsføring for å oppnå best mulig pris.

Ingrid mener det er viktig at både selger og kjøper blir ivaretatt og får riktig informasjon underveis i salgsprosessen, slik at de sitter igjen med en god følelse i etterkant.

 

  • En meget dyktig og profesjonell megler, som er lett og behagelig og samarbeide med. Det er andre gang jeg bruker denne megler, og er like fornøyd denne gang. Salget gikk raskt og til en god pris, i et meget rolig marked. Megler anbefales på det sterkeste!

    Kundeundersøkelse

  • For meg var det viktig å velge en megler som vekket tillit, og som ville følge opp hele prosessen på en oversiktlig og ryddig måte: Ingrid får full score fra meg - etter en meget effektiv og knirkefri salgsprosess.

    Kundeundersøkelse

  • Dyktig eiendomsmegler som er lett å samarbeide med. Hun er hyggelig og pliktoppfyllende. Vi gir henne våre beste anbefalinger!

    Kundeundersøkelse

Mine boliger

Laster...