Hopp til innholdet
Ingrid Kristin Dragseth
Dyktig eiendomsmegler som er lett å samarbeide med. Hun er hyggelig og pliktoppfyllende. Vi gir henne våre beste anbefalinger!
Kundeundersøkelse

Ingrid Kristin Dragseth

Eiendomsmegler

Oslo Vest/Sentrum

Ingrid er en engasjert megler du kan ha tillit til. Hun er opptatt av at både kjøper og selger skal få god service og oppfølging, og legger stor vekt på at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen.

Hun stiller høye krav til seg selv og sitt arbeid – og jobber målrettet for å oppnå høyest mulig pris for din bolig. Ingenting skal overlates til tilfeldighetene!

Dersom du ønsker en positiv og serviceinnstilt megler – kontakt Ingrid i dag for en uforpliktende verdivurdering og et god tilbud på salg av din bolig!

  • En meget dyktig og profesjonell megler, som er lett og behagelig og samarbeide med. Det er andre gang jeg bruker denne megler, og er like fornøyd denne gang. Salget gikk raskt og til en god pris, i et meget rolig marked. Megler anbefales på det sterkeste!

    Kundeundersøkelse

  • For meg var det viktig å velge en megler som vekket tillit, og som ville følge opp hele prosessen på en oversiktlig og ryddig måte: Ingrid får full score fra meg - etter en meget effektiv og knirkefri salgsprosess.

    Kundeundersøkelse

  • Dyktig eiendomsmegler som er lett å samarbeide med. Hun er hyggelig og pliktoppfyllende. Vi gir henne våre beste anbefalinger!

    Kundeundersøkelse

Mine boliger

Laster...