Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Kalbakkstubben 19, 0951 Oslo

Hyggelig 3-roms toppleilighet med moderniseringsbehov - Bad regi brl 2006 - Sentralfyring - Innglasset balkong!

Prisantydning

2 800 000,-

BRA/P-rom

70 kvm / 63 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 975 147 kr
Prisantydning
2 800 000 kr
+ Andel fellesgjeld
160 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
2 975 147 kr
Felleskostnader
3 611 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
63 kvm
Bruksareal
70 kvm
Etasje
4
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1955
Energimerking
Lys grønn F
anette_alnes

Anette Alnes

Eiendomsmeglerfullmektig

Mer om boligen

En hyggelig og velholdt 3-roms andelsleilighet med moderniseringsbehov beliggende i populært og veldrevet borettslag sentralt på Kalbakken. Pent bad/wc som ble rehabilitert i regi borettslaget i 2006 med ny innredning, overflater, røropplegg, sluk, tettesjikt, varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin. Det er i tillegg fellesvaskeri i borettslaget. Kjøkken med muligheter for en hyggelig spiseplass ved kjøkkenvinduet. Fra stuen er det utgang til en meget hyggelig sydvestvendt innglasset balkong på 7 kvm. med luftig utsyn. Av nylige større arbeider kan det nevnes våtrom og rørrehabiliteringen fra 2006 og alt av vinduer og balkongdører er byttet i 2016. Sikringsskapet er oppdatert til automatsikringer i regi borettslaget og det er montert videocalling i entré. Felleskostnadene inkluderer bl.a sentralfyring og kabel-tv med internett. Kalbakkstubben 19 ligger meget sentralt på Kalbakken med kort vei til offentlig kommunikasjon som t-bane og buss. I umiddelbar nærhet finnes bl.a. lekeplass, butikker, skole og barnehage, treningssentre, svømmehall, bibliotek, flere matbutikker, apotek og det er kort vei til turstier som tar deg videre opp i idylliske Lillomarka med badevann og naturstier.

Beliggenhet

I bydel Grorud på Kalbakken ca 10 km nordøst for Oslo sentrum med avkjøring fra Trondheimsveien ligger Engsletta borettslag. Et veldrevet borettslag sentralt på Kalbakken med skole, barnehage, senter med godt utvalg av daglivare forretninger, apotek, Bare Trening og Elixia treningssentre med mer like ved boligen. Forøvrig finnes Nordtvet bad 250 meter unna med svømmehall og Actic treningssenter. Nærmeste større senter på Linderud, alternativt Grorud Senter. Ellers finnes nyoppussede Stovner senter med det meste av forretninger og servicetilbud. Ikea Furuset finnes også i nærområdet.

Kalbakken er et flott sted å bo, her trives de fleste - både små og store, her er lekeplasser og sittegrupper. Dette er en leilighet hvor du kan flytte rett inn, eller enkelt sette ditt eget preg på det du måtte ønske.

Med bare få minutters gange er det et rikt utvalg av kollektivtransport. Busstopp i Kalbakkveien og Kalbakken T-banestopp med bra 7 minutters gange. T-bane nr. 5 mot Vestli med hyppige avganger på dagtid (ca. 16 min. til Oslo sentrum). Ifra Kalbakkveien og ifra Sagstuveien går flere bussalternativer. Fra Trondheimsveien går flybussen til Gardemoen og buss til Nittedal, Lillestrøm og flere steder nordover.

Det er også fine turmuligheter i nærområdet hvor det nå er utbedret turveier langs Alnaelva som går opp i naturskjønne områder i Lillomarka gjennom Grorudparken. Turveien går like forbi borettslaget. Lillomarka innbyr til flott naturopplevelser både sommer og vinter. Om vinteren finnes merkede lysløyper og flotte skimuligheter, blant annet kan man besøke trivelige Lilloseter. Sommerstid kan man blant annet ta turen til badevann som Vesletjern, Badedammen eller Steinbruvann.

I området finner man også Grorudparken som starter ved Groruddammen og fortsetter nedover langs Alnaelva. Grorudparken har sildrende vann med lys, nye broer og bålplasser med benker. Prestegårdshagen og hageanlegget som tidligere var gjengrodd og utilgjengelig er innlemmet i parken.

Bebyggelse

Området består av blokkbebyggelse, småhus og rekkehus. Borettslaget består av 454 andelsleiligheter, fordelt på 17 bygninger med adressene: Akerlia 20, 22, 24, 26, 28, 33, 35, 37. Christoffer Hellumsvei 6-19, 21, 23, 25, 27, 29, 31. Kalbakkstubben 1, 3, 5, 7, 9, 13, 15,17, 19. Kalbakkveien 1a-d, 3 a-c, 5 a-c og Nedre Kalbakkvei 6, 8, 10, 12, 14.

Adkomst

Lett adkomst til bydel Grorud, på Kalbakken ca 10 km nordøst for Oslo sentrum med avkjøring fra Trondheimsveien. Offentlig kommunikasjon: Buss og t-bane. T-bane linje 5 mot Vestli. Buss nr. 22, 25, 31, 68, 301, 321 og 33 med flere. Gangavstand til Kalbakken t-banestasjon. For øvrig adkomst direkte med bil via kun offentlig asfaltert vei. Det vil bli skiltet fra OBOS Eiendomsmeglere ved fellesvisninger.

Byggemåte

Lavblokk på 4 etasjer, kjeller og loft, oppført med bærende konstruksjon i mur og betong. Fasader med teglsteinsforblending og beiset panel mot balkonger og yttertak i saltakkonstruksjon med kaldtloft og tekket med takstein. Leilighetenes skillende vegger i 1-steins tegl og etasjeskillere i betong. Utvendig rehabilitering av bygningsmassen og nye balkonger i 1994/95. Grunnmur i betongkonstruksjon og bygningen er antatt fundamentert på faste eller komprimerte masser. Vinduer med innvendige malte trerammer, pulverlakkerte alubeslag på utvendige rammer og 2- lags energiglass fra 2016. Balkongdør med innvendige malte trerammer, pulverlakkerte alubeslag på utvendige rammer og 2-lags energiglass fra 2016. Entredør type B-30/db35 som er brann- og lydklassifisert. Sydvestvendt innglasset balkong på 7m² med rullgardiner på innglassing og adkomst fra stue. Adkomst til leiligheten via felles trappeoppgang med malte tak- og veggoverflater og betongtrapper med terrazzo-overflate. Fliser og membranløsninger på bad/wc fra 2006 da baderom ble rehabilitert i regi av borettslaget.

Innhold

Entré, bad/wc, kjøkken, stue og 2 soverom.

Areal

Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 70 kvm, Bruttoareal: 79 kvm. Innglasset balkong er medtatt i brutto- og bruksareal. Innglassede balkonger generelt, er å betrakte som S-ROM. Innglassingen kan være i form av enkle glass, isolerglass, glass med smalelufteåpninger mellom glassene, skyvbare glassfelter som kan åpnes/lukkes ihht. takst. Plassbygd skap er også medtatt som p-rom.

Standard

Entré: Belegg på gulv, tapet på vegger og malt tak. Originalt plassbygd garderobeskap og entredør type B-30/db35 som er brann- og lydklassifisert. Dørcalling med skjerm og det er automatsikringer i skap som er montert i oppgangen.
Bad/wc: Pent bad med fliser på gulv, vegger og malt tak med downlights. Innredningen består av dusjhjørne, servant med underskap, overskap med speilfronter og overlys, wc, opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulv. Badet ble renovert i regi borettslaget i 2006 med nye overflater, varmekabler, membranløsninger, røropplegg og sluk.
Kjøkken: Belegg på gulv, malte vegger og malt tak. Kjøkkeninnredning med malte skapfronter, laminat benkeplate, dobbel oppvaskkum med helt benkebeslag og varmtvannsbereder i benkeskap. Muligheter for spiseplass ved kjøkkenvinduet.
Stue: Belegg på gulv, tapet og tynnpanel på vegger, malt tak. Fra stuen er det utgang til en hyggelig sydvestvendt innglasset balkong på 7 kvm med hyggelig utsyn.
Soverom 1: Belegg på gulv, tapet på vegger og malt tak. Originalt plassbygd garderobeskap.
Soverom 2: Belegg på gulv, tapet på vegger og malt tak. Stort originalt plassbygd garderobeskap.

Utstyr

Boligen disponerer 1 kjellerbod på 5,4 kvm, 1 loftsbod med gulvareal på 12,5 kvm, fellesvaskeri, kabel-TV med internett og dør-calling med kamera.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med sentralfyring som er inkludert i felleskostnadene. Elektriske varmekabler i badegulv.

Tomten

Borettslagstomten er meget pent stelt med grøntområder mellom og rundt blokkene. Områdene er beplantet med hekk og prydbusker. Barnevennlig og hyggelig borettslagsområde med både lekeplasser og sittegrupper. Første innflytting skjedde i 1955. Tomten ble kjøpt i 1986 er på 45.951 m2. Eiendommen har gårdsnummer 91, bruksnummer 52 og 53. Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Parkering

Borettslaget disponerer 204 parkeringsplasser for utleie. Tildeling gjøres etter ventlister. Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

OBOS, tlf: 22 86 55 00.

Borettslaget

Engsletta Borettslag.
Borettslagets hjemmeside har adresse: www.engsletta.no.

Forkjøpsrett

Forkjøpsrett for medlemmer av OBOS samt andeleiere i borettslaget. Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

12.06.2019

Styregodkjennelse

Ved eierskifte må erververen godkjennes av styret.

Dyrehold

Dyrehold tillates etter søknad og med godkjennelse fra Styret på forhånd. Det er utarbeidet eget søknadsskjema for dyrehold. Før søknad om dyrehold sendes Styret, skal søker rette en forespørsel til øvrige andelseiere i oppgangen der disse bes om å komme med eventuelle innvendinger innen en fastsatt frist som er angitt på forespørselen. Det er ikke tillatt med dyrehold dersom det er beboere som har allergi i oppgangen. Legeattest må fremlegges i slike tilfeller. Se husorderegler for ytterligere informasjon.

Forsikring

Borettslaget er forsikret hos Tryg Forsikring.

Ligningsverdi

Kr. 787 205,- for inntektsåret 2018 som primærbolig.
Kr. 2 833 938,- for inntektsåret 2018 som sekundærbolig.
Tallene er beregnet utifra skatteetatens boligkalkulator 03.06.2019.
Ligningsverdien skal utgjøre ca. 30 % av markedsverdi for primærbolig (der eier er folkeregistrert pr. 1. januar), og 100 % for sekundærbolig.

Eiendomsskatt

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom i Oslo, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det gis et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesatsen i 2017 er på 3 promille, se www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Felleskostnader

Kr. 3 611,- som inkluderer sentralfyring, kapital kostnader, vaktmestertjenester, trappevask, forsikring av brl., nedbetaling av fellesgjeld, kabel-tv med internett m.m.

Felleskostnadene fremkommer således:
Felleskostnader grunnleie 2.319,-
Brensel/fyring 559,-
Kabel-tv 60,-
Kapitalkostnader på lån 2 kr. 673,-

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 160 000,- pr. 01.05.2019.
Andel fellesformue kr. 21 785,- pr. 31.12.2018.

Lånevilkår

Borettslaget har 2 lån.
Lån 1: Eika annuitetslån med restsaldo kr. 44.687.096,- (på leil. nivå kr. 97.766,-) Restløpetid 16 år 8 mnd. Rente 2,55% flytende. Kapitalkostnader kr. 601,-
Lån 2: Husbanken: Annuitetslån med restsaldo kr. 27.981.620,- (på leil. nivå kr. 61.562,-) Restløpetid 8 år 7 mnd. Rente 2,48% fast. Kaptialkostander kr. 674,- Lånet har IN-ordning men kan ikke innbetales så lenge det er fastrente.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuelle manglende innbetalinger av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Følgende ferdigattester foreligger:
- Kalbakkstubben 17-19 - Rehabilitering fasader og nye balkonger - Ferdigattest - 1997
- Kalbakkstubben 17-19 - Vaaningshus - Arkivkort (attestert) - 1960
- Kalbakkstubben 17-19 - Vaaningshus - Gjenpart av f.att - 1960

Diverse

Spesielle bestemmelser:
- Boligen overtas som fremvist på visning. Eventuelt manglende rydding/rengjøring, nøkler og brannvernutstyr må kjøper selv bekoste. Boligen vil bli tømt for løsøre.
- Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt.
- Salg etter fullmakt (dødsbo m.m.): Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd boligen. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om boligen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne annonsen og salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.
- Selger opplyser at det har vært litt problemer med innglassingen på denne balkongen.

Rehabilitering/Større vedlikehold:
Engsletta borettslag har en sunn økonomi og god vedlikeholdshistorikk.
2018: Borettslaget vil undersøke tak og verandatak etter årets tøffe vintersesong.
2017: Borettslaget har satt inn nye brannvarslere.
20.5.2015 ble det avholdt ekstraordinær generalforsamling hvor det ble bestemt følgende fremtidig vedlikehold:
- Utskiftning av vinduer og verandadør i leilighetene samt skifte vinduer i fellesrom. Arbeidet er ferdigstilt.
- Utskiftning av utvendige boddører. Arbeidet er ferdigstilt.
- Rehabilitering av bunnlinjer. Beregnet oppstart 2016/2017 og arbeidet er beregnet til å ta 8 mnd. Arbeidet er ferdigstilt.
- Renovasjon - etablering av nye standplasser - søppelbrønner. Arbeidet er ferdigstilt.
- Drenering av noen blokker/grunnmur - beregnet gjennomført i tidsperioden 2015-2019.
Side 11-14 i årsberetningen har en historisk oversikt over større vedlikehold og rehabilitering.
Langsiktig vedlikehold - planer fremover: Så langt Styret kjenner til pr nå, er det ingen større prosjekter som må utføres i den nærmeste fremtid. Styret vil overvåke takene med fokus på om de tiltak som er utført fungerer etter hensikten.

- Telenor (tidligere Canal Digital) er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
- Borettslaget har lagt til rette for individuell nedbetaling av fellesgjeld (lN-ordning). Dette gir andelseier adgang til å innbetale sin del av fellesgjelden. Ordningen kan ikke anvendes for lån som har fast rente.
- Ladeplasser for el-bil. Det registreres en økende interesse for dette i borettslaget. Det er nedsatt en «grønn komité» i samarbeide med Akerlia- og Nordtvedtbekken Borettslag. Komiteen er i arbeid og mandatet er å finne ulike miljøtiltak i borettslagene, herunder også å utrede muligheter til ladeplasser for el-bil.
- Kalbakken senter, Nedre Kalbakkvei 2-4. Styret har gjennom tilsendt nabovarsel fra utbygger, blitt gjort kjent med at det foreligger omfattende ombyggingsplaner på Kalbakken Senter. 2 av beboerne i Kalbakkveien vil få inngrep i sine leiligheter. I tillegg vil også øvrige beboere i nærheten av Kalbakken Senter få omfattende endringer i nabolaget. Styret engasjerte advokat til å ivareta Borettslagets interesser i saken. Pr. nå er det ikke avklart når utbyggingen vil starte. Utbygger har en frist på 2 år fra august 2018 på å starte opp utbyggingen. Utbygger har nylig signalisert at de ønsker å forlenge denne avtalen, men dette har Styret ikke etterkommet.
- lnnglassing på balkong. Det ble gjennomført service på flere balkonger også i 2018. Glass som løsner meldes til driftskontoret eller vaktmester. Borettslaget påføres betydelige utgifter for å holde innglassingen i orden og det må nok vurderes hvor lenge disse glassene vil vare.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Området er regulert til boliger med tilhøredne anlegg, offentlig bygning, kjørevei, parkering, park, turvei, idrett og sport m.m. Det gjøres oppmerksom på at det foreligger en byggesøknad ved nærbutikken i Kalbakkstubben 12 B-14. Akerli og Engsletta brl har sammen sendt inn innsigelser på planene etter nabovarsel. Konfr megler for informasjon. Det foreligger også planer om å utvikle senteret i Nedre Kalbakkvei 2-4. Referanse til sak hos Plan og bygg nr. 201609614.

Totale kostnader

2 800 000,- (Prisantydning)
160 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 960 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 975 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforskring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 04.06.2019 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Egenerklæring, tilstandsrapport, energiattest og reguleringskart.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Kim Thu

Ref.: 703190111