Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Karl Andersens vei 165, 1086 Oslo

Høybråten - Pent rekkehus over 2 plan med stor vestvendt terrasse og garasjeplass i felles rekke. Attraktiv beliggenhet

Prisantydning

4 500 000,-

BRA/P-rom

97 kvm / 97 kvm

Boligtype

Rekkehus

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
4 761 247 kr
Prisantydning
4 500 000 kr
+ Andel fellesgjeld
253 000 kr
+ Omkostninger
8 247 kr
= Totalpris
4 761 247 kr
Felleskostnader
4 410 kr/mnd
Antall rom
4
Antall soverom
3
Primærrom
97 kvm
Bruksareal
97 kvm
Etasje
0
Eierform
Borettslag
Boligtype
Rekkehus
Kommune
Oslo
Byggeår
1969
Energimerking
Rød D

Mer om boligen

Idyllisk rekkehus på hele 97 kvm over 2 etasjer beliggende i et veletablert og barnevennlig boområde. Boligen har 1 romslig hovedbad og 3 romslige soverom i 2 etg. Tilgang til loft for svært gode oppbevaringsmuligheter. I hovedetasjen kommer du inn i en flott vindfang/gang med adkomst bod og plass til fryser. Videre blir man møtt av et åpent allrom mellom stue, spisestue og kjøkken. Store vindusflater gir mye lys i begge etasjer og sørger for en god romfølelse. Rekkehuset holder en god standard med delikate farge- og materialvalg. Utgang til vestvendt terrasse fra stue på hele 50 m² med gode solforhold, avgrenset med gjerde og hekk. Dette er et hjem som virkelig bør oppleves og passer perfekt for en familie som ønsker å bo godt og trygt i hyggelige omgivelser.

Verdt å merke seg:

* Deler av kjøkkeninnredningen ble oppusset/oppgradert i 2015.
* Flislagt bad fra 2002 med nytt dusjkabinett fra 2016 og klosett fra 2019.
* Det medfølger 1 garasjeplass i innkjørsel.
* Veldrevet borettslag.
* Lave kjøpsomkostninger da det ikke betales dokumentavgift (2,5 % av kjøpesummen) ved kjøp av andelsleilighet.

Beliggenhet

Karl Andersens vei 165 ligger i et populært og barnevennlig boligområde på Høybråten med nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, marka og daglige servicetilbud. Området er spesielt barnevennlig og for det aktive barn er det mange alternativer. Det er kort vei til alt fra fotballbane, lekeplass, idrettshall, svømmehall, skøytebane, skiløyper, alpinanlegg, golfbane, tennisanlegg og flere treningssenter. Det er i tillegg nærhet til tur- og rekreasjonsområder for bruk hele året.

For den daglige handel finnes både Kiwi og Joker i nærområdet. Ønsker du å besøke senter er det kort vei til Lørenskog og Strømmen med blant annet Metro, Triaden og Strømmen storsenter. Det er flere gode butikker og servicetilbud på sentrene, herunder både matbutikk, bank, apotek, tekstil, mote, interiør, vinmonopol, helsekost mm. Du finner også flere alternativer til kafeer og restauranter.

Videre kort vei til Snøporten hvor verdens mest avanserte skihall åpner i 2020, med en størrelse på ca. 40 000 kvadratmeter skal det skapes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. Sentrert rundt anlegget vil Snøporten bli et unikt og nyskapende bydelsprosjekt med kunnskapsklynge innenfor sportsrelatert næringsvirksomhet. I tillegg får bydelen hotell, serveringssteder, butikker og boliger.

I området finnes både private- og kommunale barnehager. Karl Andersens vei 165 sokner til Høybråten Skolekrets og det er gangavstand til populære Høybråten barneskole. For de som er blitt litt større finnes Stasjonsfjellet ungdomsskole.

Det finnes både buss, t-bane og tog som reisealternativer. Se vedlagt nabolagsprofil for detaljert informasjon knyttet til distanse til de ulike destinasjonene.

Bebyggelse

Villaområde med bebyggelse som består for det meste av eneboliger, rekkehus og småhusbebyggelse. Området er veletablert og barnevennlig.

Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt under annonserte fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

Byggemåte

Rekkehus i betong-, mur og trekonstruksjoner. Grunn og fundamenter er antatt støpte såler på faste masser/fjell. Yttervegger over grunnmur i bindingsverk som utvendig er kledd med stående kledning. Utskifting av panel utvendig. Etterisolert gavlvegger. 2016-2017. Trebjelkelag som gulv/etasjeskillere i 1.- og 2. etasje. Varmtvannsbereder i kryperom. Opplyst fra 1999 på 150 l.

For nærmere teknisk beskrivelse av eiendommen tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Innhold

1. etasje: Vindfang/gang, stue/spisestue m/trapp, kjøkken Stuen har utgang til ca 50 m² markterrasse.
2. etasje: Gang m/trapp, bad, 3 soverom Kaldloft med tilkomst via loftstige fra gang i 2. etasje.

Areal

Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 97 kvm, Bruttoareal: 106 kvm

Standard

Boligen gir et godt inntrykk og fremstår godt ivaretatt med lav bruksslitasje.

1 ETASJE

Lys og hyggelig vindfang/gang:
Flott vindfang/gang med adkomst til bod med plass til fryser og oppevaring av klær og sko. Videre blir man møtt av et åpent allrom mellom stue, spisestue og kjøkken og trapp opp til 2 etg. Praktisk skap er bygget under trapp.

Innbydende stue med utgang til stor vestvendt terrasse:
Romslig og fin stue med god plass til spisebord og sofagruppe. Vedovn med glassdør i stuen for ekstra varme. Stuen er malt i behagelige farger og store vindusflater gjør at stuen slipper inn rikelig med dagslys og sørger for en god romfølelse. Fra stuen er det utgang til stor, vestvendt terrasse på hele 50 kvm. Gode solforhold. Det er montert stålramme for partytelt på terrasse.

Kjøkken med god skap- og benkeplass:
Funksjonelt og pent kjøkken. Kjøkkenet ble i 2015 oppgradert med nyere benkeplater, kjøkkenbeslag (kum), håndtak og platetopp. Skapfrontene ble også malt. Godt med benkeplass og oppbevaringsplass i flere overskap og underskap med skuffer. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Innredningen har integrerte hvitevarer; oppvaskmaskin med stålfront, mikrobølgeovn, stekeovn og platetopp.

2 ETASJE

Baderom - Tid for velvære:
Flislagt bad fra 2002 med heldekkende dobbelservant. Flislegging virker å være utført på en håndverksmessig god måte i henhold til tilstandsrapport. Badet inneholder speilskap og innfelt lys i plate, klosett, dusjkabinett og avtrekk i rommet via fuktstyrt el-vifte. Dusjkabinett er opplyst byttet i 2016 og klosett er byttet i 2019.

Soverom:
3 romslige soverom med god romfordeling. Rommene er malt i lyse, behagelige farger og fremstår som lune og hyggelige. Ny skyvedørgarderobe m/ speil og glass i hovedsoverom fra 2016.

Loft for ekstra oppbevaring:
Kaldloft med tilkomst via loftstige fra gang i 2. etasje. Svært gode oppbevaringsmuligheter.

Utstyr

* Skyvedørgarderobe m/ speil og glass i 1 soverom (nytt i 2016).
* Skyvedørgarderobe m/ speil i vindfang.
* Garderobeskap under trapp.
* Kabel-TV og internett via Canal Digital/Telenor.
* Elektrisk drevet markise over terrasse.
* Lovpålagt røykvarsler/brannslukningsutstyr.
* Montert stålramme for partytelt på terrasse.

Oppvarming

Elektriske panelovner. Varmekabler på bad i 2 etg. Vedovn med glassdør i stuen - 1etg. Varmtvannsbereder på 150 l i kryperom.

Tomten

Eiet tomt. Areal 33 216,1 m². Fellesområde med asfalterte internveier, gressplen og beplanting.

Parkering

Boligen disponerer 1 garasjeplass (nr 165) i rekkegarasje i innkjørsel. Plass til 1 bil utenfor garasjeport og 1 bil i garasje. Forøvrig gateparkering etter gjeldende regler.

Vei/vann/avløp

Boligen er tilknyttet offentlig vann. Avløp via private stikkledninger til kommunal ledning. Offentlig vei, via privat stikkvei

Forretningsfører

OBOS, Postboks 6666 St. Olavsplass, 0129 OSLO, tlf. 02333.

Borettslaget

Veldrevet og ryddig borettslag med god økonomi og et veldig godt bomiljø.

Øvre Høybråten Borettslag består av 139 andelsleiligheter og er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 948773430

Første innflytting skjedde i 1969. Tomten ble kjøpt i 1986 Hjemmeside: ovrehoybraten.herborvi.no

Større vedlikehold og rehabilitering i Borettslaget:

2016-2017 Utskifting av panel utvendig. Etterisolert gavlvegger. Brannseksjonert loft. Nye loftsluker. Takterrasser. Overflatebehandling. Garasjene malt på dugnad (2016).
2015 Canal Digital har lagt inn fiber.
2014 Moderne røykvarslere installert i alle boenheter med levetid for batterier på 10 år.
2012 Utvendig vedlikehold. Spyling av samtlige avløpsrør, oppretting av støttemur, dreneringsarbeid, diverse asfaltering. Nye brannslukningsapparater.
2011 Oppgradering og etablering av nye lekeplasser.
2008 Spyling av samtlige avløpsrør i husene og ut til avløpskummene utført.
2005-2006 Elektroinspeksjon i alle hus.
2004-2006 Maling av borettslagets hus og garasjer ble igangsatt juni 2004. Ferdigstilt i 2006.
2003 Alle terrasser/utbygg ble inspisert og nødvendige reparasjoner på hus og gulv utført.Omfattende utskifting av panel på samtlige hus utført. Nødvendig grunning med maling og akryl utført. Spyling av samtlige avløpsrør i husene og ut til avløpskummene utført.
1999 Vedlikehold Alt utvendig trevirke på hus og garasjer kontrollert og reparasjon og utskifting av panel utført. Alle hus og garasjer ble malt.
1992-1993 Omlegging av tak på hus og garasjer, omlegging av balkonggulv, maling av hus og garasjer, kontroll og utskifting av utvendige stoppekraner for vann, utskifting av takrenner og nedløpsrør, oppsetting av nye vandalsikre utelys på garasjene, generell opprusting av uteområder, lekeplasser og
idrettsplass.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag. Se www.obos.no eller kontakt megler for ytterligere info.

Meldefrist forkjøpsrett

18.03.2019

Styregodkjennelse

Ved eierskifte må erververen godkjennes av styret.

Dyrehold

Det er tillatt å holde dyr i borettslaget, men dersom det kommer berettigede klager over at dyreholdet sjenerer naboer, kan styret pålegge dyreeier å fjerne dyret/dyrene fra leiligheten. Alle hunder skal føres i bånd på borettslagets område. Dette gjelder uansett dressur og kontroll over hund som eier måtte mene å ha. Hentet fra husordensreglene i borettslaget.

Forsikring

Borettslagets eiendom er forsikret i Gjensidige Forsikring - Avtalenr: 81540505. Innboforsikring må tegnes av den enkelte beboer.

Ligningsverdi

Ligningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 967 900
Som sekundærbolig: kr 3 484 441

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/slik-beregnes-eiendomsskatten/regneeksempel-for-bolig-med-boligverdi-fra-skatteetaten-article78555.html.

Felleskostnader

4 410,-
Grunnpakke kabel-TV/basis bredbånd, kommunale avgifter, bygningsforsikring, utvendige vaktmestertjenester og forretningsførsel.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 253.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.03.2019.

Lånevilkår

Spesifikasjon av selskapets lån og vilkår:

Lånenummer: 2HAND1-83987171084
Saldo: kr 35.235.556,-
Løpetid: 26 år og 9 md.
Rentesats: 2,10%, flytende rente

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Boligen inngår i et OBOS -tilknyttet borettslag. Det er garantiordning, dvs. at man ikke blir ansvarlig for "naboen" sin evt. manglende betaling av felleskostnader. Dersom borettslaget påføres økonomiske tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på bygg.

Utleie

Boligen har bare én boenhet. Følger borettslagslovens §§ 5-5 og 5-6. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseieren selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Sikringsskap i gang. 35 Amp hovedsikringer. Fordelingskurser med skrusikringer. Måler er automatisk avlesbar.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

4 500 000,- (Prisantydning)
253 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 753 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
8 247,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 761 247,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Robin Horgheim

Ref.: 701190032