Hopp til innholdet
Heidi Y. Gangfløt
Vi hadde en fantastisk fin opplevelse når vi solgte huset vårt gjennom Exact og deres entusiastiske megler Heidi, som virkelig viste stor interesse og skikkelig stå på vilje for oss.
Kunderundersøkelse

Heidi Y. Gangfløt

Eiendomsmegler

Fredrikstad

Heidi har jobbet som eiendomsmegler i 12 år, og har solgt mange boliger. Hun bor selv på Trosvik, og har spesielt god lokalkunnskap i dette området.  Hennes store kontaktflate og gode sosiale nettverk gjør at hun finner kjøperen av nettopp din bolig!

Heidi er kundeorientert og tilstreber profesjonalitet og effektivitet, og er opptatt av åpen kommunikasjon. Hun jobber med hjertet, og knytter derfor langvarige og gode relasjoner til sine kunder. Dette gjør at kunder bruker henne på nytt, og anbefaler henne til venner og bekjente.

Det er veldig viktig for henne at alle parter er godt fornøyde og føler seg ivaretatt i alle ledd i salgsprosessen.

  • Har benyttet Eiendomsmegler Heidi Y. Gangfløt hele tre ganger. Heidi er en dyktig, blid og positiv megler som gir god og ryddig informasjon/veiledning om hva som skal foregå hele veien i salgsprossen. Veldig godt fornøyd med gjennomføring av alle tre oppdragene.

    Kundeundersøkelse

  • Vi kontaktet Exact eiendomsmeglerfirma da vi solgte vår forrige bolig og vi var så heldige å få eiendomsmegler Heidi Y. Gangfløt som vår megler. Heidi var ryddig og effektiv og vi hadde en god og konstruktiv dialog gjennom hele prosessen. Heidi var både kreativ og løsningsorientert og hun tok godt vare på potensielle kjøpere. Vi fikk tillit til Heidi fra første stund og vi vil gjerne anbefale henne hvis du har planer om selge din bolig.

    Kundeundersøkelse

  • Vi hadde en fantastisk fin opplevelse når vi solgte huset vårt gjennom Exact og deres entusiastiske megler Heidi, som virkelig viste stor interesse og skikkelig stå på vilje for oss. Vi hadde flere meglere på «anbud», men var aldri i tvil om at Heidi var den rette. Alt fra pris, profesjonalitet, svært godt humør og god informasjon, gjorde oss trygge på at vi hadde valgt riktig. Ikke minst som nevnt hennes enorme engasjement og smittende humør. Hun brenner for jobben sin, og vil virkelig gjøre alt hun kan for å gjøre oss fornøyd. Anbefaler Heidi og Exact på det varmeste.

    Kundeundersøkelse

Mine boliger

Laster...