Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Larsbråtveien 59, 0674 Oslo

HAUGERUD - Attraktivt og påbygget rekkehus over 2 plan med fantastisk utsikt til byen og fjorden. Barnevennlig. Garasje!

Prisantydning

5 700 000,-

BRA/P-rom

116 kvm / 116 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
5 943 147 kr
Prisantydning
5 700 000 kr
+ Andel fellesgjeld
228 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
5 943 147 kr
Felleskostnader
6 459 kr/mnd
Antall rom
4
Antall soverom
3
Primærrom
116 kvm
Bruksareal
116 kvm
Etasje
0
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1970
Energimerking
Rød E

Mer om boligen

Larsbråtveien 59 ligger i et veletablert, populært og meget barnevennlig boligområde på Haugerud, innenfor bomringen. Boligen har en spesielt fin og usjenert beliggenhet på høydedrag, med svært gode solforhold, og en fantastisk utsikt til byen og fjorden. Utgang fra stuen til usjenert terrasse på ca. 12 kvm. Lekeplass for de minste ligger rett ved. Her bor man godt med nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, Østmarka og andre servicetilbud.

Fritidsmuligheter:
Østmarka er nærmeste nabo og byr på flotte turmuligheter sommer som vinter. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann og kajakkmuligheter. Vinterstid kan du benytte deg av fine skiløyper i Østmarka og skianlegget i Jerikobakken. I nærheten ligger også SATS treningssenter, Bare Trening på Haugerud, kunstgressbane, Alnaparken ridesenter, Furuset Forum med is- og håndballhall, samt Furuset svømmehall. Flere aktive idrettslag i området med all-idrett, håndball, fotball, ski, m.m.

Shopping/servicetilbud:
Nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Flere dagligvarebutikker i området, den nærmeste er KIWI som ligger rett nedenfor borettslaget i Hellerudveien. Videre er det kort vei til Tveita senter med ca. 70 butikker og servicetilbud. Her finner man et godt utvalg av dagligvare- og klesforretninger, samt serveringssteder, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol, med mer. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til bl.a. Coop Obs, IKEA, Alna Senter og Bryn Senter.

Kollektivtilbud:
Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. T-banens linje 2 mot Ellingsrudåsen eller sentrum, fra Haugerud eller Tveita T-banestasjon. T-banen bruker ca. 15 minutter fra Haugerud til sentrum. Matebuss nr. 61 fra Tveita senter stopper i Larsbråtveien. Ved holdeplass Haugerudveien går bussene nr. 69, 79, 102 og N2.

Skole og barnehage:
Boligen sokner og har gangavstand til Trosterud barneskole og Haugerud ungdomsskole. Rundt boligen er det et godt utvalg av private og kommunale barnehager.

Bebyggelse

Borettslaget består av 183 småhus i rekke og ligger på Haugerud, grensende mot Hellerud i syd og mot Østmarka. De fleste boligene har atrium. Byggeprosjektet står oppført i Arkitektguiden og er 70-talls funkis på sitt aller beste. Området rundt består av småhus- og blokkbebyggelse.

Adkomst

Fra Helsfyr følg Tvetenveien og ta av i rundkjøringen til høyre mot Haugerud. Følg Haugerudveien til Larsbråtveien som ligger på høyre hånd, følg intern skilting til nr. 59. Alternativt kan man ta av fra E6 Oslo-Trondheim mot Trosterud, følge Tvetenveien, til venstre i rundkjøring inn Haugerudveien. Rekkehuset ligger innenfor bomringen, med enkel adkomst til E6 og Ring 3 med ca. 10 minutters reisetid med bil til Oslo sentrum. For ytterligere beskrivelse av adkomst, vennligst se kartskisse. Det vil bli skiltet med visningskilt fra OBOS Eiendomsmeglere ved annonserte visninger.

Byggemåte

Bygningene er tegnet av arkitektene Paul Cappelen og Thorbjørn Rodahl i 1965. Rekkehuset går over 2 plan og er oppført i bindingsverk med stående tømmermannspanel. Flatt yttertak tekket med papp, innvendige vegger i bindingsverk kledd med plater og etasjeskillere i trebjelkelag. Støpt grunnmur som er fundamentert til faste eller komprimerte masser. Omtekking av yttertak i borettslaget ble påbegynt i 2016 og avsluttet i 2017. I 2007/08 ble det utført større rehabiliteringer av utvendig bygningsmasse i borettslaget: Tilnærmelsesvis alle fasader er skiftet (unntatt nordvendte fasader av god kvalitet og utbygde fasader i senere år). Syd og østvendte fasader er tilleggsisolert med 5 cm (langvegger). Alle fasader som er rehabilitert har luftet kledning og ny vindtetting. De fleste terrasser er tekket om. En større andel vinduer (ca. 50 %) er skiftet og utvendig malt med nye farger iht. Corbusiers farge-skala for funkisbygg. For ytterligere beskrivelse av bygningen, vennligst se vedlagte tilstandsrapport.

Innhold

Lyst, trivelig og påbygget rekkehus over 2 plan med god planløsning. 1. etasje inneholder: vindfang, hall, 2 soverom(opprinnelig 3), bad, og wc. 2. etasje inneholder: kjøkken, spisestue, samt romslig stue med utgang til stor solrik terrasse med en flott og uhindret utsikt til byen og fjorden. Adkomst til boligen via steinsatt hagedel og atrium. I atriet er det en adkomst til romslig utebod på ca. 7,5 kvm. med innlagt strøm. Overbygget inngangsparti. Boligen disponerer biloppstillingsplass i felles garasjerekke rett nedenfor boligen.

1. ETG.:
Vindfang: Praktisk vindfang med fliser på gulv med elektrisk gulvvarme. Malte vegger. Malte takessplater i himling.

Hall: Meget romslig hall som er utvidet ved at bod er innlemmet i hallen. Deler av hallen har vært benyttet til kontor/bibliotek. Veggseksjon kan medfølge om ønskelig. Skyvedørsgarderobe under trapp. Fliser på gulv med elektrisk gulvvarme. Malte vegger. Malte takessplater i himling.

Soverom I: Meget romslig og godt soverom med skyvedørsgarderobe. Opprinnelig 2 soverom som er slått sammen. Kan lett settes tilbake til opprinnelig planløsning. Parkett på gulv. Brystningspanel og malt glassfiberstrie på vegger. Malte takessplater i himling.

Soverom II: Romslig soverom med garderobeskap. Parkett på gulv og tapet på vegger. Malte takessplater i himling

Bad: Romslig bad med elektrisk gulvvarme. Fliser på gulv og vegger. Malte takessplater i himling. Innredning med hvite profilerte fronter. Heldekkende servant med ettgreps blandebatteri. Speil og belysning over servant. Dusjnisje med skyvedør. Opplegg/plass for vaskemaskin og tørketrommel. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger.

Sep. WC: Fliser på gulv og vegger. Panel med innfelte downlights i himling. Veggmontert klosett. Servant med underskap og togreps blandebatteri. Speil over servant.

2. ETG.:

Kjøkken: Velholdt kjøkkeninnredning med profilerte eikefronter. 4 fronter med glassfelt. Lys under overskap. Laminat benkeplater med nedfelt dobbel oppvaskkum og ettgreps blandebatteri. Ventilator over kokesonen. Barløsning mot stue. Integrert keramisk koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, samt kjøl- og fryseskap. Parkett på gulv og malte vegger. Malte takessplater i himling.

Spisestue: God spisestue med plass for langbord. Parkett på gulv og tekstiltapet på vegger. Malte takessplater i himling.

Stue: Lys, romslig og trivelig stue med en vakker utsikt. Stuen er tilbygget med ca. 12 kvm. Stuen består i dag av to soner, hvorav en har utgang til usjenert og solrik terrasse. Parkett på gulv og tynnpanel/tekstiltapet på vegger. Malte takessplater i himling.

Terrasse: Romslig og delvis overbygget terrasse på 12 kvm. med fantastisk utsikt og svært gode solforhold, også sen kveldssol. Elektrisk terrassemarkise. Infravarmer. Det er lagt trelemmer på terrassen. Strømuttak. Terrassen er meget usjenert uten innsyn.

Boligen disponerer: Hyggelig hagedel/atrie som er delvis overbygget ved inngangspartiet. Hele atriet er steinsatt for enkelt vedlikehold. Blomsterbedd/klatrerose på en vegg i atriet. Atriet er inngjerdet med port. Beplantning utenfor gjerdet og boden stelles av denne boligen. I atriet er det i tillegg en stor utebod på ca. 7,5 kvm. med innlagt strøm, god lagringsplass for turutstyr.

Areal

Primærrom: 116 kvm, Bruksareal: 116 kvm

Utstyr

Utvendig vannkran.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme i vindfang, hall og bad. Forøvrig elektrisk oppvarming med panelovner.

Tomten

Borettslaget eier tomten på 84 793 kvm. Eiendommen ligger i et kupert fjellterreng som består hovedsakelig av naturtomt og dels arealer som er pent opparbeidet med gressplener, prydbusker, asfalterte gangarealer, sittegrupper og lekeapparater. Rekkehuset disponerer egen hagedel/atrium som er inngjerdet. Port og beplantning mot gangvei. Atriet er steinsatt. Bod med innlagt strøm. Forøvrig beplantning i bed med veggrose, blåveis, liljekonvall, samt cilia foran soveromsvinduer. Foran gjerdet ved inngangspartiet og atriet er det to buksbom, samt to rododendron og en berberis klatreplante. På andre siden av gangstien er det plantet en peon og en brudespirea.

Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Parkering

Det medfølger garasje med innlagt strøm i garasjerekke rett nedenfor boligen. Garasjen kan leies ut til andre beboere. Utleie til andre enn de som bor i borettslaget krever styrets samtykke. Det er mulighet for leie av ekstra garasjeplass. For øvrig gateparkering etter gjeldende regler.

Forretningsfører

OBOS, tlf. 22 86 55 00

Borettslaget

Sankthansfjellet Borettslag - www.sankthansfjellet.no

Borettslaget som har adresse Haugerudveien 1 - 63, Larsbråtveien 1 - 263 og 2 - 38 består av 183 småhus i rekke. Husene ble oppført i perioden 1969 - 1971. Første innflytting skjedde i 1970.

- Telenor er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
- Internett / Fiber fra Homenet med en hastighet på 100/100 Mbit/s som er inkludert i felleskostnadene.
- Borettslaget har avtale om vaktmestertjeneste med Oppsal Vaktmestersentral.
- Innkreving av eiendomsskatt: I månedene mai, juni, september og november påløper det eiendomsskatt for enkelte leiligheter i borettslaget. Dette fremkommer som egen spesifikasjon på felleskostnadene i disse månedene.

Borettslaget har god rehabiliterings- og vedlikeholdshistorikk:
1991 - 1996: Ny taktekking på hus og boder
1995 - 1998: Varmekabler i gangveier
1996 - 2001: Terrasse- og bodtekking med tilhørende arbeide (herunder råteskader hus / boder)
1998 - 2001: Krypkjellerundersøkelse / soppkontroll
2000 - 2002: Skifte av utebelysning, ekstra stolper
2002: Skifte av innvendige stoppekraner i boligene, skifte / vedlikehold av utvendige felles stoppekraner for husrekkene
2003 - 2004: Nye søppelanlegg (3 områder) /nye postkasser
2003 - 2004: Enøktiltak varmekabelanlegg (gangveier)
2007 - 2008: Fasaderehabilitering, terrassetekking
2010 - 2013: Oppgradering/nye lekeplasser
2010 - 2011: Utskifting av gjerder og lignende
2010 - 2011: Asfaltering av slitte gang/kjøreveier
2014: Nye søppelanlegg fase 1
2016 - 2017: Ny taktekking

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

20.05.2019

Styregodkjennelse

Ja

Dyrehold

Dyrehold er tillatt. Hunder skal føres i bånd på borettslagets område, jfr. husordensreglene §4.

Forsikring

If Skadeforsikring - polisenummer 1443333. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 1 301 617,-
Som sekundærbolig: kr 4 685 819,-

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 6 459,- pr. mnd.
Herav:
Felleskostnader kr 6 209,-
Internett/bredbånd kr 250,- 100/100 mb/s

i tillegg inkluderer felleskostnadene garasje, kabel-TV, vaktmestertjeneste, kommunale avgifter, felles forsikring, kapitalkostnader (nedbetaling av andel fellesgjeld), samt borettslagets øvrige driftsutgifter

Mulig økning av felleskostnadene med kr 100,- f.o.m. 01.07.2019.

Lånevilkår

Borettslaget har et serielån i Handelsbanken iht. brev fra forretningsfører, datert 10.04.2019

Lån nr.: 2HANDE-83987150974:
Restsaldo: kr. 41 603 079,-
Restsaldo andel: kr. 227 337,- * tilhører leil. i sin helhet
Rente, flytende: 1,95%
Rest løpetid: 23 år 11 mnd.
Terminer p.a.: 12

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på rekkehuset, datert 31.10.1973. Det foreligger ferdigattest på ny terrasse, m.m., datert 12.03.1980

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen/området er regulert til boligformål. Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

5 700 000,- (Prisantydning)
228 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 928 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 943 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (tilstandsrapport, egenerklæringsskjema, nabolagsprofil, samt 1.side av energiattest)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Rolf Olsen

Ref.: 705190005

Last ned dokumenter

Her kan du laste ned relevante dokumenter til boligen.