Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Olav Trygvasonsgate 100 B, 2319 Hamar

Hamar - Lys og praktisk 3-roms endeleilighet med solrik terrasse på 24 m2 - Ingen fellesgjeld - Garasje

Prisantydning

3 100 000,-

BRA/P-rom

75 kvm / 72 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 115 147 kr
Prisantydning
3 100 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
3 115 147 kr
Felleskostnader
4 215 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
72 kvm
Bruksareal
75 kvm
Etasje
1
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Hamar
Byggeår
2012
Energimerking
Grønn C
Andrè Moe

André Moe

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Mer om boligen

Attraktiv beliggenhet på Mæhlumsløkka/Klukhagan med kort vei til ny nærbutikk. Kort veg til skoler og barnehager. Klukhagan tilbyr fine tur- og rekreasjonsmuligheter. Om vinteren er det kjørt opp skiløyper fra Klukhagan som henger sammen med løypenettet i Furnes og med resten av Hedmarksvidda. Ca. 800 meter til Ankerskogen som er kommunens nye frisklivssenter med aktiviteter inne og ute. Bybuss stopper i Nordahl Griegsgate 54. Ca. 2,3 km til Hamar sentrum.

Bebyggelse

Nystuen borettslag består av i alt 15 leiligheter. Herav 3 stk. 4-roms leiligheter og 12 stk. 3-roms leiligheter fordelt på 2 adskilte blokker som hver er på 3 etasjer.

Adkomst

Fra Hamar sentrum er det enklest å kjøre Furnesveien retning ut av byen og fram til lyskrysset ved YX bensinstasjon. Ta til venstre inn i Nic. Hellandsgate og følg den rett fram til Stafsbergveien. Kjør Stafsbergveien i retning Hamar Flyplass ca. 100 m og ta inn til venstre. Borettslaget ligger da på høyre hånd.

Byggemåte

Opprinnelig byggegrunn av antatte jord-/morenemasser. Byggegropen er antatt oppkultet. Fundamenter, ringmur og plate på mark av støpt betong. Dreneringen er fra byggeåret. Ikke synlig tettesjikt over terrenget. Yttervegger av trekonstruksjoner. Utvendige fasader med trepanel og fasadeplater. Etasjeskillere og leilighetsskillende vegger av støpt betong. Innervegger av trekonstruksjoner og betong. Overbygget terrasse i etasjeplanet. Konstruksjoner, spaltegulv, rekkverk og håndlist av treverk.

Innhold

P-rom: Entré, to soverom, bad/vaskerom, kjøkken og stue.
S-rom: Innvendig bod.

Areal

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 82 kvm

Standard

Lys og praktisk 3-roms endeleilighet med trappefri adkomst på bakkeplan. Leiligheten har to fine soverom hvor hovedsoverommet har to doble skap og god plass til dobbeltseng. Det minste soverommet har et dobbeltskap.

Pent flislagt bad med lyse kvadratiske fliser på gulv og vegger med gulvvarme. Lys innredning med heldekkende servantplate med underskap og overskap. Innfellbare dusjvegger, toalett og opplegg for vaskemaskin.

Norema kjøkken med lyse slette flater med laminert benkeplate og fliser i benkerygg. Frittstående kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin.

Stuen er i delvis åpen løsning mot kjøkkenet. I stuen er det plass til sofagruppe og spisegruppe. Store vindusflater mot sør som gir godt innfall av dagslys. Fra stuen er det utgang til solrik terrasse på 24 m2 med levegg på begge sider. Deler av terrassen er overbygget.

Innvendig bod. I tillegg er det utvendig sportsbod.

Leiligheten har balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra ventilator på kjøkken, bad og bod. I tillegg har alle leilighetene i borettslaget porttelefon med kamera, kabel-TV og brannsikring via sprinkleranlegg .

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med vannbåren varme til radiatorer. Anlegget er tilkoblet Hamar Fjernvarmeanlegg. Varmtvann til tappevann leveres fra samme system. Kostnad til forbruk av varmtvann er inkludert i fellesutgiftene.

Tomten

Felles eiet tomt med plenarealer. Asfalterte adkomstveier og p-plasser.

Parkering

Garasje i felles parkeringsanlegg over garasjekjeller som er felleseie med tre andre borettslag. I tillegg er det gjesteparkering.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

Obos Innlandet. Tlf 22 86 55 00.

Borettslaget

Borettslaget hadde et årsresultat på kr 235 439,- i 2018.
Disponible midler utgjorde kr 502 693,- pr. 31.12.2018.

Megler har kopi av selskapets husordensregler, vedtekter, budsjett og siste års regnskap. Dette kan interessenter få oversendt på forespørsel. Spørsmål vedr. dyrehold rettes til megler.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

20.06.2019

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

Dyrehold

Eventuelt husdyrhold skal godkjennes av styret i borettslaget. Det er generelt forbud mot å holde hund og katt.

Forsikring

Tryg forsikring. Polise nr. 6621509. Kjøper må selv sørge for innboforsikring.

Ligningsverdi

Som primærbolig kr 625 047,-
Som sekundærbolig kr 2 250 168,-

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4 215,-
Herav:
Eiendomsskatt kr 419,-
Felleskostnader kr 3 796,-

Beløpet inkluderer: Forretningsførerhonorar, revisjonshonorar, vaktmestertjenester, vedlikehold, kabel-tjenester, bygningsforsikring, kommunale avgifter, renhold fellesarealer, á konto brensel, renter og avdrag på fellesgjelden, og andre driftskostnader.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 0
Andel formue kr 32 182,- pr. 31.12.2018

Lånevilkår

Borettslaget har ett felleslån i Obosbanken. Denne leiligheten har nedbetalt sin andel av felleslån. Borettslaget har etablert en ordning med mulighet for individuell nedbetaling av borettslagets fellesgjeld.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Boligen inngår i et OBOS-tilknyttet borettslag. Dersom borettslaget påføres økonomisk tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Henvendelse er sendt Hamar Kommune, men er pr. d.d. ikke besvart.

Utleie

Eventuell utleie av boligen, skal godkjennes av borettslagets styre.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til

Totale kostnader

3 100 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 115 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10 000 000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Trygghetsavtalen

Boligen inngår i et OBOS-tilknyttet borettslag. Det er garantiordning, dvs at man ikke blir ansvarlig for "naboen"sin evt manglende betaling av felleskostnader. Dersom borettslaget påføres økonomiske tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 11.06.19 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: takst, egenerklæring og energimerke.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Fagansvarlig André Moe

Ref.: 715190122

Last ned dokumenter

Her kan du laste ned relevante dokumenter til boligen.