Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Trålveien 9, 1655 Sellebakk

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig. Carport, solrike uteplasser og sjøutsikt

Prisantydning

2 200 000,-

BRA/P-rom

116 kvm / 103 kvm

Boligtype

Tomannsbolig

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 479 147 kr
Prisantydning
2 200 000 kr
+ Andel fellesgjeld
264 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
2 479 147 kr
Felleskostnader
4 570 kr/mnd
Antall rom
0
Antall soverom
3
Primærrom
103 kvm
Bruksareal
116 kvm
Etasje
0
Eierform
Borettslag
Boligtype
Tomannsbolig
Adresse
Trålveien 9
Kommune
Fredrikstad
Byggeår
1985
Energimerking
Oransje F

Mer om boligen

Her er den perfekte bolig for deg som vil bo litt utenfor sentrum og ha utsikt til vann. Boligen ligger i et veletablert boligområde uten gjennomgangstrafikk og du har parkeringsplass i carport rett utenfor døren. Med utgang fra stuen har du balkong med morgensol og utsikt over til Vispen badestrand. På andre av boligen siden har du en terrasseplatting på 33 kvm og en hageflekk. Her kan man nyte solen på ettermiddagen. Eier har utført div. oppusningsarbeder i 2019. Kjøkkenet er modernisert og det er et nyoppusset bad i u. etasje. Åpen stue/kjøkkenløsning med gjennomlys. Stort dobbeltsoverom. Loft med lagringsplass og en innvendig bod.

Beliggenhet

Boligen ligger på Kjølshunn med nærhet til skogs- og friluftsområder og har kort vei til Vispen badeplass og båthavn. Et glimrende område for deg som ønsker å bo i et litt mer landlig boområde, men allikevel ha forholdsvis kort vei til butikker og offentlig kommunikasjon. Det er ca 10 min til Fredrikstad med bil og feltet har bussforbindelse til Fredrikstad sentrum via Skjærviken og Sellebakk Torv. Nærmeste kjøpesenter er Begbyhallen med en rekke forretninger, dagligvare, frisør, post og minibank. Borge barneskole ligger sentralt til for feltet, med gangsti helt frem til skolen, og i nærområdet har du Gråtass Barnehage i Skjærviken. Området består av eneboliger og rekkehusbebyggelse.

Adkomst

Se kartskisse

Byggemåte

Antatt fundamentert med fylte masser på fjellgrunn. Støpt isolert betongsåle. Grunnmur av lettklinkerblokker med pusset overflater. Drenering fra byggeåret. Bærende konstruksjon av isolert bindingsverk av tre utvendig kledd med liggende trekledning. Etasjeskille av trebjelkelag. Antatt isolert med mineralull. Balkong og markterasse oppført med impregnert trevirke. Saltak oppbygd med takstoler. Taket er tekket med betongtakstein på sløyfer/lekter. Opplysninger vedr. byggemåte er hentet fra vedlagt takstrapport utført av takstingeniør Håvard Hoff-Hansen. Rapporten er datert 05.06.19. Se denne for ytterligere opplysninger.

Innhold

Boligen inneholder:
U. etg.: Entré, gang, bad, soverom og to boder.
1. etg.: Stue og kjøkken.
2. etg.: Gang/hall, bad og to soverom. Østvendt balkong på ca. 4 kvm. Vestvendt hageflekk og terrasseplatting på ca. 33 kvm bak boligen. Loft med lagringsplass.

Areal

Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 116 kvm, Bruttoareal: 130 kvm

Standard

Generelt:
Boligen innehar en bra standard. Alle rom er malt i perioden 2013-2019. Det er ny laminat i gang, vindfang og soverom i u. etasje. Trappen er malt i 2019. Brukslitasjen anses som normal med hensyn til alder. Utvendig er det gjort div. oppgraderinger de seneste årene. Terrasseplatting er oppført i 2018. Alle vinduer og dører er byttet i 2009. Det ble utført maling av takstein i 2018. Borettslaget har gjort tiltak med hensyn til radon.

Gulv: Laminat, belegg og fliser
Vegger: Glassfiberstrie, miljøstrie, baderomspanel og malte slette vegger.
Himling: Himlingsplater

Bad:
U etg: Bad med fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Innredet med frittstående toalett, dusjkabinett og servantinnredning. Opplegg for vaskemaskin. Utlufting via avtrekksventil og oppvarming via varmekabler. Baderomsplater er ikke fagmessig utført med sokkellist. Baderommet er oppusset i 2019.
2. etg: Baderom fra byggeåret med belegg på gulv og malt strie på vegger. Innredet med servantinnredning, dusjkabinett og frittstående toalett. Utlufting via avtrekksventil-

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med malte slette fronter og laminat benkeplate. Eier har modernisert kjøkken i 2019 ved å male innredning, bytte benkeplate og tilført skap. Ventilator med utkast og frittstående hvitevarer. Flisplater på vegg. Kjøkkenet innehar en normal standard.

Stue:
Stor romslig stue med delvis åpen løsning til kjøkken. Her er det god plass til både sittegruppe og spisestue. Adkomst til 33 kvm vestvendt markterrasse på baksiden av boligen samt en 4 kvm stor balkong på motsatt side med morgensol og utsikt over til Vispen badestrand. Vedovnen er plassert i stuen. Flisene er lagt direkte på laminatgulv. Dette kan føre til at fugene sprekker opp.

Soverom:
Det er et soverom i u. etasje og to soverom i 2. etasje. Det er lagt ny laminat på soverommet i 1. etasje og gulv på soverommene i 2. etasje er malt.

Utstyr

Garderobeskap
Kabel TV
Markise

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet via panelovner. Vedovn i stue.

Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Tomten

Tomten er opparbeidet med gressplen, hekk/busker, støttemur, mark terrasse og asfaltert gårdsplass/tilkomstvei.. Noe flat og noe skrånet tomt.

Parkering

Parkering i carport. Øvrig parkering/gjesteparkering på felles parkeringsplass mot Fiskerveien.

Vei/vann/avløp

Tilknyttet offentlig vei-, vann- og kloakkforhold.

Forretningsfører

OBOS Østfold

Borettslaget

Boligen er tilknyttet Kjølshunn borettslag som består av 28 boliger fordelt på rekkehus på ett plan og 2-mannsboliger over 3 plan. Det er lagt stor vekt på et koselig og ikke minst barnevennlig miljø med pene fellesarealer. Borettslaget har gjennom to vintre (-12/-13) foretatt radonmåling i boligene, og som resultat av dette er radonsanering igangsatt med bla annet installering av avtrekksvifter for radon. Det er opparbeidet egen gjesteparkering. Styret har det siste året arbeidet med bla. rehabilitering av tak. Det er sendt inn to søknader til obos vedr. støtte til å etablere solcellepanel på tak. Det skal monteres seriekoblede brannvarslere mellom tomannsboligene. Styret arbeider med oppgradering av lekeplassen. Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr 1.391.760,- og driftskostnadene var kr 1.378.211,-. Borettslagets disponible midler var pr. 31.12.18 kr 988.520,-.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

16.07.2019

Styregodkjennelse

Ny andelseier(e) skal godkjennes av borettslagets styre før innflytting

Dyrehold

Det er ikke tillatt med utekatt. Innekatt kan godtas etter søknad til styret. Det er tillatt med hund etter søknad til styret.

Felleskostnader

4 570,-
Renter og avdrag på borettslagets fellslån , komm.avg., eiendomsskatt, forsikring av bygning, kabel-tv, utgifter til ytre vedlikehold og drift av borettslaget.

Lånevilkår

Borettslaget lån med saldo og betingelser pr. 20.06.19:
Eika, lånenr 152088900, kr 6.900.589,-. Annuitetslån. Flytende rente 2,9%. Restløpetid 20 år og 3 mnd.

Det gjøres oppmerksom på at forretningsfører kan ha mottatt varsler om renteendringer eller nye lån som ikke er iverksatt pr. dags dato.

Borettslaget har ikke IN-ordning med mulighet for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtalen om sikring av felleskostnader gjelder til den blir sagt opp av en av partene.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 12.03.86 og ligger vedlagt i denne salgsoppgaven

Utleie

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Servitutt på borettslagets grunn: Dok.nr 400145, 15.01.1982, Rettigheter i forhold til skjøte. Kommunale rettigheter/påbud i henhold til skjøte/festekontrakt.
Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen ligger inn under kommunedelplan for Fredrikstad byområde 2011-2023 med formål bebyggelse og anlegg. Planen var godkjent 06.12.2012. Det er regulert til frittliggende småhusbebyggelse,konsentrert småhusbebyggelse, kjørevei, gangvei, felles avkjørsel, felles gangareal, felles parkeringsplass og felles lekeareal i reguleringsplan 0106135 Kjølshund I godkjent/vedtatt 11.12.1980.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

2 200 000,- (Prisantydning)
264 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 464 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 479 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 25.06.19 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Håvard Andreas Midtsjø

Ref.: 710180198