Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Hurrødåsen 2, 1621 Gressvik

Gressvik - Hurrødåsen. Moderne og lys leilighet i 2. etasje med nyere kjøkken, flislagt bad og sydvendt balkong.

Prisantydning

1 850 000,-

BRA/P-rom

47 kvm / 47 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
1 963 147 kr
Prisantydning
1 850 000 kr
+ Andel fellesgjeld
98 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
1 963 147 kr
Felleskostnader
3 100 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
47 kvm
Bruksareal
47 kvm
Etasje
2
Eierform
Borettslag
Boligtype
Leilighet
Adresse
Hurrødåsen 2
Kommune
Fredrikstad
Byggeår
1972
Energimerking
Rød E

Mer om boligen

Er du førstegangskjøper eller ønsker deg en leilighet med sentral beliggenhet så er dette en bolig du bør se nærmere på. Leiligheten ligger sentralt i forhold til Gressvik sentrum og i blokkas 2. etasje. Badet er flislagt med varmekabler i gulvet og det er nyere kjøkkeninnredning med masse lagringsplass. Moderne og tidsriktig fargevalg på veggflater og det er lagt laminat i hele boligen. Soverommet har faste garderobeskap.


Inngangsparti, entré og gang:
Boligen ligger i 2. etasje, to trapper opp fra gårdsplassen. Svalgangen vender mot nord og her har du flott utsyn. Leiligheten ligger som nr 3. Vel inne i leiligheten kommer du først til en entré. Her er det heng til ytterklær, men rett innenfor, i gangen er det montert skyvedørsgarderobe med oppbevaringsplass. Rommene er malt i lys farge og det er laminat på gulvene.

Soverom:
Med adkomst fra gangen har du boligens soverom. Her er det plass til stor dobbeltseng og det er faste garderobeskap.

Bad/vaskerom:
Badet er overflatebehandlet av tidligere eier i 2014. Rommet har fliser med varmekabler i gulvet og det er fliser på vegg. Opplegg til vaskemaskin/tørketrommel, gulvmontert wc, servant med servantskap og overskap med speilfronter. Dusjkabinett.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredningen ble byttet i 2014 og her har du godt med skapplass. Hvite fronter med klassisk, enkel profil, laminat benkeplater, og kitchen-board montert mellom over- og underskap. Integrert koketopp og stekeovn. Kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger.

Stue:
Stuen vender mot syd og har ingen innsyn. Koselig sofakrok med store vindusflater ut mot balkongen. Ved kjøkkenet er det plass til spisebord. Også her er det moderne fargevalg og laminat på gulvet.

Balkong:
Balkongen vender mot syd og meget usjenert. Terrassedekke med trefliser.

Beliggenhet

Boligen ligger i et veletablert og populært boligområde kun 300 meter fra Hurrød barneskole og med kort avstand til både Ørebekk og Gressvik sentrum. For deg som er av den sporty typen så har du flotte turmuligheter med Trondalen som utgangspunkt. Her går det f.eks. sti til Sprinklet som er et kjent utfartssted med fantastisk utsikt. I Trondalen er det også idrettsanlegg. Kjører du videre utover på Onsøy-landet finner du flott skjærgårdsnatur med flere badestrender og f.eks. fiskemuligheter. Det er kollektivtransport til Fredrikstad sentrum og Timeekspressen har avgang fra Ørebekk mot Oslo. Her bor du med andre ord meget sentralt og nærbutikker finnes både på Ørebekk og Gressvik sentrum.

Nærområde:
Fra Hurrødåsen er det kort vei ned til både Ørebekk og Gressvik sentrum med dagligvareforretninger som Meny, Rema og Coop, samt Pluss trenings- og squashsenter. På Gressvik Torg finner du i tillegg både bakeriutsalg med kafé, apotek, skobutikk og en del andre forretninger. Fra Bruket på Gressvik kjører Byfergen til sentrum og videre til Smertu og Gamlebyen. Byfergene er rene passasjerferger og har flere avganger på dagtid hele uken. Fra Gressvik er det også gang-og sykkelbro over til Fjeldberg; noe som gjør at du slipper å ta omveien om Ørebekk når du skal gå eller sykle til Fredrikstad sentrum.

Adkomst

Fra Fredrikstad sentrum: Følg Rv. 110 mot Oslo til rundkjøringen ved Maxbo og inn på Gamle Ålevei. Etter 600 meter, ta til venstre inn Granliveien, og deretter til høyre inn Åledalsveien etter Hurrød skole, og ta så av første vei til høyre.

Byggemåte

Boligblokk over 3 etasjer samt underetasje inneholdende bolig og boder. Oppført i betongkonstruksjon, antatt fundamentert på faste masser/fjell. Yttervegger på balkonger og inngangsside av trekonstruksjon, utvendig kledd med stående kledning. Fasadeplater på gavelvegger. Flatt tak antatt tekket med papp/takmembran. Etasjeskiller og branncelleskiller av betong. Utvendig trapp og svalganger av betong. Rekkverk av trekonstruksjon.
Opplysninger er hentet fra eierskifterapport utført av Martin Eliassen, datert 6.5.19. For ytterligere opplysninger vedrørende byggemåte, se denne.

Innhold

Boligen ligger i 2. etasje og inneholder entré, gang med skyvedørsgarderobe, soverom, bad/vaskerom og stue med åpen kjøkkenløsning. Fra stuen er det utgang til sydvendt balkong. Det medfølger liten bod i underetasjen.

Areal

Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 47 kvm, Bruttoareal: 51 kvm
Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

Standard

Boligen har gjennomgående planløsning. Overflater er jevnlig vedlikeholdt og boligen oppleves som moderne og tidsriktig. Selger har i 2019 oppgradert el anlegget med 3 nye kurser til kjøkkenet. Det er nytt dusjkabinett og varmtvannsberederen er også byttet nå i mai -2019. Det er også lagt nye trefliser på betonggulvet ved inngangspartiet samt på balkongen. Eier har lagt nytt laminatgulv i boligen i 2017.

Himlinger: Glatte malte
Veggflater: Malt strie og smartpanel.
Gulv: Laminat og fliser på kjøkken
Malte slette dører.

Bad:
Bad ble pusset opp av tidligere eier i 2014.
Fliser på gulv og vegg. Varmekabler i gulvet.
Det er ikke målt unormale avvik ved fuktmåling i forbindelse med utarbeidelse av eierskifterapport fra takstmann.

Kjøkken:
Ny kjøkkeninnredning i 2012.
Hvite profilerte fronter, laminat benkeplate.
Integrert koketopp og stekeovn.
Fliser på gulv.
Varmtvannsbereder montert i kjøkkenskap er ny i mai 2019.

Inngangsdør, dør til veranda og stuevinduer er byttet i 2012. Vindu på soverom er byttet i 2014.

Takstmannens vurdering ved TG2:
Bad - Overflater
TG 2 grunnet fallforhold/lekkasjesikring. Anbefaler bedre lekkasjesikring mot tilstøtende rom. Fuktsøk på overflater viser ingen unormale forskjeller på befaringsdagen.
Ingen tegn til fukt i tilstøtende veggkonstruksjon.

Utstyr

Kabel-tv via borettslagets fellesavtale med Get.

Oppvarming

Elektrisk og varmekabler på badet.

Tomten

Andel i fellestomt som borettslaget fester av Fredrikstad kommune. Festeavtalen ble inngått i 1972 og festeavgiften reguleres hvert 10. år. Festeavgiften inngår i fellesutgiftene og grunneier har pant for forfalt festeavgift.

Parkering

Borettslaget disponerer 8 garasjeplasser som leies ut til beboerne. Mnd leie er p.t. kr 120,-
Borettslaget disponerer i tillegg 2 plasser på østsiden/enden av blokka samt parkeringsplassene som befinner seg på nordsiden/fremsiden av blokka.

Vei/vann/avløp

Boligen er tilknyttet offentlig vei-, vann- og avløpsforhold.

Forretningsfører

OBOS Østfold

Borettslaget

Hurrødåsen 2 borettslag er en del av Sameiet Hurrødåsen 2. Sameiet består av 2 seksjoner, der seksjon 1 omfatter selveierseksjonen i underetasjen og seksjon 2 er Hurrødåsen 2 borettslag som består av 12 leiligheter. Sameiets felles vedlikeholdskostnader slik som tak, mur og lignende utføres i fellesskap og kostnaden fordeles etter sameiebrøken som er 1/4 på seksjon 1 og 3/4 på seksjon 2. Utgifter til forsikring, festeavgift og kommunale avgifter håndteres separat av de to seksjonene. Sameiet har felles husregler. I tillegg har borettslaget utfyllende ordensregler. Bygget har utvendig trapp mellom etasjene med adkomst til borettslagets 12 leiligheter via svalgang på blokkas forside. Balkongene skal ikke benyttes som lagringsplass, og den enkelte er ansvarlig for å fjerne snø og is på balkongen.
Borettslaget har avtale med Norsk Brannvern om tilsyn og det gjennomføres årlig en sjekk av brannslanger, brannslukkingsapparat og brannvarslere.

Budsjettet for 2019 viser ingen store planer i laget ut over løpende vedlikehold. 31.12.2018 har borettslaget kr 661.000,- som disponible midler. Det var en liten nedgang på ca 25.000,- fra året før. For 2019 budsjetterer laget med et lite underskudd på ca 15.000,- noe som gir laget disponible midler på ca kr 646.000,-

Styregodkjennelse

Ny andelseier(e) skal godkjennes av borettslagets styre før innflytting.

Dyrehold

Det er ikke tillatt med hold av dyr i borettslaget. Selv om det er forbud mot dyrehold, kan tillatelse til dyrehold innvilges etter søknad til styret, i hht bestemmelser i borettslagets ordensregler.

Felleskostnader

3 100,-
Kommunale avgifter, renter og avdrag på borettslagets felleslån, kabel-tv, bredbånd, forsikring av bygningene, ytre vedlikehold, festeavgift og drift av borettslaget
Felleskostnadene er oppgitt av forretningsfører og avhenger av de avtaler sameiet til enhver tid har inngått.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.
Borettslaget har ikke IN-ordning med mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjelden.

Lånevilkår

Borettslaget har lån i OBOS banken boligkredit.
Lånet er et annuitetslån med flytende rente 2,65% og det gjenstår 22 år og 1 mnd. løpetid.
Saldo pr 6.5.19: Kr 1 168 070,-.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtalen om sikring av felleskostnader gjelder til den blir sagt opp av en av partene.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det finnes ikke ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver. Det skal ikke være nødvendig med ferdigattest for bygg eldre enn 1998. (Da nye regler om ansvar ble innført)

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål

Totale kostnader

1 850 000,- (Prisantydning)
98 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
1 948 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
1 963 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 14.05.19 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Mette Ledang

Ref.: 710190085