Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Antenneveien 2, 1154 Oslo

Gjennomgående treroms med enkel adkomst. Vedovn. Innglasset balkong. Kabel-tv og internett. Moderniseringsbehov.

Prisantydning

3 100 000,-

BRA/P-rom

71 kvm / 62 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 226 812 kr
Prisantydning
3 100 000 kr
+ Andel fellesgjeld
111 665 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
3 226 812 kr
Felleskostnader
2 701 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
62 kvm
Bruksareal
71 kvm
Etasje
1
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Adresse
Antenneveien 2
Kommune
Oslo
Byggeår
1952
Energimerking
Rød E
jeanine

Jeanine Basthus

Eiendomsmeglerfullmektig

Mer om boligen

Gjennomgående treromsleilighet med attraktiv og sentral beliggenhet på Lambertseter i populære Marmorberget borettslag. Leiligheten har kort vei til dagligvarebutikker, skoler, barnehager, Lambertseter senter, idrettsanlegg, svømmehall, treningssentre og flotte turområder hele året. Lambertseter senter åpnet i oktober 2010 og har tilført et utvidet servicetilbud i bydelen med vinmonopol, dagligvareforretning, kino, kafeer, fine interiør- og klesbutikker o.l. God offentlig kommunikasjon med bussholdeplass like ved samt T-bane. Her er det lett å trives!

Bebyggelse

Lambertseter består i hovedsak av blokk- og rekkehusbebyggelse med kort avstand til flere skoler, barnehager, idrettsanlegg og alle servicetilbud. Borettslaget består av totalt 537 leiligheter fordelt på: 15 stk. 1-roms, 120 stk. 2 roms, 304 stk. 3 roms. 98 stk. 4 roms. Borettslaget har også 44 rekkehusleiligheter hvor alle opprinnelig er 4 roms.

Adkomst

Fra Lambertseter senter og t-banen følger du Lambertseterveien fra Langbølgen (rundkjøringen ved Lambertseter senter). Du passerer først Østerliveien, deretter har du Antenneveien inn til høyre.

Fellesvisninger vil bli skiltet.

Byggemåte

Lavblokk på 3 etasjer med loft og kjeller oppført i 1955. Leilighetens skillevegger og etasjeskiller i betong. Saltak antatt tekket med takstein. I perioden 2006/08 ble alle soilrørene i borettslaget rehabilitert, trukket med strømpe innvendig. Pipene ble rehabilitert i perioden 2010/12. Vinduer med trerammer med utvendig alum.beslag og 2 lag isolerglass fra 2011. Original entrédør. Balkongdør med 2 lag isolerglass fra 2011. Innvendig har boligen originale, malte dører. Foldedør til kjøkkenet. Utgang til innglasset balkong på ca. 6 m² fra stuen. Treheller på gulv. Det er pipeløp og vedkamin i leiligheten. Ildstedet er ikke funksjonstestet. På generelt grunnlag anbefales det alltid å installere nytt og rentbrennende ildsted av miljøhensyn.

Kjøkkeninnredning med malte fronter, utslag/oppvaskkum i rustfritt beslag og ettgrepskran. Normal funksjon på skapinnredningen. Hvitevarer er ikke funksjonstestet. Det anbefales å installere waterguard/automatisk lekkasjestopper med fuktsensor på gulv i rom uten gulvsluk. Varmtvannsbereder type OSO RB 120 fra 2008 er plassert på kjøkkenet. Sluk med nyere pungvannlås i rustfritt stål.

Bad med dusjkabinett, heldekkende servant med skapinnredning, speilskap, opplegg for vaskemaskin og toalett. Badets hovedkonstruksjon er fra byggeår. Fliser på gulv og gulvvarme. Gulvsluk med rustfri vannlås. Det ble målt etter fall på gulvet. Målt fra dørterskel frem til sluk. Målt fall er: 2,5 cm på lengde 1,1 mtr. Normalt fall mot sluk. Det var ikke mulig å konstatere noen membran i gulvet. Hakk i fliser. Det frarådes direkte vannbelastning på gulv. Tapet på vegger. Det frarådes direkte vannbelastning på vegger.

Gulvene i leiligheten har dels parkett og dels belegg. Det er registrert bruksslitasje på overflatene og knirk i gulvene/tilfarer. Veggene i boligen består av malte flater.

Sikringsskap med automater. 40 amp. hovedsikring og 6 spredekurser. Ufagmessig innfestet bryter i stuen samt løst innfestet ledning. EL. anlegget er ikke videre vurdert da dette ikke er takstmannens kompetanseområde. Det anbefales el-takst ved tvil om funksjonalitet og kapasitet.

Større vedlikehold og rehabilitering i borettslaget senere år:
2017 Omtekking av 2 tak på rekkehus, total renovering av 3 lekeplasser
2016 Omtekking av 3 tak på rekkehus, ferdigstillelse av første del av garasjeanlegg.
2015 Omtekking av 2 tak på rekkehus, begynt rehabilitering av garasjeanlegget.
2014 Trapper/asfalt rekkehus, utskifting av lekeapparater, ferdigstilt utskifting av porttelefon anlegg. I Antenneveien 9 er tak, pipe og heishus rehabilitert. Fasaden på grendehuset ferdig rehabilitert.
2013 Rehabilitering av fasader og piper over tak. Reparasjon av balkongtak.
2012 Rehabilitering av fasader.
2011 Påbegynt utskifting av porttelefon anlegg. Utskifting av vinduer og balkongdører. Inngangsdører/kjellerdører i rekkehusene. Ny heis i Antenneveien 9.
2010 - 2011 Rehabilitering av piper.
2009 - 2010 Rehabilitering av piper ca 1/3 utført i 2010. Brannvarslingsanlegg montert i Antenneveien 9.
2009 Maling av alle oppgangene. Arbeidet sluttføres i 2010. Utskifting av alle trapperomsdører, samt i kjeller og loft i Antenneveien 9.
2009 Rehabilitering av Antenneveien 26. Arbeidene er etterisolering av tak/vegger samt utskifting av vinduer og dører. Arbeidet er avsluttet.
2008 Rehabilitering Marmorveien 4-24. Etterisolering og nye fasader rekkehus, ny kledning samt utskifting av vinduer og verandadører. Arbeidene er avsluttet.
2006 - 2008 Rehabilitering av alle soilrør.

Innhold

Leiligheten ligger fint til, med enkel adkomst i høy første etasje. Boligen har en praktisk planløsning med god størrelse på rommene og inneholder gang med kott, kjøkken med spiseplass, stue med utgang til innglasset balkong, bad med dusjkabinett samt to soverom. Leiligheten disponerer to kjellerboder og en loftsbod.

Areal

Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 71 kvm

Standard

Leiligheten har enkel adkomst i høy første etasje, slik at man får tilnærmet trappefri adkomst samtidig som man er skjermet for innsyn. Boligen er gjennomgående med gode lysforhold. Leiligheten har god størrelse på rommene, slik at man enkelt kan ha ulike soner for måltider med spisebord både på kjøkkenet og i stuen, sosialt samvær eller alenetid. Boligen har behov for oppgraderinger, men her har du et godt utgangspunkt for å skape en flott bolig!

Entréen har plass til noe oppheng av klær på vegg og sko på gulvet, samtidig som man også kan lagre klær i et lite kott.

Kjøkkenet vender mot hyggelige fellesarealer, og har fint plass til eget spisebord uten at det går ut over arbeidsplassen i rommet. Varmtvannsbereder er plassert i benken på kjøkkenet. Komfyr og kjøleskap følger i utgangspunktet boligen ved salget, slik at man kan flytte inn til et fungerende kjøkken.

Stuen er lys og har god størrelse, slik at man kan ha både spisebord og separat sittegruppe. Boligen er tilknyttet fungerende pipeløp, og det er montert en eldre vedovn i stuen. Fra stuen er det utgang til en vestvendt, innglasset balkong som fungerer fint som et ekstra rom i store deler av året og som en forlengelse av stuen.

Leiligheten har to soverom med god størrelse. Hovedsoverommet vender mot fellesarealer, og har også adkomst til en romslig bod med god lagringsplass. Det andre soverommet er på ca. 8 kvm. og har et originalt, plassbygd skap.

Badet er funksjonelt, men av eldre dato. Det er montert dusjkabinett på badet, og det er gulvvarme i baderommet. Badet har opplegg for vaskemaskin, og en toppmatet vaskemaskin følger også boligen ved salg.

Leiligheten disponerer to kjellerboder og en loftsbod. Loftsboden har måleverdig areal på ca. 4,7 kvm (pga. skråtak), men større gulvflate. Kjellerbodene er begge på ca. 3,4 kvm.

Utstyr

- dørcalling
- ildsted
- kjøleskap
- vaskemaskin
- parkett
- innglasset balkong
- kabel-tv (get)
- internett

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming. Vedovn i stuen. Gulvvarme på badet.

Tomten

Borettslaget har eiet tomt som er pent opparbeidet med store grøntarealer og asfalterte adkomstveier.

Parkering

Borettslaget har parkerings- og garasjeplasser, som fordeles etter lister. Borettslaget har også 15 oppstillingsplasser for motorsykler i garasjer.

Vei/vann/avløp

Boligen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Borettslaget har private, interne stikkveier og asfalterte adkomstveier.

Borettslaget

Borettslaget består av 537 andelsleiligheter. Marmorberget Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 947 822 969, og ligger i bydel Nordstrand i Oslo kommune. Borettslagets eiendommer omfatter følgende adresser: Antennevn 1-9 2-24, Lambertsetervn 39-41, Lambertsetervn 45-59, Marmorvn 1-19 4-24, Nylænde 1-3, Vaskeribakken 2-12 og Vaskeribakken 7-17. Borettslagets eiendom har gårdsnummer 159 og bruksnummer 125. Første innflytting skjedde i 1952. Borettslaget har eiet tomt - tomten ble kjøpt i 1986.

Marmorberget Borettslag har et flott grendehus lokalisert i Vaskeribakken 8. Her er det stadig aktiviteter i regi av borettslaget, og her kan våre beboere og andre holde møter, barneselskaper, konfirmasjoner og andre funksjoner - til bra leiepriser. I grendehuset er det beregnet spiseplass til 40 personer, og det har også en salong med sitteplass til 24 personer. Kjøkkenet er fullt utstyrt med dekketøy til 40 gjester.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

19.03.2019

Styregodkjennelse

Ny eier skal godkjennes av styret før innflytting kan finne sted.

Dyrehold

Det er ikke tillatt å holde katt i borettslaget. Det er tillatt å holde en hund pr. leilighet.

Forsikring

Borettslaget har felles byggforsikring. Den enkelte andelseier er selv ansvarlig for innboforsikring.

Felleskostnader

2 701,-
kabel-tv (get), internett, kommunale avgifter, trappevask, ytre vedlikehold, felles byggforsikring, forretningsførsel mm.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld er pr. 1. mars 2019. Andel formue er pr. 31. desember 2018.

Lånevilkår

Borettslaget har tre felles lån:

OBOS01-98207764639: Annuitetslån med flytende rente på 2,00%. Lånet har en restløpetid på 17 år og 1 mnd. og 12 det er årlige terminer. Lånet har en restsaldo på kr. 16.075.665,-. Det betales både renter og avdrag på lånet.
OBOS02-98207764647: Annuitetslån med flytende rente på 2,00%. Lånet har en restløpetid på 17 år og 6 mnd. og 12 det er årlige terminer. Lånet har en restsaldo på kr. 31.272.136,-. Det betales både renter og avdrag på lånet.
OBOS03-98207764620: Annuitetslån med flytende rente på 2,00%. Lånet har en restløpetid på 19 år og 3 mnd. og 12 det er årlige terminer. Lånet har en restsaldo på kr. 14.783.655,-. Det betales både renter og avdrag på lånet.

Styret har vedtatt å søke lån på 3.mill i forbindelse med etablering av El bil plasser (lånet tas ut av ved behov).

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget er tilknyttet garantiordning via OBOS. Det betyr at den enkelte andelseier ikke blir ansvarlig for andres eventuelle mislighold.

Garantiordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for bygningen fra 1955, ferdigattest for utskifting av vinduer og balkongdører fra 1986, ferdigattest for etterisolering og kledning av gavler fra 1989 og ferdigattest for nye balkonger fra 1996.

Diverse

Borettslaget har egne nettsider: www.marmorberget.no

Felleskostnadene ble økt med 2,5% fra 1. januar 2019 på grunn av den generelle prisutviklingen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Reguleringskart med bestemmelser er å anse som vedlegg til salgsoppgaven.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

3 100 000,- (Prisantydning)
111 665,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 211 665,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 226 812,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Tilstandsrapport, egenerklæring, reguleringskart med bestemmelser, nabolagsprofil, energimerking, regnskap og budsjett, vedtekter og husordensregler, budskjema med forbrukerinformasjon. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Jurist Geir Hansen Zetterstrøm

Ref.: 704190027