Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Radarveien 49, 1152 Oslo

Gjennomgående 3-roms i 1.etg | Meget sentral beliggenhet | Solrik sydvestvendt innglasset balkong | Kort gange til "alt"

Prisantydning

3 270 000,-

BRA/P-rom

74 kvm / 63 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 390 247 kr
Prisantydning
3 270 000 kr
+ Andel fellesgjeld
112 000 kr
+ Omkostninger
8 247 kr
= Totalpris
3 390 247 kr
Felleskostnader
4 731 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
63 kvm
Bruksareal
74 kvm
Etasje
1
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Adresse
Radarveien 49
Kommune
Oslo
Byggeår
1957
Energimerking
Grønn G
camilla_sommer

Camilla Skui

Eiendomsmeglerfullmektig

Mer om boligen

Leiligheten ligger i et attraktivt og fint boligområde på Lambertseter, som er barnevennlig og lite traffikert, nær grensen til villabebyggelsen på Nordstrand. Området er omkranset av store grøntarealer som på Ekeberg, Østensjøvannet og Østmarka, som gjør det enkelt å gå turer og opprettholde friluftslivet. (Det er opp til flere lekeplasser som passer fint i et bilfritt nabolag.)

Det er umbiddelbar nærhet til butikker som Rema 1000 på Lambertseter eller Meny/Kiwi på Lambertseter senter, skoler i alle aldere og offentlig trafikk. Dette gjør det enkelt med både barn og ærender i hverdagen. Videre er det kort avstand til senteret på Lambertseter som åpnet høsten 2010 som kan tilby opp til 70 butikker og servicetilbud, samt egen kino (Symra). Her finnes bl.a. vinmonopol, Clas Olsson, H&M, sportsbutikk, diverse klesbutikker, interiørbutikker, caféer, bibliotek, post, bank, apotek, m.m.

Det er et rikt fritidsmiljø i nærområdet, med mange tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som for eksempel håndballhall, fotballbane med kunstgress, tennisklubb med uteanlegg og tennishall, svømmehall, friidrettsanlegg. Det er også kort avstand til lokale alpinbakke. Det er med dette et stort tilbud for barn og unge i alle aldere og med ulike interesser.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane, og bussholdeplass i Lambertsetterveien. Nærmeste T-bane holdeplass er Lambertseter og ligger kort gåtur fra boligen (T-banen bruker ca 19 minutter til sentrum).

Bebyggelse

Området består i hovedsak av blokkbebyggelse, og er preget av store grøntområder og friarealer mellom bygningene.

Adkomst

Fra Lambertseter senter eller T-banestasjon er det enkel adkomst via gangvei til borettslagets område. Med bil har du innkjøring i Radarveien enten fra Lambertseterveien eller fra Mylskerudveien. Ved alle fellesvisninger vil det blir skiltet med OBOS eiendomsmeglere.

Byggemåte

Lavblokk på 4 etg. + kjeller og loft med bærende mur/betong konstruksjon. Fasader kledd med teglstein. Kaldt loft og saltakkonstruksjon i tre tekket med takstein.

Areal

Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 81 kvm

Standard

Gjennomgående lys leilighet i blokkens første etasje med utgang til balkong beliggende godt plassert intert i borettslaget. Boligen har en usjenerende og god intern beliggenhet med utsyn mot pene grøntområder. Radarveien er et flott sted for barn å vokse opp, med flere lekeplasser og barnehager i kort gangavstand. Leiligheten har en god planløsning med to adskilte soverom og separat kjøkken. Leiligheten holder en normal standard med lysmalte overflater, gulvet er belagt med parkett og laminat. Velkommen til visning!

Entre:
Åpen og romslig entré, med muligheter til å henge fra seg. Tilknyttet entreen er en praktisk, innvendig bod med gode lagringsmuligheter for klær, sko, mm. Entreen er videre utstyrt med dørcalling og brann-og lydklassifisert entrédør, type B30/35dB.

Bad/wc:
Flislagt bad med servant, speilskap, wc og innmurt badekar. Det ble 14.06.18 fattet vedtak i borettslaget om våtroms-/badrehablitering. Planlagt byggestart er januar 2020 i henhold til protekoller.

Kjøkken:
Separat kjøkken med rikelig skap- og benkeplass, samt mulighet for hyggelig spiseplass ved vindu. Kjøkkeninnredning fra IKEA med hvite profilfronter, 1,5 oppvaskkum, ettgrepskran, fliser mellom overskap og laminert benkeplate. Integrert oppvaskmaskin, microovn og komfyr med koketopp. Hvitvarer på kjøkkenet følger boligen i salget.

Soverom:
Leiligheten har to adskilte soverom begge av god størrelse, hvor av begge er lagt parkett på gulv. Rommene har store gode vinduer og mulighet til skapplass.

Stue:
Romslig stue med rikelig naturlig lys fra store vindusflater. Rommet lar seg enkelt møblere med mulighet for både koselig sittegruppe og spisebord om ønskelig. Gulvet er lagt med pen parkett. Fra stuen er det utgang til usjenert sydvestvendt innglasset balkong. Balkongen er på ca 8 m² og man har dermed fin plass til diverse balkongmøblement. Balkongen innehar også utebelysning og stikk.

Totalt 2 lagingsboder følger boligen. 1 loftsbod på ca. 2 m² målerverdig areal men med større gulvflate og 1 kjellerbod på 4,8 m² (boder nr. 127)

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer tilknyttet fellesanlegg basert på bergvarme. Oppvarming og varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Tomten

Borettslaget har eiet tomt som er pent opparbeidet med grøntarealer, lekeapparater og interne stikkveier. Området utmerker seg ved store, åpne plasser mellom byggene samt at området både er rolig, sentralt og med kort vei til alle servicetilbud.

Parkering

Borettslaget har parkeringsplasser og garasjer som leies ut. For oversikt over ledig kapasitet/ ventelister ta kontakt med OBOS forvaltning. Borettslaget har etablert flere ladeplasser for elbiler.

Vei/vann/avløp

Offentlig

Forretningsfører

OBOS tlf: 22 86 55 00

Borettslaget

Borettslaget består av 334 andelsleiligheter. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet. Knausen Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 947963430, og ligger i bydel 14 Nordstrand i Oslo kommune med følgende adresse:

Radarveien 25-77, 34-74

Styret ønsker å ivareta pene og funksjonelle grøntarealer i Knausen og har inngått en avtale med Grønt Miljø AS som sørger for nødvendig vedlikehold. BN Rent og Grønt AS utfører vaktmesteroppgavene i Knausen. Borettslaget har avtale med Renholds Eksperten om renhold av fellesarealene. Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Borettslaget er tilsluttet foreningen Lambertseteralliansen som har fremforhandlet en avtale med Get som gir deg som beboer rabatt på bredbånd og digital-TV på borettslagets kollektive avtale. OBOS har fremforhandlet en kraftavtale med LOS på vegne av selskapene forvaltet av OBOS. Knausen Borettslag er tilsluttet avtalen med kraftleveranse til våre fellesanlegg. Borettslaget har et grendehus/selskapslokale som kan leies av alle beboerne i Knausen. Fellesvaskeriene i Knausen borettslag ligger i Radarveien 35, 49, 67, 34, 46 og 64.

Større vedlikehold og rehablitering:
2017 Nytt fibernett
2015-2016 Ommuring av piper. Alle piper skal rehabiliteres. Det er planlagt at prosjektet vil pågå til midten av mars. Rehabilitering av pipene er en del av vedlikeholdsplanen og var planlagt utført først etter at kartleggingen/oppdateringen som pågår er ferdig. Ettersom pipene har vært i dårlig forfatning har styret hatt de under oppsikt de siste par årene og utført tilsyn med jevne mellomrom. Høsten 2015 ble det gjennomført en ny vurdering av OBOS Prosjekt som anbefalte strakstiltak da pipene etter alt å dømme ikke ville tåle nok en tøff vinter. Etter deres vurdering kunne pipene potensielt utvikle seg til å utgjøre en fare. På bakgrunn av dette valgte styret å fremskynde rehabiliteringen og det ble med bistand fra OBOS Prosjekt satt i gang prosjektering og anbudsrunde. Tre leverandører med gode referanser ble vurdert, og etter en totalvurdering ble Murmester Nils Berg AS valgt. 2012-2020 Forprosjekt utskifting av røranlegg / rehabilitering av våtrom Det ble gjort en vurdering av soilrør, avløpsrør og vannrør i 2012. OBOS Prosjekt/SINTEF utførte blant annet stikkprøver i et tilfeldig utvalg av leiligheter der det ble skåret ut rørprøver som ble sendt til SINTEF byggforsk for laboratoriske undersøkelser. På dette tidspunktet konkluderte OBOS Prosjekt/SINTEF at rørene i Knausen hadde en gjenstående brukstid på inntil 10 år. Med tanke på estimert levetid bør rehabiliteringsarbeidet utføres innen 5 år. Styret planlegger å sette i gang forprosjekteringen i 2017 og utfallet av dette arbeidet vil bli presentert for generalforsamlingen 1-2 år etter dette. Rehabiliteringsarbeidet vil sannsynligvis starte i 2019. Styret anbefaler at beboerne ikke gjennomfører en rehabilitering av baderom i egen regi. Det er utarbeidet en kravspesifikasjon som må følges for de som av ulike grunner ikke kan vente på en felles rehabilitering.
2013 Ferdigstillelse av grendehuset
2011-2013 Oppgradering av varmeanlegget I ekstraordinær generalforsamling 17.02.2011 ble det vedtatt å oppgradere varmeanlegget med en investeringsramme på kr 17,5 millioner Kostnadsrammen ble økt til kr 19,6 millioner i ordinær generalforsamling 24.05.2011.
Kort oppsummert er følgende ombygging foretatt:
- Etablering av nytt Energioppfølgingssystem (EOS)
- Utskifting av radiatorer og trykkstyrte sirkulasjonspumper
- Boring av brønner for uthenting av jordvarme
- Oppgradering av Sentralt Driftskontrollanlegg (SD-anlegg)
- Bytte av varmepumper
I tillegg er følgende vedlikeholdsoppgaver utført:
- Kjemisk rens av rørnett
- Innregulering av varmeanlegg
- Isolering av rør
2012 Asfaltering foran garasjer mot senteret
2012 Nye pulverapparat i boligene, delt ut i september 2012
2010 Overflatebehandling/maling av garasjer
2010 Nye brannluker 32 Knausen Borettslag
2009 Ombygging av varmtvannsanlegget. I desember ble samtlige berederrom bygget om, og alle varmtvannsberedere ble renset. Etter ombyggingen tilfredsstiller anlegget alle dagens lover og forskrifter om forebygging av legionellasmitte. Varmtvannstemperaturen ut av berederrommene (til leilighetene) er etter ombyggingen jevnere og jevnt over 10-15 grader høyere enn tidligere.
2009 Renset ventilasjonskanaler.
2008-2009 Utvendig overflatebehandling av vinduer, vask av balkonger, blikkarbeid (nye sålbenkbeslag), maling av balkongrekkverk og deler av fronter/blomsterkasse på balkong, samt maling av de oppgangene som er slitt.
2008 Balkongtakene i de øverste etasjene er byttet flere steder. Totalt er 27 enkle balkongtak og 16 doble omtekket. Årsaken er dårlig konstruksjonsløsning som gjorde at det oppsto fuktproblemer flere steder. Alle tak med påviste fuktproblemer er omtekket.
2006 Ny oljetank.
2004-2005 Oppgradert grøntarealene.
2003-2004 Nytt porttelefonanlegg.
2003-2004 Oppgradert vaskeriene, nye maskiner.
2003 Oppgradert lekeplassen.
2003 Nye røykvarslere og slokningsapparater.
2002 Nye utvendige søppelhus som også inneholder papirinnkast.
1999 Nye postkasser.
1999-2001 Full modernisering av fyringsanlegget med bruk av varmepumpesystem.
1999-2000 Modernisert ventilasjonsanlegget.
1999-2000 Oppgradert kabel-tv, til bredbånd.
1999 Renovert garasjer. Utbedret treverk, lagt nytt takbelegg og malt.
1998 Asfaltert parkeringsplasser med mer og foran garasjer.
1995-1998 Opprusting av uteområdene, lekeplasser. Alt grøntområde ble oppgradert inkludert lekeplassene.
1994 Oppgradert kabel-tv, ny info-tv.
1994-1995 Malt samtlige oppganger.
1994-1995 Full rehabilitering av elektrisk anlegg i samtlige leiligheter, loft, kjellerrom, vaskerier og oppganger.
1993-1995 Full fasaderehabilitering, etterisolering av loft, ny takstein, flislegging av inngangspartiene samt nye store balkonger.
1988-1989 Nye vinduer.
1985 Nye inngangsdører med porttelelefon

Planlagte arbeider:
- Det er vedtatt våtromsrehablitering i borettslaget med ferdigstillelse i 2021. For nærmere informasjon om borettslagets planlagte vedlikehold og rehablitering se under punktet diverse samt årsberettning og protekoller.
- Utskifting av porttelefonanlegg og låssystemet var planlagt utført i 2018, men er utsatt til ca 2020.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

15.05.2019

Styregodkjennelse

Det praktiseres vanlig styregodkjenning i borettslaget. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier blir andelen solgt videre for kjøpers regning og risiko.

Dyrehold

Det er tillatt å holde dyr dersom gode grunner taler for dyreholdet og det ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Søknad om dyrehold sendes til styret. Se mer informasjon i borettslagets husordensregler.

Forsikring

Borettslagets eiendommer er forsikret i Gjensidige Forsikring med polisenummer 56703748. Forsikringen dekker bygningene og fellesareal. Forsikringen dekker også veggfast utstyr, bygningsmessige tilleggsinnretninger og forbedringer i den enkelte bolig. Den enkelte andelseier må selv sørge for å ha hjemforsikring som dekker innbo og løsøre.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 965 779
Som sekundærbolig: kr 3 476 804

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.731,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 4.376,-
Balkong 235,-
Trappevask 120,-
Estimerte totale felleskostnader etter planlagt økning på 5,4%: kr. 4.732

Totale felleskostnader inkluderer bla. fyring, varmtvann, kabel-tv, internett, trappevask, kommunale avgifter, vaktmestertjeneste, nedbetaling av andel fellesgjeld, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, mm.

Borettslaget kan endre felleskostnadene med en månedes skriftlig varsel. Styret har i møte 4.3.2015 vedtatt at balkongtillegget skal utgå fra 01.06.2019. Fra samme dato oppjusteres felleskostnadene med 5,4 %.

Det må påregnes økte felleskostnader/fellesgjeld som følge av bad/våtromsrehablitering.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 112.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.04.2019

Lånevilkår

Spesifikasjon om selskapets lån og vilkår ihht. forretningsfører i brev datert 29.04.19

Borettslaget har annuitets lån i OBOS Banken.

Lån 1)
Restsaldo: 37.205.352,-
Restsaldo andel: 111.744,-
Rest løpetid: 19 år 5 mnd
Terminer pr. år: 12
Type rente: Flytende
Rentesats: 2.15 %

Det må påregnes økte felleskostnader/fellesgjeld som følge av bad/våtromsrehablitering.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har avtale med OBOS Factoring AS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattester foreligger

Utleie

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Borettslaget kan endre felleskostnadene med en månedes skriftlig varsel. Styret har i møte 4.3.2015 vedtatt at balkongtillegget skal utgå fra 01.06.2019. Fra samme dato oppjusteres felleskostnadene med 5,4 %.

I ekstraordinær generalforsamling avholdt 14. juni 2018 ble det fattet vedtak om utskifting av vann- og avløpsrør, rehabilitering av bad og utstyrspakke. Kostnad er stipulert til 101 millioner. Med et estimert lånebehov på 90 millioner, løpetid på 30 år og rente 2,5 %, er det i forprosjektet estimert en økning av felleskostnadene med ca 25 % fra 1.7.2018. Økningen er vedtatt iverksatt med 25 % fra 1.1.2019. For utfyllende informasjon, se innkallingen. Det planlegges en oppstart i produksjon i januar 2020, ferdigstlles i løpet av en to års periode.

Utskifting av porttelefonanlegg og låssystemet var planlagt utført i 2018, men er utsatt til ca 2020. I den forbindelse er det innvilget nyeksponering av lån med kr 4.000.000 samt refinansiering av løpende lån. Nytt lån ble delutbetalt 23.07.2018, begge lån i Eika ble refinansiert, - ca 2 millioner av lånerammen gjenstår. For mer detaljert informarmasjon om vedlikeholdsplaner vises til borettslagets årsberetning. Det nye lånet i OBOS-banken AS løper avdragsfritt ut februar 2019.

Selger opplyser om at varmekabler på badet er defekt. Det benyttes oppvarming ved stålovn på vegg.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til

Totale kostnader

3 270 000,- (Prisantydning)
112 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 382 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
8 247,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 390 247,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 05.05.19 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Toan Nguyen

Ref.: 704190053