Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Elisabeth Grannemans vei 22, 1473 Lørenskog

Flott, nyoppført 4-roms leilighet med god planløsning, to flislagte bad og stor vestvendt markterrasse. Garasjeplass.

Prisantydning

5 000 000,-

BRA/P-rom

87 kvm / 83 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
5 136 150 kr
Prisantydning
5 000 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
136 150 kr
= Totalpris
5 136 150 kr
Felleskostnader
3 590 kr mnd.
Antall rom
4
Antall soverom
3
Primærrom
83 kvm
Bruksareal
87 kvm
Etasje
1
Eierform
Selveier
Boligtype
Leilighet
Kommune
Lørenskog
Byggeår
2019
Energimerking
Energimerking ikke levert
irene

Irene H. Tørlen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Mer om boligen

OBOS Eiendomsmeglere har gleden av å ønske velkommen til Elisabeth Grannemans vei 22 - en flott, innbydende og nyoppført 4-roms leilighet i populære Thurmannskogen. Leiligheten er ferdigstilt nå i 2019, og er enda ikke bebodd, så her får man en splitter ny leilighet! Dette er en gjennomgående leilighet som består av tre gode soverom, to bad, entre, bod, samt åpen stue- og kjøkkenløsning med gode lysforhold. Fra stuen er det utgang til en romslig markterrasse på hele 13,5 kvm. Det medfølger en sportsbod og en parkeringsplass i garasjekjeller. Fra garasjeannlegget er det heisadkomst opp til etasjeplan. I Thurmannskogen bor du like ved alle servicetilbud, og samtidig har du nærhet til flotte turmuligheter i marka. Dette er en leilighet det absolutt er verdt å vurdere!

Beliggenhet

Når du kjøper bolig i Thurmannskogen vil du bo like ved alle servicetilbud, og samtidig som du har nærhet til flotte turmuligheter i marka. Fra leiligheten er det gangavstand til Metrosenteret, Triaden og Lørenskog Hus. Det er kort vei til barnehager, skoler og gode forbindelser med offentlig transport. Mulighetene er mange i nærområdet, og det er bare 12-15 minutter å kjøre til Oslo sentrum.

Boligen inngår i Thurmann­skogen boligprosjekt felt A, B og C som er planlagt å skulle omfatte ca 337 leiligheter og 11 rekkehus.
Boligen her inngår i Bygg H, er et lite bygg bestående av 35 leiligheter. Bygg H er fint plassert godt inne på tomten.

Bebyggelse

Thurmannskogen vil bestå av blokker opp til 7. etasje, samt rekkehus. Området rundt består av etablerte boligområder med enebolig- og småhusbebyggelse, samt en god del ubebygde naturområder og noe industri/kontorbygg.

Adkomst

Se kartskisse.

Byggemåte

Den utvendig fasaden vil består i hovedsak av isolert bindingsverk, men med enkelte vegger i betong som er isolert utvendig med mineralull. Utvendig består veggene hoved­sakelig av puss og trepanel. Enkelte fasadedetaljer kan være i andre materialer.

Innhold

Leiligheten holder høy standard med trestav hvitlasert mattlakket eikeparkett i alle rom, to meget delikate flislagte bad med vannbåren varme, stor åpen stue- og kjøkkenløsning med gode lysforhold. Påkostet kjøkken fra HTH med smarte løsninger og godt med skap- og benkeplass. Leiligheten har tre gode soverom, stor innvendig bod og romslig entre. I tillegg får leiligheten en 5 kvm sportsbod som er plassert i garasjeetasjen. Garasjeplass medfølger.

Du finner mer informasjon om prosjektet og leilighetene på www.obos.no/thurmannskogen#project og www.thurmannskogenbolig.no

Areal

Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 87,50 kvm

Standard

Entre:
Velkommen inn i det som kan bli ditt nye hjem! Romslig entre med god plass til å sette inn skap eller oppheng for klær mm. Her er det automatisk døråpner/calling med videoskjerm (farge) og vegghengt radiator. Ytterdør med FG godkjent sikkerhetslås.

Innvendig bod/kott:
Praktisk innvendig bod på 3 kvm med god lagringsplass.

To bad:
Denne leiligheten har to flotte flislagte bad av god størrelse.

Det ene badet er utstyrt med heldekkende hvit servantplate med underskap. Speilskap over vask. Veggmontert lampe over speil. Rette dusjvegger, herdet klart glass som kan slås inn mot vegg, med alu. fargede profiler. Hvitt vegghengt toalett. Mørkegrå gulvfliser 10x10cm med vannbåren gulvvarme. Hvite veggfliser 20x40 cm. Himling med hvitmalte plater, samt 4 innfelte spotlights i aluminumfarge. Opplegg for vaskesøyle.

Det andre badet, som ligger i tilknytning til hovedsoverommet, består av hvit servant med underskap og hvitt vegghengt toalett. Mørkegrå gulvfliser, 10x10 cm med gulvvarme. Hvite matte veggfliser 20x40 cm. Hvitmalt himling med 2 spotlights i aluminiumsfarge.

Kjøkken:
Pent, praktisk og påkostet kjøkken med godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen er levert av HTH og fremstår meget stilrent og med smarte løsninger. Selger her har valgt flere tilvalg på kjøkkenet, blandt annet oppgradert benkeplate, stilige håndtak og integrerte hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og induksjonstopp.

Stue:
Stor og lekker stue med åpen kjøkkenløsning. Det er god plass til sittegruppe, salong og annet ønskelig møblement. Vegghengt radiator under det store stuevinduet. Her er det godt med lysinnslipp fra store vindusflater og utgang videre til markterrassen.

Soverom:
Leiligheten har tre romslige og gode soverom. Her er det plass til senger, nattbord, skap og hva man måtte ønske. Det ene soverommet er på 7 kvm, det andre på 7,5 kvm, mens hovedsoverommet er på hele 14 kvm. Hovedbadet har inngang til privat bad, og det er satt av god plass til garderobe på rommet.

Markterrasse:
Stor vestvendt markterrasse på 13,5 kvm med hyggelig utsyn mot naturområder og fellesområder som er og vil bli pent opparbeidet. Rekkverket er levert med herdet, frostet glass. Det vil bli satt opp en skillevegg mot naboleiligheten i løpet av kort tid.

Overflater:
Gulv: 14 mm parkett, trestav, hvitlasert, mattlakket eik på alle rom. Fliser på begge badene.
Vegger: Helsparklet og malt i fargen S-0502-Y i alle rom. Fliser på begge badene.
Himling: Nedforet himling i entre, bod og på badene. Hvitmalte plater i leiligheten.

Det er ikke avholdt takst på boligen da den er nyopført og ikke har vært bebodd. Boligen er overtatt som ny 16 januar 2019. Det vil bli gjennomført 1-årsbefaring i regi av entreprenør og alle krav og rettigheter ihht garantier på bygget og boligen vil bli overført til ny eier. Areal og byggtekniske opplysninger er hentet fra opprinnelig prospekt fra byggherre.

Utstyr

5 kvm sportsbod i kjeller, felles sykkelrom, dørklokke med portåpner og kamera, kabel-tv med bredbåndsmuligheter, felles fyring og varmtvann.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med varmekabler på bad, samt vannbåren varme med vegghengte radiatorer, en under det store stuevinduet og en vegghengt radiator i gangen i hver leilighet. Det monteres målere i hver leilighet som måler forbruket av varme. I byggene blir det montert et sentralt anlegg for balansert ventilasjon med varmegjennvinning. Det rt avtrekk fra kjøkken og våtrom, og tiluft til hvert enkelt rom.

Tomten

Tomten er opparbeidet med flere mindre områder med lekeplasser, sittegrupper, beplantning og internveier.

Parkering

Det følger 1 garasjeplass i felles parkeringskjeller med boligen. Heis ned til garasjeplan. Gate og gjesteparkering etter gjeldene regler.
Det er lagt ut flere garasjeplasser fra byggeherre, så ved rask avgjørelse er det mulighet for å kjøpe ekstra garasjeplass. Pris på pr plass er kr 300.000,- og det tas forbehold om ledige plasser.

Forretningsfører

Boligene er organisert som et boligsameie med OBOS Eiendomsforvalter som forretningsfører. OBOS har lang og solid erfaring med forretningsførsel, og vil sikre at boligsameiet får en trygg og sikker drift. Som seksjonseier i et eierseksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin leilighet.

Styregodkjennelse

Ingen styregodkjenning.

Forsikring

Forsikring i Tryg Forsikring - polisenummer: 6714729

Ligningsverdi

Likningsverdien for nybygg ikke er fastsatt enda.

Felleskostnader

3 590,- pr Mnd
Herav:
Felleskostnader 2.464,-
Akonto energi 792,-
TV/Bredbånd 159,-
Garasje kr 175,-

Andel fellesgjeld/fellesformue

Ingen lån registrert for selskapet.

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Området er regulert til boligbebyggelse. Mellom byggetrinnene og mot eneboligbebyggelsen er det regulert inn turvei.

Totale kostnader

5 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
125 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 000 000,-))
--------------------------------------------------------
136 150,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 136 150,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger. Mulighet for rask overtagelse dersom ønskelig.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Elisabeth Bjerke Lie

Ref.: 70518018101

Last ned dokumenter

Her kan du laste ned relevante dokumenter til boligen.