Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Finstadrabben 132, 1475 Finstadjordet

Finstadrabben-Familievennlig rekkehus over 2.plan-Fin og barnevennlig beliggenhet-Koselig hage-Garasje

Prisantydning

4 700 000,-

BRA/P-rom

112 kvm / 112 kvm

Boligtype

Rekkehus

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
4 867 645 kr
Prisantydning
4 700 000 kr
+ Andel fellesgjeld
152 498 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
4 867 645 kr
Felleskostnader
3 750 kr/mnd
Antall rom
0
Antall soverom
3
Primærrom
112 kvm
Bruksareal
112 kvm
Etasje
2
Eierform
Borettslag
Boligtype
Rekkehus
Kommune
Lørenskog
Byggeår
1976
Energimerking
Rød E
irene

Irene H. Tørlen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Mer om boligen

Tone Kristine Vik Skomdal ved OBOS Eiendomsmeglere har gleden av å presentere en god og solid familiebolig med 3 soverom, gode uteplasser på begge sider av huset og garasje. Barnehage og barneskole rett bak i huset, kun noen få minutters gange unna! Meget fin planløsning med 3 soverom og bad i 1. etasje og baderom/vakserom, en flott stor stue med utgang til en stor solrik terrasse med hagesamt, samt et stort spisekjøkken i underetasjen. Finstadrabben 132 ligger sentralt til på Lørenskog med kort vei til det kommunen byr på, samt til Oslo, Lillestrøm og Gardermoen. Det er et godt kollektivtilbud som gjør ferdselen enkel både med buss og tog.

Beliggenhet

I området er det gode muligheter for tur i skog og mark, sommer som vinter. For den aktive kan området by på fotballbaner, skøytebane, svømmehall, badevann, skiløyper, golfbane og treningssenter, som gjør området til et flott sted å bosette seg. Borettslagets tomt er pent opparbeidet med lekeplasser, sittegrupper og asfalterte adkomstveier. Losby er Lørenskogs naturlige utfartssted og portal til Østmarkas populære natur- og friluftsområder. Med utgangspunkt i besøksgården, er det om vinteren preparert gode skiløyper som fører deg midt inn i Østmarkas natur. Like ved låvebygningen er det en godt preparert akebakke som passer både for store og små. Golfbanen på Losby er et meget flott golfanlegg med både 18 og 9 hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Banen blir regnet for en av de bedre i Norge. På kjøpesentrene Triaden og Metro har du et godt utvalg av butikker som treffer de fleste, blant annet apotek, matbutikker, treningssenter, vinmonopol, klesbutikker, lege, interiør og bank. Lørenskog hus er kommunens kulturhus, med bibliotek, kino, aktivitetshus for ungdom, musikkskole og spisesteder. Eiendommen ligger et steinkast unna Finstad barneskole med SFO. Det er også kort avstand til Hammer ungdomsskole. Lørenskog kommune har ikke skolekretser, men det er definert veiledende inntaksområder for hver barneskole. Videregående skoler i nærheten er Lørenskog VGS og nye Mailand VGS. Når det kommer til barnehager ligger Nesåsen barnehage rett ved.

Bebyggelse

Etablert boligområde bestående av rekkehus, småhus og eneboligbebyggelse.

Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt under annonserte fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen.

Byggemåte

Rekkehusbebyggelse over 2 plan oppført med bærende konstruksjon i bindingsverk av tre med utvendig beiset/malt panel og yttertak i klassisk saltakkonstruksjon tekket med betongtakstein. Grunnmur er antatt å være i lettklinker, støpt dekke på grunn og etasjeskiller i trebjelkelag

Innhold

Boligen består av underetasje med trapperom, bad/vaskerom, kjøkken, TV-stue og stue med adkomst til vestvendt markterrasse på ca. 13 kvm. Adkomst til stor hageparsell m/utepeis fra markterrasse. 1. etg. består av entré, trapperom/gang, bad/wc og 3 stk soverom. Adkomst til østvendt markterrasse på ca. 20 kvm fra entré og vestvendt balkong på ca. 6 kvm fra et soverom. Adkomst til kaldt-/kryploft med lagringsmuligheter fra trapperom/gang i 1. etasje. I tillegg disponerer boligen 1 stk utvendig bod på ca 5 kvm, samt garasje i felles rekke.

Areal

Rekkehus på 2.etasjer. Arealet fordeler seg slik: 1. etasje: BTA 61 kvm. BRA 56 kvm. P-rom 56 kvm. P-rom består av Entré, trapperom/gang, bad/wc, 3 soverom, Underetasje: BTA 61 kvm. BRA 56 kvm. P-rom 56 kvm. P-rom består av: Trapperom, kjøkken, vaskerom/wc, spisestue, tv-stue. S-rom består av utvendig bod på ca 5 kvm.

Standard

1. etasje: Entré: Romslig entré med skyvedørsgarderobe. Hovedsoverom: Et meget romslig og flott soverom med stor skyvedørsgarderobe og utgang til vestvendt balkong på 6 kvm. Soverom 2: Er også av god størrelse og har plass til dobbeltseng, kontorpult og skyvedørsgarderobe. Soverom 3: Lyst og fint med plass til seng og kontorpult. Passer perfekt til soverom, gjesterom eller kontor. Bad/wc:Fliselagt baderom med vegghengt wc, servant m/underskap, speil m/sidelys og inn-/utadslående dusjdører. Vegghengt wc med spylefunksjon, tørkefunksjon og fjernkontroll. U.etg: Stuen: Har en meget fin planløsning med en spisestuedel med utgang til terrasse og hage, en stuedel som brukes som t-stue. Tv- stuen er avdelt av en halvvegg som enkelt kan fjerne og rommene kan benyttes som en enhet. Kjøkken: Ikea kjøkkeninnredning med slette folierte høyglansfronter, laminat benkeplate m/fliser over, 1 ½ kompositt oppvaskkum m/benkebeslag, kjøkkenventilator i stål m/kanal ut, integrert koketopp, stekeovn, mikro, kaffemaskin, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Vaskerom/wc: Bad/vaskerom: Består av frittstående wc, utslagsvask, veggskap, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Kan gjøres om til et fullverdig bad om ønskelig. Gulv: Består av laminat, fliser og parkett. Det opplyses av eier at det er varmekabel i gulv på kjøkken. Vegger: Består av malt tapet, malt brystningspanel, lakkerte MDF-panelplater og malte flater. Himlinger: Består av Plankett takplater fra Huntonitt på kjøkken, ellers malte takessplater. Downlights i himling i entré, trapperom/gang, kjøkken, TV-stue og stue.

Utstyr

Get Kabel-TV/bredbånd (kollektiv avtale). Utstyr fra Get skal følge boligen ved salg.

Oppvarming

Boligen oppvarmes med gjennomgående pipeløp fra underetasje til over tak. Vedovn m/parafinbrenner i stue i underetasje med parafinbrenner. Det opplyses av eier at parafinbrenner ikke har vært i bruk så lenge de har eiet boligen. Ellers er boligen oppvarmet med panelovner, samt elektriske varmekabler på kjøkken og bad/wc i 1. etasje.

Tomten

Boligen har flott uteplass på begge sider av boligen. Ved inngangssiden er det en hyggelig østvendt markterrasse på ca 20 kvm med impregnerte tregulv og lys ved inngangspartiet. Her er det morgensol. også en liten gressplen som er inngjerdet. På stuesiden som ligger vestvendt til, er det terrasseplatting på 13 kvm med markise, belysning, strømuttak og adkomst fra stue/spisestue i underetasjen. Utgang til gressplen og opparbeidet blomsterbed utenfor terrasse på stueside. I tillegg til markterrassene har hovedsoverommet en vestvendt balkong på ca 6 kvm med gode solforhold. Videre er borettslagets fellestomt meget pent opparbeidet med plener og beplantning, lekeplasser, sittegrupper.

Parkering

Borettslaget v/styret leier ut 73 ekstra p-plasser etter ventelisteprinsippet til kr 300 pr. mnd. Gjesteparkering tilknyttet eiendommen, ellers gateparkering etter stedets regler.

Forretningsfører

OBOS ved forvaltningskonsulent Erik Braathen tlf 22 98 14 70 eller epost erik.braathen@obos.no

Borettslaget

Borettslag består av 171 andelsleiligheter, ligger i Lørenskog kommune og har adresse Finstadrabben 1-195 og 2-178. Første innflytting skjedde 26.1.1977. For informasjon vedrørende vedlikeholdsarbeid/rehabiliteringer på borettslagets boligmasse se årsberetning, eller kontakt styre. Det opplyses at det i 2018 skal utføres utvendig rehabilitering av bygningsmassen med oppgradering av panel og beising. Øvrige rehabiliteringer i borettslaget: 1991-Alle tak tekket om, 1993-Lagt tak på alle boder, 1998-Utskifting av stoppekraner, 1998/99-Utskifting av utgangsdører, 2000-2 støttemurer gjenoppbygget, 2003/04-Drenering, utskifting jordklemmer, 2004/05-Vedlikehold av lekeplasser og friområder, 2005/06-Asfaltering, 2007-Nye lekeapparater, 2008-Slamsuging av overvannskummer og igangsatt nødvendig panelutskifting, 2009-Panelutskifting fullført, igangsatt beising og oppgradering av fellesområder, 2010-Beising av boligmassen og asfaltering av alle gangveiene, ny kantstein lagt og fartsdumper montert i alle gangveiene, 2011-Ferdigstillelse asfaltering og kantstein, 2012-Byttet samtlige vinduer og terrassedører, 2013-Nye samlestativ for postkasser og 2015-Oppgradering av lekeplasser. 2017- Utskifting av røykvarslere og brannslukningsapparater

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

13.02.2019

Dyrehold

Det er tillatt å anskaffe hund/katt, under forutsetning av at vedkommende andelseier søker styret, og undertegner en spesiell erklæring nedfelt i husordensreglene.

Forsikring

Tryg Forsikring. Avtalenr: 6596594. Fellespolise for borettslaget. Det betyr at eier må ha hjemforsikring som dekker innbo og løsøre.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr 1 266 587,- Som sekundærbolig: kr 4 559 714,-

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.750,- pr. md. Herav: Felleskostnader 3.735,- Pipetillegg 15,-

Lånevilkår

Borettslaget har 3 lån: Lån 1: EIKA3-152050753 Total restgjeld: 15.125.027,- på denne andelen kr 89.592,- Restløpetid: 18 år og 5 måneder Rente: 2,40 % flytende pr. 01.01.2019 Type: Serielån Antall terminer: 12. Avdragsfrihet: Nei. Lån 2: EIKA4-152107819 Total restgjeld: 622.522,- på denne andelen kr 3.694,- Restløpetid: 7 år Rente: 2,40 % flytende pr. 01.01.2019 Type: Serielån Antall terminer: 12. Avdragsfrihet: Nei. Lån 3: OBOS01-98207719196 Total restgjeld: 9.901.146,- på denne andelen kr 58.649,- Restløpetid: 29 år og 7 måneder Rente: 2,40 % flytende pr. 01.01.2019 Type: Annuitetslån Antall terminer: 12. Avdragsfrihet: Nei. Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene. Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har avtale med OBOS Factoring AS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest foreligger.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen er regulert til bolig. Området rundt er regulert til friområder, boligbebyggelse og offentlige formål. Lørenskog kommune har de senere årene oppdaget behovet for å oppgradere skoleportofølgen med flere nye og nyrehabiliterte skoler. Dette innebærer blant annet Finstad skole. Estimert plan fra kommunen er å avvlikle Finstad skole i 2025. Når antall barneskoleelever i sentralområdet antas å overstige 2750 er planen å bygge ny Finstad barneskole. Konferer megler for mer informasjon.

Totale kostnader

4 700 000,- (Prisantydning)
152 498,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 852 498,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 867 645,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning. Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted. Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 01.02.2019 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven er tilstandsrapport, nabolagsprofil, takst og egenerklæringsskjema. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF, fagansvarlig Irene H. Tørlen

Ref.: 705190010