Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Kranveien 17, 0684 Oslo

Fantastisk utsikt over Oslofjorden og Østensjøvannet - Et oppussingsobjekt med bad oppusset i regi av borettslaget!

Prisantydning

2 690 000,-

BRA/P-rom

57 kvm / 54 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 893 147 kr
Prisantydning
2 690 000 kr
+ Andel fellesgjeld
188 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
2 893 147 kr
Felleskostnader
3 603 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
54 kvm
Bruksareal
57 kvm
Etasje
8
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Adresse
Kranveien 17
Kommune
Oslo
Byggeår
1962
Energimerking
Rød E

Mer om boligen

OBOS Eiendomsmeglere v/ Houssam Zrelli har gleden av å presentere et oppussingsobjekt sentralt på Oppsal. Leiligheten har en meget attraktiv utsikt og en god planløsning. Her får du et romslig soverom og separat kjøkken. Videre er det også ekstra vindu i stuedelen som gir rikelig med dagslys. Balkongen er romslig med utsikt mot både Oslofjorden og Østensjøvannet. Dette er spektakulært og må oppleves. Denne leiligheten har et flislagt bad, oppusset i regi av borettslaget i 2007. Resterende av boligen trenger en oppussing. Med tanke på at badet er oppusset, så er det relativt enkelt å utforme denne leiligheten til enhver smak. Dette er en leilighet for deg som ønsker å bo i fredelige og hyggelige omgivelser, og med det gode kollektivtilbudet så er du i Oslo sentrum på kort tid. Kort om Kranveien 17: - Oppussingsobjekt. - Flott bad. - Heis til leilighetsplan. - Balkongmed fantastisk utsikt. - God planløsning - Felles sykkelbod. - Fellesvaskeri. - God offentlig kommunikasjon. - Garantiordning. - Boligselskapets hjemmeside: www.solrabben.no

Beliggenhet

Solrabben er et populært borettslag omringet av flotte og opparbeidede grøntarealer. Her er det meget fredelig rudt borettslaget med hyggelige lekeapparater og sittegrupper. Nærområdet markerer seg godt med store og flotte grøntområder. Marka ligger i nærheten og er kjent for et stort utvalg av turløyper og bademuligheter. Her har du rikelig med uteaktiviteter sommer og vinter. Videre finner du flere forretninger og kjøpesentre. Her har du matbutikker, postkontor, kiosk, cafèer, helsestudio, bibliotek, og adkomst til T-bane. For de minste sår det et godt utvalg av barnehager og barneskoler.

Adkomst

Det vil bli skiltet fra OBOS Eiendomsmeglere ved fellesvisninger.

Innhold

8. etasje: Entré med innvendig bod, stue med utgang til balkong, kjøkken, bad og soverom. Leiligheten disponerer 1 kjellerbod og 1 loftsbod.

Areal

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 57 kvm, Bruttoareal: 63 kvm

Utstyr

- Automatsikringer med jordfeilbryter. - Vinduer og balkongdør med isolerglass. - Callinganlegg.

Oppvarming

Radiatorer tilknyttet og varmt forbruksvann fra fjernvarmeanlegg. Dette er inkludert i felleskostnadene.

Tomten

Fellesarealene er pent opparbeidet med plen, beplantning, lekeplasser, sittegrupper og asfalterte gangveier. Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Parkering

Borettslaget har 165 p-plasser som leies ut etter venteliste. Prisen for leie er kr. 100,- pr. mnd. og dette inkluderer strøm til motorvarmer. Videre så har man mulighet til å leie garasjeplass i Vetlandsveien. Det er 4 offentlige ladeplasser like ved blokken. Ellers gateparkering etter gjeldende regler.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Styregodkjennelse

Godkjenning fra styre kreves.

Dyrehold

Det er tillatt å holde hund i borettslaget. Dette skal også varsles og undertegnes på avtale/registrering.

Felleskostnader

3 603,- pr Mnd Drift og vedlikehold, oppvarming, varmtvann, trappevask, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, felles eiendomsforsikring, vedlikehold av fellesarealer, mm.

Lånevilkår

Borettslaget har totalt 3 lån: EIKA1-152019267 Serielån med 12 terminer pr. år. Flytende rentesats pr. 01.12.2018 er 2 pa. Saldo pr. 01.12.2018 er 11.666.653,-. Andel av saldo er 26.877,- Rest.tid. 8 år og 5 mnd. OBBK01-98207431141 Annuitetslån med 12 terminer pr. år. Flytende rentesats pr. 01.12.2018 er 2,15 pa. Saldo pr. 01.12.2018 er 45.940.014,-. Andel av saldo er 105.891,- Rest.tid. 26 år og 6 mnd. OBBK02-98207542105 Annuitetslån med 12 terminer pr. år. Flytende rentesats pr. 01.12.2018 er 2,15 pa. Saldo pr. 01.12.2018 er 23.939.100,-. Andel av saldo er 55.174,- Rest.tid. 28 år og 1 mnd. Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode, samt som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Garantiordning

Veldrevet borettslag med en garantiordning av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest foreligger. - Utvidelse balkonger mm - Sluttnotat (henlagt uten ferdigattest) - 2009 - Rehab fasader og etterisolering - Ferdigattest – 1986 - Innglassing balkonger - Sluttnotat (henlagt uten ferdigattest) – 2009 - Høyblokk - Ferdigattest - 1965

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

2 690 000,- (Prisantydning)
188 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 878 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 893 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning. Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted. Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 05.01.2019 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Årsoppgaven/generalforsamling, protokoller, vedtekter, husordensregler og reguleringsplaner/kart. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Houssam B. C. Zrelli

Ref.: 703180241