Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Hushagavegen 6, 2335 Stange

Enebolig med rolig og tilbaketrukket beliggenhet kun 1 km. fra Stange sentrum. Dobbelgarasje og romslig tomt!

Prisantydning

2 850 000,-

BRA/P-rom

157 kvm / 125 kvm

Boligtype

Enebolig

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 950 150 kr
Prisantydning
2 850 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
100 150 kr
= Totalpris
2 950 150 kr
Felleskostnader
0 kr/mnd
Antall rom
5
Antall soverom
4
Primærrom
125 kvm
Bruksareal
157 kvm
Etasje
0
Eierform
Selveier
Boligtype
Enebolig
Adresse
Hushagavegen 6
Kommune
Stange
Byggeår
1971
Energimerking
Gul D

Mer om boligen

Eiendommen ligger i et etablert og rolig område på Hushagafeltet ca. 1 km sør for Stange sentrum. Området er meget barnevennlig og uten gjennomgangstrafikk. Kort vei til Stange sentrum med de fleste fasiliteter og servicetilbud, togstasjon, barnehager og skoler. Fine tur og fritidsområder i nærheten.

Byggemåte

Bygningen er fundamentert på støpte fundamenter, Støpt grunnmur og med støpt plate på mark. Byggegrunn av antatte jord- og morenemasser. Bygningen er fundamentert på støpte fundamenter. Drenering fra byggeår. Yttervegger i sokkeletasje er utført i murt/støpt betong med 7,5 cm siporex innvendig. Enkelte yttervegger i sokkeletasje er foret ut og kledd med treverk, ukjent om disse veggene er isolert med mineralull. Yttervegger over grunnmur er utført i trebindingsverk, antatt isolert med 20 cm. 2011: Yttervegger er etterisolert med 10 cm. mineralull. Boligen er kledd utvendig med stående og liggende panel i malt/ beiset utførelse. Vindsperre med vindsperreduk. Pusset og malt grunnmur. Vinduer og terrassedør med 2-lags isolerglass og trekarmer produsert i 2010. Det ble ikke observert eller opplyst om punkterte glass. Saltakkonstruksjoner i tre, utført med prefabrikerte w- takstoler. Bjelkelag mellom 1. etg og kaldtloft er opprinnelig isolert med mineralull og etterisolert med 40 cm. cellulose isolasjon. Adkomst til kaldtloft via loftsluke i gavl. Lufting av kaldtloft via raft og luker i gavl. 2011: Kaldtloftet er isolert med innblåst cellulose isolasjon. Yttertaket er tekket med Decra takplater.

Innhold

Sokkeletasje:
Gang, stue m/ spiseplass, kjøkken, 3 soverom og bad.

2. etasje:
Vindfang, hall, soverom/ kontor, vaskerom, wc, tre boder og kjellerrom, bod m/ utvendig adkomst, kott.

Areal

Primærrom: 125 kvm, Bruksareal: 157 kvm, Bruttoareal: 176 kvm

Standard

Trivelig enebolig på stor tomt med barnevennlig beliggenhet uten gjennomgangstrafikk. Huset har god planløsning og gir et svært godt helhetsinntrykk. I 2008 ble det oppført dobbelgarasje.

Overflate:
Gulv: Sokkeletasje: Vinylbelegg og keramiske fliser. 1. etg.: Parkett, laminat, vinylbelegg og keramiske fliser. 2017: Nye gulv på 2 soverom. 2014: Nye gulv på ett soverom. 2008: Nye gulv i hall, soverom/ kontor og wc. 2003: Nytt gulv på baderom.
Vegger: 1. etg.: Malt panel, malte plater, malt vinyltapet og keramiske fliser. Sokkeletasje: Malt panel, malte plater, malt strie, malt vinyltapet og malt mur.
Himling: 1. etg: Malte plater. Sokkeletasje: Malt og ubehandlet panel.

Bad:
Flislagt bad med baderomsinnredning m/servant og ett-greps blandebatteri, wc og dusjkabinett.

Kjøkken:
Koselig kjøkken med spiseplass. Kjøkkeninnredning fra 2004 med heltre skrog og laminert benkeplate med oppvaskkum i rustfritt stål, og ett-greps blandebatteri. Over-, under- og høyskap med profilerte heltre fronter i lakkert utførelse, takhøye overskap. Skapmontert ventilator. Integrert stekeovn og keramisk koketopp. Plass for frittstående kjøleskap og oppvaskmaskin. Fliser i benkerygg.

Oppvarming

Elektriske panelovner. Luft-til-luft varmepumpe (2011). Termostatstyrte varmekabler på baderom, hall, wc og soverom/ kontor.

Tomten

Eiet tomt på 1 169 m2. Tomten er dels flat og dels skrående. Tomten er opparbeidet med plenarealer, beplantning, prydbusker, frukt- og bærbusker, hekk mm. Singlet innkjøring og gårdsplass, med gode parkeringsforhold. Gode lys- og solforhold.

Parkering

Frittstående dobbelgarasje og ellers gode parkeringsforhold på tomten.

Vei/vann/avløp

Offentlig

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 15 336,- for 2018. Vann/avløp, eiendomsskatt, feiing og renovasjon. Kommunale avgifter vil variere avhengig forbruk.

Forsikring

Boligen er forsikret i Tryg forsikring.

Ligningsverdi

Som primærbolig kr 628 992,-
Som sekundærbolig kr 2 264 371,-

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på boligen datert 15.09.1970

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Oppussing/modernisering:
2018: Sør- og østvegg er malt/beiset i 2018.
2015: Nytt rekkverk til terrassen.
2011: Ny utvendig kledning. Yttervegger er etterisolert med 10 cm. mineralull. Kaldtloftet er isolert med innblåst cellulose-isolasjon. Ny ytterdør ved inngang. Ny taktekking. Installert varmepumpe. Nye vinduer og terrassedør.
2008: Oppført ny dobbelgarasje med automatisk portåpner. Ny ytterdør til bod.
2004: Nytt kjøkken. Ny terrasse.
2003: Nytt bad
2000: Installert sentralstøvsuger
1996: Nytt sikringsskap

Radon:
Det er utført radonmålinger i årsskifte 2011/2012 og det ble den gang målt forhøyede verdier. Det ble da gjort tiltak med radonavsug i kjeller. Eier har selv i etterkant målt radon med eget digitalt apparat. Eier opplyser da om måleverdier på 54 Bq/m3 som også er godt under tiltaksnivå.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.
Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

2 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
85 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
100 150,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 950 150,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 13.05.19 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: tilstandsrapport, egenerklæring og energiattest.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Steinar Pettersen

Ref.: 715180211

Last ned dokumenter

Her kan du laste ned relevante dokumenter til boligen.