Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Jessnesvegen 335, 2320 Furnes

Enebolig med flott utsikt på Jessnes.

Prisantydning

1 990 000,-

BRA/P-rom

122 kvm / 116 kvm

Boligtype

Enebolig

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 041 000 kr
Prisantydning
1 990 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
51 000 kr
= Totalpris
2 041 000 kr
Felleskostnader
0 kr/mnd
Antall rom
0
Antall soverom
0
Primærrom
116 kvm
Bruksareal
122 kvm
Etasje
0
Eierform
Selveier
Boligtype
Enebolig
Kommune
Ringsaker
Byggeår
1968
Energimerking
Gul G

Mer om boligen

Boligen ligger flott til ved læfstorget på Jessnes, øverst på en høyde. Her er det veldig gode solforhold hele dagen og flott utsikt mot sør/vest. Området består av spredt boligbebyggelse samt landbruksområder og har bl.a. fine turområder i alle retninger. Ca. 10 min med bil til Hamar og ca. 5 min med bil til skole og barnehage på Stafsberg.

Bebyggelse

Enebolig over ett plan, samt frittstående garasje med plass til en bil.

Adkomst

Følg Jessnesvegen fra Hamar mot Jessnes. Da Jessnesvegen krysser med Deglumsvegen (ved læfstorget), ta opp grusveg rett frem. Boligen ligger på toppen på venstre side.

Se forøvrig kart i salgsoppgaven, samt skilting til visning.

Byggemåte

Bygningen er fundamentert på støpte fundamenter, og støpt ringmur. Kryprom under deler av boligen. Yttervegger over grunnmur er utført i trebindingsverk. Boligen er kledd utvendig med stående og liggende panel i malt/ beiset utførelse. Saltakkonstruksjon i tre, utført med plassbygde w- takstoler. Taket er tekket med dobbelkrummet betongtakstein.

Se forøvrig boligsalgsrapport utført av Hamar Takst v/Erik Andrè Brodersen, datert 25.03.19.

Innhold

Boligen går over ett plan og inneholder:

Gang, bad/ wc, kjøkken, 2- delt stue, 3 soverom, samt teknisk rom og kjølerom.

Areal

Primærrom: 116 kvm, Bruksareal: 122 kvm, Bruttoareal: 132 kvm

Standard

Stue og gang:
Her er det laminatgulv og ubehandlet panel på veggene. Vedovn med murt brannvegg i bakkant. Utgang til terrassen. Markise på stuevinduet.

Kjøkken:
Belegg på gulv og plater på veggene. Innredning med laminerte fronter med profiler, laminert benkeplate og fliser i benkerygg. Hvitevarer som står ved overtagelse overtas med boligen.

Bad:
Belegg på gulv og malt strie, samt fliser på vegg. Badet er innredet med dusjkabinett, wc, og innredning med håndkleskap og servant. Her er det også opplegg for vaskemaskin.

Soverom:
Laminat på gulv og mdf panelplater på vegg.

Boligen trenger generelt oppussing og vedlikehold, både utvendig og innvendig. Takstmannen har oppgitt at taktekking er fra 2011. Vi oppfordrer til å lese tilstandsrapport datert 25.03.19, samt beskitige eiendommen selv før evt. inngivelse av bud.

Utstyr

Markise på stuevindu og persienner på fire andre vinduer. Evt. hvitevarer og annet møblement som står i boligen ved overtagelse følger med.

Oppvarming

Boligen har elektriske panelovner, luft-til-luft varmepumpe, åpen peis og peisovn.

Tomten

Tomten er opparbeidet med plen og enkel beplantning som hekk og busker. Gruset gårdsplass.

Parkering

Parkering for bil i garasje, samt plass for parkering på egen tomt.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Offentlige/kommunale avgifter

Ca. kr 20 000,- pr. år iflg. Ringsaker kommune inkl. eiendomsskatt. De kommunale avgiftene varierer etter forbruk av vann og størrelse på renovasjonsdunker.

Faste løpende kostnader

Strøm: antatt ca. kr 20 000,- pr. år.
Kommunale avgifter: ca. kr 20 000,- pr. år.
TV/internett: antatt ca. kr 10 000,- pr. år
Forsikring: antatt kr 6 000,- pr. år

Forsikring

Boligen er forsikret. Ny eier må selv tegne ny forsikring fra overtagelsestidspunkt.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er ikke utstedt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen. Dette kan skyldes boligens alder og kommunens praksis, samt gjeldene lovverk da boligen ble bygd.

Utleie

Boligen kan leies ut i sin helhet.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Ingen servitutter registret på eiendommen.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til bolig.

Totale kostnader

1 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,-))
--------------------------------------------------------
51 000,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 041 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 01.05.19 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.

Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: energiattest, boligsalgsrapport. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Erlend Kvaløy

Ref.: 715180098

Last ned dokumenter

Her kan du laste ned relevante dokumenter til boligen.