Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow

Morten Obbink

left-arrow-01
right-arrow

Morten Obbink

left-arrow-01
right-arrow

Morten Obbink

left-arrow-01
right-arrow

Morten Obbink

left-arrow-01
right-arrow

Morten Obbink

left-arrow-01
right-arrow

Morten Obbink

left-arrow-01
right-arrow

Morten Obbink

left-arrow-01
right-arrow

Morten Obbink

left-arrow-01
right-arrow

Morten Obbink

left-arrow-01
right-arrow

Morten Obbink

left-arrow-01
right-arrow

Morten Obbink

left-arrow-01
right-arrow

Morten Obbink

left-arrow-01
right-arrow

Morten Obbink

left-arrow-01
right-arrow

Morten Obbink

left-arrow-01
right-arrow

Morten Obbink

left-arrow-01
right-arrow

Morten Obbink

left-arrow-01
right-arrow

Morten Obbink

left-arrow-01
right-arrow

Morten Obbink

left-arrow-01
right-arrow

Morten Obbink

left-arrow-01
right-arrow

Morten Obbink

left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Fyrveien 2, 1633 Gamle Fredrikstad

Enderekkehus over 2 plan | To fine uteplasser | Meget barnevennlig og rolig område | Kort vei til Gamlebyen

Prisantydning

2 500 000,-

BRA/P-rom

109 kvm / 103 kvm

Boligtype

Rekkehus

Velkommen på visning

Klikk på dato for å legge til i din kalender

21.aug   kl 17.00 - 18.00
Totalpris inkludert omkostninger
2 777 147 kr
Prisantydning
2 500 000 kr
+ Andel fellesgjeld
262 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
2 777 147 kr
Felleskostnader
4 722 kr/mnd
Antall rom
4
Antall soverom
3
Primærrom
103 kvm
Bruksareal
109 kvm
Etasje
0
Eierform
Borettslag
Boligtype
Rekkehus
Adresse
Fyrveien 2
Kommune
Fredrikstad
Byggeår
1979
Energimerking
Energimerking ikke levert

Mer om boligen

Boligen vi her presenterer er en rekkehusleilighet over to etasjer i et meget populært område. Her bor du i et etablert bomiljø uten gjennomgangstrafikk og adkomst til boligen via internvei.

Denne leiligheten ligger helt på enden av rekken, og har bl.a et ekstra vindu i stuen som slipper inn godt med naturlig lys. Utvendig er det opparbeidet to fine uteplasser, med mulighet for sol hele døgnet. Det er også fine grøntområder med bl.a hekk og gressplen, samt mulighet for lagringsplass i utvendig bod.

Innvendig er det en praktisk planløsning med oppholdsrom som stue, kjøkken og toalett i 1. etg, mens i 2. etg finner man 3 soverom og bad. Leiligheten fremstår velholdt, med enkelte eldre overflater hvor det vil være påregnelig med oppussing.

Her har man mulighet for å skape sitt eget drømmehjem i barnevennlige og rolige omgivelser- velkommen på visning!

Beliggenhet

Boligen ligger med sentral beliggenhet på Mineberget på Østsiden i Fredrikstad.

Til tross for den meget sentrale beliggenheten er det inne på selve feltet stille, rolig og barnevennlig - med mange velstelte små hager både foran og bak husene. Pent opparbeidede fellesområder og lekeplasser på feltet. Omkringliggende bebyggelse består av rekkehus og blokker, og på andre siden av Borgarveien ligger Østsiden eldresenter.

Nærområdet:
Nærheten til Gamlebyen gjør Mineberget til et spesielt attraktivt boligområde - familievennlig med kort vei til flere barnehager og offentlige skoler, og med Fredrikstad internasjonale skole like ved boligfeltet. I området rundt Mineberget er det gode muligheter for tur- og fritidsaktiviteter med blant annet Kongstenanlegget med innendørs og utendørs svømmebasseng, treningssenter og bowlinghall, og med golfbane og ridesenter i umiddelbar nærhet. Liker du å gå tur i skogsterreng byr Begbymarka på lysløype med fine treningsmuligheter og fredfulle omgivelser. Med utgangspunkt i Gangsrød er det merket kyststi som også gir mange gode turmuligheter. Det er kort vei ned til elva hvor du kan gå eller sykle langs Glommastien, eller rusle deg en tur bort til Gamlebyen med sine stemningsfulle gater og koselige kafeer og restauranter. Her er det marked på lørdager og de hyggelige små forretningene har også åpent på søndager.

Med gangavstand ned til fergestedet bor du også med nærhet til sentrumssiden. Det tar kun 2 minutter med Gamlebyfergen over til Cicignon, hvor jernbanestasjonen ligger i umiddelbar nærhet. Byfergen til Kråkerøy, sentrum og Gressvik anløper også Gamlebyen på hverdagene. Byfergene er en viktig del av kollektivtilbudet i Fredrikstad og er gratis å benytte. Det er også meget god offentlig kommunikasjon; med bussforbindelse via Glommaringen til både Fredrikstad sentrum og Sarpsborg.

Når du skal handle er det kort vei fra boligen til Kiwi og Rema på Brotorget hvor du også finner apotek, vinmonopol, Biltema, blomsterbutikk og bakeriutsalg.

Byggemåte

Rekkehus bygget i 1979. Bygningen antas fundamentert med støpt plate på grunn. Etasjeskillere av trebjelkelag. Yttervegger oppført med isolert bindingsverk av tre, utvendig kledd med stående kledning. Takkonstruksjon med w-takstoler, saltak takform, tekket med takstein. For ytterligere info se vedlagt tilstandsrapport utført av Kenneth Nymo Pettersen, datert 19.06.2019

Innhold

Boligen er en rekkehusleilighet over to etasjer, og inneholder:
1.etg: Entré, gang, bod, wc-rom, kjøkken og stue med utgang til terrasse på ca. 11 m2.
2.etg: Trappegang, bod, 3 soverom og bad.

Det er ellers et kaldt loft med adkomst igjennom luke i himling med nedfellbar stige samt en utebod på ca 6 m2.

Areal

Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 109 kvm, Bruttoareal: 121 kvm

Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

Standard

Leiligheten ligger på enden av rekken, med en skjermet hage og ekstra vindu i stuen som slipper inn naturlig lys. Utvendig har borettslaget gjort større oppgraderinger som bl.a utskiftning av de fleste vinduer, balkongdører og ytterdører, byttet kledning og lagt nytt tak. Innvendig fremstår bolig velholdt med enkelte eldre overflater hvor det vil være påregnelig med oppussing. Vedlagt i salgsoppgaven ligger tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Kenneth Nymo Pettersen. Det meste i boligen har fått TG1, og av det som har fått TG2 nevnes:

- Gulv og vegger på bad i 2.etg, med hensyn til alder.
- Klosett i 1.etg bør vurderes byttes da sisternen lekker vann i skålen.
- Parkettgulvet i gangen løfter seg noe og avgir svikt når man tråkker på det.

Entre:
Entréen er romslig med god plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Direkte til høyre er det en liten bod på ca 3 m2.

Innvendig bod/kott:
Det er to innvendige boder i leiligheten. Den ene ligger med adkomst fra entréen i 1.etg, og den andre ligger i 2.etg. Begge bodene er på ca 3 m2.

Wc:
I 1.etg, i gangen, er det et lite toalettrom. Rommet er innredet med klosett og servant. Nevnte klosett bør byttes da sisternen lekker vann i skålen.

Kjøkken:
Kjøkkenet ligger også med adkomst fra gangen, eller fra stuen. Her er det kjøkkeninnredning med profilerte furufronter og laminat benkeplate med nedfelt vask- og skyllekum. Det er belysning og fliser over benkeplaten. Ventilator over kokeplass samt opplegg for oppvaskmaskin. Ved vinduet er det plass til en koselig liten spisekrok.

Stue:
Stuen ligger med adkomst fra både gang og kjøkkenet, og fremstår meget romslig. Siden dette er en endeleilighet har man et ekstra vindu på kortveggen som slipper inn godt med naturlig lys. Her er det en peis for lun og fin varme på vinteren, og det er god plass for diverse møbleringsmuligheter. Det er videre utgang til vestvendt terrasse på ca 11 m2, med videre utgang til skjermet hage opparbeidet med gressplen og busker.

Soverom:
Det er i alt tre soverom i leiligheten som alle ligger praktisk lokalisert i 2. etg. Rommene er av god størrelse og det plassbygde skap i samtlige.

Bad:
Badet ligger i 2.etg og er innredet med klosett, servant, speil og dusjkabinett samt opplegg for vaskemaskin.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming samt vedfyring.

Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, medfølger heller ikke dette.

Tomten

Eiet fellestomt på ca 12.506 m2. Tomten er tilhørende Gamlebyveien Borettslag og opparbeidet med gressplen og noen busker. Asfalterte internveier.

Parkering

Parkering på felles oppstillingsplass. Garasjeplasser leies ut etter venteliste

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet

Forretningsfører

OBOS Østfold

Borettslaget

Gamlebyveien borettslaget har en god vedlikeholdshistorikk og senest i perioden 2007 til 2009 ble det gjennomført rehabilitering av bygningene med skiftning av tak på alle hus, byttet en del ny kledning, nye inngangs- og balkongdører, samt skiftet en del vinduer. Det er også senere år blitt gjort mye i borettslaget. I 2014 ble boliger og boder vasket og kledning malt.

Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr 2 042 400. Driftskostnadene i 2018 var til sammen kr 1 489 212. Dette er kr 227 212 høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak mer brukt til drift og vedlikehold. Borettslagets disponible midler var pr 31.12.2018 kr 785 006 og viser borettslagets likviditet.

Forkjøpsrett

Borettslaget er tilknyttet OBOS og har vedtektsfestet forkjøpsrett. Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

22.08.2019

Styregodkjennelse

Ny andelseier(e) skal godkjennes av borettslagets styre før innflytting.

Dyrehold

Hundehold er tillatt, men kreves av andelseier å undertegne en erklæring.

Felleskostnader

4 722,- pr Mnd
Bl.a renter og avdrag på borettslagets felleslån, kommunale avgifter, eiendomsskatt, forsikring av bygningen, ytre vedlikehold, kabel-tv og bredbånd samt øvrige driftsutgifter

Lånevilkår

Borettslaget har følgende lån og vilkår pr. 07.06.2019:
- KLP, annuitetslån, kr. 9.465.144,-, flytende rente 2,75%, restløpetid 19 år 4 md.
- KLP, annuitetslån, kr. 522.811,-, flytende rente 2,75%, restløpetid 5 år

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtalen om sikring av felleskostnader gjelder til den blir sagt opp av en av partene.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 9/2-79.

Utleie

Boligen er registret med én godkjent boenhet
Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

- Det gjøres oppmerksom på at selger ikke har bebodd boligen selv. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om boligen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne annonsen. Kjøper oppfordres til å foreta grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

- Boligen selges som den fremstår på visning og vil ikke bli vasket ytterligere før overtagelse.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

- Dagboknr.: 1994/3784-3/86 - Bestemmelse iflg. skjøte - Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Fredrikstad kommunes arealplan 2011-2023 er gjeldende. Eiendommen er uregulert, og ikke omfattet av noen reguleringsplan og dens bestemmelser.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

2 500 000,- (Prisantydning)
262 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 762 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 777 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring i Söderberg & Partners.
Selgers egenerklæring ligger vedlagt salgsoppgaven. Interessenter/kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 18.06.2019 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Nabolagsprofil, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema og
vedtekter.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

OBOS eiendomsmeglere har copyright til tekst og bilder i annonsen og det er ikke tillatt å benytte tekst eller bilder uten tillatelse fra rettighetshaver.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Aleksander Amundsen

Ref.: 714190052