Hopp til innholdet
Elisabeth Bjerke Lie
Elisabeth var rolig, saklig og veldig flink. God til å forklare hele veien.
Kundeundersøkelse

Elisabeth Bjerke Lie

Eiendomsmegler

Tveita

Elisabeth er en engasjert og positiv megler som stortrives i jobben sin. Hun strekker seg alltid litt ekstra for at kundene skal bli ekstra fornøyde, uansett om de kjøper eller selger en bolig.

Hvorfor velge Elisabeth som megler?
Fordi du blir ivaretatt og kan føle deg trygg gjennom hele salgsprosessen. Elisabeth er alltid tilgjengelig og lett å prate med. Hun er også god til å informere og forklare.

Elisabeth mener at et godt samarbeid gir best resultater, også når det gjelder kjøp og salg av bolig. Hun er dessuten tillitsvekkende, samtidig som hun er løsningsorientert.

--

Elisabeth er hellig overbevist om at et godt samarbeid resulterer i et gode resultater. Derfor bruker hun mye tid på hver eneste kunde. Hun er faglig dyktig, tillitsvekkende og samtidig løsningsorientert.

 

  • Jeg kan bare si gode ting om Elisabeth Bjerke Lie. Hun er lett å samarbeide med og har full kontroll på hva hun gjør, hun gir god orientering om alt som skal skje og har tydelig greie på hva hun holder på med. Hun er behagelig å ha med å gjøre. Gjennom årene har jeg hatt kontakt med flere eiendomsmeglere, jeg må bare si at hun er den beste jeg har hatt kontakt med

    Kundeundersøkelse

  • Elisabeth var rolig, saklig og veldig flink. God til å forklare hele veien.

    Kundeundersøkelse