Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Christoffer Hellums vei 2, 0951 Oslo

Delikat og innbydende 3-roms topp-/endeleilighet med 7 kvm skjermet balkong - Sentralfyring. Barnevennlig.

Prisantydning

2 950 000,-

BRA/P-rom

64 kvm / 64 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 121 247 kr
Prisantydning
2 950 000 kr
+ Andel fellesgjeld
163 000 kr
+ Omkostninger
8 247 kr
= Totalpris
3 121 247 kr
Felleskostnader
3 936 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
64 kvm
Bruksareal
64 kvm
Etasje
4
Eierform
Borettslag
Boligtype
Leilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1956
Energimerking
Lys grønn G
Tone Thalberg Andersen

Tone Thalberg Andersen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Mer om boligen

HYGGELIG OG STEMNINGSFULL 3 ROMS TOPP- OG ENDELEILIGHET MED GOD ATMOSFÆRE - SOLRIK OG SKJERMET BALKONG!

Har du lyst til å flytte rett inn i en lun og hyggelig 3 roms med god atmosfære og en sentral og fin beliggenhet så er dette muligens en leilighet for deg.

Entrè: Et koselig og innbydende rom som er fint til å ønske venner og familie velkommen. Ny calling.

Bad: Badet er rehabilitert i regi av brl., ferdigstilt ca i 2006. Det er tidløst valg av fliser både på gulv og vegger. Varmekabler i gulv. Senket tak med down-lights. Det er toalett, servant med skap, overskap med speil i front, dusjhjørne med innadslående dører. Opplegg for vaskemaskin. En god start på dagen begynner på et varmt og delikat bad, det har du her.

2 gode soverom: Begge soverommene er av god størrelse. Det minste rommet kan også nyttes som hovedsoverom om det er behov for det. Det er laminat på gulvene og lyse, malte vegger. Begge rommene oppleves som lyse og gode soverom.

Kjøkken: Det er veldig fint med eget kjøkkenrom og spiseplass for familier til å kunne ha frokost og de daglige måltider. Dette er et godt planlagt og utnyttet kjøkken. Ikea innredning fra 2013 med nye fronter i 2017. Finert/heltre benkeplate fra 2017. Fliser over benk. Ventilator.

Stue: Stuen er romslig og lett å møblere. Her kan dere fint ha både salong og spisestue. Stor vindusflate og dør ut mot balkongen. Vinduer og dør er fra 2013.

Balkongen: Ca 7 kvm overbygget og skjermet balkong. Treplatting, utebelysning og stikk-kontakter. Her kan du lage din egen koselige oase og nyte både solrike dager og lune kvelder.

Høydepunkter:
- Lave omkostninger ved kjøp.
- Rask avklaring av forkjøpsretten.

- Fyring inkludert i felleskostnadene.
- 1 bod på loftet på ca 5,5 kvm (skråtak) og 1 bod i kjelleren på ca 5,5 kvm.
- Canal Digtal er leverandør av kabel-tv og bredbånd.
- Tilgang til fellesvaskeri, åpent 7 dager i uken fram til kl. 2200.

I tillegg har du:
- Muligheten for å gå til barnehager, skoler, nærbutikk og nærsenter.
- 6 min å gå til svømmehall.
- 6 min å gå til barneskole og barnehage.
- 1 min til Joker nærbutikk.
- 5 min til nærsenter med tannlege, Jokerbutikk, Indisk restaurant og grønnsakshandler.
- Større senter i Kalbakkveien med både legevakt, kiropraktor, apotek, Rema 1000, Meny med ferskvaredisk med kjøtt og fisk, flere treningssentere og spisesteder.
- Nordtvet gård, Nordtvet bibliotek og koselige Nordtvet gartneri i gangavstand.
- 6 min å gå til bussholdeplass med flere alternativer - buss 31 går hele døgnet.
- 7 min å gå til t-bane med hyppige avganger.

Kalbakken er et flott sted å bo, her trives de fleste - både små og store, her er lekeplasser og sittegrupper. Dette er en leilighet hvor du kan flytte rett inn, eller sette ditt eget preg på det du måtte ønske.

Beliggenhet

SJELDEN MULIGHET TIL EN 3 ROMS TOPPLEILIGHET MED OVERBYGGET BALKONG.

Christoffer Hellums vei 2 ligger på Kalbakken ca 10 km nordøst for Oslo sentrum med avkjøring fra Trondheimsveien i Akerli borettslag. Et veldrevet, utvendig rehabilitert borettslag sentralt på Kalbakken med kort vei til skole og barnehage. Kjøpesenter på Kalbakken med godt utvalg av daglivare forretninger, apotek, Pizzeriaer. Bare Trening og Elixia treningssentre med mer. Forøvrig ligger Nordtvet bad i nærområdet med svømmehall. Nærmeste større senter på Linderud, alternativt Grorud Senter.

Med bare få minutters gange er det et rikt utvalg av kollektivtransport. Kalbakken og Rødtvet T-banestopp med bane nr. 4 og 5 mot Nydalen og Oslo sentrum med hyppige avganger på dagtid (ca. 16 min. til Oslo sentrum). Fra Kalbakkveien og fra Sagstuveien går flere bussalternativer. Fra Trondheimsveien går flybussen til Gardemoen og buss til Nittedal, Lillestrøm og flere steder nordover. Det er fine turmuligheter i nærområdet hvor det nå også utbedres turveier langs Grorudelva som går opp i naturskjønne områder i Lillomarka hvor det er skiløyper og lysløyper med flotte turområder sommer som vinter.

Med bare 10 minutters gange finner man Grorudparken som starter ved Groruddammen og fortsetter nedover langs Alnaelva. Grorudparken er like stor som Frognerparken og har sildrende vann med lys, nye broer og bålplasser med benker. Prestegårdshagen og hageanlegget som tidligere var gjengrodd og utilgjengelig er innlemmet i parken

Her er mange muligheter for både store og små som liker å trene. Idrettslaget Grei har kunstgressbane, ballbinge og klubbhus like ved. Aktivt fotball, innebandy, orientering og skimiljø. Alpinanlegg på Årvoll. På sommerstid er det mulighet for å benytte badevann som Vesletjern, Badedammen og Steinbruvann. På vinteren er det merkede lysløyper og flotte ski- og akemuligheter. Nordtvet gård er en populær besøksgård i nærområdet og blir besøkt av både barnehager og skoler og som ellers er et fint innslag i nærområdet.

Bebyggelse

Området Kalbakken er utbygget generelt mellom 1947-1964 og består på det meste av småhus, lavblokker og kun få høyblokker. Akerli borettslaget består av 406 andelsleiligheter. Tomten har diverse grøntanlegg med asfalterte internveier og adkomst til bebyggelsen.

Adkomst

Det er enkelt å komme seg til Christoffer Hellums vei 2.
Med bare 3-7 minutters gange er det et rikt utvalg av kollektivtransport.
T-bane: Ca 4 min å gå til Rødtvet T-banestopp med bane nr. 4 og 5 mot Vestli, mot Oslo Sentrum og mot Nydalen. Hyppige avganger.
Buss: Ca 3 min å gå til Kalbakken bussholdeplass. Der går linjene 25 -31 ofte (og 33 i rushen). Linjene 380 og 390 fra Nittedal går også ned til byen.
Ca 7-8 min å gå, På Trondheimsvn er det også stopp for flybussen med avgang hvert 20.minutt.

Byggemåte

Lavblokk på 4 etasjer, kjeller og loft, oppført med bærende konstruksjon i mur og betong. Fasader med teglsteinsforblending og beiset panel mot balkonger og yttertak i altakkonstruksjon med kaldtloft og tekket med betongtakstein. Leilighetenes skillende vegger i 1-steins tegl og etasjeskillere i betong. Nye vegger mot balkonger i borettslaget fra 2013. Grunnmur i betongkonstruksjon og bygningen er antatt fundamentert på faste eller komprimerte masser. Vinduer med innvendige malte trerammer, pulverlakkerte alubeslag på utvendige rammer og 3-lags energiglass fra 2013. Balkongdør med innvendige malte trerammer, pulverlakkerte alubeslag på utvendige rammer og 3-lags energiglass fra 2013. Se tilstandsrapport datert 05.03.2019.

Innhold

Romslig og gjennomgående 3-roms andelsleilighet i toppetasjen på ende i særdeles populært borettslag.

Leiligheten består av: Entrè, bad/wc, 2 soverom, kjøkken og stue.

Boligen disponerer 1 loftsbod, 1 kjellerbod, fellesvaskeri, balkong, kabel-tv, internett (bredbåndtjeneste levert av Canal Digital - hvor hd-dekoder følger leiligheten) og porttelefon med døråpner.

Areal

Leiligheten er målt til 64 kvm primærrom, 64 kvm bruksareal og 71 kvm bruttoareal.

7 kvm overbygget balkong.

1 kjellerbod på 5,5 kvm.
1 loftsbod på 5,5 kvm.

Oppvarming

- Sentralfyring inkl.i felleskostnadene.
- Gulvvarme på bad.

Tomten

Andel i 47.373 kvm. eiet tomt. Borettslagstomten er meget pent stelt med grøntområder mellom og rundt blokkene. Blokken ligger tilbaketrukket i rolig område. Områdene er beplantet med hekk og prydbusker. Barnevennlig og hyggelig. På borettslagets fellesområde er det lett tilgjengelig lekeplass og sittegrupper. Lekeplassen "rett utenfor døren" er påkostet og godt brukt, dette gir et koselig og levende miljø for området. Forøvrig et stille, usjenert og etablert område som framstår idyllitsk både sommer og vinterstid.
Eiendommen er konsesjonsfri og det er ikke knyttet odel til eiendommen.

Parkering

Offentlig.

Vei/vann/avløp

Borettslaget disponerer p-plasser som kan leies. Kostnaden pr plass er kr. 300,- pr 1/2 år. Plasser tildeles etter lister/ansiennitet. Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Deler av fellesarealer er nå omgjort til ekstra biloppstillingplasser for å bedre på situasjonen og tilpasse seg tiden.
Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Forretningsfører

OBOS, Hammersborg torg nr. 1, 0179 OSLO.

Borettslaget

Akerli borettslag.
www.akerli.no

Forkjøpsrett

Rask avklaring av forkjøpsretten. Meldefrist for medlemmer den 18.03.2019 kl. 2400. NB! Samme dag som siste visning.

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

19.03.2019

Styregodkjennelse

Ja, ny andelseier krever styregodkjennelse.

Dyrehold

Ikke tillatt. Se husordensregler fremlagt på visning for nærmere informasjon.

Forsikring

Akerli borettslag har forsikret bygningen hos Tryg Forsikring AS - polisenummer: 6653131.

Hver andelseier må selv tegne sin egen innboforsikring.

Ligningsverdi

For 2017:
Som primærbolig: 796.465,-
Som sekundærbolig: 2.867.274,-

Tallene er beregnet utifra skatteetatens boligkalkulator 28.02.2019..

Ligningsverdien skal utgjøre ca. 30 % av markedsverdi for primærbolig (der eier er folkeregistrert pr. 1. januar), og ca 96 % for sekundærbolig.

Felleskostnader

Kr. 3.936,- inkl.: Sentralfyring, kabel-tv med internett, kommunale avgifter, drift og forsikring av borettslaget, betjening av fellesgjeld (kr. 1.079,-) og trappevask.

Herav:
Felleskostnader 3.391,-
Brensel 475,-
Trappevask 70,-

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld: 163.000,- pr. 01.02.2019.
Andel fellesformue: 11.138,- pr. 31.12.2018.

Lånevilkår

EIKA2-152068205
Restsaldo: 60.734.137,- (andel av saldo: 163.000,- pr. 01.02.2019).
Lånetype: Annuitet
Løpetid: 14 år og
Rentesats: 1,90%
Rentetype: Flytende
Term. pr. år: 12
Kapitalkostnader: 1.065,-.

Det er ikke IN ordning på lånet.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Garantiordning: Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuelle manglende innbetalinger av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

- 1959, notatkort
- 1971, ferdigattest på kledning gavler - Christoffer Hellums vei 2-4
- 1996, ferdigattest på nye balkonger - Christoffer Hellums vei 2-4
- 2002, ferdigattest på fasadeendring - Christoffer Hellums vei 2-4
- 2007, ferdigattest på rehab våtrom - Christoffer Hellums vei 2-4.

Diverse

Borettslaget har godt med egenkapital de er delvis benyttet på.
Nytt avfallssystem, kostnad kr 2 mill som betales med oppsparte midler.
Opprettelse av nye parkeringsplasser og endring av lekeplasser, kostnad kr 1,5 mill som betales med oppsparte midler.

Rehabilitering:
2017: På planene ligger nå utbedring av låssystem samt å utbedre balkongtak i 2017/2018 samt rørfornying av bunnledninger i 2020.
2013: Nye vinduer i hele borettslaget.
2009 Ny driftsgarasje
2005 - 2007 Våtromsrehabilitering. Avsluttet april 2007.
2002 Ferdigstillelse rehabiliteringsprosjekt fasade.
1999 Vedtak om rehabilitering av langfasader og inngangsparti.
1997 Rehabilitering av det elektriske anlegget.
1996 Paneling av balkongene.
1995 Nye balkonger. Isolering/forblending av gavlene.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til bolig. Innsigelser planarbeid på Kalbakkstubben 12B-14, Oslo Kommune, gnr 91, bnr 46 - Engsletta borettslag og Akerli borettslag har sammen sendt inn innsigelser på de foreliggende planene fra mottatte nabovarsel 05.11.2010. For nærmere informasjon kontaktes driftsleder i Akerli Borettslag. Det er gitt rammetillatelse til å bygge på 3 etasjer over butikken i Kalbakkstubben samt etabelere et serveringssted. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Det foreligger planer om å utvikle senteret i Nedre Kalbakkvei 2-4. Referanse til sak hos Plan og bygg nr. 201609614. Det er viktig å sette seg inn i dette dersom det har betydning for deg

Totale kostnader

2 950 000,- (Prisantydning)
163 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 113 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Forkjøpsrettsgebyr)
--------------------------------------------------------
8 247,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 121 247,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

- Leiligheten kan være raskt klar til overlevering om ønskelig.
- Forøvrig etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Oppdragsgiver har tegnet eierskifteforsikring.
- Egenerklæring er vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven blir opprettet 11.03.2019 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Nabolagsprofil
- Ferdigattester
- Reguleringskart
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg

Ansvarlig megler

Fagansvarlig/Eiendomsmegler Tone Thalberg Andersen

Ref.: 703190045