Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Høybråtenveien 21 B, 1055 Oslo

Strøken 1-roms - stor alkove - totalrenovert 2017 - fin planløsning og arealutnyttelse - kan overtas snarlig!

Prisantydning

2 470 000,-

BRA/P-rom

44 kvm / 41 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 664 147 kr
Prisantydning
2 470 000 kr
+ Andel fellesgjeld
179 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
2 664 147 kr
Felleskostnader
2 243 kr/mnd
Antall rom
1
Antall soverom
0
Primærrom
41 kvm
Bruksareal
44 kvm
Etasje
1
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1976
Energimerking
Rød D

Mer om boligen

Leiligheten er beliggende i et veletablert, populært og meget barnevennlig boligområde på Høybråten, omgitt av store grøntarealer. Det er trappefri adkomst til leiligheten fra inngangspartiet.

Skoler og barnehager:
Kort gangavstand til skoler og barnehager. Det er flere barnehager i umiddelbar nærhet og boligen sokner til Haugen Skole (1-7 kl.), med gangvei fra dør til dør. Haugen Skole fikk i 2015 et nytt skolebygg, og de gamle bygningene har blitt totalrehabilitert til skolestart i 2017. Granstangen Skole (8-10 kl.), også i umiddelbar nærhet, tar imot elever fra Haugen Skole. Ungdomsskolen er helt ny og stod klar i august 2015.

Shopping:
Det finnes flere kjøpesentre i området, som for eksempel Ikea Furuset og Furuset Senter, hvor man finner legesenter, bibliotek, treningssenter, apotek, matbutikk, kafeer og en rekke butikker. Ønsker man enda større shoppingsentre er det kort vei til Stovner, Alna, Tveita, Triaden, Metro og Strømmen.

Kollektivtilbud:
Det kollektive tilbudet er godt, med T-bane, buss og tog i nærheten. Nærmeste T-banestasjon er tilknyttet Furuset Senter og er en 10-minutters gåtur unna borettslaget. Buss 64A til både Furuset og Stovner sentre og T-baner stopper nærmest utenfor døra, ved Høybråten kirke. Gangavstand til Haugenstua togstasjon og toget tar 14 minutter fra Haugenstua til Oslo S. Området Høybråten ligger ca. 12 km nordøst for Oslo sentrum med enkel adkomst med bil fra både E6, Trondheimsveien og Østre Aker vei. Det er ca. 16 min til Oslo S og 25 min til Gardermoen med bil.

Fritidsmuligheter:
Området omfattes av Grorudalssatsingen og nyter også godt av andre flotte tilbud i nærområdet, som for eksempel Aktivitetsskolen (AKS), mange fritidstilbud for barn og unge er gratis eller koster svært lite (se blant annet Furuset Bibliotek og Aktivitetshus, Verdenshuset Haugenstua, Aktiv Ferie og Fritid Stovner, Furuset Forum, Stovner Rockeklubb o.l.). De årlige, lokale gratisfestivalene som Furusetfestivalen, Haugenstua Hageparty og Granittrock er vel verdt å få med seg. Biblioteket på Furuset er et av Norges mest besøkte bibliotek! Gode tur- og rekreasjonsmuligheter i Østmarka. Fra borettslaget er det ca. 1200 meter til markagrensen hvor det finnes flotte turveier og lysløyper til for eksempel Mariholtet eller Lutvann. For den aktive familie er det mulighet for å svømme, bruke ridesenter, eller besøke Lindeberg gård. Det finnes også slalåmbakke på Lindeberg og på Vestli (Liabakken) og flere organiserte aktiviteter som fotball, håndball, hockey og annet i området. Verdensparken på hele 52 dekar ligger like ved Furuset Senter og har Norges første parkouranlegg. Her er det syv ulike møteplasser med bl. a. benker, griller, bålfat, frukt- og bærhage, parkour- treningsanlegg, lekelandskap og bekk. På Lørenskog Hus, en 10-minutters kjøretur unna, finner man både kino og konsertscener.

Adkomst

Ta av fra E6 mot Høybråten/Furuset. Sving inn Bjørnheimveien. Sving deretter inn til venstre i Høybråtenveien. Fra Høybråtenveien via asfalterte internveier til felles oppgang. Det vil bli skiltet med skilt fra Obos Eiendomsmeglere ved fellesvisninger

Byggemåte

Lavblokk på 3 etasjer. I tillegg er det underetasje/kjeller. Bygningen er oppført i betongkonstruksjoner med skillende dekker og vegger i betong. Utvendig flatt tak, antatt tekket med papp. Utvendige fasader kledd med panel, plater og malte betongoverflater. Det ble i 2012 utført rehabilitering av utvendig bygningsmasse, samt vindusutskiftninger og nye balkonger. Grunnmur i betongkonstruksjon og bygningen er antatt fundamentert på faste eller komprimerte masser. Vinduer og balkongdør med malte trerammer og 2-lags energiglass fra 2012. Entredør type B-30 som er brann- og lydklassifisert. For ytterligere beskrivelse av bygningen, vennligst se vedlagte tilstandsrapport

Innhold

Lys og delikat, nyoppusset 1-roms leilighet med stor sovealkove og arealeffektiv planløsning. Her kan man flytte rett inn! Boligen er vesentlig påkostet i 2017: Nytt parkettgulv, overflatebehandling av vegger og himlinger, nye innerdører og listverk, skyvedørsgarderobe og garderobe, ny Harmoni kjøkkeninnredning m/integrerte hvitevarer, nytt bad/wc, samt nytt el-anlegg og vvs-/røropplegg. Leiligheten har utgang til en vestvendt markterrasse på 21 kvm.. Terrassen er inngjerdet og har stor terrassemarkise.

Kjøkken: Harmoni kjøkkeninnredning med hvitlakkerte profilerte fronter, 2 vitrineskap m/belysning, laminerte benkeplater, nedfelt benkebeslag m/oppvaskkum i rustfritt stål, ettgreps kjøkkenarmatur, malte flater og benkebelysning over kjøkkenbenk, samt integrert oppvaskmaskin, induksjon platetopp, stekeovn og kjøle-/fryseskap. Røroshetta kullfilterventilator m/komfyrvakt over kokesone. Det er installert waterguard (lekkasjevarsler) med magnetventil til vanntilførsel. Praktisk sokkelskuff under stekeovn.

Bad/wc: Bad/wc er utstyrt med vegghengt toalett og innebygget sisterne, servantinnredning hvite glatte fronter, servantskap m/skuffer, laminert benkeplate med frittstående porselenservant, ettgreps servantarmatur og speil, samt separat dusjhjørne rett på gulv med nedfliset dusjsone, innfellbare glassdører, termostatstyrt dusjbatteri, regnfallsdusj og dusjgarnityr. Opplegg og plass for vaskemaskin. Åpen rørføring med krommede kobberrør. Avløpsrør i pvc/plast. Plastsluk m/ klemring.

Øvrig standard med lys 1-stav eikeparkett i entre/gang, garderobe, sovealkove og stue/kjøkken. Veggoverflater består hovedsakelig av malte slette overflater holdt i lyse og nøytrale farger. Hvitmalt gipshimling i alle rom. Downlightsbelysning i entre/gang, garderobe og stue/kjøkken.
Utgang fra stue/kjøkken til vestvendt markterrasse på ca. 21 m².

Areal

Primærrom: 41 kvm, Bruksareal: 44 kvm, Bruttoareal: 48 kvm

Utstyr

Dørtelefon/porttelefon.
Boligalarm tilknyttet Verisure.
Canal Digital/Telenor kabel-tv og internett tilknytning.
Skyvedørsgarderobe m/innredning i entre (2017).
Garderobeinnredning i garderobe (2017).
Elektrisk solmarkise v/markterrasse.

Oppvarming

Elektriske oppvarming av leiligheten med boligen med panelovner og varmekabler. Varmekabler i entre/gang, stue/kjøkken og bad/wc.

Tomten

Andel i 50.351 kvm eiet tomt felles for borettslaget. Fellesarealer er opparbeidet med gressplener, trær, beplantning, lekeplasser, sittegrupper,

Parkering

Mulighet for leie av garasjeplass etter venteliste/ansiennitet. Gjesteparkering. Parkering etter stedets offentlige regler.
Borettslaget har avtale med Securitras AS om garasjeovervåking og parkeringsselskapet Smart Security AS.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

Obos, tlf. 22 86 55 00

Borettslaget

Bjørnheim Borettslag.

Borettslaget har adresse Høybråtenveien 17-25 og 29-35 og består av 382 andelsleiligheter, fordelt på 15 bygninger. Første innflytting i borettslaget skjedde 1976.

* Fellesvaskeriet er i 25 C/D, 23 B/C og 23 F/G og skal brukes i henhold til gjeldende regler (se husordensreglene). Betaling skjer med polletter.

* Borettslaget er sameier i Sameiet Furuset Vaktmestersentral hvor andelen er 14,175 %. Borettslaget har avtale om vaktmestertjenester med Furuset vaktmestersentral som ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i borettslaget i henhold til stillingsbeskrivelse. Vaktmesterkontoret har adresse Gransdalen 29, og er åpent hverdager mellom kl. 07.00 og kl. 15.00.

* Borettslaget har avtale med Trappevask Service AS om vask av trappeoppganger/fellesarealer.

* Canal Digital er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

* Borettslagets hjemmeside: www.bjørnheimborettslag.no

Dyrehold

Generelt er det ikke tillatt å holde dyr i Bjørnheim Borettslag. Dyrehold tillates kun i henhold til lov om burettslag § 5-11. Dyreholdet må ikke være til ulempe for andre beboere. Se husordensregler for ytterligere informasjon

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld pr. 01.03,2019 kr 179.000,-/Andel felles formue pr.31.12.2018 kr 17.297,-.

Lånevilkår

Borettslaget har et annuitetslån i Husbanken iht. brev fra forretningsfører, datert 14.03.2019.

Restsaldo: kr 135 432 254,- . Restsaldo andel: kr 178.083,-* tilhører leil. i sin helhet. Kapitalkostnader: kr 792,- pr. mnd. Term per år: 12. Rest løpetid: 21 år og 10 mnd. Flytende rente på 1,54 % p.a.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål

Totale kostnader

2 600 000,- (Prisantydning)
179 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 779 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 794 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Snarlig etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Boligen er eierskifteforsikret.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Erik Dahlin

Ref.: 705190052