Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Sadelveien 18, 1615 Fredrikstad

Attraktiv og romslig familiebolig med en populær beliggenhet. 5 soverom og 2 bad

Prisantydning

3 790 000,-

BRA/P-rom

178 kvm / 150 kvm

Boligtype

Enebolig

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 895 150 kr
Prisantydning
3 790 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
105 150 kr
= Totalpris
3 895 150 kr
Felleskostnader
0 kr/mnd
Antall rom
0
Antall soverom
5
Primærrom
150 kvm
Bruksareal
178 kvm
Etasje
0
Eierform
Selveier
Boligtype
Enebolig
Adresse
Sadelveien 18
Kommune
Fredrikstad
Byggeår
1985
Energimerking
Rød F

Mer om boligen

Velkommen til Sadelveien 18 - dette er en tiltalende og innbydende enebolig beliggende i et attraktivt og barnevennlig område. Boligen er romslig med hele 5 soverom og 2 bad fordelt over 2. etasjer. Generelt fremstår boligen som tiltalende og moderne, hvor store deler av boligen har blitt pusset opp innvendig i nyere tid. Det er rikelig med uteplass på eiendommen med blant annet gressplen og romslig veranda. Det er integrert garasje i boligen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger flott og solrikt til på Ambjørnrød i et barnevennlig og rolig boligområde. I nabolaget er det en fin lekeplass og et naturlig møteplass for unger. Ambjørnrød barneskole ligger med umiddelbar nærhet fra boligen. Kvernhuset ungdomsskole ligger en kort spasertur eller sykkeltur unna på en trygg gang- og sykkelsti fra eiendommen og helt frem. Barnehagen finner du i enden av en blindgaten med lite trafikk. Videre er det kort vei til en av mange inngangsporter til Fredrikstadmarka med vakker natur og fantastiske turmuligheter. Kun få minutters spasertur til Bjørndalsdammene med fine badeplasser sommerstid og godt merkede lysløyper med naturstier både sommer og vinter. Handlesenteret på Christianslund med dagligvareforretning, frisør, lege og tannlege er ca. 4 minutters kjøretid fra bolig. Til Fredrikstad sentrum er det ca. 10 min med bil. Det er også gode bussforbindelser i området. Området er også sentralt med tanke på pendling til Oslo og det er sentralt i forhold til Fredrikstad sentrum.

Bebyggelse

Spredt bebyggelse av eneboliger.

Adkomst

Se kartskisse.

Byggemåte

Enebolig oppført med støpt plate på mark. Det er grunnmur av betong/blokker. Yttervegger er satt opp i isolert bindingsverk. Det er noe råte i kledningen. Malt utvendig i 2018. Tre-bjelkelag i etasjeskille. Malte trevinduer med isolerglass. Noe nyere vinduer. Saltak som er tekket med betongsten. Papp på tilbygg over veranda. Det er noe heng i gesimser og noe skjevheter i takverket over garasjedel/tilbygg. Noe mose på taket. Det er en liten lekkasje i taket over overbygd veranda. Deler av tilbygget var boder men selger har innredet dette til boligdel i 2015/2016, se ferdigattest. Deler av arbeidet er utført som egeninnsats. Innredet loftsrom i 2. etg er ikke fagmessig utført. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Jonny Eliassen den 25.06.2019. For utfyllende opplysninger om byggemåte/standard, se denne

Innhold

Boligen er over 2 plan og inneholder følgende:
1. etasje: Vindfang, gang, bad, 3 soverom, stue, kjøkken, garderobe og garasjerom
2. etasje: Gang, bad, 2 soverom og garderobeskap

Areal

Primærrom: 150 kvm, Bruksareal: 178 kvm, Bruttoareal: 192 kvm
Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

Standard

Sadelveien 18 er en romslig og innbydende enebolig av god størrelse. Det har en praktisk og god planløsning med blant annet 5 soverom og 2 bad. Generelt fremstår boligen som moderne med lyse overflater. Videre har man rikelig med uteplass i form av veranda på ca. 25m² og innglasset veranda på ca. 13m². Rekkverk på verandaen ble skiftet i 2019. Det er lagt nye gulv i stue, gang, kjøkken og soverom i 1. etasje i 2016. Videre er det lagt nye fliser på bad i 1. etasje i 2017. I tillegg er det nye peisovn i 2015 og varmepumpe i 2013.

Entré:
Det er en romslig entré med lyse moderne overflater, samt fliser og downlights. Videre har man skyvedørsgarderobe med glassfronter. Det er opplegg til vaskemaskin bak skyvedørsgarderoben.

Bad:
Badet i 1. etasje fremstår som romslig og innbydende. Her har man mørke fliser på gulv og lyse fliser på vegg. Badet er innredet med toalett, innredning med servant og dusjnisje. Gulvflisene ble byttet i 2017 ved egeninnsats. Mangler noe fug bak toalett og bom i noen fliser.

Badet i 2. etasje er nytt i 2007 iflg. eier. Det er moderne fliser både på gulv og vegg. Badet er utstyrt med innredning med servant, badekar og toalett. Boblefunksjon i badekar er defekt. Det er varmekabler.

Kjøkken:
Det er et romslig kjøkken med rikelig av skap- og benkeplass. Her har man en delvis åpning til stuen. Kjøkkenet består av hvit profilert innredning med laminat benkeplate. Det er utstyrt med kjølehjørne, oppvaskmaskin, ventilator, integrert komfyr og platetopp. Deler av innredning er fra ca. 2011.

Soverom:
Her har man hele 5 soverom fordelt over 2. etasjer. I 1. etasje har man 3 soverom, samt at det er 2 soverom i 2. etasje. Soverommene fremstår som romslige og har nyere overflater. Hovedsoverommet har direkte utgang til veranda.

Stue:
Stuen er lys og moderne med nyere overflater. Stuen fremstår som romslig med god plass til både spisegruppe og sofagruppe. Stuen er vinklet slik at man får en koselig sofakrok. Fra stuen har man direkte utgang til veranda.

Utstyr

Varmepumpe fra 2013
Downlights
Automatiske sikringer

Oppvarming

Varmekabel, peisovn og varmepumpe. Det er varmekabler i nesten hele 1. etasje og bad i 2. etasje.

Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med.

Tomten

Eiet tomt på ca. 397m². Tomten er opparbeidet med asfaltert innkjørsel og gårdsplass. Videre har man busker, plen og beplanting.

Arealet er oppgitt av Fredrikstad kommune og er hentet fra matrikkelen. Det varierer hvor gode disse dataene er med hensyn på fullstendighet og nøyaktighet. Avvik kan forekomme ved en senere oppmåling.

Parkering

Parkering i egen gårdsplass og enkel integrert garasje. I tillegg er det en parkeringsplass som tilhører eiendommen ved postkassene.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr. 18 584,- pr. år. Eiendomsskatt er inkludert i de kommunale avgiftene.

Forsikring

Troll forsikring

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 14.11.2017.

Utleie

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten samtykke fra styret og godkjenning av leietaker, konferer megler.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Generelt pålegg i området om utkobling av taknedløp.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Kommuneplan Fredrikstad 2011-2023, Godkjent: 06.12.2012, Formål: Bebyggelse og anlegg. Reguleringsplan 0106123 Ambjørnrød/Kraberød nord 0106123, Godkjent: 12.07.1979, Formål: Felles lekeareal, felles avkjørsel.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

3 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
90 000,- (Dokumentavgift)
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
105 150,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 895 150,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 12.07.19 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema, nabolagsprofil og energimerking forside.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Christoffer Dahle Olsen

Ref.: 710190175

Last ned dokumenter

Her kan du laste ned relevante dokumenter til boligen.