Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Bruberggata 32, 1630 Gamle Fredrikstad

Attraktiv enebolig med garasje | 3 soverom | Meget pen og skjermet hage | Rolig og barnevennlig område

Prisantydning

3 400 000,-

BRA/P-rom

161 kvm / 153 kvm

Boligtype

Enebolig

Velkommen på visning

Klikk på dato for å legge til i din kalender

22.aug   kl 17.00 - 18.00
Totalpris inkludert omkostninger
3 500 150 kr
Prisantydning
3 400 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
100 150 kr
= Totalpris
3 500 150 kr
Felleskostnader
0 kr/mnd
Antall rom
0
Antall soverom
3
Primærrom
153 kvm
Bruksareal
161 kvm
Etasje
0
Eierform
Selveier
Boligtype
Enebolig
Adresse
Bruberggata 32
Kommune
Fredrikstad
Byggeår
1977
Energimerking
Energimerking ikke levert

Mer om boligen

Boligen vi her presenterer er en velholdt og pen familiebolig som ligger mot enden av en blindvei i et meget attraktivt boligområde. Huset har en skjermet hage med flere solrike uteplasser. Hagen er gjennomført og pent opparbeidet med bl.a blomster, busker, gressplen og diverse skulpturer.

Boligen har en fin planløsning med bl.a soverommene samlet i 2. etg, også sammen med badet. I 1.etg er det et kjøkken, eget toalettrom og stor stue. I kjelleren er det vaskerom, diverse boder og et rom brukt som kjellerstue.

På Kongsten bor man sentralt i forhold til skoler og barnehager, idrettsanlegg, butikker og forretninger og koselige Gamlebyen med gratis ferge over til vestsiden. Dette er en perfekt familiebolig i et trygt og godt område. Velkommen på visning!

Beliggenhet

Nærområdet
Bruberggata ligger på Kongstenområdet knappe 5 minutters sykkeltur fra Gamlebyen. Nærområdet preges av småhusbebyggelse og store grøntarealer med fotballbane og fine turmuligheter hele året. Sentralt for området ligger Kongstenhallen, som er en viktig aktivitetskilde for Kongstenområdet; med utendørs basseng med stupetårn for de store og plaskebasseng for de små, og forøvrig innendørs svømmehall, idrettshaller, treningssenter og bowlinghall. Det er også nærhet til turområder med lysløype, golfbane og ridesenter, så her ligger alt til rette for lek og fritidsaktiviteter for både barn og voksne.

I sjarmerende Gamlebyen finner du et rikt tilbud av gallerier, koselige forretninger, kafeer og restauranter. Her råder det en helt spesiell og avslappende atmosfære - selv på lørdager når torvet endres til et sydende marked. Fra Gamlebyen tar det under et minutt med Gamlebyfergen over til vestsiden hvor jernbanestasjonen da ligger i umiddelbar nærhet. Byfergen til Kråkerøy, sentrum og Gressvik anløper også Gamlebyen og fergene er gratis. Fra Kongstenområdet er det bussforbindelse til Fredrikstad sentrum og fra brohodet er det holdeplass for bussrute mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Som et av få områder har også Kongsten sin egen nærbutikk med Spar Solgaard i Heibergs gate og like bortenfor rundkjøringen på østsiden ligger både Kiwi og Brotorget med Rema1000, apotek, bakeriutsalg, frisør, Biltema og Vinmonopolet.

Adkomst

Fra Fredrikstad sentrum:
Kjør over Fredrikstad broa mot østsiden. I rundkjøringen ved foten av broa følger du skilt mot Gamlebyen. Kjør forbi Kongstenhallen i retning Øra, følg Heibergs gate og ta av inn til venstre ved Bruberggata. Følg så denne veien helt til enden. Bruberggata 32 kommer da på høyre side.

Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere ved fellesvisning

Byggemåte

Boligen:
Enebolig bygget i 1977. Bygningen er oppført med støpt plate på stedlige masser. Grunnmur av betong. Etasjeskillere av trebjelkelag og undergurten til takstoler. Yttervegger oppført med isolert bindingsverk av tre, utvendig kledd med liggende kledning. Takkonstruksjon med takstoler av tre, saltak takform, tekket med takstein (besiktiget fra bakkenivå).

Garasje:
Garasje oppført med støpt plate på grunn. Yttervegger oppført med lettklinkerblokker og bindingsverk av tre, utvendig kledd med stående kledning. Takkonstruksjon med takstoler av tre, saltak takform, tekket med takstein. Leddport.

For ytterligere info se vedlagt tilstandsrapport utført av Kenneth Nymo Pettersen, datert 06.08.2019.

Innhold

Enebolig over to plan, med kjeller. Boligen inneholder:
Kjeller: Gang m/trapp, boder, innredet rom, vaskerom og kjellerstue.
1.etg: Vindfang, hall m/trapp, wc-rom, kjøkken og stue med utgang til terrasse på ca. 26 m2.
2. etg: Gang m/trapp, bad, og 3 soverom hvorav et har utgang til balkong på ca. 9 m2.

Takstmann skriver videre at kjelleretasjen ikke er egnet til varig opphold da etasjen mangler ekstra rømningsvei og ikke har tilfredsstillende dagslysforhold.

Areal

Primærrom: 153 kvm, Bruksareal: 161 kvm, Bruttoareal: 186 kvm

Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

Standard

Sjarmerende enebolig over to plan i et stille og rolig området på Kongsten. Selger har bodd i boligen siden 1982, og av større oppgraderinger de senere årene nevnes det bl.a:
- 1985: Bruno Deis murte opp peis i stuen.
- 2006: Montert Huseby kjøkkeninnredning, rørleggervenn på rør og Råde elektro på det elektriske. Råde elektro oppgraderte sikringsskapet.
- 2009: Lagt nytt taktekke, utført av Steffansson Bygg AB.
- 2014: Pusset opp kjellerstuen. Isolert og lagt gulv på loftet.
- 2016: Drenert med elektroder av Østlandske skadedyrkontroll. Bygget ny veranda.

Det foreligger en tilstandsrapport på eiendommen, og interessenter anbefales å lese denne. Et utvalg av det som har fått TG2 nevnes bl.a:
- Det er utforede trevegger i kjelleren, dette anses å være risikokonstruksjon med tanke på skjulte feil og/ eller mangler. Det bør installeres inspeksjonsluker på utsatte steder. Synlig saltutslag i boden.
- Det ble utført fuktsøk på innsiden av grunnmuren på utsatte steder samt stikktakninger i innvendige overflater. Det er målt enkelte høye utslag på fuktsøk i trevirket og på nedre del av grunnmuren. Det er påregnelig med utbedringer på dreneringen så lenge det er utforede vegger i kjelleren. Elektroder ble satt inn i 2016.
- Kledning: Det observeres generelt kuvinger og tørkesprekker i kledningsbord, dette er normalt med tanke på alder. Det er påregnelig med utskiftninger på sikt. Tilstandsgraden settes grunnet alder
- Punktert vindu på kjøkkenet.
- Det ble foretatt fuktsøk på vaskerommet i kjeller. Det er registrert høye verdier på nedre del av grunnmuren. Sprukne gulvfliser. Det bør vurderes etablering av mekanisk avtrekk for bedre tilstandsgrad.

Entre:
Fra entréen kommer man inn i hallen med trapp til både kjeller og 2. etg. I hallen har man adkomst til et toalettrom, kjøkkenet og videre inn til stuen.

Wc-rom:
I 1.etg er det et praktisk toalettrom med adkomst fra hallen. Rommet er innredet med klosett, servant på innredning og speilskap.

Kjøkken:
Kjøkkenet ligger i 1. etg med adkomst fra hallen. Huseby kjøkkeninnredning med profilerte fronter, laminat benkeplate med nedfelt vaskekum. Det er fliser over benkeplaten. Blyglass i to overskap. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator over kokeplass.

Stue:
Stuen ligger i 1.etg og er meget romslig. Her er det god plass til både en sittegruppe og spisestue, og det er mange vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. I stuen er det en peis, samt utgang til solrik terrasse på ca 26 m2. I følge selger er det noe skjevheter i stuegulvet, og peisinnsatsen bør byttes.

Bad:
Badet ligger i 2.etg og er flislagt med varmekabler i gulvet. Badet er innredet med klosett, servant på innredning, speilskap og dusjkabinett. Innvendige gulv og vegger har fått TG2 med hensyn på alder. Det er foretatt fuktsøkt, men ikke oppdaget noen unormale verdier. Det er i dag naturlig oppdriftsventilasjon via lufteluke i himling, og det anbefales å vurdere etablering av mekanisk avtrekk.

Soverom:
Boligen har tre soverom som alle ligger samlet i 2. etg. Det ene soverommet har utgang til balkong på ca. 9 m2.

Vaskerom:
Det er et vaskerom i kjelleren som er innredet med vaskekum. Her er det opplegg for vaskemaskin. Det er enkelte sprukne fliser, og det er foretatt fuktsøk hvor det er registrert høye verdier på nedre del av grunnmuren.

Lagringsplass:
Det er godt med lagringsplass i både kjelleren og på loftet. Loftet ble forøvrig pusset opp i ca 2014 hvor det bl.a med lagt gulv og isolert.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Gulvvarme på baderommet. Vedfyring. Luft til luft varmepumpe.

Tomten

Festet tomt på ca 400 m2. Tomten er planert og opparbeidet med plen, div beplantning og fruktbusker.
Bortfester er Fredrikstad kommune, og det betales festeavgift på ca kr 1.082 i året. Tomten er festet i 80 år fra 1976, og reguleres ihht. konsumprisindeksen. Neste regulering er april 2026.

Parkering

Parkering i garasje eller på egen gårdsplass.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter er kr. 17.213 p.a. og inkluderer også eiendomsskatt og festeavgift.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Utleie

Boligen er registret med én godkjent boenhet

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

-Trollskulpturer i hage medfølger.
- 6 beige hyller i hobbyrom i kjelleren medfølger ikke
- Skilt på dør/veggen i kjelleren medfølger ikke.
- I tilstandsrapporten er rommet i kjeller betegnet som kjellerstue, men det påpekes ytterligere kjelleretasjen ikke er egnet til varig opphold da etasjen mangler ekstra rømningsvei og ikke har tilfredsstillende dagslysforhold.
- Evt. Tv-tuner medfølger ikke.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

- Dagboknr.: 1976/1694-3/86 - Festekontrakt - vilkår - Festetid: 80 år - Gjelder feste

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen ligger under reguleringsplan 74A Omr. begr. av Rolf Wickstrøms gt.-Bruberggata og Industriområdet Øra, godkjent 28.11.1955 med formål om boliger. Eiendommen ligger også under Kommuneplan Fredrikstad 2011-2023 godkjent 6.12.2012, med formål om hensyn kulturmiljø og bebyggelse og anlegg.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

3 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
85 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 400 000,-))
--------------------------------------------------------
100 150,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 500 150,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring i Söderberg & Partners.
Selgers egenerklæring ligger vedlagt salgsoppgaven. Interessenter/kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 09.08.2019 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Nabolagsprofil, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema og diverse vedlegg.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

OBOS eiendomsmeglere har copyright til tekst og bilder i annonsen og det er ikke tillatt å benytte tekst eller bilder uten tillatelse fra rettighetshaver.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Aleksander Amundsen

Ref.: 714190062