Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Vøyensvingen 14D, 0458 Oslo

Attraktiv 2-roms toppleilighet. Sydvestvendt balkong. Iladalen som nærmeste nabo. Sentrumsnær. Heis. Inkl. V.v/ fyring

Prisantydning

2 800 000,-

BRA/P-rom

29 kvm / 29 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 132 732 kr
Prisantydning
2 800 000 kr
+ Andel fellesgjeld
324 772 kr
+ Omkostninger
7 960 kr
= Totalpris
3 132 732 kr
Felleskostnader
5 119 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
29 kvm
Bruksareal
29 kvm
Etasje
5
Eierform
Borettslag
Boligtype
Leilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1950
Energimerking
Rød G

Mer om boligen

Rolig og attraktiv beliggenhet i Iladalen, mellom den gamle trehusbebyggelsen langs Akerselva og Ilaparken. Store grøntarealer som nærmeste nabo. Her har du nærhet til "alt", samtidig som du bor tilbaketrukket i rolige omgivelser med gode solforhold. I nærheten finner du Kiellands Hus på Alexander Kiellands plass med blant annet matvarebutikk, frisør, vinmonopol, bokhandel, sportsbutikker, kafeer, bensinstasjon, restauranter, m.m. Ellers ligger leiligheten midt mellom flere av Oslos grønne lunger. Om våren og sommeren kan man nyte sola på en av områdets flere uteserveringer, eller sole seg og grille i parken. Idylliske Iladalen park ligger rett ved og byr på fine rekreasjonsmuligheter. Det samme gjør Akerselva hvor man enten kan spasere ned mot bykjernen, eller ta turen opp mot idylliske Maridalsvannet og stoppe for en dukkert langs elva som byr på flere bademuligheter. Videre er det gangavstand til St. Hanshaugen og Grünerløkka som begge er godt kjent for sine parker, hyggelige kafeer og sjarmerende restauranter, uteliv og klesbutikker. Også gangavstand til Torshov og Sagene.

Kort avstand til treningssentre som Ewo, Klatreverket og Elixia. Ringnes Park ligger også i området og kan by på blant annet Ringen Kino, Meny og diverse andre butikker.

Det er god offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet (Alexander Kiellands plass, Vøyenbrua og Arkitekt Rivertz plass) med buss nr. 28, 34, 54, 345, 363, 435 og flybussekspress. Det er også flere bysykkelstativ like ved. Buss nr. 37 går fra Sagene eller Lindern. Denne tar deg til Nydalen og Helsfyr, mens buss nr. 54 fra Alexander Kiellands plass tar deg til Brekkeskogen og lysløypene i marka. Nordmarka har kanskje Oslos beste forutsetninger for friluftsliv, sommer som vinter, med et fantastisk løypenett. Det er heller ikke langt å gå til buss nr. 20 fra Sagene eller Fayes gate. Fra Torshov kan du ta trikk eller buss nr. 30 til Bygdøy.

Kort avstand til utdanningsinstitusjoner som Universitetet på Blindern, BI i Nydalen, Veterinærhøyskolen, Tannlegehøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Høyskolen på Bislett.

Dette er en leilighet som passer perfekt for deg som ønsker å bo sentralt, men i rolige omgivelser og med nærhet til alt fra et urbant byliv til idylliske grøntarealer med flotte tur -og rekreasjonsmuligheter.

Areal

Primærrom: 29 kvm, Bruksareal: 29 kvm, Bruttoareal: 33 kvm

Standard

Entré:
Leiligheten har en lys entré med oppheng til å henge fra seg jakken og praktisk skoskap i gangen. Fra entréen er det adkomst til baderom og stue/ kjøkken. Dørcalling.
Man har enkel adkomst til gratis felles vaskeri (vaskemaskiner og tørketrommel) i samme etasje og rett ovenfor inngangen til leiligheten.

Baderom:
Pent flislagt baderom med varmekabler i gulv og downlights i himling. Badet er utstyrt med servant, speilskap med lysarmatur over skap, underskap, klosett og dusjhjørne. Baderommet er rehabilitert i regi av borettslaget i 2006.

Kjøkken:
Lys og pen kjøkkenløsning i stue med innredning fra 2006. God skap- og benkeplass. Glatte, sprøytelakkerte fronter (hvite) fronter på kjøkken og laminat benkeplate med plate/kitchenboards på vegg over benk. Det er montert kullfilter vifte over stekesone. Kjøkken er utstyrt med integrert platetopp, stekeovn, smal oppvaskmaskin og separat kjøleskap. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger. Flott og praktisk bardiskløsning mellom kjøkken- og stuesone.

Stue:
Lys, luftig og innbydende stue med vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. I stuen har man god plass til sofa, sofabord og tv-møbler. Her har man flere innredningsmuligheter. Utgang fra stue til sydvestvendt og solrik balkong på ca. 3 kvm med flott utsyn til nærområdet. Tremmefliser på betongdekke. Plass til stoler og kafébord.

Borettslaget har ingen vedtekter om hvilke griller som er lov å bruke på balkongen, men vil sterkt anmode om å bruke el-grill. Dette er mest brannsikkert og gir minst os for naboene.
Kullgrill kan ikke anbefales. Ref. brl. hjemmeside.

Soverom
Romslig og luftig soverom med plass til seng (120/140 cm) og nattbord. Godt med oppbevaring i skyvedørsgarderobe. Soverommet ligger skjermet og rolig til.

Annet:
- Automatsikringer plassert i felles oppgang.
- To boder medfølger i kjeller- og loftsbod med skråtak på hhv ca. 3 kvm hver.
- Felles sykkelskur ved inngangen til blokken
- Gratis fellesvaskeri i samme etasjen.

Overflater på innvendige gulv:
3-stavs eikeparkett i alle rom.
Flislagt gulv på bad.
Gulvvarme (kabler) på bad.

Overflater på innvendige vegger:
Glatte, malte veggfater.
Flissatte vegger på bad.

Overflater på innvendig himling:
Glatte, malte himlingsflater.
Downlights (halogen) på bad

Utstyr

Alle hvitevarer som er tilstede vil medfølge boligen ved salg.

Oppvarming

Gulvvarme (kabler) på bad. Radiatorer (leietillegg brensel kr. 638,-) tilknyttet og varmt forbruksvann fra sentralvarmeanlegg. Fyring og varmtvann er inkludert i de månedlige felleskostnadene.
Vøyensvingen 14 har i dag vannbårent varmeanlegg med elkjele og oljekjele. Det kommer et forbud mot bruk av fossil olje til oppvarming i Oslo fra 2020. Det er vedtatt av borettslaget skal koble seg til fjernvarme.

Strømutgifter blir fakturert akonto månedlig (kr. 330,-) sammen med felleskostnadene. Brl har fellesmåling av strøm og strømavtale med Hafslund. Ved flytting blir forbruk avlest og avregnet. Måleravlesning sendes Usbls eierskifteavdeling.

Enøk/bygg 2017/18 - Ref. brl. Hjemmeside.
Etter vedtak fra generalforsamling har vi gjennomført etterisolering av loft. Solfangere jobbes det fortsatt på detaljene med og vi stemte ja til fjernvarme i nr.14 på GF 2018. Her vil vi også starte rehabilitering av radiatoranlegg etter all sannsynlighet i august.

Tomten

Felles eiet tomt på 2 283 Kvm. Fellesarealene er opparbeidet med gressplen, beplantning, steinsatte arealer, sittegruppe og sykkelskur.

Utdrag fra borettslagets hjemmeside: Borettslaget er generelt fornøyd med uteområdene. Vi har fått støtte til utbedringer av bed ved sykkelskur og enggress i skråningene mellom blokkene. Det vil bli etablert en utegruppe av frivillige til høsten.

Parkering

Borettslaget eier ingen parkeringsplasser. Gateparkering etter gjeldende regler. Beboerparkering i området. Det er beboerparkering i området. Med beboerparkering kan du parkere fritt i området rundt boligen. Eier må være registret i Folkeregisteret og kommunen tar seg årlig betalt for slik parkering. Se Oslo kommune sine hjemmesider for mer informasjon: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/[gref

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Forretningsfører

USBL Telefon: 22 98 38 00
Forkjøpsrett: Borettslaget har ikke forkjøpsrett.

Borettslaget

Vøyensvingen Borettslag
Borettslaget består av 142 andelsleiligheter.
Borettslaget har egen nettside www.voyensvigen.no

Dyrehold

Etter søknad. Husdyr kan først anskaffes eller medbringes etter at søknad om det er innvilget fra styret. Det gjelder også eventuell gjenanskaffelse. Ref. Husordensreglene til borettslaget.

Forsikring

Forsikret hos brl.: IF Skadeforsikring
Polisenummer: SP586972.
Innboforsikring står man for selv.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr. 639 777,-
Som sekundærbolig: kr. 2 303 195,-

Felleskostnader

5 119,- pr Mnd
Varmtvann, fyring (fyringstillegg), strøm (a-konto),Tv og internett fra Get, gratis fellesvaskeri, trappevask, vaktmestertjeneste, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsførsel, nedbetaling andel felles gjeld, renter og avdrag.

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 5.119,- pr. md.
Herav fordelt slik:
Avdrag kr. 797,-
Renter kr. 17,-
Felleskostnader kr. 1 901,-
Renter kr. 347,-
Leietillegg brensel/ (radiatorer) kr. 638,-
Renter lån bad/balkong kr. 208,-
Avdrag kr. 38,-
Avdrag lån bad/balkong kr. 475,-
Tilleggsytelser: Kabeltv. kr. 239,-
Bredbånd kr. 129,-
Måler: Enhet: 868/504 ( 868 - 504)/ A-konto strøm kr. 330,-

Varmtvann, fyring (fyringstillegg), strøm (a-konto),Tv og internett fra Get, gratis fellesvaskeri, trappevask, vaktmestertjeneste, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsførsel, nedbetaling andel felles gjeld, renter og avdrag.

Det er fellesavtalen mellom borettslaget og Get gir hver husstand følgende tjenester:
Digital TV med programpakken Start med følgende hoved dekoder: Get box Mikro og bredbånd 50 Mbps opp / 20 Mbps ned. Etter tlf samtale med Get 24 april. Gjør oppmerksom på avtale kan endres underveis av brl.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Borettslaget har tre lån på andelen totalt ca. kr. 324 772,-:
Boligselskap er tilknyttet sikringsordning.

Spesifikasjon av lån:
Lån nummer 1:
Lånenummer: 10006272, DNB Boligkreditt AS
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 28.03.2019: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 69
Saldo per 28.03.2019: 28 392 942
Andel av saldo: 197 430,-
Første termin/første avdrag: 30.03.2015 ( siste termin 30.03.2036 )

Lån nummer 2:
Lånenummer: 06272, DNB Boligkreditt AS
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 28.03.2019: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 69
Saldo per 28.03.2019: 1 406 784
Andel av saldo: 9 442
Første termin/første avdrag: 30.03.2015 ( siste termin 30.03.2036 )

Lån nummer 3: * In-lån.
Lånenummer: 15160111760, DNB Boligkreditt AS
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 28.03.2019: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 69
Saldo per 28.03.2019: 13 096 845
Andel av saldo: 117 900
Første termin/første avdrag: 30.09.2014 ( siste termin 31.03.2036 )
Boligselskapet har avtale om individuell nedbetaling av andel fellesgjeld (IN-avtale)

Boligselskapet har avtale om individuell nedbetaling av andel fellesgjeld (IN-avtale)
Det er kun IN-avtale på ett av lånene: Lånenummer 15160111760 * In-lån

Individuell nedbetaling av fellesgjelden: (IN)
Selskapet har inngått avtale om IN med banken og Usbl. Såfrem det er flytende rente på lånet er det anlending til å nedbetale fellesgjelden to ganger i året; 15. mars og 15. september. Usbl må kontaktes senest to uker før nedbetaling. Minstebeløpet for nedbetaling er kr. 100 000,- pr. gang.

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Boligselskap er tilknyttet sikringsordning.
Tilbyder sikringsfond: Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Varighet av avtalen/oppsigelsesvilkår: Borettslag som har tegnet seg for sikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens
bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler. Innkrevde renter og avdrag på boligselskapets felleslån som ikke er omfattet av en IN ordning reguleres iht. bankens betalingsplan minimum en gang i året. Ref boligopplysninger mottatt 28.03.19

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ekspedisjonsdokument våningshus datert 31.01.1953
Ferdigattest fasadeendring datert 02.06.2008

Utleie

For utleie av leilighet skal det fylles ut utleieskjema som sendes styret. Du finner skjemaet under fanen "Dokumenter". Styret informerer Usbl. Se også borettslagets vedtekter. Det skal henge på oppslagstavlen i postrommet. Styret og borettslaget godkjenner Airbnb-utleie. For Airbnb utleie lenger enn 14 dager må styret informeres. Andelseier står selv juridisk og økonomisk ansvarlig for evt. skader eller ulemper. - Ref. borettslagetshjemmside: https://voyensvingen.no/sider/informasjon

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.
Eiendommen/området er regulert til boligområde, spesialområde for bevaring av boliger (reg. bestemmelse S-4179 av 26.10.2005), friområde (Iladalen park) og kirke.

Totale kostnader

2 800 000,- (Prisantydning)
324 772,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 124 772,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
7 960,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 132 732,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema og energiattest. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler André Johannessen

Ref.: 702190018