Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Industrigata 20, lnr 3007, 2380 Brumunddal

Nye leiligheter fra OBOS i Brumunddal sentrum.

Prisantydning

1 420 000,-

BRA/P-rom

71 kvm / 66 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 558 160 kr
Prisantydning
1 420 000 kr
+ Andel fellesgjeld
2 130 000 kr
+ Omkostninger
8 160 kr
= Totalpris
3 558 160 kr
Felleskostnader
7 314 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
66 kvm
Bruksareal
71 kvm
Etasje
3
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Ringsaker
Byggeår
0
Energimerking
Energimerking ikke levert

Mer om boligen

Industrigata 20, lnr 3007
2380
Brumunddal

Om prosjektet

I Elvegata 11 i Brumunddal har vi allerede bygget og levert 40 leiligheter, et ettertraktet prosjekt i et attraktivt strøk nær sentrum. Nå står nabotomta for tur. I Industrigata 20 er vi i gang med å bygge 38 nye leiligheter. 21 leiligheter er allerede solgt!

Prosjektet består av 38 trivelige leiligheter, 3- og 4-roms, men også noen 2-roms og en 1-roms. Alle får gode utplasser, enten balkonger eller markterrasser, og det blir parkeringskjeller med heis til alle leilighetsplan i Hus 1. Sykkelparkering i eget avlåst rom i 1. etg., samt noen plasser
i P-kjeller og utvendig.

Vi tror at Industrigata på samme måte som Elvegata vil tiltrekke seg beboere fra hele Ringsaker. Og vi håper på en god miks av eldre og yngre, barnefamilier og mindre husholdninger. Prosjektet får en god miks av leiligheter i ulike størrelser, så her bør førstegangsetablerere så vel som de eneboligen er for stor og krevende kunne finne seg til rette.

Om området

Brumunddal er en by i rivende utvikling. Stor nok til å romme det meste av det byen skal tilby, og samtidig liten nok til aldri å bli upersonlig. Her er det lett å finne seg til rette, lett å bli kjent med folk og lett å trives. Her er både kjøpesentre og kulturtilbud, idrettslag, skoler og barnehager. Turmulighetene starter omtrent rett utenfor inngangsdøra. I Brumunddal ligger alt til rette for en aktiv fritid i et trivelig og inkluderende lokalmijø. Og det du ikke finner her, det finner du i Hamar, bare et kvarter unna. Med bil, buss eller tog.

Det fine med små byer er at ingen ting er langt unna. I Industrigata bor du sentralt, bare noen hundre meter, eller en fem minutters spasertur fra Brumunddal sentrum. Innenfor en omkrets på en kilometer finner du to kjøpesentre, Mølla Storsenter og Parkgården Kjøpesenter. Du går eller sykler til bibliotek, kafeer og andre servicetilbud. Skituren, joggeturen eller turen med bikkja legger du til Veldre- eller Furnesåsen mot nord, eller til Mjøsbredden noen minutters gange sydover. Du kan også bruke den svært attraktive turstien som går fra Sveum langs Brumunda og opp til
Vannverket. Rutebilstasjonen ligger drøye 600 meter unna, og togstasjonen omtrent 600 til. Toget til Hamar og Oslo går hver time, og bussen enda oftere.

Slik blir boligene

I Industrigata 20 flytter du inn i en funksjonell og tidsriktig leilighet med svært god planløsning. Velg mellom et utvalg ett- til fireromsleiligheter.

Alle leilighetene er tegnet med svært gode planløsninger, slik at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter. Leilighetene i Industrigata leveres med åpne, lyse rom og god standard. De fleste leilighetene er gjennomgående, noe som gir gode lysforhold.

Leilighetene er også tilpasset med universell utforming noe som betyr at man også kan bo her selv om man trenger hjelpemidler som for eksempel rullestol eller gåstol.

Alle boligene får egen uteplass i form av balkong eller markterrasse, og én av toppleilighetene får egen takterrasse. De innglassede balkongene gir deg muligheten til å nyte livet på balkongen utover vår- og sommersesongen. I parkeringskjelleren vil de fleste få egen plass og det er selvsagt heis opp i alle etasjer. Det er også en egen, stor sykkelparkering i 1 etasje, i tilkyning til inngangspartiet.

Fellesarealer

Fellesarealene blir opparbeidet med plen, asfalterte gangstier og diverse beplantning. Og man trenger ikke være redd for å måtte klippe gress eller luke i blomsterbed, det gjør vaktmester.

Parkering

I parkeringskjelleren er det tilsammen 31 parkeringsplasser og det er heis fra kjelleren til alle etasjer i bygg 1.
Leilighet 1004, 1005, 2005, 2006, 3005, 3006 og 4004 vil ikke få parkeringsplass i kjeller.

Det er også sykkelparkering både i parkeringskjeller og i eget rom i 1. etasje.

Kvalitet, standard og tilvalg

Leilighetene får kjøkkeninnredning med fronter i hvit, glatt utførelse med faset kant. Takhøye overskap som åpnes og lukkes med trykkløsning. Benkeplaten leveres i mørk grå laminat. Leilighetene leveres med hvitevarer på kjøkken.

Boligene leveres ellers med trestavs eikeparkett i alle rom, samt flislagt bad. Alle får tidsriktige løsninger og moderne standard. Vannbåren varme og balansert ventilasjon sørger for et godt inneklima året rundt.

Alle boligene får egen uteplass i form av balkong eller markterrasse, og én av toppleilighetene får egen takterrasse. De innglassede balkongene gir deg muligheten til å nyte livet på balkongen utover vår- og sommersesongen.

Dersom du er tidlig ute, kan du sette ditt eget preg på boligen gjennom tilvalg av blant annet parkett, kjøkken, bad og innerdører.

I salgsoppgaven ligger det komplett leveransebeskrivelse og romskjema slik at man kan se leveranse og standard i detalj.

Oppvarming

Leiligheten er tilknyttet fjernvarme fra Eidsiva Bioenergi AS. Hver leilighet har egen måler og man betaler etter eget forbruk.

Energimerking

Det er utstedt energiattest for den enkelte leilighet. Boligens varmetap og energibehov er dimensjonert iht. teknisk forskrift av 2017, TEK 17. Energimerkingen er beregnet til å ligge i kategori B og C. Det tas forbehold for at avvik kan forekomme spesielt i leiligheter med mye
vindusflate.

Innflytting

Antatt innflytting er 1. halvår 2020 men vil avhenge av hvordan salget går. For å komme i gang med bygging kreves det 50% forhåndssalg, det vil si 19 av 38 leiligheter.

Omkostninger

Gebyr for tinglysning av borett kr 430,-
Gebyr for tinglysning av andel kr 430,-
Evt. gebyr for tinglysning av pant/heftelse kr 430,-
Gebyr pantattest kr 172,-
Utskriftgebyr kr 28,-
Andelskapital til borettslaget kr 5 000,-
Dokumentavgift andel tomteverdi kr 2.100,-
Omkostninger totalt kr 8.590,-

Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.

Matrikkelinformasjon

Gnr 689, bnr 202 i Ringsaker kommune.

Ref.: 715180047