Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Måkekollen 76 B, 1679 Kråkerøy

En sjelden gang har mulighet til å sikre deg en leilighet ved sjøen. 4-roms selveier på ett plan. Hvitevarer inkl.

Prisantydning

4 150 000,-

BRA/P-rom

90 kvm / 85 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
4 158 250 kr
Prisantydning
4 150 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
8 250 kr
= Totalpris
4 158 250 kr
Felleskostnader
1 409 kr/mnd
Antall rom
4
Antall soverom
3
Primærrom
85 kvm
Bruksareal
90 kvm
Etasje
0
Eierform
Selveier
Boligtype
Leilighet
Kommune
Fredrikstad
Byggeår
2018
Energimerking
Energimerking ikke levert
karianne westbye jensen

Karianne Westby Jensen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Mer om boligen

En sjelden gang dukker det opp en mulighet til å bo ved sjøen. Boligprosjektet Vestre Langøyåsen 2 har flere typer boliger å velge mellom slik at du kan finne en bolig som passer akkurat deg. Alle våre boliger har gjennomtenkte løsninger og gode uteplasser.

Prosjektet har totalt 48 boliger:
31 eneboliger i kjede på 105 - 111 kvadratmeter
17 leiligheter i lavblokk på 43 - 90 kvadratmeter

Se mer på prosjektets hjemmeside: www.obos.no/vestre-langoyasen

Beliggenhet

Vestre Langøyåsen ligger flott til nær Vesterelva i et rolig og populært boligområde. Boligprosjektet ligger vest på Kråkerøy med svært gode solforhold, båthavn i umiddelbar nærhet og kort vei til badeplasser. Her bor du i rolige og landlige omgivelser, men samtidig i kort avstand til skoler, barnehager og Fredrikstad sentrum. Med flott beliggenhet helt ute på pynten mot Vesterelva, har området har rolig beliggenhet, er svært barnevennlig og har gode solforhold.

For å utnytte solforholdene best mulig, samt utsikten mot elven, får boligene terrasser mot syd og vest.

Her vil du kunne nyte stillhet og ro samtidig som det er kort vei til Fredrikstad sentrum.

Standard

Eneboligene går over to plan, med tilgang til egen terrasse fra både stue i første etasje og soverom/oppholdsrom i andre etasje. Alle oppholdsrom får lyse vegger og trestavs eikeparkett på gulv. Baderommene er flislagt og innredet i god kvalitet, med hvite fronter og håndtak i blank krom. Selveierleilighetene på 87 kvm er over to plan (1. og 2.etg.), mens leilighetene på 90 i 3.etg har inngang via en trapp fra bakkeplan mot vest.

Boligene er arealeffektive der hver kvadratmeter er godt utnyttet. Oppholdsrommene får lyse vegger og 3-stavs eikeparkett på gulv. Bad får fliser på vegg og gulv. Kjøkkenet får glatte flater og er praktisk innredet med kort vei mellom arbeidssonene. Hvitevarer medfølger. Garderobeskrap er ikke inkludert i prisen.

Soverom og bad plasseres på samme plan. Boligtype 1 får tre soverom. Boligtype 3 og 4 har også 3 soverom. Boligtype 1 har stor takterrasse.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Stue får pipe med peisovn for fyring med ved. Bad, wc og entré får varmekabler i gulv.

Tomten

Tomten er vestvendt og ligger vakkert til ved Vesterelva på Langøya. Tidligere holdt Hamax fabrikker til her. De siste årene har boliger overtatt området. Det er en sterk intensjon i reguleringsplanen å bevare følelsen av natur i boligfeltet. Eksisterende furutrær blir stående igjen inne mellom boligene, og romslige uteområder blir opparbeidet. Det er fire felt som skal bebygges med konsentrert småhusbebyggelse. 48 nye boliger i form av enebolig i rekke/rekkehus og leiligheter. Variasjoner i høyden på tomten er utnyttet med små sprang i husrekken for å skape privatliv og variasjon mellom boligene.

Mellom de ulike byggetrinnene er det romslige grønne områder som blir forbundet med turstier. Disse områdene vil fungere som viktige møteplasser i nabolaget. Grønne buffere rundt de fire delfeltene, med furutrær, lekeplasser og grønne områder, blir en viktig del av uteoppholdsarealene. I umiddelbar nærhet til eiendommen ligger Vesterelva, med svaberg og bademuligheter. Alle boligene har private uteplasser i tilknytning til oppholdsrom.

Parkering og bod

Til leilighetene i lavblokkene medfølger én biloppstillingsplass.

Balkonger og uteplasser

Alle eneboligene i det nye feltet får flere store, private terrasser. Uteplassene vender mot sør eller vest, noe som gir gode solforhold.

Forretningsfører

OBOS Østfold

Sameiet

Sameiet vil bestå av 48 seksjoner/boliger. Selger planlegger å organisere boligene i et eierseksjonssameie. Selger forbeholder seg retten til å etablere flere sameier. Selger kan også justere størrelsen på de enkelte sameier i forhold til hva som er hensiktsmessig utbyggingstakt, fremtidig drift og bruksrettigheter. Det tas også forbehold om at antall leiligheter/boliger i hver bygning kan endres. Selger fastsetter vedtekter for sameiene i forbindelse med seksjonering av eiendommene. Vedtektene vil bl.a. inneholde bestemmelser om at oppsetting av markiser og andre innretninger utomhus, vil kreve sameiets styres samtykke. Boliger som har eksklusiv bruksrett til deler av utearealet, skal for egen regning vedlikeholde dette arealet.

Ligningsverdi

Ligningsverdi for leiligheten vil være avhengig av om den er primærbolig eller sekundærbolig. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisen for primærboliger og 90 prosent for sekundærboliger. Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå årlige kvadratmeter satser. For beregning av ligningsverdi se
Skatteetatens boligkalkulator på www.skatteetaten.no.

Kommunale avgifter og eiendomsskatt

Kommunale avgifter/eiendomsskatt er utenom fellesutgiftene og faktureres den enkelte seksjon/eier direkte.

Felleskostnader

Beboere i boligsameiet må betale sin andel av sameiets månedlige driftskostnader i henhold til stipulert beløp i prislisten. Driftskostnadene skal dekke grunnpakke for internett og kabel-tv, vaktmester, bygningsforsikring, forretningsførsel, avsetning til fremtidig vedlikehold, andel av drift av felles ballbane, samt generell drift. Kostnader til strøm faktureres etter forbruk, og kommunale avgifter/eiendomskatt vil faktureres seksjoneier utendom felleskotnadene. Styret i sameiet har ansvar for og plikt til å tilpasse de månedlige fellesutgiftene til de reelle utgifter sameiet har og gjennom dette sørge for at sameiet til enhver tid har en sunn økonomi.

Det tas forbehold om endringer i stipulerte månedlige fellesutgifter og hva som omfattes av fellesutgiftene.

Det er utarbeidet utkast til driftsbudsjett for sameiet som kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Utleie

Det er ingen restriksjoner for utleie i et sameie, og det er ingen boplikt. Det betyr at du ved kjøp av leilighet/bolig i Vestre Langøyåsen får hytte og hus i ett. Hver bolig har en boenhet.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser, fri for økonomiske heftelser med unntak av lovpålagt panterett til sameiet som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers forpliktelser som følger av sameieforholdet. I tillegg kan selger tinglyse bestemmelser vedrørende sameieforholdet eller forhold pålagt av myndighetene.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig i hht. reguleringsplan for Langøya Vest vedtatt 22.05.2005.

Prisantydning/omkostninger

Se til den enhver tid gjeldende prisliste for boligene. Avtalt salgspris er fast og vil ikke bli justert etter kontraktinngåelse. Omkostninger kommer i tillegg. Selger står fritt til når som helst og uten forvarsel å regulere salgspris eller betingelser på usolgte boliger.

Tinglysning av skjøte kr 525,-
Tinglysning av pantobligasjon med attest egne lån kr 525,-
Panteattest kr 172,-
Utskriftsgebyr kr 28,-
Dokumentavgift andel tomteverdi kr 2.000,-
Andel oppstarts kapital til sameie kr 5.000,-

Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer

Oppgjør

Ved kontraktsinngåelse betaler kjøper 10 % av totalprisen. Dette må være såkalt fri egenkapital, dvs. at det ikke kan være knyttet noen vilkår eller forbehold til innbetalingen av pengene utover de vilkår som fremgår av nærværende kontrakt. Beløpet kan for eksempel ikke innbetales med forbehold om at megler avgir inneståelseserklæring overfor kjøpers bankforbindelse. Restbeløp av kjøpesummen samt omkostninger og andel oppstartkapital til sameiet betales før overtagelse. Hele kjøpesummen inkl. omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på megler klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelse finner sted.

Overtagelse

Alle leilighetene er ferdigstilte. Overtagelse etter avtale.

Forbehold

Det tas ingen forbehold for gjennomføring av kontrakten.

Energimerking

Det vil bli utstedt energiattest for den enkelte leilighet. Boligens varmetap og energibehov er dimensjonert iht. teknisk forskrift av 2010, TEK 10. Energimerkingen skal dokumentere at leilighetene minst tilfredsstiller kategori C.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at Megler/Megleroppgjør AS har plikt til å melde fra til Økokrim av eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt i hht. Bustadoppføringslova

Kjøpet følger Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Loven regulerer forhold hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Iht. loven plikter selger å stille garanti for sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser etter kjøpekontrakt. Kjøpesummen vil ikke overføres for oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Må du selge din eksisterende bolig?

Har du bolig fra før, hjelper OBOS eiendomsmeglere deg gjerne med salget. Finn en megler med lokalkunnskap om ditt nærområde.

Skal du ta opp lån for å kjøpe ny bolig, må banken din vite hvor mye den gamle boligen din er verdt. Våre meglere gir deg gjerne en verdivurdering.

Finansiering

Med OBOS Nyboliglån kan du låne inntil 85 prosent av kjøpesummen og få inntil 30 års nedbetalingstid. Dette lånet er skreddersydd våre medlemmer. Er du ikke medlem, kan du melde deg inn nå.

Trenger du lån til delinnbetalinger - for eksempel summen du betaler når du skriver under på kjøpekontrakten - kan OBOS-banken hjelpe deg med dette. Gjennom vårt prosjektlån får du samme gode rente som på OBOS Nyboliglån. Slik slipper du å bekymre deg for dyre, midlertidige lån hvis du kjøper ny bolig før du har solgt den gamle.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 10.03.17, revidert 11.10.17 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Det forutsettes at kjøper har satt seg inn i siste reviderte utgave av salgsoppgaven.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Romskjema, generell beskrivelse(leveringsbeskrivelse), prisliste
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Vi gjør oppmerksom på at det i detaljprosjekteringen kan føre til at plantegning kan bli endret. I de tilfellene vil kontraktstegning og tegning på nettet avvike noe fra den i det trykte prospektet. I slike tilfeller er det kontraktstegyning og tegning på nett som gjelder.

Ref.: 710170247

Last ned dokumenter

Her kan du laste ned relevante dokumenter til boligen.