Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Gamle Enebakk vei 23 R, 1188 Oslo

3-roms omsorgsbolig i 4. etg/toppetg med heis. Leiligheten er tilrettelagt for bevegelseshemmede. Fastpris.

Prisantydning

2 330 000,-

BRA/P-rom

70 kvm / 67 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 337 960 kr
Prisantydning
2 330 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
7 960 kr
= Totalpris
2 337 960 kr
Felleskostnader
2 616 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
67 kvm
Bruksareal
70 kvm
Etasje
4
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
2003
Energimerking
Rød D
Mona_pedersen

Mona Pedersen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Mer om boligen

Lys og gjennomgående 3-roms i 4. etg /toppetasje med heis. Leiligheten har et romslig kjøkken og et stort bad. Leiligheten har to soverom og en lys stue med utgang til solrik, sydvendt balkong. Boligen en stor innvendig bod, i tillegg til en utvendig bod rett med god lagringsplass utenfor inngangsdøren.

Bare personer som på grunn av alder, funksjonshemning, funksjonsnedsettelse eller sykdom har behov for en omsorgsbolig kan være andelseiere. Kjøper skal godkjennes av Oslo Kommune. Søknadskjema til bydelen fås på visning. Boligen er prisregulert hvor høyeste lovlige overdragelsespris fastsettes ved at opprinnelig innskudd og nedbetalt fellesgjeld reguleres i.h.t konsumprisindeksen, kr. 2 330 000,-

Beliggenhet

Leiligheten har fin beliggenhet i 4. etasje i et nyere bygg (2003) og som ligger i et veletablert og attraktivt boligområde på Skullerud. Leiligheten har sentral beliggenhet med kort vei til forretninger og kommunikasjon som buss og t-bane. Flotte tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, beliggenheten er tett ved vernede turområder ved Østensjøvannet og ved grensen til store friluftsområder i Østmarka, som er et unikt og populært friluftsområde for fiske og friluftsliv. En kort kjøretur unna finner du også Lambertseter- og Manglerud senter med bl. a. vinmonopol, Meny, G-sport, Jernia, Jordbærpikene og mye annet.

Areal

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 70 kvm, Bruttoareal: 76 kvm

Standard

Romslig entre med flere innredningsmuligheter.

Stort, flislagt bad som er tilrettelagt for bevegelseshemmede. Varmekabler i gulv er defekte. Servant, veggmontert klosett, dusj, speil med overlys og opplegg for vaskemaskin (vaskemaskin medfølger ved ønske om det)..

Romslig kjøkken med spiseplass. Det er godt med skapplass. Benkeplater i laminat og fliser over benk. Varmtvannsbereder under kjøkkenbenk. Komfyr og kjøleskap medfølger.

Stue med utgang til sydvendt balkong med motorisert markise, utebelysning og stikkontakt.

To soverom. Garderobeskap som er på visning medfølger.

1 stor innvendig bod med god lagringsplass.

1 stor bod rett utenfor inngangsdøren til boligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Panelovner som er på visning medfølger.

Tomten

Felles eiet tomt med pent opparbeidede grøntarealer.

Parkering

Borettslaget disponerer 11 parkeringsplasser (oblat).

Vei/vann/avløp

Offentlig

Forretningsfører

Obos Eiendomsforvaltning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Borettslaget

Skullerud Omsorg borettslag Gml. Enebakkvei 21-23, Gnr 168 Bnr 148 ble etablert i 2003. Eiendommen består av 1 lavblokk med til sammen 38
eierseksjoner.

Dyrehold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring. Se fremlagte husordensregler på visning.

Forsikring

Gårdsforsikringen er i Tryg forsikring, polisenummer6648178. Innboforsikring må man ordne med selv.

Ligningsverdi

For 2017
Som primærbolig, kr 877 233,-
Som sekundærbolig, kr 3 158 040,-

Felleskostnader

Kr 2 616,- pr mnd.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Kr. 0,- i andel gjeld på denne boligen.
Formue kr 42 274,-
Det er lån i sameiet, dog ikke på denne boligen.

Lånevilkår

Borettslaget har et totalt lån på kr. 6 336 971,- som er et annuitetslån med en restløpetid på 14 år 4 mnd, 2 terminer pr år, flytende rente på 2, 80%.
NB! Andel fellesgjeld på denne boligen er kr. 0,- da eier har innfridd fellesgjelden på denne boligen.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest foreligger ikke. Brukstillatelse foreligger.

Utleie

Det er kun en boenhet, ingen utleiedel.

Diverse

- Sikringsskap med automatsikringer
- Det kan være noe slitasje på enkelte overflater.
- Lave omkostninger og ingen dokumentavgift!
- Borettslaget er tilknyttet Stiftelsen Borettslagenes Sikringsfond.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Området er regulert til bolig, næring og friområder.

Totale kostnader

2 330 000,- (NB: prisen er fast)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
7 960,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 337 960,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Overtagelse

Etter avtale. Boligen er ledig for overtakelse.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Oppdragsgiver (etter skifteattest) har ikke bebodd boligen og således ikke besvart spørsmålene i egenerklæringsskjemaet.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Energiattest foreligger.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger.

NB! I dette tilfellet blir det ingen budrunde. Det er bydel Østensjø som vurderer hvem som får boligen ut i fra behov etter fastsatte kriterier. Søknadskjema får man på visning eller ved henvendelse til megler.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: tilstandsrapport, budskjema, egenerklæringsskjema. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Fagansvarlig Mona Pedersen

Ref.: 702190052