Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Nordtvetveien 7, 0952 Oslo

3 roms med 8 kvm balkong. Varmt vann og fyring inkl. Kun få min. til t-bane og buss. Barnevennlig. Ingen dok. avgift!

Prisantydning

2 800 000,-

BRA/P-rom

71 kvm / 71 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 879 960 kr
Prisantydning
2 800 000 kr
+ Andel fellesgjeld
72 000 kr
+ Omkostninger
7 960 kr
= Totalpris
2 879 960 kr
Felleskostnader
4 408 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
71 kvm
Bruksareal
71 kvm
Etasje
3
Eierform
Borettslag
Boligtype
Leilighet
Adresse
Nordtvetveien 7
Kommune
Oslo
Byggeår
1961
Energimerking
Lys grønn F

Mer om boligen

Veldrevet borettslag beliggende sentralt på Kalbakken/Nordtvet. Kort vei til skole, barnehage, fotball- og skøytebane. Kjøpesenter på Kalbakken med godt utvalg av daglivareforretninger, apotek, treningssentre med mer. Forøvrig ligger bibliotek, Nordtvet gård, gartneri og Nordtvet bad med svømmehall og treningssenter i umiddelbar nærhet. Det er store, trygge grøntområder for lek og opphold.

Med bare få minutters gange er det et rikt utvalg av kollektivtransport.
Kalbakken T-banestopp med både bane 4 til Nydalen og 5 mot Vestli med avgang hvert 7. minutt på dagtid. Tilsvarende bane mot sentrum hvert 7. minutt i rushtiden. Rett ved t-banen går også buss til Nittedal, Lillestrøm og flere steder nordover (301, 309, 321, og 363).

Busser: I Kalbakkveien går buss nr. 22, 25, 31 (buss 31 går hele døgnet) og 33 (stopp i Kalbakkveien) og i Sagstuveien går nr. 33, 66 og 79. Du har mange alternative busser mot sentrum.

På Trondheimsvn er det også stopp for flybussen med avgang hvert 20. minutt.

Det er fine turmuligheter i umiddelbar nærhet langs Alnaelva. Det er også kort vei til naturskjønne områder i Lillomarka Her er det tur- og bademuligheter om sommeren og ski- og lysløyper om vinteren.

Bare 10 minutters gange unna finner man Grorudparken som starter ved Groruddammen og fortsetter nedover langs Alnaelva. Grorudparken er på størrelse med Frognerparken og har sildrende vann med lys, nye broer og bålplasser med benker. Prestegårdshagen og hageanlegget som tidligere var gjengrodd og utilgjengelig, er innlemmet i parken.

Bebyggelse

Borettslaget Øvre Grorud består av 546 andelsleiligheter, fordelt på 20 bygninger, både lav-og høyblokker, og har adr.: Nordtvetbakken 2. Nordlisletta 9-11-13. Nordtvetveien 5-7-9 A-D. Gangstuveien 1. Gangstuveien 2-12. Kalbakkveien 11-21

Adkomst

Det er enkelt å komme seg til Nordtvetveien 7 med både buss, t-bane og bil. Det vil bli skiltet med visningsskilt under annonserte fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

Byggemåte

Lavblokk med bærende konstruksjoner i mur og betong. Fasader med platekledning. Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre. Vinduene er fra 1987. Brann ( B30) og lydklassifisert (dB 35) entredør. Balkongdør med isolerglass, karm og ramme i tre. Balkongdør er fra 1987. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken. For nærmere teknisk beskrivelse av eiendommen se tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Innhold

3 roms i toppetasje i populære Øvre Grorud borettslag. Leiligheten er velholdt, men uten de store påkostninger, med unntak av bad og wc som ble rehabilitert i regi av borettslaget Kun 1 familie som har bodd her siden 1961, så her er det godt å bo og vokse opp. .

Leiligheten har god takhøyde (høyden i stuen er ca. 2,55 m) og store vindusflater som gir gode lysforhold. Meget god planløsning som består av:

Gang.

2 soverom av god størrelse med garderobeskap.

Flislagt bad rehabilitert i regi av borettslaget med varmekabler og downlights. Badet har dusj med vegger, servant og speilskap, Det er opplegg for vaskemaskin på badet. Flott fellesvaskeri i kjeller for de som ikke har egen vaskemaskin. Separat WC med downlights, servant og innmurt speil.

Kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass med fliser over benk. Profilerte eike fronter, ventilator, kombinert kjøl-/fryseskap og nisje for komfyr med komfyrvakt.

Stue med god plass til spisebord og stor sofagruppe. Adkomst fra stuen til nordvestvendt balkong på ca 8 kvm med solavskjerming med markiser.

Leiligheten disponerer 1 bod i kjeller merket "31" på ca 1,5 kvm . Høyden er ca. 2,32 m. og 1 bod i underetasje merket "31" på ca 1,5 kvm. Høyden er ca 2,46 m. I tillegg disponerer leiligheten en matbod med kjøling i underetasje samt store fellesrom.

Kabel-tv med internett levert av canal digital inkludert i felleskostnader. Dørtelefon med døråpner.

Borettslaget får levert fjernvarme fra Hafslund Fjernvarme AS. Borettslaget har egen vaktmester og avtale med Securitas om tjenesten Securitas Bomiljø. Firma Økonomiske Løsninger vasker trapper, ganger og kjellere.

Øvre Grorud borettslager et sosialt brl som arrangererer sommerfest, juleverksted, busstur til Strømstad og vinterfestival. Nye forslag kan komme opp :-)

Det oppfordres til å sette seg inn i tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven. Borettslaget har fin historikk for vedlikehold. Se årsberetning side 7-12 fremlagt på visning. Årsberetning kan også lastes ned fra finn. For ytterligere informasjon se borettslaget hjemmeside: www.ovregrorud.no.

LAVE KJØPSOMKOSTNINGER da det ikke betales dokumentavgift (2,5 % av kjøpesummen) ved kjøp av andelsleilighet.

Areal

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 77 kvm

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med sentralfyring som er inkludert i felleskostandene. Elektriske varmekabler i badegulv. Det er også sentralt varmtvann inkludert.

Tomten

Andel i 90346 kvm festet tomt for hele borettslaget. Borettslagstomten er meget pent stelt med store grøntområder mellom og rundt blokkene. Nordtvetveien 7 ligger tilbaketrukket fra hovedvei men samtidig med veldig kort vei til offentlige servicetilbud. Opparbeidet tomt som består av plen, trær, og prydbusker. Asfalterte adkomstveier. Barnevennlig og hyggelig område. På borettslagets fellesområde er det lett tilgjengelig lekeplass og sittegrupper. Et stille, rolig og usjenert område som framstår idyllisk både sommer og vinter. Det er inngått festeavtale på 75 år fra 1960 (utløper i 2035). Bortfester er Norges Statsbaner.

Parkering

Øvre Grorud borettslag har parkeringsplasser og garasjer til leie etter ansiennitet. Pris på parkeringsplass uten motorvarmer er kr 50,- pr mnd., ingen depositum. Pris på parkeringsplass med motorvarmeruttak er kr 100,- pr mnd., kr 2.000,- i depositum. Pris på garasje er kr 200,- pr mnd., depositum kr 15.000,-. Utlysning skjer på brl. hjemmesider og ved oppslag i oppgangene. Det er ofte garasjeplasser ledig, pr i dag annonseres ledige plasser som annonseres en gang i mnd. Søknadsskjema fås på hjemmesidene eller hos vaktmester. Det er opprettet ladestasjoner i gangstuveien. Forøvrig vanlig gateparkering etter stedets regler..

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforfaltning OEF, Hammersborg torg 1, 0179 OSLO. tlf: 22 86 55 00.

Borettslaget

Øvre Grorud Borettslag Borettslaget har egen hjemmeside: www.ovregrorud.no. Styrets e-post adresse er: ovregrorud@styrerommet.net

Borettslaget Øvre Grorud består av 546 andelsleiligheter, fordelt på 20 bygninger, både lav-og høyblokker, og har adr.: Nordtvetbakken 2. Nordlisletta 9-11-13. Nordtvetveien 5-7-9 A-D. Gangstuveien 1. Gangstuveien 2-12. Kalbakkveien 11-21

Styregodkjennelse

Ingen forkjøpsrett i borettslaget. Ved eierskifte må erververen godkjennes av styret.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt når dette er i henhold til gjeldende lover, forskrifter, vedtekter og andre relevante bestemmelser som gjelder for dyreholdet og så lenge dette ikke er til sjenanse eller ulempe for borettslaget eller beboere. Finner styret at dyreholdet er til sjenanse eller ulempe, kan styret kreve at dyreholdet avvikles. Slikt vedtak skal gis skriftlig.

Forsikring

Borettslaget er forsikret hos Tryg Forsikring. Innboforsikring må tegnes av den enkelte beboer.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig:
kr 876 042
Som sekundærbolig:
kr 3 153 751

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.408,- pr. md. inkluderer varmtvann, fyring/oppvarming, kommunale avgifter, drift og forsikring av borettslaget, festeavgift, nedbetaling av fellesgjeld (kapitalutgifter) og kabel-tv.
Kjente fremtidige endringer: Felleskostnadene er budsjettert økt 5% 01.07.2019

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 72 000,- pr. 01.04.2019.
Andel fellesformue kr. 21.283,- pr. 31.12.2018.

Lånevilkår

Spesifikasjon av selskapets lån og vilkår:

Lånetype: EIKA1, annuitetslån
Saldo: kr 33.350.025,-
Løpetid: 8 år 7 mnd
Rentesats: 2,40 %, flytende rente
Andel av saldo: kr 61.845,-

Lånetype: Husbanken, serielån
Saldo: kr 5.233.528,-
Løpetid: 4 år 9 mnd
Rentesats: 1,55 %, flytende rente
Andel av saldo: kr 9.709,-

Det er ikke IN ordning på lånene. Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.
Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget er ikke tilknyttet garantiordning.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på boligblokk

Det at det foreligger ferdigattest og/eller brukstillatelse er ingen garanti for at det ikke er utført arbeider som ikke er godkjent og/eller byggemeldt.

Utleie

Boligen har bare én boenhet. Følger borettslagslovens §§ 5-5 og 5-6. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseieren selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene.

Diverse

Leiligheten overtas som besiktiget på visningen uten ytterligere rengjøring. Ved overtagelsen skal kjøper motta de nøkler som er tilgjengelig for selger.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig og anlegg. Det har vært en sak under behandling i Nordtvetveien 7 B (saksnummer 201803930) - Bestilling av oppstartsmøte - Oppføring av bygg for boliger og kontor (eiendommen i krysset Gangstuveien/ Nordtvetveien) som er avsluttet av Plan og Bygningsetaten etter oppstartsmøte, ref brev datert 11.09.2018. For mer informasjon se http://www.plan-ogbygningsetaten. oslo.kommune.no/ (under saksinnsyn) eller ta direkte kontakt med kundesenteret, plan- og bygningsetaten.

Totale kostnader

2 800 000,- (Prisantydning)
72 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 872 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
7 960,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 879 960,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (14.05.2019) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema og energiattest).
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Vibeke R. Spinnangr

Ref.: 701190077

Last ned dokumenter

Her kan du laste ned relevante dokumenter til boligen.