Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Havnabakken 14 A, 0874 Oslo

2-roms leilighet i 4-mannsbolig. Muligheter for utvidelse med ca. 30 m2. Oppussingsobjekt. Kort vei til off.komm.

Prisantydning

3 800 000,-

BRA/P-rom

49 kvm / 49 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
4 034 870 kr
Prisantydning
3 800 000 kr
+ Andel fellesgjeld
89 000 kr
+ Omkostninger
145 870 kr
= Totalpris
4 034 870 kr
Felleskostnader
2 591 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
49 kvm
Bruksareal
49 kvm
Etasje
1
Eierform
Selveier
Boligtype
Leilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1954
Energimerking
Energimerking ikke levert
Steinar

Steinar Gulbrandsen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Mer om boligen

Velkommen til Havnabakken 14 A - En 2-roms selveierleilighet i 4-mannsbolig med utbyggingsmuligheter. Hele leiligheten har behov for betydelig modernisering og boligen fremstår innvendig som et oppussingsobjekt. Leiligheten ligger i et rolig og attraktiv boligområde. Kort fortalt! * Leilighet med mange muligheter i 4-mannsbolig. * Flott beliggende i meget barnevennlig boligområde. * Kort vei til offentlig kommunikasjon. * Rolig strøk skjermet fra bilstøy * Kort vei til skole, barnehage og lekeplass. * Kort vei også til marka. * Stor luftig stue med store vindusflater med utgang til uteområder. * Mye bodplass i kjelleren som gir store muligheter for tilpassing av boligen. * Kabel-TV og bredbåndstilknytning fra Get. * Ingen forkjøpsretten. * Fleksibel overtagelse

Beliggenhet

Leiligheten er beliggende ved grøntområde Havnabakken et etablert og barnevennlig boligområde på Nordberg i Oslo kommune. Det er et svært attraktivt boligområde bestående av hovedsakelig villa- og småhusbebyggelse. Fra eiendommen er det nærhet til skoler, barnehager, bussholdeplass og T-banestasjon, samt gode servicetilbud. Firemannsboligen ligger rolig og barnevennlig til i blindvei med svært begrenset trafikk. To minutters gange til populære Tåsen barneskole. Nordberg ligger like ved flotte tur- og rekreasjonsområder i Nordmarka, og turområdene rundt Sognsvann har flotte lysløype/ tur- fiske - og bademuligheter. Det er mange gode idretts/friluftstilbud i nærmeste radius - Idrettshøyskolen og Sognsvann har skøytebane, skiløyper, løpebane, svømmehall, fotballbaner. Bergbanen har skøytebane. Havnabakken og Damefallene brukes flittig av turgåere og akende barn. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane og treningssenter, m.m. I tillegg byr Nordberg Tennisklubb på fire baner, hall og klubbhus. Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Spar og Matkroken Tåsen. Nærmeste handlesenter er Tåsen Senter og Ullevål Stadion med stort utvalg som dekker daglige behov. Nærhet til Storo Senter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud, ca. 5 minutter unna med bil. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Nærmeste holdeplasser er Østhorn T-bane. kun 2 min fra boligen.

Bebyggelse

Hovedsakelig småhus og villabebyggelse i området.

Byggemåte

Firemannsbolig over 2 etasjer, kjeller og utbygget loft som er oppført i bindingsverk med stående tømmermannspanel. Yttertak i saltakkonstruksjon som er tekket med betongtakstein, innvendige vegger i bindingsverk kledd med plater eller panel og etasjeskillere i trebjelkelag. Grunnmur i betongkonstruksjon som er antatt fundamentert på faste eller komprimerte masser. Vinduer med trerammer og malte trerammer og 2-lags isolerglass fra 1994. Dobbelfløyet verandadør med malte trerammer og 2-lags isolerglass fra 1988. Nyere entredør type B-30/db35 som er brann- og lydklassifisert.

Innhold

Lys og meget populær 2-roms beliggende i 1. etasje i 4-mannsbolig. Leiligheten fremstår som et oppussingsobjekt med mange muligheter. Utbyggingsmuligheter på ca. 30 m2. 1 etg. Entré: Praktisk og romslig entré med plass til sko- og klesoppbevaring. Garderobeskap. Kjøkken: Eldre kjøkken med behov for utskiftning. Her kan du bygge ditt eget drømmekjøkken. Kjøkkeninnredning med slette folierte fronter, laminat benkeplate med fliser over, dobbel oppvaskkum med helt benkebeslag, stekeovn, koketopp og varmtvannsbereder i benkeskap. Stue: Romslig åpen stue med store vindusflater som gir godt med lysinnslipp. Det er god plass til sofa og spiseplass. Utgang til veranda. Uteområdene: Syd-sydøstvendt veranda på 8,5m² med tregulv, belysning, utsyn og adkomst fra stue. Baderom: Eldre bad med behov for oppussing. Bad/wc består av dusj-/badekararmatur på vegg, servant og wc. Soverom: Romslig soverom. God plass til gode senger, skrivepulter o.l. Garderobeskap. Lagring: Leiligheten disponerer 3 kjellerboder på ca. 6 m2, 11 m2 og 14 m2 og takhøyde i kjeller på ca. 2,0 m.

Areal

Boligen: 2-roms selveierleilighet i 4-mannsbolig. Bruksareal 49 m2. Primære rom 49 m2 Består av: 1 etg. Entré, bad/wc, kjøkken, stue og soverom. Ferdigattest foreligger. Leiligheten disponerer 3 kjellerboder på ca. 30 m2. Muligheter for å bygge ut leiligheten med disse bodene slik det er gjort i tilsvarende seksjoner. Gir et total areal på ca. 80 m2. Det må søkes styret etter en ferdig avtale, samt plan og bygningsetaten.

Standard

Gulv: Belegg i stue, entre og kjøkken. Teppe på soverom. Fliser på bad/wc. Vegger: Malt strie og tapet i stue, tapet på soverom, malte overflater på kjøkken og malt tapet i entre. Våtromstapet på bad/wc. Himling: Sparklet gips og malte overflater i entre, ellers malte overflater i alle rom. Det må beregnes oppussing av samtlige overflater.

Utstyr

Get er sameiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Oppvarming

Med unntak av parafinbrenner er leiligheten elektrisk oppvarmet med stråleovn på bad/wc og panelovner. Naturlig ventilasjon med spalteventiler i vindu i stue og soverom, klaffventil i yttervegg på bad/wc og klaffventil til luftekanal på kjøkken.

Tomten

Koselig hage med gode solforhold som er opparbeidet med gressplener og prydbusker, samt en hekk ut mot veien som sørger for begrenset innsyn. Det er opplyst om at arealet foran verandaen og langs siden av huset brukes av denne seksjonen. Etter vedtektenes § 2 har hver seksjon rett til å benytte et uteareal i tilknytning til sin bolig. Sammen med denne retten følger en plikt til forsvarlig vedlikehold av det aktuelle utearealet. Denne plikten omfatter blant annet klipping/ beskjæring av plener, hekker, trær, busker m.v. og fjerning av nedfallsfrukt.

Parkering

Sameiet har gateparkering og 3 garasjeplasser i hver av de to vaskeribygningene. Garasjeplasser tildeles for 3 år av gangen etter loddtrekning på årsmøtet.

Sameiet

Østhorn Boligsameie. Organisasjonsnr: 975.506.428 Sameiet som består av 61 seksjoner ligger i bydel Nordre Aker med adresser Havnabakken 2-14. Rehabiliteringer i sameiet: 2018/19-Takrens/ inspeksjon. 2018-Installering av heldekkende adresserbart brannvarslingsanlegg i fellesarealer i firemannsboliger. 2014 - 2016-Maling av fasader, puss og maling av mur, samt byttet råtne panelbord. 2011-Utbedring av verandaer på oversiden, utskifting av inngangs- og verandadører. 2010/11-VVS-utbedring av kloakkrør. 2007-Fullføring av dreneringsprosjekt, utbedring av elektrisk anlegg i oppganger i firemannsboliger. 2003 - 2006 Rehabilitering av dreneringsanlegget.

Styregodkjennelse

Kjøper må godkjennes av sameiet. Dersom styret i sameiet ikke godkjenner kjøper som ny eier, må boligen videreselges for kjøpers regning og risiko. Styret kan ikke nekte godkjennelse uten saklig grunn.

Dyrehold

Husdyrhold er tillatt, men eierne må ha kontroll over dyret og fjerne alle ekskrementer.

Forsikring

Gjensidige Forsikring - polise nummer 58023744.

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 2.591,– pr. md. Herav: Felleskostnader 2.352,- Internett 69,- Kabel-tv 170,-

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld: Ca. 89.000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.05.2019 Andel fellesformue per 31.12.2018 kr: 12.084,- Lån 1: OBOS01-98207386936 Total restgjeld: 6.456.446,- Restsaldo: 88.602,- Kapitalkostnader: 535,- Restløpetid: 19 år og 11 mnd. Rente: 3,90 % flytende. Antall terminer: 12.

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene. Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jfr eierseksjonsloven § 24.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Havnabakken 14 - Firemannsbolig - Ferdigattest - 1963

Utleie

Utleie av seksjon kan ikke foretas uten styrets skriftlige godkjennelse, som dog ikke kan nektes uten saklig grunn.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen/området er regulert til bolig.

Totale kostnader

3 800 000,- (Prisantydning)
89 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 889 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
134 720,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
145 870,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 034 870,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted. Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her) Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF Steinar Gulbrandsen

Ref.: 709190060